Прагляд Поўнай Версіі : выключэнне egr на edc cp33
pdtechnology
25-12-2012, 18:19
усім прывітанне і з калядамі ўсіх вас на форуме цікава, калі хто-небудзь з вас ужо працуе на гэты тып файлаў, для выдалення сістэмы рэцыркуляцыі ог.аўтамабіль ў пытанне ? nissan qhasqai 2.0 150cv edc 16 cp33, калі хто-то conesce праверкі, я быў бы рады,дзякую ўсіх вас за супрацоўніцтва, пажадаць вам добрых святаў
я не бачыў файла, але, па мне, павінны быць тыя ж дзеянні для egr off megane2 dci 150cv....
рухавік ? усе ж reanault M9R.....
я думаю, што нават з электронным кіраваннем, як падобнае....
? чакае пацверджання ад нашых экспертаў...
Прывітанне...
magi1984
26-12-2012, 10:47
я не ўпэўнены на 100%, было б праверыць.
паспрабуйце скінуць ад 1ba9fa да 1baa06, а таксама ад 1baa14 ў 1baa20
pdtechnology
26-12-2012, 17:11
прывітанне, хлопцы, перш за ўсе, дзякую вам за супрацоўніцтва, не толькі я атрымліваю аўтамабіль мне доказы таго, што параіў мне вешчуноў, і я перайду адразу ж,на дадзены момант я магу толькі сказаць дзякуй
я не ўпэўнены на 100%, было б праверыць.
паспрабуйце скінуць ад 1ba9fa да 1baa06, а таксама ад 1baa14 ў 1baa20
graziemille вешчуноў, я даведаўся нешта новае! я прашу вас,гледзячы на карту, eandandoin "egr duty cicle" не хопіць-паставіць значэнне вышэй, на ўсей табліцы x зачыніць egr? дзякуй!
magi1984
26-12-2012, 20:05
перш чым дзякаваць мяне, пачакайце, каб пацвердзіць, калі ен працуе ці няма. шчыра кажучы я не бачыў класічных крывых, EGR off, у гэтым файле, так ? менавіта эксперымент.
тое, што ты кажаш, працуе на edc15, edc16, што трук, у большасці выпадкаў таму ўключыць індыкатар няспраўнасці рухавіка
перш чым дзякаваць мяне, пачакайце, каб пацвердзіць, калі ен працуе ці няма. шчыра кажучы я не бачыў класічных крывых, EGR off, у гэтым файле, так ? менавіта эксперымент.
тое, што ты кажаш, працуе на edc15, edc16, што трук, у большасці выпадкаў таму ўключыць індыкатар няспраўнасці рухавіка
Ах, добра;) у адваротным выпадку гэта было занадта легка :D
КАЛІ Я ПРАВІЛЬНА ПАМЯТАЮ......
павінна быць, гэта рашэнне.....
pdtechnology
31-12-2012, 00:22
прывітанне, хлопцы, я дзякую ўсіх за супрацоўніцтва, але я паведамляю вам, што ў гэтыя дні я не магу даказаць, рашэнні ад вас consigliatemi з-за адсутнасці аўтамабіля, такім чынам, не толькі я атрымліваю аўтамабіль ўнутры, я раблю адпаведныя доказы, і месца ўсім вялікае дзякуй(на дадзены момант)
FidodidoTuning
31-12-2012, 11:53
элементы кіравання, пасля карты, лямбда-зонды,вы знойдзеце два panettoni каля 11000
я не магу паглядзець ваш файл,але калі пракруціць іх з
pdtechnology
01-01-2013, 19:08
прывітанне fidodido я паглядзеў на карту, як вы прапанавалі, але, сказаць па праўдзе, я не знаходжу sti panettoni....або лепш, я знайшоў 2, але з максімальных значэнняў 13358......не ведаю...на жаль, рашэнні suggeritemi ад вешчуноў і мат, але я не ўдалося яшчэ праверыць, але есць іншая інфармацыя, не ? дрэнна, чаму? калі зроблены ўсе неабходныя тэсты і праверкі з дыягназам, што ўсе ? ok месцы, нават для веды іншых, то цяпер я дзякую вас aggiornero " як мага хутчэй
FidodidoTuning
01-01-2013, 20:21
На жаль, я яшчэ не магу спампаваць файл, каб вы Egr Off
FidodidoTuning
01-01-2013, 21:23
вось egr off
гэта ? у крычы, што я выкарыстаў
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?141-Qashqai&p=21121#post21121
