Привіт для зіставлення 147, що мені потрібно?
насамперед, ви повинні вказати, який 147 говоримо, тому що не всі рівні, то, мені здається, логічно, чи не так?
у будь-якому випадку, якщо і 1.9 jtd 115cv або 1.9 mjet 120-140-150cv ви можете читати і писати, навіть з wingnut клон, який і програміст найбільш дешеві що ви знайдете, якщо ви потім бажаєте щось набагато більш надійним, ви можете взяти в нашому он-лайн магазині форуму mpps має також функцію відновлення в разі блокування ecu,потім після того як ви придбали програматор для читання і записи в порт obd потрібен професіонал, що я тебе в зіставленні навіть для цього, при необхідності, ви можете звернутися в наш сервіс files on line в іншому випадку, якщо ви хочете спробувати самостійно, що щиро вам настійно не рекомендується, залежно від ваших знань про предмет, що я розумію, що не ви, бо пошкодити, і це дуже просто, і ви багато більше грошей, ніж вам буде коштувати зробити зіставленні в спеціалізованій майстерні.
ок, спасибі, дуже ввічливий