Прагляд Поўнай Версіі : ecu denso fap
cicciogsr
30-06-2012, 23:23
хлопцы, як вы думаеце, вы можаце? выдаліць fap з ecu аўтамабіляў, якія маюць сістэмы denso?...тыпу mazda ...opel...c'? некаторыя sw, што робіць е? ці вы працягнеце з дапамогай эмулятара?
msport (exil77grande)
01-07-2012, 12:55
тады здаецца, што тое ******* як сярод самых прадаваных, але, можа быць, нават ен не ідзе на ўсе,акрамя гэтай я ведаю, што некаторым атрымоўваецца з дапамогай winols,не сказаць, што яшчэ ад нас мала вопыту на гэтых транспартных сродкаў, такім чынам, не было яшчэ, каб мець магчымасць эксперыментаваць.
cicciogsr
01-07-2012, 18:20
я чуў, што ? лепш ісці ў эмулятар, і што ўсе машыны ў парытэт? змены на flash не паводзяць сябе сапраўды гэтак жа....у autocom працуе на гэтых аўто для кіравання fap?
cicciogsr
01-07-2012, 18:21
winols таму, а таксама defap?...выкарыстоўваюць, магчыма, winols, чаму? файл ? складана маніпуляваць
msport (exil77grande)
01-07-2012, 19:38
я чуў, што ? лепш ісці ў эмулятар, і што ўсе машыны ў парытэт? змены на flash не паводзяць сябе сапраўды гэтак жа....у autocom працуе на гэтых аўто для кіравання fap?
для autocom я не ведаю, у мяне не было магчымасці праверыць яго на гэтыя ecu.
msport (exil77grande)
01-07-2012, 19:39
winols таму, а таксама defap?...выкарыстоўваюць, магчыма, winols, чаму? файл ? складана маніпуляваць
выкарыстоўваюць winols, таму што вы знойдзеце іх жыцце, смерць і цуды ehheeh
davidehfnos
02-07-2012, 17:09
з якой інструмент чытайце denso????
msport (exil77grande)
02-07-2012, 17:16
з якой інструмент чытайце denso????
k-tag alien
cicciogsr
02-07-2012, 17:29
выкарыстоўваюць winols, таму што вы знойдзеце іх жыцце, смерць і цуды ehheeh
я studio даволі р? без winols вы не можаце бачыць усе...асабліва, калі есць? што трэба, каб зразумець, карты...
вы ніколі не выкарыстоўвалі раней? я ніколі не меў магчымасць, і я чуў заўседы розныя меркаванні
колькі раз??? ніколі не чуў...
msport (exil77grande)
19-07-2012, 20:08
лепш пакінуць яго страціць.
mazda6 стрыечны брат маей жонкі, чацвер непрыемнасцяў з fap спыняецца ў майстэрні, у весцы, недалека ад палерма,механік, прыгожы адтуліну ў фап, машыне ў recover 70 км у гадзіну, механік у гэты момант не ведае, што рыбы, у які бок павярнуць, сення раніцай пытаецца мае меркаванне, і, магчыма, мае ўмяшанне, як я называю, мой сябар, палерма, якая будуе эмулятары fap купіць, і кажа мне, што з fap на фота не працуе, як я магу яму дапамагчы? гэта ? звярнуўся да каму-то на форуме, улічваючы, што ў мяне не так шмат вопыту на denso
magi1984
31-07-2012, 08:45
для пачатку вы можаце выдаліць усе няспраўнасці і прачытаць зыходны файл без памылак
тады давайце паглядзім, калі хто-то не можа? дапамагчы вам, форум прапануе паслугі files онлайн, можа быць, адміністратар мог выдаліць fap на карце, што mazda6
mavaila1972
10-08-2012, 03:30
Некаторыя чытаюць з k tag іншыя, нават з kess v2 да цяперашняга часу паглядзець subaru impreza 150Cv Ecu Denso Dt
зразумеў, што mazda6 стрыечны брат маей жонкі:
механік, які аб'яднаў катастрофы на fap ? павышаецца столькі, так? вы ? чуў за адключыла блок кіравання і адпраўлены ў правінцыі рыма, прыбыў эбу па яго словах зменена, але mazda6 праз некалькі км зноў у recovery, затым вернецца на пасаду стрыечны брат..але ты не можаш зрабіць нічога, дакладна..кажа мне, як я ўжо сказаў, я ніколі не меў esperiende станоўчыя на mazda6, але ў гэты момант, так? вы не ліквідавала праблему, я папрасіў майго сябра, які робіць гэта x прафесію proggettare сімулятар fap, чацвер сімулятар гатовы, кладзем каталізатар дзвесце вочак з невялікімі зменамі, мы ўсе з афіцыйным дыягназам ford праверкі, здаецца, працуе...у дадзены момант mazda мае шлях каля 700 км вы терр? у курсе вы ніколі не ведаеце,...ен забыўся зменены файл у рыме ? быў прыцягнуты да суду, з ******* так што, магчыма, яшчэ х гэтыя машыны есць праблемы
magi1984
12-08-2012, 10:22
я зрабіў defappare адзін mazda5 2.0d ад 143cv і mazda6 ад 140cv заўседы 2.0d
відавочна, што файл не, я зрабіў іх я,я купіў яе вельмі даўно, яшчэ да нараджэння гэтага форума
перад загрузкай sw зменены, неабходна ачысціць ****llo попелу, і скінуць алей
каб цяпер аўтамабілі не даюць, не праблема, mazda5 ўжо прайшла-й? 2000 км, mazda6 не s?
