Прагляд Поўнай Версіі : шукаю карту maf limiter (temp)
Усім прывітанне
як вынікае з назвы, я шукаю вышэйпаказаную карту 406hdi 100cv ,
можа быць гэта зручны і indirzzo 06583A файла ў дадатку ?
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=199&d=1340027111
ат ніколі не рабіў і 2 вы абодва можаце :) .
вось тут my friend 6639e + 66440 + яшчэ 2 аднадумцаў у адным раене, з карты максімум нр на карце ставіцца да максімальнай хуткасці і мінімальнай тэмпературы .
гэта значыць, напрыклад пры 5000 аб / мін a-20g вы 44.37 мг калі пп ўстаноўлена выпадкова я так л-я фразы тады, магчыма, nn cio зразумеў, na бітай .
дайце нам ведаць, як яна заканчваецца.
Усім прывітанне
як вынікае з назвы, я шукаю вышэйпаказаную карту 406hdi 100cv ,
можа быць гэта зручны і indirzzo 06583A файла ў дадатку ?
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=199&d=1340027111
прабачце, а што б гэтую карту????? ? адной маей curiosity
абмежавальнік маса месцы для ўсмоктвання паветра . абмежавальнік maf .
абмежавальнік маса месцы для ўсмоктвання паветра . абмежавальнік maf .
ок, я чуў аб ім, але я не sn ніколі не служылі сумленна ,як ніколі іх трэба абмяжоўваць ???
ат ніколі не рабіў і 2 вы абодва можаце :) .
вось тут my friend 6639e + 66440 + яшчэ 2 аднадумцаў у адным раене, з карты максімум нр на карце ставіцца да максімальнай хуткасці і мінімальнай тэмпературы .
гэта значыць, напрыклад пры 5000 аб / мін a-20g вы 44.37 мг калі пп ўстаноўлена выпадкова я так л-я фразы тады, магчыма, nn cio зразумеў, na бітай .
дайце нам ведаць, як яна заканчваецца.
thx bro
але не тое, што я шукаў :-P
карту, што я маю на ўвазе я павінен выказваць ўсе лікі абарачэнняў і градусаў у восі ,але тады і выяўляецца ў г/з (па крайняй меры, на edc15p)
а то пішыце ад сябе, - гэта знакамітыя карты на жаргоне званкі "hot start", што вы інтэрпрэтуецца зусім...
для мяне, sn, тыя , націсніце судзіць іх, калі няма-nn, калі ен сыходзіць.
ок, я чуў аб ім, але я не sn ніколі не служылі сумленна ,як ніколі іх трэба абмяжоўваць ???
калі ніколі не выст? зняць абмежаванне....
я rescale i breackpoint, каб мець яшчэ і дызель....
на самай справе карту абмяжоўвае , мы, змяніўшы ліквідацыя абмежаванняў ... калі няма, што дапрацаваць і зрабіць :)