Перегляд Повної Версії : додатковий модуль
checcosassu
26-12-2012, 10:22
Що ви думаєте про додатковий модуль для suzuki gsr 600? melgio карту?
msport (exil77grande)
26-12-2012, 13:36
Що ви думаєте про додатковий модуль для suzuki gsr 600? melgio карту?
я б сказав, що rapid велосипед-це добре, але за умови, що той, хто карту може, в іншому випадку робить ефект навпаки.
cicciogsr
26-12-2012, 13:40
power commander
msport (exil77grande)
26-12-2012, 14:02
power commander
тільки що powercommander форму заздалегідь ви купуєте крім того, rapid bike 2 в 1.
succdfrutt
18-04-2013, 12:18
доброго ранку, хлопці, але... rapid можуть бути зіставлені? в сенсі, ви можете змінити мапу rapid bike 3?
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 12:58
і ті, що продають в китайських сайтів? вони хороші?? хто їх перевіряв?
msport (exil77grande)
18-04-2013, 14:35
доброго ранку, хлопці, але... rapid можуть бути зіставлені? в сенсі, ви можете змінити мапу rapid bike 3?
звичайно, і блок управління, програмовані відповідно до setup мотоцикла.
msport (exil77grande)
18-04-2013, 14:36
і ті, що продають в китайських сайтів? вони хороші?? хто їх перевіряв?
я не знаю, якщо ви знайдете китаї ці модулі ви впевнені однакові?
MisterKappa
18-04-2013, 14:45
У будь-якому випадку в русі, як правило, використовують після зміни вихлоп і фільтр.. інакше не заробити.
Справді, при зміні розряду або повітряний фільтр з одним вторинному ринку, особливо тоді без db-killer, ви smagrisce навуглерожування, вже худий, вилітають правил анти-забруднення, і, отже, при нормальної продуктивності без адаптації (змастити) навуглерожування..
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:06
я не знаю, якщо ви знайдете китаї ці модулі ви впевнені однакові?
ні! відзначені вказано!
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:06
У будь-якому випадку в русі, як правило, використовують після зміни вихлоп і фільтр.. інакше не заробити.
Справді, при зміні розряду або повітряний фільтр з одним вторинному ринку, особливо тоді без db-killer, ви smagrisce навуглерожування, вже худий, вилітають правил анти-забруднення, і, отже, при нормальної продуктивності без адаптації (змастити) навуглерожування..
у мене є monster 620 i.і стрілка без дб! карту ? орі ! що я повинен зробити, щоб змусити її піти?
MisterKappa
18-04-2013, 15:24
ну за 0 і' завжди: monterei повітряний фільтр K&N або BMC) і monterei додатковий модуль.. або, бачачи, що ви в цьому форумі, я attrezzerei мені карту ;)
Якщо ви хочете рухатися далі (але у вашому випадку я не думаю, ви повинні змінити який-небудь механічний орган..
Поршні легкі стиснуті і - працювати на коефіцієнт стиснення - cam - промивка повітроводів і т. д..
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:32
ну за 0 і' завжди: monterei повітряний фільтр K&N або BMC) і monterei додатковий модуль.. або, бачачи, що ви в цьому форумі, я attrezzerei мені карту ;)
Якщо ви хочете рухатися далі (але у вашому випадку я не думаю, ви повинні змінити який-небудь механічний орган..
Поршні легкі стиснуті і - працювати на коефіцієнт стиснення - cam - промивка повітроводів і т. д..
обладнання для зіставлення я!.. я хотів би тільки зрозуміти, що йому на карту! коротше кажучи, як вести себе з авансів і з витратою бензину!
обладнання для зіставлення я!.. я хотів би тільки зрозуміти, що йому на карту! коротше кажучи, як вести себе з авансів і з витратою бензину!
заздалегідь спасибі
MisterKappa
18-04-2013, 16:46
Дивіться, я ніколи не змінений, блоки управління, мото.. але я не знаю, якщо agirei на аванси.. до межі, я постараюся, але рухаю дійсно мало чим оригінал.
Те, що є і просто коригувати кількість benza на кількість повітря, що всмоктується, що після stappamento виразно більше..
