Перегляд Повної Версії : Проблема bmw 320d 177cv.....
Emanuele54
25-12-2012, 20:09
Привіт всім,
я повинен зробити цей автомобіль, Bmw 320d 177cv але, перш ніж зіставити, я хочу вирішити цю серйозну проблему, яка хоче цей автомобіль......
В діагноз я d? помилка "мережі wakeup" кабель живлення або контакт 15, практично посилає в блок автомобіля, а не частина пі? без попереднього повідомлення!
зняття ебу чистити роз'єми, їх встановлення і магії автомобіль починається......? я не можу змусити піти клієнт, і кожен раз робити цю процедуру, повинні були залишатися на ногах, я хочу risolvergli в problama......
ви ніколи не чули? там, ви ніколи не стикалися? що це може бути?
Дякую
Emanuele54
25-12-2012, 22:51
Деякі подробиці-й? про виявлені помилки діагноз:
- кабель пробудження (бортової мережі 12 годин) або клема 15 (бортовий мережі 11h) арт. 4A03
- напруга бортової мережі cod. 4A66
якщо у вас є друг в bmw ? тепер, що ви називаєте.....
їх, безумовно, про це дізнаються щось...
клема 15 повинен бути вузол з'єднання перевірте джгути проводів.
мови, що тяга роз'єми ? підуть ? нормальний пп ? магія......
Emanuele54
26-12-2012, 10:55
Привіт ? що клієнт одного в bmw є...... але не робить нічого більше? те, що я роблю, в додаток до spruzzargli p? мастила на з'єднання!
Я навпаки хочу risolvergli проблема.....
Matd82, яка проводка поради, починаючи з, чому? по мені ? проблема влади, яка іноді приходить, а іноді-ні, або, принаймні, не з рамки, необхідні, як якщо б був обрив проводу або майже.....
Дякую
На деяких bmw зробили приманкою для кабелю v? танцює акумулятора на кузов, але не пам'ятаю, якщо serie1 або serie3.
Emanuele54
26-12-2012, 14:18
двигун постраждалих може бути таким же,.... ви можете мати зображення цього кабелю?
дякую
фото не я, але повинен бути кабель маси, що v? від акумулятора на кузов, у будь-якому випадку у мене є друг, який працює в BMW я намагаюся почути від нього.
Чув, мій друг на BMW, питає мене: рамки горить чи ні?Якщо загоряється, стартер крутиться і не заводиться або не працює?Він скидає тільки висмикуванням вилки ecu або навіть від'єднати акумулятор?У разі, якщо ви resetti також висмикуванням батареї каже, що повинно вистачити однієї riprogramazione(але, можливо, в BMW вже? зробив?)
Emanuele54
02-01-2013, 14:01
Привіт, тоді :
картина горить чи ні? картина висвітлює
Якщо горить, стартер крутиться і не заводиться або не працює? електродвигун не працює
Скидається тільки висмикуванням вилки ecu або навіть висмикуванням батареї? я не знаю, я не пробував від'єднати акумулятор
У разі, якщо ви resetti також висмикуванням батареї каже, що повинно вистачити однієї riprogramazione(але, можливо, в BMW вже? зробив?) перепрограмування ? було перероблено, як я ? сказали, вони перенесли всі, навіть автоматична коробка передач.....? як і раніше, є проблеми!
дякую
Напевно, якщо ? gi? було вироблено перепрограмування говорить мені, що пу? бути CAS, щоб зробити стартер повинен мати згоду від ecu двигуна, може бути, втрачає зв'язок з can і висмикуванням і riattacando екю, перерозподіляє, pi? цього не знаєте, проблема-кабель, акумулятор, а ? на 5 серії, мені, я був неправий.
ecutuningpro
02-01-2013, 15:53
перевірте акумулятор, що ? кабель на масу запобіжників. звичайно ? стрибнув.
Emanuele54
02-01-2013, 16:52
Привіт, що ? CAS? де знаходиться?
дякую
PS *********PRO, якби він стрибнув, то запобіжник автомобіль не повинен-й? їздити на мотоциклі або може зробити ці жарти, які і в білий залишити вас пішки?
ecutuningpro
02-01-2013, 17:15
не піде в хід. у деяких випадках я або на e90 з edc16 мені ? траплялося також, що він був ебу двигуна туди
Emanuele54
02-01-2013, 17:18
Привіт, як припускав, то машина не повинна більше? далеко, а от коли не відірватися блоків керування підключається і автомобіль підуть без проблем....
Emanuele54
02-01-2013, 17:20
...CAS ? модуль запалювання? там, де ви вводите ключ для"start/stop".....
мансардний
02-01-2013, 17:34
перевірили інтелектуальний датчик ibs? часто на bmw ? дати йому проблем, я на моєму я датчик несправний, а іноді і не хочуть працювати, чому? давав поглинання надмірного ****llo управління енергоспоживанням, акумулятор змінювався з 12,8 v до 9v, і все було в tilt, крім того, на мій один e60 530d мені замінили проводку deol плюсовий дріт акумуляторної батареї по гарантії офіційної скарги, після всіх цих операцій я ? горить індикатор подушки безпеки, autocom, я давав високу напругу, позитивний кабель батареї, позитивний полюс c'? роз'єм, який він вільно і окислюється, я чистий і щільно з допомогою плоскогубців і 6 місяців, що я скину помилку, а не ви ? ще повторно
Emanuele54
02-01-2013, 17:44
де знаходиться цей датчик?
Emanuele54
02-01-2013, 17:45
Деякі подробиці-й? про виявлені помилки діагноз:
- кабель пробудження (бортової мережі 12 годин) або клема 15 (бортовий мережі 11h) арт. 4A03
- напруга бортової мережі cod. 4A66
мансардний
02-01-2013, 18:04
практично на негативний полюс акумуляторної батареї підключений до мінусовій провід, c'? вид цієї коробочки-чорний, з якого виходить провід, пластик, чорний, все працює ? підключений роз'єм колір бірюза, або, принаймні, на моїй ? cos?, це цієї коробочки правила управління енергією автомобіля, так і салону, двигуна, якщо він вийшов з ладу, управління енергією, не ? правильно, і іноді автомобіль не заводиться
мансардний
02-01-2013, 18:05
комплект заміни включає в себе всі мінусовій провід, в тому числі і датчик коштує багато, в bmw хочуть 220 євро
що стосується CAS має бути ядро, що підтримує деякі функції нашого сайту, коди, ключ до км і, ймовірно, навіть визнання стартера і т. д ..
Привіт всім , я думаю, у мене така ж проблема з моєї bmw , вам вдалося вирішити проблему ?
Спасибі cristian
Emanuele54
08-12-2014, 19:38
Ця проблема вирішена....... Там була маса повільно під автомобіль
Спасибі за вашу відповідь , ви можете порадити мені, щоб перевірити, якщо ? і що ?
Emanuele54
08-12-2014, 20:09
Linico рада ? дивитися.... Підняти автомобіль на міст і перевірити..... Привіт