Прагляд Поўнай Версіі : Праблема bmw 320d 177cv.....
Emanuele54
25-12-2012, 20:09
Прывітанне ўсім,
я павінен зрабіць гэты аўтамабіль, Bmw 320d 177cv але, перш чым супаставіць, я хачу вырашыць гэтую сур'езную праблему, якая хоча гэты аўтамабіль......
У дыягназ я d? памылка "сеткі wakeup" кабель харчавання або кантакт 15, практычна пасылае ў блок аўтамабіля, а не частка пі? без папярэдняга паведамлення!
зняцце блока кіравання чысціць раздымы, іх ўстаноўка і магіі аўтамабіль пачынаецца......? я не магу прымусіць сысці кліент, і кожны раз рабіць гэтую працэдуру, павінны былі заставацца на нагах, я хачу risolvergli у problama......
вы ніколі не чулі? там, вы ніколі не сутыкаліся? што гэта можа быць?
Дзякуй
Emanuele54
25-12-2012, 22:51
Некаторыя падрабязнасці-й? аб знойдзеных памылках дыягназ:
- кабель абуджэння (бартавы сеткі 12 гадзін) або din-15 (бартавы сеткі 11h) і арт. 4A03
- электрасілкаванне бартавы сеткі cod. 4A66
калі ў вас есць сябар у bmw ? цяпер, што вы называеце.....
іх, безумоўна, пра гэта даведаюцца што-то...
клема 15 павінен быць вузел злучэння калі ласка, праверце джгуты правадоў.
гаворкі, што цяга раздымы ? пойдуць ? нармальны пп ? магія......
Emanuele54
26-12-2012, 10:55
Прывітанне ? што кліент аднаго ў bmw есць...... але не робіць нічога больш? тое, што я раблю, у дадатак да spruzzargli p? змазкі на злучэння!
Я наадварот хачу risolvergli праблема.....
Matd82, якая праводка парады, пачынаючы з, чаму? па мне ? праблема ўлады, якая часам прыходзіць, а часам-не, або, па крайняй меры, не з рамкі, неабходныя, як калі б быў абрыў правады або амаль.....
Дзякуй
На некаторых bmw зрабілі прынадай для кабеля v? танчыць акумулятара на кузаў, але не памятаю, калі serie1 або serie3.
Emanuele54
26-12-2012, 14:18
рухавік пацярпелых можа быць тое ж самае ... можа мець малюнак гэтага кабеля?
дзякуй
фота не я, але павінен быць кабель масы, што v? ад акумулятара на кузаў, у любым выпадку ў мяне есць сябар, які працуе ў BMW я спрабую пачуць ад яго.
Чуў, што мой сябар на BMW, пытаецца мяне;: рамкі гарыць ці не?Калі загараецца, стартар круціцца і не заводзіцца ці не працуе?Ен скідае толькі выдергиванием відэльцы ecu або нават адлучыць акумулятар?У выпадку, калі вы resetti таксама выдергиванием батарэі кажа, што павінна хапіць адной riprogramazione(але, магчыма, у BMW ўжо? зрабіў?)
Emanuele54
02-01-2013, 14:01
Прывітанне, тады :
карціна гарыць ці не? карціна асвятляе
Калі гарыць, стартар круціцца і не заводзіцца ці не працуе? электрарухавік не працуе
Скідаецца толькі вышморгванне відэльцы ecu ці нават вышморгванне батарэі? я не ведаю, я не спрабаваў адлучыць акумулятар
У выпадку, калі вы resetti таксама выдергиванием батарэі кажа, што павінна хапіць адной riprogramazione(але, магчыма, у BMW ўжо? зрабіў?) перапраграмавання ? было перароблена, як я ? сказалі, яны перанеслі ўсе, нават аўтаматычная скрынка перадач.....? па-ранейшаму есць праблемы!
