Перегляд Повної Версії : Проблема Polo9N центральний замок не визнає, більш bagliaio і помилок!
-Давид, -
23-12-2012 відпочинок в період, 20:00
Хлопці, у мене проблема, мій Поло не визнає-й? багажник на центральний замок. Не просто приходить струм вимикача, місця за ручкою, і кожен раз, щоб відкрити його, потрібно вимкнути авто і використовувати всі ключі!! Крім того, у діагнозі d? помилки безглуздими, таких як: помилка блоку управління повним приводом (але можливо!). Для кого-то ? ніколи не траплялося? Якщо б ви могли зробити що-то через Vag-Com, було б ідеально. Заздалегідь спасибі!
Ps: Polo 9N 2003 1.4 Tdi 75cv
checcosassu
26-12-2012, 12:03
я не експерт, я кидаю їх, можна quache запобіжник?
-Давид, -
29-12-2012, 11:01
Я їх перевірені, все здавалося в порядку. максимум, спробувати ще раз, можливо, від'єднавши перед батареї!
legendaryslave
29-12-2012, 13:03
контролює проведення шарніра задньої двері, як правило, стає їх улов
explode82
30-12-2012, 23:09
майже напевно ? якийсь обрив проводу або маса, що не va............те, що я можу вам сказати, впевнений ? що боді ? важко не пішов
помилка, що ви d? діагноз ? справжнім, чому? безумовно, ваша самодіагностика не працює правильно, і помилок, неправильні..що діагностики ви користуєтеся?