pdtechnology
02-01-2013, 14:11
прывітанне fidodido дзякуй за супрацоўніцтва, але гледзячы на карту, я не змог знайсці рашэнне, яна паказаная я знайшоў 2 значэння 13358,на жаль, яшчэ да гэтага часу рашэнні consigliatemi ад вешчуноў і мат, але я не ў стане праверыць, але есць яшчэ рашэння ? дрэнна, што потым з дыягназам да партыі, пасля выпрабаванні якой, як дзяржаўныя вынік, зараз я магу толькі падзякаваць за добрую працу
FidodidoTuning
02-01-2013, 14:39
вы, тыя, якія вы не знайшлі...13000 прыкладна ў qasquai
у лагуне замест прыкладна за 11000
pdtechnology
13-01-2013, 16:30
прывітанне сення ў мяне былі машыны ў наяўнасці каля 15 хвілін, і я паспрабаваў савет suggeritomi ад fidodido але з дыягназам, то сістэмы рэцыркуляцыі ог ? усе яшчэ ў працы, на жаль, паўтараю для пытанняў час(уладальніка ? прайшло вельмі хутка), я не мог зрабіць яшчэ тэст парады suggeritermi ад вешчуноў і мат. я ўзяў сустрэчу на наступныя выходныя, таму паспрабую' двума іншымі рашэннямі дзякуй ўсім за добры час у нядзелю
FidodidoTuning
13-01-2013, 17:09
Дзіўна ке не працуе...
Прымацуеце файл з egr off выпрабаванні
FidodidoTuning
13-01-2013, 20:26
элементы кіравання, якія вы спрабавалі гэта?
pdtechnology
14-01-2013, 13:53
так, я знайшоў менавіта гэтыя прыкладаю той жа файл можа быць я трохі няправільна, аднак я пацвярджаю, што ў дыягностыцы па-ранейшаму працуе мал.
guidotacco
21-04-2013, 11:37
вы разабраліся,у чым ? правільнае рашэнне?
так, я знайшоў менавіта гэтыя прыкладаю той жа файл можа быць я трохі няправільна, аднак я пацвярджаю, што ў дыягностыцы па-ранейшаму працуе мал.
pdtechnology
18-05-2013, 00:43
прывітанне, хлопцы, я scusao, калі я не змагу своечасова адказаць, але ў мяне праблемы з лініяй, а яшчэ ў мяне не было магчымасці пратэставаць іншыя рашэнні, consigliatemi я спадзяюся, што вырашыць у ppiu " у бліжэйшы час, так і месца-і ўсе, прывітанне
Прывітанне,
я далучаюся я таксама на абмеркаванне. Шкада, што вы і прыпынкі, таму што было б мэтазгодна, каб прыйсці да высновы, як tapare я EGR на гэтыя блокі кіравання ніадкуль. Я ўжо падрыхтаваў некалькі Opel vivaro, але я толькі падняў трохі табліца egr, diminuento колькасць, правільна, што не загарыцца індыкатар памылкі.
Праект больш цяперашняй Лагуны і майго сябра, які зрабіў дрэнны заказ. Нягледзячы на не Fappata мае расход паліва зверскі (заўседы вышэй 8л/100км). Я сапраўды хацеў бы дапамагчы яму, перш чым гэтая машына есць жыву. Для эксперыменту мы адключэння egr ад разеткі і расход паліва ўпалі, але ламае з індыкатарам пашкоджанні анты-забруджвання.
Выказваю вам сваю ўдзячнасць за любую дапамогу!
MPC 561/562
FLASH S29CD016GB
EDC16CP33
EDC16CP33/01
EEPROM : 4 кб
Bosch
EDC16.A0
1037390538
1037399650
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1017E4ED
pdtechnology
03-08-2013, 07:03
прывітанне, хлопцы машыну мне ? вярнулася, і яшчэ, толькі 5 мін ? я правяраў савет прапанаваў mat82 але не дзейнічае..гэта клапан працуе, я павінен паспрабаваць іншае рашэнне не толькі вяртаецца да мяне машына для рэзкі, што ў мяне будзе больш часу..вы падкажыце, добрая праца для ўсіх
Па-вашаму, было б validfo гэты трук:
Адключыць электрарухавік РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог і выдаліць памылку, што выходзіць з flash.
