Прагляд Поўнай Версіі : усім прывітанне
прывітанне зноў, а я з гэтага форуму .. ну, гэта я абраў прыгожую дату, што ен разважае ??
ўсіх з калядамі -
я спадзяюся, што змагу дапамагчы тым, хто мае патрэбу, і што я таксама атрымаць выгаду з розных чытаннях, якія знойдзеце? тут..
be ok, прывітанне, мы бачым на форуме
msport (exil77grande)
25-12-2012, 11:28
прывітанне і дабро запрашаем,вы маглі б сказаць нам, ваш узрост,імя,род заняткаў і дзе вы знаходзіцеся?
вы таксама можаце падатковага кодэкса???
жарт .. і? я думаў, што вы бачылі падчас рэгістрацыі ? дадзены запыт, аднак, 38, як мой нік.. прафесіі ў цяперашні час валацуга.. я працую, раблю нейкія файлы майстэрняў, якія патрабуюць вось і ўсе ..
? добры форум, але не магу адкрыць ні адзін файл, але я паставіў арыгінальны файл, на ўсялякі выпадак, каго-то і пакінуў водгук у раздзеле fap ..
прывітанне і найлепшыя пажаданні ўсім
Прывітанне макс і дабро запрашаем, выконвайце форум, і вы ўбачыце, што 50 mess іх афармленні, нават не зразумееце,
сардэчна запрашаем таксама з майго боку.
ды нармальна я чытаў з 50 паведамленняў не праблема .. і, што, каб даць ўклад у пу? здарыцца, што даваць савет-не дастаткова .. напрыклад, як зачыняецца сістэмы рэцыркуляцыі ог ? можа быць, хто-pu? паспрабаваць растлумачыць, але prelevado файл і пакласці змененай для тых, хто ў іх мае патрэбу ? лепш так і іншыя могуць бачыць, як я гэта зрабіў .. але не ? праблема ..правілы? у гэтым, і гэта добра cos? ..
дзякуй для вас giarras і адмін..
прывітанне і дабро запрашаем
паглядзіце, што гэты карыстальнік ? забаранілі што б можа ўбачыць вашыя віншаванні.
msport (exil77grande)
07-01-2013, 22:04
badboy, не перашчыруйце з павагай занадта спам гэта не добра, ок?