msport (exil77grande)
12-08-2012, 19:29
вельмі добра,што вы ведаеце, былі зробленыя з ******* або што?
mavaila1972
12-08-2012, 20:40
я зрабіў defappare адзін mazda5 2.0d ад 143cv і mazda6 ад 140cv заўседы 2.0d
відавочна, што файл не, я зрабіў іх я,я купіў яе вельмі даўно, яшчэ да нараджэння гэтага форума
перад загрузкай sw зменены, неабходна ачысціць ****llo попелу, і скінуць алей
каб цяпер аўтамабілі не даюць, не праблема, mazda5 ўжо прайшла-й? 2000 км, mazda6 не s?
я пераназначаны subaru impreza 150Cv td Ecu denso dt проста будзьце асцярожныя all' ін'екцыі ў адваротным выпадку Індыкатар Fap Гарыць 2 ночы ў інтэрнэце, каб вывучыць сістэму denso і таямніца вырашана, rullata 177cv і 400Nm
msport (exil77grande)
13-08-2012, 00:53
я пераназначаны subaru impreza 150Cv td Ecu denso dt проста будзьце асцярожныя all' ін'екцыі ў адваротным выпадку Індыкатар Fap Гарыць 2 ночы ў інтэрнэце, каб вывучыць сістэму denso і таямніца вырашана, rullata 177cv і 400Nm
тут вы казалі, выключэнне fap на denso не выходзіць на карту.
mavaila1972
13-08-2012, 01:00
тут вы казалі, выключэнне fap на denso не выходзіць на карту.
Было проста сказаць, што, нават калі рычаг fap вы падганяе коней і Нм, ужо прабачце
я думаю, што рашэнне есць, але, безумоўна, павінен быць зроблены ўручную, яны кажуць аб mazda: ?BOSCH EDC16C34 - SWITCH SOLUTION ?DENSO - COMBINATED SOLUTION
magi1984
16-08-2012, 15:14
выбачайце, я не бачыў вашых паўтор...сон былі зробленыя ў ручную, я думаю, па меншай меры, cos? сказаў мне, хто іх зрабіў.
аналізуючы файлы, я ўбачыў, што унесеныя змены з'яўляюцца аднолькавымі для абодвух, але цалкам змяніць адрасы
хлопцы таксама ******* мае праблемы з denso , я зрабіў mazda 2.0 d з эмулятарам
cicciogsr
05-09-2012, 00:13
прывітанне, які эмулятар выкарыстоўвалі?
не памятаю марку, я павінен таксама праверыць, ці таму што я хачу ўзяць каго-то для суправаджэння
у тыдзень прыходзіць piasini, cos? мы ўзялі на сябе абавязацельства, пацук, я знайшоў ўладальніка ? згодны, х эксперыментаў. паглядзім, ці зможам мы яе, мы перш яшчэ xch? я бачыў вакол, што ўсе мы знаходзімся ў адкрытым моры.
cicciogsr
06-09-2012, 17:41
з чаго ты ўзяў piasini? я проста хацеў зрабіць які-небудзь тэст? спачатку я хацеў бы ўбачыць, калі я лічу ecu эскорт..
magi1984
06-09-2012, 18:27
у тыдзень прыходзіць piasini, cos? мы ўзялі на сябе абавязацельства, пацук, я знайшоў ўладальніка ? згодны, х эксперыментаў. паглядзім, ці зможам мы яе, мы перш яшчэ xch? я бачыў вакол, што ўсе мы знаходзімся ў адкрытым моры.
