КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Усім прывітанне, прадстаўлення і перапіска

danny677
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 20:16
Прывітанне, Даніла, мне 41 год, і каля 2 аматар электронікі для аўтамабіляў. У мяне audi A3 sportback 140cv і golf4 tdi 130. Абодва ретушью, але гольф на мой погляд, вельмі + здаровы і шчаслівы ( a3, нягледзячы на інтэрвенцыі + soft ? 3-га заменена турбіна! ) ..
Я карыстаюся гэтай магчымасцю для таго, каб зрабіць найлепшыя пажаданні усім шчаслівага Калядаў.
Дэні

манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 21:42
Прывітанне, Даніла віншаванні і пажаданні для вас...прыемнага вам знаходжання на форуме..

carlo abarth
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 22:03
сардэчна запрашаем!!

egs
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 23:03
Сардэчна запрашаем паміж намі...

giarras
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 23:24
сардэчна запрашаем,найлепшыя пажаданні табе і сям'і,мы можам ведаць, што вы займаецеся і дзе вы знаходзіцеся?

frantik3
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 23:39
вітаем сярод нас))))) трэці турбіны!!!! вы delicate кажуць, але на трэцяй турбіны што-то не ў парадку

msport (exil77grande)
24-12-2012, 08:52
прывітанне і benarrivato,я згодны з frantik і праўда, што турбіны з 140cv на некаторых мадэлях далікатныя, і што першая сыходзіць адразу ж, але трэці не можаце,ці есць што-то, што не ідзе ў замену або карту і прычыну паломкі,і вы хочаце, вы можаце адпраўляць файлы на врі і mod у спецыяльным раздзеле, і мы дамо вам ахвотна-то меркаванне.

danny677
25-12-2012, 13:54
Дзякуй сябры,
па-першае віншую ўсіх з Калядамі, прыпавесцяў. Салерно і ў жыцці, раблю інфарматар, па-навуковаму.
Да гэтага часу турбіны былі заменены ўсе гарантыі і ад першай карце ( моцны, але, вядома, не выбухны ) сон прайшоў добра іншыя значэння pi? кансерватыўныя і прэс-turbo я не дакранаўся, калі не ў гальштуку высокай зоны пасля 4000 абарачэнняў, дзе серыі кала, а таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту прымушае вас адчуваць, на дарозе быць скончана і запатрабаваць наступную перадачу..
інфармаванне мяне вакол рашэння прыблізна 2 :
- прывесці турбіна новая або выпраўленая легка " Audi з revisionatore знешняга і збалансаваць яе, па меншай меры, 120 тысяч абаротаў ( па параўнанні з 70mila врі )
- дасягнуць гібрыд з core tdi 1749VB вельмі + дужы
мы кажам, што першае прапанову, было б + мне легка.. мы ўбачым у найбліжэйшай будучыні.

Толькі аднаўленне нетбук, на якім я карты вам плакат? так што павышэнне, што той, з якой я хадзіў мала + 10 k < sentendola выцце ( і, на некаторых участках стукам ) тое ж самае.
прывітанне

msport (exil77grande)
25-12-2012, 15:47
аднак я перакананы, што залежыць ад карты.