Я спрабаваў адключыць і аўто працуе нармальна , але выходзіць, індыкатар няспраўнасці рухавіка. Выдаліўшы павінны пайсці.
калі disconetti ў egr і azzeri памылку, як і уключыце рамкі вас ўзнікае памылка...
калі адсутнічае сігнал зваротнай сувязі з эбу не выяўляе egr цябе дар? заўседы dtc з адноснай кантрольная лямпа mil гарыць....
таксама пры зачыненьні ў egr ў любым выпадку павінен быць падключаны і ў большасці выпадкаў працуе на 100%.....
? вы маглі б паспрабаваць зрабіць так, як вы кажаце, і switcciare dtc, які адносіцца да сістэмы рэцыркуляцыі ог на карце....
? ? толькі мае меркаванне....
Належаць аўтарскія правы на гэта меў на ўвазе. :) Выдаліце DTC на карце.
Але я падазраю, што потым паскакаў за новыя памылкі тыпу: Паток EGR няправільна..... і bisognierebbe elminare, а таксама. Калі я не знаходжу класічнае рашэнне існуе-другое, і маяк ведаць
bh? у гэты момант вы, як вы f? для дэ-fap...
cio? azzeri карта ўсе dtc, звязаныя з сістэмы рэцыркуляцыі ог.....
так не scassa больш на testicolame......
msport (exil77grande)
17-10-2013, 16:30
Належаць аўтарскія правы на гэта меў на ўвазе. :) Выдаліце DTC на карце.
Але я падазраю, што потым паскакаў за новыя памылкі тыпу: Паток EGR няправільна..... і bisognierebbe elminare, а таксама. Калі я не знаходжу класічнае рашэнне існуе-другое, і маяк ведаць
калі адключыць пульт egr і загараецца толькі індыкатар і машына ідзе добра, вы можаце адключыць яго dtc і вы прымацаваныя.
вось egr off
гэта ? у крычы, што я выкарыстаў
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?141-Qashqai&p=21121#post21121
прывітанне fidodido можа быць, што ваш мод....ідзе добра, але дыягназ яны глядзелі на egr можа прымусіць яе эмуляваць аднолькава????
я за цябе я хацеў бы бачыць гэты мод, што я і зрабіў, але пакуль не правераная
калі мне дасць савет, паміж вашай і маей...праз два тыдні я павінен defp+сістэмы рэцыркуляцыі ог-й? карту то я хацеў бы зрабіць працу толькі адзін раз.....загадзя дзякуй
усе naturalmete ў fidodido
Я ў двух пацыентаў у хірургіі. Лагуна і qashqai. Лагуна ж напісана ў sriale з гала. Я аднавіў фарсунак і VIN, Але cruize control не працуе!!!!!!!!
Я спрабаваў з CanClip.... але нічога, мне не дае нават увайсці. Таксама з autocom я па памылцы Няправільны КОД.... сара страцілі нават тое. Зараз я спрабую адкрыць блок кіравання і аднаўленне eeprom, які я захаваў у bdm. Цяпер я баюся рабіць qashqai у паслядоўны, каб пазбегнуць падобных праблем..... Хто мае досвед працы з падобнымі сітуацыямі?
гэтыя rognose, што ў вас напісана ў паслядоўны, якія змены вы зрабілі на файл , чытанне dbm вы зрабілі гэта да ці пасля праблемы.
Я чытаў, у BDM два разы перад тым, як яе ў паслядоўны. Гэтая машына мае расход вар'ят , гэта я выправіў праграму некалькі разоў, і мне надакучыла выцягнуць эбу і я чытаў у паслядоўны з гала-v54 і тады я напісаў праграму з egr off і правіць.
Я да гэтага часу сумняваюся... калі я пішу eeprom з BDM, не і, што губляе кадоўкі ключоў? Коды ключоў з'яўляюцца фіксаванымі або мае які-небудзь пракляты rolling code?
