КПК

Прагляд Поўнай Версіі : перавышэння 147

checcosassu
26-12-2012, 09:19

emilground
26-12-2012, 23:38
я не ? даводзілася чытаць за межамі колаў, з ***********, ? пакладзеце выпадку, што вы ўніз і памыляецеся пераключэння перадач можа дабрацца 6120 абаротаў. Вы ведаеце, што "пры тармажэнні выбуху"

checcosassu
27-12-2012, 23:59
я multiecuscan, застаецца ў памяці, максімальная частата кручэння рухавіка , а таксама колькасць абаротаў

манро
28-12-2012, 00:15
гэтыя машыны маюць рэзкі поўнага току да форсункам і паніжэнне прэс-rail у 5200 аб / мін....
тое, што значэнне і амаль немагчыма.....
калі яны не падняліся да падарожнічаючы 200 км/ч...

emilground
28-12-2012, 00:26

аднак, магчыма, замест 5? паставілі трэці або gi? l?..
знаемства з 156 1,8 толькі гняздо з 100 000 км "маньяк дакладнасць", што рабіў усе купоны і заўседы хадзілі план для прыпынку руху міжвольныя зламаў шатун што то прарвала манаблок.. нават не 2 дня, узяўшы машыну, ен адразу ж праслізнула

checcosassu
28-12-2012, 12:17
з маей я зрабіў 10 000 км, і ўсе яшчэ ідзе, аднак я думаю, што эбу быў заменены, чаму? мне спаўняецца 20 000 км у эбу..у той час як на спідометры 130.000 км

checcosassu
28-12-2012, 12:20
а на лічыльнік часу халастога ходу я ад 1,55 секунды

rego88
28-12-2012, 12:32
гэтыя машыны маюць рэзкі поўнага току да форсункам і паніжэнне прэс-rail у 5200 аб / мін....
тое, што значэнне і амаль немагчыма.....
калі яны не падняліся да падарожнічаючы 200 км/ч...

прывітанне манро.... "у выпадку, калі вы ведаеце, як зняць сілуэт току да 5200 абаротаў??? мая, як я 5250 пра здымаеце абмежавальнік, як калі б гэта быў бензін :D мне з ей рабіць трэк, і я хацеў бы давесці гэты мяжа да 6000 абаротаў!!

rego88
28-12-2012, 12:36
а на лічыльнік часу халастога ходу я ад 1,55 секунды

як правіла, на гэтыя аўтамабілі, вы павінны знайсці одометра ў эбу рухавіка 0км, або да < рэальных makkina, я асабіста не веру ў гэта, больш на чытанне, dell' одометра кіравання рухавіком.... чаму? калі я купіў аўтамабіль ужо 0км, ? паўтара года, што cel' я.... учора атака дыягназ, я заяўляю, што рукі іх стаўлю толькі я, на маей машыны, я ніколі не я ніколі не гуляў з одометра, у тым сэнсе, што я ніколі не ўздымалася, <, і інш, атака дыягностыка учора і кіравання рухавіком, у адрозненне ад? далучыцца 0км, я лічу, што-то тыпу 4350km, апошняе праграмавання што-то накшталт.... так як адзін ад аднаго, апошні раз, што я перапісана будуць перададзеныя і ды, і няма.... 50km....

манро
28-12-2012, 13:04
прывітанне манро.... "у выпадку, калі вы ведаеце, як зняць сілуэт току да 5200 абаротаў??? мая, як я 5250 пра здымаеце абмежавальнік, як калі б гэта быў бензін :D мне з ей рабіць трэк, і я хацеў бы давесці гэты мяжа да 6000 абаротаў!!
я personalmento я ніколі не быў зацікаўлены ў тым, перамесціце абмежавальнік абаротаў дызельнага рухавіка, чым значэнне, усталяванае вытворцам..
? на форуме c'? кіраўніцтва павышэннем абаротаў mino на edc15, што можа быць карысным для таго, каб сігнал на фарсі (фарсі) на карце....
у адваротным выпадку вам трэба атрымаць damos вашага ecu і moddare абмежавальнік абаротаў...
самае "складанай"?,па-мойму,было б таксама пазбегнуць рэзкі ціску ў рампы ад ecu....
іх я бачу, доўжыцца, таму што вы павінны andaread agiresul duty cycle клапана drv і, магчыма, на адпаведныя элементы кіравання pid.....
не ? проста прагуляцца, вось....

emilground
28-12-2012, 13:37
Есць таксама абмежаванні механічных, а затым спальвання паліва ў гэтых абаротаў, я не думаю, што легка, я кажу пра 6000 і больш? абаротаў на рухавіку, зрабіў на шмат менш.

