Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : погляд dpf off самыя mod opel zafira, які mjt 120

fa2st
25-12-2012, 15:54
прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, што вы думаеце на гэты файл, які я толькі што скончыў рэдагаванне... fap off і было зроблена з раз,таму што я не ў градусаў, рабіць гэта ўручную, з крокам замест таго, каб былі дадзеныя, вынікаючы абмеркавання на форуме, і прама цяпер я хацеў бы ведаць ваша меркаванне;) можа ўсе гэта працаваць? дзякуй, хлопцы!!

oper zafira, які B 2008 год, 1,9 CDTI 120 л. с.

дзякуй, хлопцы!

admin
25-12-2012, 17:40
Я думаю, яе няма на гэтым n hw і sw, мне і давялося ў мінулым, што ў вас праблемы на іншых няма чаргу робіць іх добра, я думаю, што калі вы паспрабуеце павінны ісці ў recovery, натуральна, я кажу DPF-OFF карту з крокам зроблены дрэнна, не зрабіць шкоды і вельмі, але вельмі мяккае і адсутнічаюць розныя карты, у тым ліку абмежавальнікі pres turbo,q inett,і т. д. і потым я не разумею, чаму вы паднялі толькі абмежавальнік 2 ходу руху?

Выпрабаванні аўтамабіляў пралом, нагрэць добра і праз некаторы час вы павінны адчуць, што пачынае губляць магутнасць да аднаўлення

fa2st
25-12-2012, 21:55
Я думаю, яе няма на гэтым n hw і sw, мне і давялося ў мінулым, што ў вас праблемы на іншых няма чаргу робіць іх добра, я думаю, што калі вы паспрабуеце павінны ісці ў recovery, натуральна, я кажу DPF-OFF карту з крокам зроблены дрэнна, не зрабіць шкоды і вельмі, але вельмі мяккае і адсутнічаюць розныя карты, у тым ліку абмежавальнікі pres turbo,q inett,і т. д. і потым я не разумею, чаму вы паднялі толькі абмежавальнік 2 ходу руху?

Выпрабаванні аўтамабіляў пралом, нагрэць добра і праз некаторы час вы павінны адчуць, што пачынае губляць магутнасць да аднаўлення

вялікі дзякуй за адказ! не маглі б вы сказаць мне, дзе я памыляюся? так, каб зразумець і выправіць..абмежавальнік яго паднялі толькі на 2-ой перадачы, таму што на іншых перадач і ўжо ўсе ў massiomo па змаўчанні. вялікі дзякуй!!!

matd82
26-12-2012, 10:43
у вас павялічваецца значэння абмежаванні крутоўнага моманту, калі аўтамабіль ? не гарыць.
часткі ад 1500rpm
тое ж самае, x prex rail і час ўпырску.

я зрабіў карту, як, напрыклад паспрабаваць
я табе вынесуць egr.
fap ? off.

admin
26-12-2012, 13:03
Fap не зрабіў правільна на гэты тып hw і sw чаргу, робіць дзярмо, вы нават забыліся 0E29C2 выправіць адмоўныя

admin
26-12-2012, 13:21
вялікі дзякуй за адказ! не маглі б вы сказаць мне, дзе я памыляюся? так, каб зразумець і выправіць..абмежавальнік яго паднялі толькі на 2-ой перадачы, таму што на іншых перадач і ўжо ўсе ў massiomo па змаўчанні. вялікі дзякуй!!!

Атрымаць файл croma 120cv processalo з раз і паглядзець тое, што правіць, і вазьмі свой і processalo з раз і зрабіце confrondo з двух croma на гэты раз, гэта працуе?

fa2st
26-12-2012, 15:03
дзякуй, хлопцы!! заўтра я caricar eil файл і паглядзець, калі гэта працуе! файл, які я даслаў, я не ўпэўнены, што і тое,але machcina і mjet 120cv dpf, таму я думаю, будзе аналагічным. як толькі мне прыходзіць певень выгрузкі файла з машыны, на пытанне, і я спрабую;) дзякуй matd 82 для прыкладу напісаў,я пабачыць, дзе вы дзейнічалі, хоць у 2D я нават не ведаю, як таму ў мод...

fa2st
26-12-2012, 16:10
Атрымаць файл croma 120cv processalo з раз і паглядзець тое, што правіць, і вазьмі свой і processalo з раз і зрабіце confrondo з двух croma на гэты раз, гэта працуе?

прывітанне адмін,вялікі дзякуй за consoglio ўбачу паспрабаваць! праблема і ў 2d, я не магу зрабіць тое, што я хачу, таму што ведаю ледзь ecm titanium, а таму, што я ўсе яшчэ ingranando цяпер маленькая доля... усе тэсты зроблены так што зараз ад мяне заўседы былі зроблены на edc15,то я б сказаў, значна прасцей зрабіць і зразумець...ўжо на edc 16 пачала разумець мала,так што я, як я думаю, шмат тут, я самавук, скажам, я не зрабіў ne курсы ne нічога.. таму ў дадатак да вашай неацэннай дапамозе (дабрашчасныя спецыялістаў) толькі запал прымушае мяне стаяць тут біцца галавой;)
зараз імкнуся файл, які вы згадалі, і я раблю з параўнання!! вялікі дзякуй!!!!

fa2st
26-12-2012, 16:15
у вас павялічваецца значэння абмежаванні крутоўнага моманту, калі аўтамабіль ? не гарыць.
часткі ад 1500rpm
тое ж самае, x prex rail і час ўпырску.

