Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Polo9N цэнтральны замак не прызнае, больш bagliaio і памылак!
-Давід, -
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 20:00
Хлопцы, у мяне праблема, мой Пола не прызнае-й? багажнік на цэнтральны замак. Не проста прыходзіць ток выключальніка, месцы за ручкай, і кожны раз, каб адкрыць яго, трэба выключыць аўто і выкарыстоўваць усе ключы!! Акрамя таго, у дыягназе d? памылкі недарэчнымі, такіх як: памылка блока кіравання поўным прывадам (але магчыма!). Для каго-то ? ніколі не здаралася? Калі б вы маглі зрабіць што-то праз Vag-Com, было б ідэальна. Загадзя дзякуй!
Ps: Polo 9N 2003 1.4 Tdi 75cv
checcosassu
26-12-2012, 12:03
я не эксперт, я кідаю іх, можна quache засцерагальнік?
-Давід, -
29-12-2012, 11:01
Я іх правераны ўсе і, здавалася месцы. максімум, паспрабаваць яшчэ раз, магчыма, адлучыць перад батарэі!
legendaryslave
29-12-2012, 13:03
кантралюе праводкі шарніра задняй дзверы, як правіла, становіцца іх ўлоў
explode82
30-12-2012, 23:09
амаль напэўна ? які-то абрыў правады або маса, што не va............тое, што я магу вам сказаць, упэўнены ? што боды ? цяжка не сышоў
памылка, што вы d? дыягназ не ? рэальныя, чаму? безумоўна, ваша самодіагностікі не працуе правільна і памылак, няправільныя..што дыягностыкі вы карыстаецеся?