В мотоцикл, який я мав тиском, кілька RSV1000, після зміни стоку будинок надавав безпосередньо карту для завантаження у разі, якщо відкритий термінал або повний..
З мотоцикла в карбюраторі, ну, ви знаєте,'.. просто налаштувати жиклери ;)
Якщо ви хочете зробити його своїми руками самостійно, необхідно тільки зробити випробування.. вважає, що багато що залежить насамперед від того, що ви в монте-уприскування..
максимально повітря я наприклад, у КТМ я використовував фільтр, конус величезного, і я видалив повністю корпус фільтра.. при такій конфігурації я повинен був aumentatare струмінь віддачу від 165 до 195.. правильно, щоб зрозуміти, що відсоток я кажу, в моєму конкретному випадку ;)
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 16:58
Дивіться, я ніколи не змінений, блоки управління, мото.. але я не знаю, якщо agirei на аванси.. до межі, я постараюся, але рухаю дійсно мало чим оригінал.
Те, що є і просто коригувати кількість benza на кількість повітря, що всмоктується, що після stappamento виразно більше..
В мотоцикл, який я мав тиском, кілька RSV1000, після зміни стоку будинок надавав безпосередньо карту для завантаження у разі, якщо відкритий термінал або повний..
З мотоцикла в карбюраторі, ну, ви знаєте,'.. просто налаштувати жиклери ;)
Якщо ви хочете зробити його своїми руками самостійно, необхідно тільки зробити випробування.. вважає, що багато що залежить насамперед від того, що ви в монте-уприскування..
максимально повітря я наприклад, у КТМ я використовував фільтр, конус величезного, і я видалив повністю корпус фільтра.. при такій конфігурації я повинен був aumentatare струмінь віддачу від 165 до 195.. правильно, щоб зрозуміти, що відсоток я кажу, в моєму конкретному випадку ;) дуже ісав
спасибі за пораду! ти був дуже вичерпним.
MisterKappa
18-04-2013, 16:59
Я зрозумів, це одне задоволення, там я занадто багато пристрасті для мотоциклів :)
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 19:15
Я зрозумів, це одне задоволення, там я занадто багато пристрасті для мотоциклів :)
Спробує? до ingrassarla! але в dignosi ви можете побачити, якщо повітряно-benz ? правильно?
Dragonfly
18-04-2013, 19:20
у мене є monster 620 i.і стрілка без дб! карту ? орі ! що я повинен зробити, щоб змусити її піти?
Що ебу збирає????
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 19:42
Що ебу збирає????
монтує iaw 59м hw010
Dragonfly
18-04-2013, 20:12
монтує iaw 59м hw010
ви можете зробити карту з галло!!!!
rebirthafterrevenge
18-04-2013, 23:18
ви можете зробити карту з галло!!!!
так, всі програмісти е?! mpps - півень - травень.
succdfrutt
19-04-2013, 11:39
rag? але x приймають картку повинен приєднатися bdm в power commander?
Dragonfly
19-04-2013, 12:47
так, всі програмісти е?! mpps - півень - травень.
Так що зробіть mappetta і далі....
rag? але x приймають картку повинен приєднатися bdm в power commander?
я вважаю, що якщо ? як авто вам дають кабель і програмне забезпечення для зміни безпосередньо тих, хто виробляє "power commander", принаймні, у блоки управління, додаткові автомобілі ? cos
MisterKappa
19-04-2013, 14:24
Ви, що я знаю й так..
succdfrutt
20-04-2013, 13:22
ні... в мене кабель я півник v2 і power commander 3... я хотів би знати, якщо ? можете взяти карту x, а потім змінити параметри і зарядити..
Dragonfly
20-04-2013, 15:17
ні... в мене кабель я півник v2 і power commander 3... я хотів би знати, якщо ? можете взяти карту x, а потім змінити параметри і зарядити..
Але факти карту ви.... пружини, блоки управління, додаткові, це моя думка, якщо немає fattela зробити, потрібно, але знати, що ви хочете від середовища, в котор.
flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:48
На мою скромну думку, краще ? зіставте вихідний блок, а потім встановити модуль Auto-tune
і як від повідомлення, то я s? що вони по-різному