Прагляд Поўнай Версіі : dpf honda civic 2.2
giuseppe1975
25-12-2012, 11:19
Добры дзень, я хацеў бы спытаць вас ласкава прайграваць гэтыя 2 файла. Мяне яны вылічылі машыну, але нават пасля 100 Км машына ідзе ў рэгенерацыі. Я ведаю, што пасля выдалення dpf, вы страціце cruise. Вы пу? захаваць cruise? Дзякуй усім.
magi1984
25-12-2012, 11:46
некаторыя спецыялісты ведаюць, як выдаліць fap ўручную, утрымліваючы круіз-актыўны
msport (exil77grande)
25-12-2012, 12:00
карту, вядома, не зрабіў-і пачатковец, і вельмі чыстая і ціхая,ціск турбо ок,ціску ў рампы ок,я не зразумеў, але чаму абмежавальнік ціску ў рампы, і гэта было зроблена настолькі перабольшаныя,клапан egr ў мяне не ідзе, як і была выключаная, і ін'екцыі, і гэта занадта элементарны, такім чынам, не прагрэсіўная, а на высокіх абарачэннях пачынае сценамі,dpf, і ен быў выключаны са карту, такім чынам, калі зрабіць гэта значыць, што не факт, ну і ў любым выпадку круіз-кантроль калі вы rovolgi ў нашым інтэрнэт-мы можам трымаць яго гэтак жа, без dpf.
giuseppe1975
26-12-2012, 10:27
Дарагі msport, калі я звяртаюся да вашага онлайн-паслугі, шляхам пераўсталяваць мод, як вы кажаце ціску ў магістралі rail, egr, і г.д., і зняць dpf ўручную і пры cruise, колькі ен будзе марнаваць? Дзякуй.
msport (exil77grande)
26-12-2012, 13:37
Дарагі msport, калі я звяртаюся да вашага онлайн-паслугі, шляхам пераўсталяваць мод, як вы кажаце ціску ў магістралі rail, egr, і г.д., і зняць dpf ўручную і пры cruise, колькі ен будзе марнаваць? Дзякуй.
giuseppe1975
27-12-2012, 10:32
Дарагі msport, я напісаў ***** як вы сказалі......паслугі інтэрнэт-файлы. не ўсе яшчэ я атрымаў адказы па гэтым пытанні. Я хацеў бы ведаць цану, каб прагледзець файлы, якія я адправіў, але pi? сапраўды, мне трэба руку ў вырашэнні праблемы.
msport (exil77grande)
27-12-2012, 10:46
Дарагі msport, я напісаў ***** як вы сказалі......паслугі інтэрнэт-файлы. не ўсе яшчэ я атрымаў адказы па гэтым пытанні. Я хацеў бы ведаць цану, каб прагледзець файлы, якія я адправіў, але pi? сапраўды, мне трэба руку ў вырашэнні праблемы.
добры дзень,прабачце, але я не бачу ваш *****не хацеў бы я, што выпадкова было выдаленае разам ўвесь спам, які мы атрымліваем,маглі б вы ласкава reinviarci l'***** што provvedo адразу ў вы ведалі.
giuseppe1975
27-12-2012, 12:22
Ок, мая ***** і:
msport (exil77grande)
27-12-2012, 14:14
Ок, мая ***** і:
***** адпраўлена дазвольце мне ведаць, прывітанне.
giuseppe1975
27-12-2012, 17:02
Прывітанне msport, я не атрымаў нічога. Знешні выгляд". Прывітанне
msport (exil77grande)
27-12-2012, 19:49
Прывітанне msport, я не атрымаў нічога. Знешні выгляд". Прывітанне
я толькі што праверыў, і вы маеце рацыю, я памыліўся літарай ў"***** я толькі што адправіў новую ***** дазвольце мне ведаць, прывітанне.
giuseppe1975
27-12-2012, 20:39
То бок, я павінен думаць крыху, убачыў, што gi? я выдаткаваў грошы, каб зрабіць пераўтварэнне. Калі я павінен быў зрабіць адразу, як першую карту, можа быць, мне было добра, але, шчыра кажучы, марнаваць яшчэ грошы, cos? для іншага, можа быць, я terr? арыгінал, адзіная праблема, што яны зрабіць. Ок, дзякуй.
З Павагай.
Джузэпэ.
msport (exil77grande)
28-12-2012, 01:16
То бок, я павінен думаць крыху, убачыў, што gi? я выдаткаваў грошы, каб зрабіць пераўтварэнне. Калі я павінен быў зрабіць адразу, як першую карту, можа быць, мне было добра, але, шчыра кажучы, марнаваць яшчэ грошы, cos? для іншага, можа быць, я terr? арыгінал, адзіная праблема, што яны зрабіць. Ок, дзякуй.
З Павагай.
Джузэпэ.