манро
28-12-2012, 15:16
Есць таксама абмежаванні механічных, а затым спальвання паліва ў гэтых абаротаў, я не думаю, што легка, я кажу пра 6000 і больш? абаротаў на рухавіку, зрабіў на шмат менш.
калі ? для гэтага я бачыў рухавікі, пабудаваныя, каб зрабіць 2000-2500 абаротаў у хвіліну прыцягнутыя да больш чым 7000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...
я маю на ўвазе, перш за ўсе, у вас на трактарах цягавая....
асабіста я st? рыхтуем рухавік mercedes E300td om606 чеди серыі f? макс 4000rpm з помпай, які я 180cc дызельнага паліва на 6500 абаротаў, і акрамя зборкі на маім w201 190d старадаўнія......
? st? змяняючы спружыны клапанаў,рубка арматуры ў эргаль,шклянкі штурхача, сантэхнікаў, цяпер механічныя з сподкамі часопіса тытана,я памяняў балты шківа восі cammes, сыходзячы ад 6x1 у 8.8 да 8х1.25 12.1,суадносіны зыходных кампанентаў, матацыкл намеснікі,поршні,поршневыя пальцы і шатуны золата і быў, мякка кажучы, маніякальна рэчы нават не палова грам дысбаланс,etc,etc...

emilground
28-12-2012, 15:46
калі ? для гэтага я бачыў рухавікі, пабудаваныя, каб зрабіць 2000-2500 абаротаў у хвіліну прыцягнутыя да больш чым 7000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...
я маю на ўвазе, перш за ўсе, у вас на трактарах цягавая....
асабіста я st? рыхтуем рухавік mercedes E300td om606 чеди серыі f? макс 4000rpm з помпай, які я 180cc дызельнага паліва на 6500 абаротаў, і акрамя зборкі на маім w201 190d старадаўнія......
? st? змяняючы спружыны клапанаў,рубка арматуры ў эргаль,шклянкі штурхача, сантэхнікаў, цяпер механічныя з сподкамі часопіса тытана,я памяняў балты шківа восі cammes, сыходзячы ад 6x1 у 8.8 да 8х1.25 12.1,суадносіны зыходных кампанентаў, матацыкл намеснікі,поршні,поршневыя пальцы і шатуны золата і быў, мякка кажучы, маніякальна рэчы нават не палова грам дысбаланс,etc,etc...

на fiat coup? турба-бензін, які ў мяне есць, яны трацяцца добрыя грошы, паміж поршняў, валы cammes etc etc, Калі вы пачнеце тычыцца механікі не заканчваецца pi? ? вынікі вы бачыце.. Калі карту вы можаце ў вузкай па параўнанні з той маржы развіцця, што c'? захоўваючы надзейнасць, з механікай ў вас значна менш абмежаванняў але moolte-й? выдаткі. усе залежыць ад таго, што хочаце зрабіць з машынай.
Аўтамабілі, падрыхтаваныя бачу, сапраўды шмат робіць, як афіцыйнае апавяшчэнне, што верификатор і тэхнічнай працы, што c'? за што ? вельмі цяжка і адымае шмат часу

манро
28-12-2012, 18:37
можа быць, андрэ? р? ot...але вы d? р? лічбаў толькі, каб пацвердзіць тое, што вы кажаце emilground...
толькі для ўстаноўкі помпа ўпырску зрабіла група g-bikes-гонкі pulling я выдаткаваў 2100 еўра....
ах помпа ў пытанні, ці не ? той, w210 e300td, чаму ? электронікі, але ? у mercedes S350 турбо дызель цалкам механічны, і я, і каштавала 350 еўра толькі яна..зроблена прыбыць праз baya прама з германіі..
таму што тут прадстаўлены самыя рэдкія з мухі белыя....
для счаплення есць Sachs motorsport, створаны для bmw M5 з 750 нм супраціву я выклаў 450 еўра + яшчэ 500 за махавік ручной працы, CrMo....
для аднаго з двух турба-самы вялікі,holset hx55, атрыманых scania truck,для мяне ўсе ядуць 1300 больш за 350 нержавеючых труб 309L для diy выпускнога калектара.....
я спыняюся тут...
таго, што ў гэты спіс ? veeery доўга...