Перегляд Повної Версії : всім привіт
привіт знову, а я з цього форуму .. ну, це я вибрав красиву дату, що він мислить ??
всіх з різдвом -
я сподіваюся, що зможу допомогти тим, хто потребує, і що я також отримати вигоду з різних читаннях, які знайдете? тут..
be ok, привіт, ми бачимо на форумі
msport (exil77grande)
25-12-2012, 11:28
привіт і ласкаво просимо,ви могли б сказати нам, ваш вік,ім'я,рід занять і де ви знаходитесь?
ви також можете податкового кодексу???
жарт .. і? я думав, що ви бачили під час реєстрації ? даний запит, однак, 38, як мій нік.. професії в даний час бродяга.. я працюю, роблю якісь файли майстерень, які вимагають от і все ..
? хороший форум, але не можу відкрити жоден файл, але я поставив оригінальний файл, на всяк випадок, когось і залишив відгук у розділі fap ..
привіт і найкращі побажання всім
Привіт макс і ласкаво просимо, дотримуйтесь форум, і ви побачите, що 50 mess їх оформленні, навіть не зрозумієте,
ласкаво просимо також з мого боку.
та нормально я читав з 50 повідомлень не проблема .. і, що, щоб дати внесок у пу? трапитися, що давати раду-не достатньо .. наприклад, як закривається egr ? може бути, хто-pu? спробувати пояснити, але prelevado файл і покласти зміненої для тих, хто в них потребує ? краще так і інші можуть бачити, як я це зробив .. але не ? проблема ..правила? в цьому, і це добре cos? ..
спасибі для вас giarras і адмін..
привіт і ласкаво просимо
подивіться, що цей користувач ? заборонили що може побачити ваші привітання.
msport (exil77grande)
07-01-2013, 22:04
привіт і ласкаво просимо
badboy, не перестарайтеся з повагою занадто спам це не добре, ок?