вядома, рабі, як палічыш патрэбным, а ці правільна, што ў асобе вашым шляху, адзінае, што я хачу вам сказаць, але' і' не блытайце поўную працу, дзе вам гарантуюць пэўныя рэчы, з незавершанай працы з бетону і cruise control off калі ў вас, на жаль, выдаткавалі дрэнна ў першы раз грошы, не вінаваты ніхто.
giuseppe1975
28-12-2012, 10:32
Вядома віна і толькі мая, і таму я павінен вырашыць гэтую праблему з тым, хто мне зрабіў гэты мод мне вярнуць грошы, і, адпаведна, мне паўтарыць іншае зроблена добра. А дзякуй за ўсе. Можа быць, больш? у нас паўторна.
giuseppe1975
31-01-2013, 11:26
Узлюбленыя Goru ў professionalchiptuning, хто з вас ведае, з дапамогай якога інструмента была зробленая гэтая карта? Затым я растлумачу. Знешні выгляд вашых навін. Дзякуй.
magi1984
31-01-2013, 12:16
зразумець, з якой sw ? змененая я думаю, гэта немагчыма, - пі? распаўсюдзілася ? безумоўна, ecm titanium
так ж не атрымалася ? зразумець, што з інструментам ? звярталіся
giuseppe1975
31-01-2013, 12:53
Я спрабую паставіць мод файл, але гэта не робіць мяне загрузіць. Я не магу зразумець, чаму.
мегамозг
31-01-2013, 13:41
Я спрабую паставіць мод файл, але гэта не робіць мяне загрузіць. Я не магу зразумець, чаму.
Паспрабуйце прымацаваць архіўны файл .rar альбо .zip
Ты заўседы на врі і mod :rolleyes:
мегамозг
31-01-2013, 13:42
Паспрабуйце прымацаваць архіўны файл .rar альбо .zip
Ты заўседы на врі і mod :rolleyes:
giuseppe1975
31-01-2013, 23:05
Тады ў мяне civic 2.2, што я выдаліў dpf, і прымушаючы мяне зрабіць карту, вядомы фітнес-трэнер, вы не можаце выдаліць dpf ад эбу. Або лепш пасля згарання не адбываецца-й? як пры рэгенерацыі, але пасля абнулення масы часціц пасля некалькіх Км пачынае gi? расці пакуль мяне гарыць мне......калі ласка, праверце сістэмы. ? машына ідзе вельмі добра, і не пераходзіць у recovery. Цяпер мне патрэбен хто-то, хто ******* v1.8.7 DPF Removal 2.0 module: Support for Honda with EDC16C31, EDC17_CP06 and EDC17_CP16 Switch Solution!!! Тых, хто зрабіў мне карту, сказаў, што ен робіць *******h, але не абнаўляецца. Mahh я сумняваюся. Я заяўляю, што, перш чым прымусіць мяне зрабіць карту, я прывез машыну дылера, а ен мне, не ведаючы яго апошняга абнаўлення, і я думаю, што гэта стварыла не мала стасуецца. Хто *******h абнаўляюцца? Я кажу, да гэтага часу, чаму? безумоўна, у службу тэхнічнай падтрымкі фірмы. Я думаю, што толькі cos? я магу вырашыць гэтую праблему. Чакаю з нецярпеннем каго-то. Дзякуй .
мегамозг
01-02-2013, 09:01
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1643-dpf-honda-civic-2-2&p=19895&viewfull=1#post19895
Admin gi? вы напісалі, што s? затым я думаю, вы можаце звярнуцца ў іх службу онлайн!
і аднак, калі вы хочаце ўбачыць, калі праца табе зрабілі з ******* да цяперашняга часу вы павінны адправіць файл mod.,
я, здаецца, зразумеў гэта правільна?
giuseppe1975
01-02-2013, 09:44
Вось я паставіў файл, кажа, што ен зрабіў з *******h.
msport (exil77grande)
02-02-2013, 00:22
Тады ў мяне civic 2.2, што я выдаліў dpf, і прымушаючы мяне зрабіць карту, вядомы фітнес-трэнер, вы не можаце выдаліць dpf ад эбу. Або лепш пасля згарання не адбываецца-й? як пры рэгенерацыі, але пасля абнулення масы часціц пасля некалькіх Км пачынае gi? расці пакуль мяне гарыць мне......калі ласка, праверце сістэмы. ? машына ідзе вельмі добра, і не пераходзіць у recovery. Цяпер мне патрэбен хто-то, хто ******* v1.8.7 DPF Removal 2.0 module: Support for Honda with EDC16C31, EDC17_CP06 and EDC17_CP16 Switch Solution!!! Тых, хто зрабіў мне карту, сказаў, што ен робіць *******h, але не абнаўляецца. Mahh я сумняваюся. Я заяўляю, што, перш чым прымусіць мяне зрабіць карту, я прывез машыну дылера, а ен мне, не ведаючы яго апошняга абнаўлення, і я думаю, што гэта стварыла не мала стасуецца. Хто *******h абнаўляюцца? Я кажу, да гэтага часу, чаму? безумоўна, у службу тэхнічнай падтрымкі фірмы. Я думаю, што толькі cos? я магу вырашыць гэтую праблему. Чакаю з нецярпеннем каго-то. Дзякуй .
прабачце, але я не разумею,што вы звярнуліся ў інтэрнэт,то вы сказалі, што трэба вырашыць праблему з папярэднім трэнер,тое, што вы ўжо выдаткавалі занадта шмат грошай і цяпер шукаеце тых, хто мае *******у гэтым форуме толькі сэрвіс, і тое, што прапануе ў сам форум, так што калі вам трэба, вы можаце звярнуцца да нас, у адваротным выпадку вы можаце звярнуцца ў trove, таму што тут ніхто не прапануе нічога,абмеркаванне закрыта.