дзякуй
Напэўна, калі ? gi? было выраблена перапраграмаванне кажа мне, што пу? быць CAS, каб зрабіць стартар павінен мець згоду ад ecu рухавіка, можа быць, губляе сувязь па can і выдергиванием і riattacando экю, пераразмяркоўвае, pi? гэтага не ведаеце, праблема-кабель, акумулятар, а ? на 5 серыі, мне, я быў няправы.
ecutuningpro
02-01-2013, 15:53
калі ласка, праверце акумулятар, што ? кабель на масу засцерагальнікаў. вядома ? скокнуў тое.
Emanuele54
02-01-2013, 16:52
Прывітанне, ці што ? CAS? дзе знаходзіцца?
дзякуй
PS *********PRO, калі б ен скокнуў, то засцерагальнік аўтамабіль не павінен-й? ездзіць на матацыкле або можа зрабіць гэтыя жарты, якія і ў белы пакінуць вас пешшу?
ecutuningpro
02-01-2013, 17:15
не пойдзе ў ход. у некаторых выпадках я або на e90 з edc16 мне ? здаралася таксама, што ен быў эбу рухавіка туды
Emanuele54
02-01-2013, 17:18
Прывітанне, як меркаваў, то машына не павінна больш? далека, а вось калі не адарвацца блокаў кіравання падключаецца і аўтамабіль пойдуць без праблем....
Emanuele54
02-01-2013, 17:20
...CAS ? модуль запальвання? там, дзе вы ўводзіце ключ для"start/stop".....
мансардных
02-01-2013, 17:34
праверылі інтэлектуальны датчык ibs? часта на bmw ? даць яму праблем, я на маім я датчык няспраўны, а часам і не хочуць працаваць, чаму? даваў паглынання празмернага ****llo кіравання энергаспажываннем, акумулятар мяняўся з 12,8 v да 9v, і ўсе было ў tilt, акрамя таго, на мой адзін e60 530d мне замянілі праводку deol плюсавай провад акумулятарнай батарэі па гарантыі афіцыйнай скаргі, пасля ўсіх гэтых аперацый я ? гарыць індыкатар падушкі бяспекі, autocom, я даваў высокае напружанне, станоўчы кабель батарэі, станоўчы полюс c'? раз'ем, які ен свабодна і акісляецца, я чысты і шчыльна з дапамогай абцугоў і 6 месяцаў, што я скіну памылку, а не вы ? яшчэ паўторна
Emanuele54
02-01-2013, 17:44
дзе знаходзіцца гэты датчык?
Emanuele54
02-01-2013, 17:45
Некаторыя падрабязнасці-й? аб знойдзеных памылках дыягназ:
- кабель абуджэння (бартавы сеткі 12 гадзін) або din-15 (бартавы сеткі 11h) і арт. 4A03
- электрасілкаванне бартавы сеткі cod. 4A66
мансардных
02-01-2013, 18:04
практычна на адмоўны полюс акумулятарнай батарэі падлучаны да мінусовай провад, c'? выгляд гэтай скрыначкі-чорны, з якога выходзіць провад, пластык, чорны, усе працуе ? падлучаны раз'ем колер біруза, або, па крайняй меры, на маей ? cos?, гэта гэтай скрыначкі правілы кіравання энергіяй аўтамабіля, так і салона, рухавіка, калі ен выйшаў з ладу, кіравання энергіяй, не ? правільна, і часам аўтамабіль не заводзіцца
мансардных
02-01-2013, 18:05
камплект замены ўключае ў сябе ўсе мінусовай провад, у тым ліку і датчык каштуе шмат, у bmw хочуць 220 еўра
што тычыцца CAS павінна быць ядро, якое падтрымлівае некаторыя функцыі нашага сайта, коды, ключ да < і, верагодна, нават прызнанне стартара і т. д ..
Прывітанне ўсім , я думаю, у мяне такая ж праблема з маей bmw , вам удалося вырашыць праблему ?
Дзякуй cristian
Emanuele54
08-12-2014, 19:38
Гэтая праблема вырашана....... Там была маса павольна пад аўтамабіль
Дзякуй за ваш адказ , вы можаце параіць мне, каб праверыць, калі ? і што ?
Emanuele54
08-12-2014, 20:09
Linico савет ? глядзець.... Падняць аўтамабіль на мост і праверыць..... Прывітанне