КПК

Прагляд Поўнай Версіі : дадатковы модуль

checcosassu
26-12-2012, 10:22
Што вы думаеце пра дадатковы модуль для suzuki gsr 600? melgio карту?

msport (exil77grande)
26-12-2012, 13:36
Што вы думаеце пра дадатковы модуль для suzuki gsr 600? melgio карту?
я б сказаў, што rapid ровар гэта добра, але пры ўмове, што той, хто карту можа, у адваротным выпадку робіць эфект наадварот.

cicciogsr
26-12-2012, 13:40
power commander

msport (exil77grande)
26-12-2012, 14:02
power commander

толькі што powercommander форму загадзя вы купляеце акрамя таго, rapid bike 2 у 1.

succdfrutt
18-04-2013, 12:18
добрай раніцы, хлопцы, але... rapid могуць быць супастаўленыя? у сэнсе, вы можаце змяніць карту rapid bike 3?

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 12:58
і тыя, што прадаюць у кітайскіх сайтаў? яны добрыя?? хто-то іх правяраў?

msport (exil77grande)
18-04-2013, 14:35
добрай раніцы, хлопцы, але... rapid могуць быць супастаўленыя? у сэнсе, вы можаце змяніць карту rapid bike 3?

вядома, і блок кіравання, праграмуемыя ў адпаведнасці з setup матацыкла.

msport (exil77grande)
18-04-2013, 14:36
і тыя, што прадаюць у кітайскіх сайтаў? яны добрыя?? хто-то іх правяраў?

я не ведаю, калі вы знойдзеце кітаі гэтыя модулі вы ўпэўненыя аднолькавыя?

MisterKappa
18-04-2013, 14:45
У любым выпадку ў руху, як правіла, выкарыстоўваюць пасля змены выхлап і фільтр.. інакш не зарабіць.
Сапраўды, пры змене разраду або паветраны фільтр з адным другасным рынку, асабліва тады без db-killer, вы smagrisce науглероживания, ужо худы, якія вылятаюць правілаў анты-забруджвання, і, такім чынам, пры нармальнай прадукцыйнасці без адаптацыі (вышмараваць) науглероживания..

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:06
я не ведаю, калі вы знойдзеце кітаі гэтыя модулі вы ўпэўненыя аднолькавыя?

няма! адзначаны паказана!

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:06
У любым выпадку ў руху, як правіла, выкарыстоўваюць пасля змены выхлап і фільтр.. інакш не зарабіць.
Сапраўды, пры змене разраду або паветраны фільтр з адным другасным рынку, асабліва тады без db-killer, вы smagrisce науглероживания, ужо худы, якія вылятаюць правілаў анты-забруджвання, і, такім чынам, пры нармальнай прадукцыйнасці без адаптацыі (вышмараваць) науглероживания..

у мяне есць monster 620 i.і стрэлка без дб! карту ? крычы ! што я павінен зрабіць, каб прымусіць яе пайсці?

MisterKappa
18-04-2013, 15:24
ну за 0 і' заўседы нешта: monterei паветраны фільтр (K&N або BMC) і monterei дадатковы модуль.. ці, бачачы, што вы ў гэтым форуме, я attrezzerei мне карту ;)
Калі вы хочаце, каб рухацца далей (але ў вашым выпадку я не думаю), вы павінны таксама змяніць якой-небудзь механічны орган..
Поршні легкія сціснутыя і - працаваць на каэфіцыент сціску - cam - прамыванне паветраводаў і т. д..

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 15:32
ну за 0 і' заўседы нешта: monterei паветраны фільтр (K&N або BMC) і monterei дадатковы модуль.. ці, бачачы, што вы ў гэтым форуме, я attrezzerei мне карту ;)
Калі вы хочаце, каб рухацца далей (але ў вашым выпадку я не думаю), вы павінны таксама змяніць якой-небудзь механічны орган..
Поршні легкія сціснутыя і - працаваць на каэфіцыент сціску - cam - прамыванне паветраводаў і т. д..

абсталяванне для супастаўлення я!.. я хацеў бы толькі зразумець, што яму на карту! карацей кажучы, як паводзіць сябе з авансаў і з расходам бензіну!

абсталяванне для супастаўлення я!.. я хацеў бы толькі зразумець, што яму на карту! карацей кажучы, як паводзіць сябе з авансаў і з расходам бензіну!