не зусім усе...я паўтараю, што ў мяне зроблены два, mazda 5 і mazda 6, працуюць усе вялікія і
я прызнаю, што калі вы заплацілі за файлы я не хачу, каб апублікаваць іх і зрабіць даступнымі для ўсіх,занадта шмат людзей ? прыехала ў 50messaggi, а потым не ўдзельнічае больш? як і раней,на форуме, для? калі вам патрэбна дапамога-тое есць.
калі вам патрэбен файл даследаванні ў лічку, я нават магу даць, з майго боку, кажа, што рука мые другую.
Таму таксама прыемна даведацца, што ? можаце даць ей: запыты пачынаюць быць мноства, і рана ці позна трэба вырашаць Denso :-)
sa80libero
22-09-2012, 12:10
раз не падтрымлівае ecu denso....
filippin87
01-10-2012, 23:04
на спісе, калі c'? у defap шчыльным, але не ведаю, ці працуе ен.
msport (exil77grande)
02-10-2012, 08:55
на спісе, калі c'? у defap шчыльным, але не ведаю, ці працуе ен.
Вы можаце паспрабаваць на аўтамабіль, які таму ад свінкі, не дакранаючыся фізічна FAP або на аўтамабілі, дзе гэта было ўжо? выдаліў фізічна.
filippin87
02-10-2012, 13:01
я правяраў толькі на карце ecu denso nissan navara, які даў мне адзін,я бачыў, што выдаліць некаторыя, але трохі не будучы экспертам, я не ведаю, калі справядлівыя.
sa80libero
02-10-2012, 15:10
трэба гэта праверыць, добра на гэты тып ecu---
msport (exil77grande)
02-10-2012, 19:04
Я кажу гэта праверыць прама на Машыне.
у мяне есць пытанне для cicciogsr, вы карыстаецеся winols з дапамогай damos ці без?. Дзякуй
cicciogsr
08-10-2012, 20:01
выкарыстоўваю winols з damos і без.. для denso? мы устаўляемы ў трамваі
i damos ў вас звычайныя, якія працуюць у сеткі?
калі вы ідзяце ? у вас есць магчымасць? мне патрэбна дапамога па выкарыстанні winols?
cicciogsr
09-10-2012, 16:28
што не можаце зрабіць ?
cicciogsr
09-10-2012, 16:29
мы будзем оффтопик..
прашу прабачэння, я звяртаўся да цябе па двух прычынах, чытаючы пост я пакінуў падмануць, чаму? у пачатку вы ? р? казалі аб тым, winols, і, такім чынам, мяркуючы, што ў абмеркаванне правільна я дазволіў сабе зрабіць пытанне, мы працавалі так добра ў дыскусіях, якія былі зробленыя (of....) вядома, я падзяляю яго выбар, але не так? гэта робіць вельмі цяжка....... дзякуй, сам не хацеў ісці оффтопик
msport (exil77grande)
09-10-2012, 19:12
прашу прабачэння, я звяртаўся да цябе па двух прычынах, чытаючы пост я пакінуў падмануць, чаму? у пачатку вы ? р? казалі аб тым, winols, і, такім чынам, мяркуючы, што ў абмеркаванне правільна я дазволіў сабе зрабіць пытанне, мы працавалі так добра ў дыскусіях, якія былі зробленыя (of....) вядома, я падзяляю яго выбар, але не так? гэта робіць вельмі цяжка....... дзякуй, сам не хацеў ісці оффтопик
калі ў вас есць сумненні, пытанні і г.д. адкрыць пост у раздзеле winols і пачынаецца дыскусіі і так ciccio або іншыя могуць адказаць спакойна.
прабачце, зноў я толькі што быў у раздзеле, кажа мне, выбачайце, вы не маеце права там я працую, не разумею я auiti?
msport (exil77grande)
09-10-2012, 19:54
вы спрабавалі адкрыць новую тэму ў падзеле winols і кажа вам, што ў вас privileggi?
не думаю, ва ўсякім выпадку, у вас privileggi ў зону не совацца.
хлопцы, як вы думаеце, вы можаце? выдаліць fap з ecu аўтамабіляў, якія маюць сістэмы denso?...тыпу mazda ...opel...c'? некаторыя sw, што робіць е? ці вы працягнеце з дапамогай эмулятара?
я зрабіў некаторыя denso ўсталеўваюцца на Mazda ? усе ішло добра.
Я працую, каб вырашыць некаторыя праблемы, dia ccensioni індыкатары свечак на denso opel(тып astra h i j); m і на гэтыя вырабіць нічога больш.
cicciogsr
18-10-2012, 13:50
мяне на astra гэтых праклятых напальвання даюць нуды заўседы ... ne абмен у месяц
Infineon
18-10-2012, 23:08
Даступныя для тэставання я файлы правераны, але было б выдатна, prvare на sw (эбу) розных