я не думаю, што вы страціце, кадоўкі, ключы, перапісаць e2prom, толькі, што, хутчэй за ўсе, не вырашыць вашу праблему.
Вырашана!
Я аднавіў eeprom чытаў раней, і ўсе працуе!
Пасля гэтых шырокіх парываў шароў, я набыў меркаванне дрэннае да Renault.
Вырашана!
Я аднавіў eeprom чытаў раней, і ўсе працуе!
Пасля гэтых шырокіх парываў шароў, я набыў меркаванне дрэннае да Renault.
і не ты адзін!!
angelolsp
15-01-2014, 14:31
але затым вы напісалі, egr off? і ў дыягназе l ты яго знайшоў зачынены?
рашэнне ад эмуляцыі.... у diagniosi есць працэнты, якія з'яўляюцца фіксаванымі, і некаторыя, якія змяняюцца. Я autocom .... ce казіно значэнняў rigurdanti ў egr і не дакладна ўсе ясна. Па-ранейшаму працуе, таму што трубкі egr была халоднай , але я павернутым у любым выпадку. Вынік:
спажыванне арыгінала:
гарадскі : 9л/100км
па-за: 7.8l/100км
Бягучае спажыванне:
па горадзе: 7л/100км
па-за: 6l/100km
angelolsp
15-01-2014, 14:54
маглі б вы апублікаваць рашэнне карту, якія крывыя ў вас кранулі?
эээээ,..... рашэнне я заплаціў, і яшчэ многія рэчы змяніліся ў файл, так што я не ведаю, essattamente, якія крывыя rapresentano ў egr.
у мяне qashqai 1.9 2008, tekna і, у першую чаргу, бога avventurarmi, я хацеў бы ведаць, калі ? можна чытаць карту з певень 2 праз eobd без страты кадоўкі фарсунак і інш...
Так, чытаць з бд і запісаць у бд.... Але не змешваць файлы, bdm з бд... нешта адбываецца, казіно.
рашэнне ад эмуляцыі.... у diagniosi есць працэнты, якія з'яўляюцца фіксаванымі, і некаторыя, якія змяняюцца. Я autocom .... ce казіно значэнняў rigurdanti ў egr і не дакладна ўсе ясна. Па-ранейшаму працуе, таму што трубкі egr была халоднай , але я павернутым у любым выпадку. Вынік:
спажыванне арыгінала:
гарадскі : 9л/100км
па-за: 7.8l/100км
Бягучае спажыванне:
па горадзе: 7л/100км
па-за: 6l/100km
выбачайце spiki, але гэтыя расход паліва вас іх атрымаць толькі зачыніўшы EGR, і пакінуўшы FAP актыўна, ці зрабілі вы якія-небудзь іншыя змены?
Няма. Вядома, я зрабіў усе, поўны. Выдаліў fap і падняў магутнасць дыскрэтныя 20.
Але і carrateristica агульнай для m9r renault , які мае расход паліва высокі. Таму што і частка ўлову маркетынгу аўтамабілі : аўтамабілі па нізкіх коштах = высокі расход паліва і запчасткі дарагія
дарэчы FAP, у дадатак да выключэння з карту, вы таксама выдаляецца фізічна?
і вядома, машына была ў рэжыме "самагубства", калі я яго атрымаў, у хірургіі. Лямбда-зонд не працуе, то не rigenerava на два месяцы. пасля выдалення " адзін ад выхлапной трубы машыны і зняла :)
Ці ведаеце вы сказаць мне, які з 3 рашэнняў з'яўляецца правільным для дадзенага ecu. Дзякуй
Пакінуць стаяць damos.... Сівы Renault, яны заўседы розныя праграмы. І дыспетчары EGR мяняюцца. да гэтага часу я думаю, бачыць 4-5 розных у гэтым эбу.
Бо французы мне вельмі моцна на цюкі....таму для espace 175cv вы ўпэўненыя, што не адна з трох, якія я адправіў? Я пазбягаю судзіць іх? Дзякуй
У 175cv павінны мець дазвол да switch
Праглядаючы файлы ў 2d я знайшоў гэта. І міха з ей?