загадзя дзякуй

MisterKappa
18-04-2013, 16:46
Глядзіце, я ніколі не зменены, блокі кіравання, мота.. але я не ведаю, калі agirei на авансы.. да мяжы, я паспрабую, але рухаю сапраўды мала чым арыгінал..
Тое, што есць і проста карэкціраваць колькасць benza на колькасць паветра ўсмоктваецца, што пасля stappamento вызначана больш..
У матацыкл, які я меў ціскам, некалькі RSV1000, пасля змены сцеку дом падаваў непасрэдна карту для загрузкі ў выпадку, калі тэрмінал адкрыты або поўны..
З матацыкла ў карбюратары, ну, вы ведаеце,'.. проста наладзіць жиклеры ;)

Калі вы хочаце зрабіць яго сваімі рукамі самастойна, неабходна толькі вырабіць выпрабаванні.. лічыць, што многае залежыць перш за ўсе ад таго, што вы ў монтэ-ўпырску..
максімальна паветра я напрыклад, у КТМ я выкарыстаў фільтр, у конус вялізнага, і я выдаліў цалкам корпус фільтра.. пры такой канфігурацыі я павінен быў aumentatare бруя аддачу ад 165 да 195.. слушна, каб зразумець, што працэнт я кажу, у маім канкрэтным выпадку ;)

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 16:58
Глядзіце, я ніколі не зменены, блокі кіравання, мота.. але я не ведаю, калі agirei на авансы.. да мяжы, я паспрабую, але рухаю сапраўды мала чым арыгінал..
Тое, што есць і проста карэкціраваць колькасць benza на колькасць паветра ўсмоктваецца, што пасля stappamento вызначана больш..
У матацыкл, які я меў ціскам, некалькі RSV1000, пасля змены сцеку дом падаваў непасрэдна карту для загрузкі ў выпадку, калі тэрмінал адкрыты або поўны..
З матацыкла ў карбюратары, ну, вы ведаеце,'.. проста наладзіць жиклеры ;)

Калі вы хочаце зрабіць яго сваімі рукамі самастойна, неабходна толькі вырабіць выпрабаванні.. лічыць, што многае залежыць перш за ўсе ад таго, што вы ў монтэ-ўпырску..
максімальна паветра я напрыклад, у КТМ я выкарыстаў фільтр, у конус вялізнага, і я выдаліў цалкам корпус фільтра.. пры такой канфігурацыі я павінен быў aumentatare бруя аддачу ад 165 да 195.. слушна, каб зразумець, што працэнт я кажу, у маім канкрэтным выпадку ;) вельмі ісаў

дзякуй за савет! ты быў вельмі вычарпальным.

MisterKappa
18-04-2013, 16:59
Я зразумеў, гэта адно задавальненне, там я занадта шмат запалу для матацыклаў :)

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 19:15
Я зразумеў, гэта адно задавальненне, там я занадта шмат запалу для матацыклаў :)

Паспрабуе? да ingrassarla! але ў dignosi вы можаце праверыць, ці, калі паветрана-benz ? правільна?

Dragonfly
18-04-2013, 19:20
у мяне есць monster 620 i.і стрэлка без дб! карту ? крычы ! што я павінен зрабіць, каб прымусіць яе пайсці?

Што эбу збірае????

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 19:42
Што эбу збірае????

мантуе iaw 59м hw010

Dragonfly
18-04-2013, 20:12
мантуе iaw 59м hw010

вы можаце зрабіць карту з гала!!!!

rebirthafterrevenge
18-04-2013, 23:18
вы можаце зрабіць карту з гала!!!!

так, усе праграмісты е?! mpps - певень - май.

succdfrutt
19-04-2013, 11:39
rag? але x прымаюць карту павінен далучыцца bdm ў power commander?

Dragonfly
19-04-2013, 12:47
так, усе праграмісты е?! mpps - певень - май.

Так што зрабіце mappetta і далей....

dviden
19-04-2013, 13:43
rag? але x прымаюць карту павінен далучыцца bdm ў power commander?
я лічу, што калі ? як аўто вам даюць кабель і праграмнае забеспячэнне для змены непасрэдна тых, хто вырабляе "power commander", па меншай меры, у блокі кіравання, дадатковыя аўтамабілі ? cos

MisterKappa
19-04-2013, 14:24
Вы, што я ведаю і так..

succdfrutt
20-04-2013, 13:22
няма... у мяне кабель я пеўнік v2 і power commander 3... я хацеў бы ведаць, калі ? можаце ўзяць карту x, а затым змяніць параметры і зарадзіць..

Dragonfly
20-04-2013, 15:17
няма... у мяне кабель я пеўнік v2 і power commander 3... я хацеў бы ведаць, калі ? можаце ўзяць карту x, а затым змяніць параметры і зарадзіць..

Але факты карту ты.... спружыны, блокі кіравання, дадатковыя, гэта мае меркаванне, калі няма fattela зрабіць, трэба, але ведаць, што вы хочаце ад асяроддзя, у якім.

flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 14:48
Па маім сціплым думку, лепшае рашэнне ? супастаўце зыходны блок, а затым ўсталяваць модуль Auto-tune

герцаг
08-02-2014, 14:35
і як ад паведамленні, то я s? што яны па-рознаму