я зрабіў карту, як, напрыклад паспрабаваць
я табе вынесуць egr.
fap ? off.

дзякуй, я цябе прашу gentilemteuna што: fap оф і egr off я бачу іх у 2d калі параўнаць ваш прыклад і зыходны файл? таму што шчыра мой obbioettivo і зрабіць іх уручную,але, вядома, я павінен зразумець, што я раблю...

matd82
26-12-2012, 16:20
ен загружае файл врі і mod
затым у драйвер c'? фаза ўпырску адкрыць у 2d пракрутка p? карту і знайшлі 2 panettoni.
x dpf, я таксама выдалены засмечвання fap 1000%
x змены, якія я зрабіў, вы можаце адправіць яго ў gi? так.
павінны ўжо? дастаткова x карта soft.
есьць яшчэ карты з драйвера.
правядзіце заўседы ў 2d

fa2st
26-12-2012, 16:26
ен загружае файл врі і mod
затым у драйвер c'? фаза ўпырску адкрыць у 2d пракрутка p? карту і знайшлі 2 panettoni.
x dpf, я таксама выдалены засмечвання fap 1000%
x змены, якія я зрабіў, вы можаце адправіць яго ў gi? так.
павінны ўжо? дастаткова x карта soft.
есьць яшчэ карты з драйвера.
правядзіце заўседы ў 2d

вялікі дзякуй!!!! правільны, а то і прыклад, што вы зрабілі правільна? як, чорт вазьмі, вы робіце з ecm titanium працаваць у 2d? тып давесці да 0 панеттоне? учора мак страціў 1 гадзіну, але і не выскачыў з нічога...потым страх зрабіць больш шкоды, чым іншы, і заўседы іх........

matd82
26-12-2012, 16:59
абярыце панеттоне ад пачатку да канца, затым націсніце кнопку m малюсенькія над перакладзінай.
xo, вы павінны зняць галачку на +/- справа ў адваротным выпадку nn v? добра вам прыкладаю адно відэа кіраўніцтва ........

fa2st
26-12-2012, 18:23
абярыце панеттоне ад пачатку да канца, затым націсніце кнопку m малюсенькія над перакладзінай.
xo, вы павінны зняць галачку на +/- справа ў адваротным выпадку nn v? добра вам прыкладаю адно відэа кіраўніцтва ........

дзякуй matd82 ты так жа добры і карысны!!

fa2st
26-12-2012, 18:31

мат я ведаю, што вы не маеце рацыю ўкладанні;)

matd82
26-12-2012, 21:34
;) вы зусім ragioneeeeeeeeeeeee:confused:

matd82
26-12-2012, 21:45
2132

гэта кіраўніцтва ставіцца толькі да x edc16c39

выконвайце інструкцыі

fa2st
26-12-2012, 21:54
2132

гэта кіраўніцтва ставіцца толькі да x edc16c39

выконвайце інструкцыі

сапраўды вычарпальны!! вялікі дзякуй!!! зараз стараюся знайсці panettoni, што вы абнуляецца для dpf....

ps крокам файла, напрыклад, што вы зрабілі,гэта добра, толькі x dpf off? у тым сэнсе,intaserebbe dpf, калі вы не хочаце ажыццявіць? grazieeee

fa2st
26-12-2012, 23:01

la croma 120cv і edc16c39....

я не бачу dpf off і egr off у 2d на файл, напрыклад, зроблена matd82...

sportknight
27-05-2013, 14:25
хлопцы, але калі ? адзін edc16c39 вы можаце спакойна зрабіць у паслядоўны таксама defap праўда? з ecusafe я чытаў, што працуе, а калі-то я не разумею ...
калі замест гэтага ? адзін edc16c9 мы павінны дзейнічаць так, bdm,пацверджаны??

badboy
27-05-2013, 16:24
на edc16c39 я заўседы рабіў у паслядоўны, без праблем, нават defap тым, з Ecusafe, і ен амаль заўседы працаваў доўгі час на 159 і brera, дзе я павінен быў пайсці і змяніць дэталяў ўручную (гл. засмечвання 1000%)

На edc16c9 мне здаецца, што вы павінны зрабіць яе ў bdm, чаму? частка defap прымае іншы памяці, але я кажу не па чутках, я ніколі не меў магчымасць праверыць, што

oakley1
27-05-2013, 16:28
На c9 я заўседы з mpps ў паслядоўны і да гэтага часу ніколі ніякіх праблем.....
Праблема засмечвання 1000% складаецца з бітаў, што тычыцца ecusafe, але не прымяншае правільнай працы..

sportknight
28-05-2013, 00:05
зроблена з раз,ідэальнае...