Прагляд Поўнай Версіі : шукаю файл immo off alfa 147 1.6cc
хлопцы, як назва ў вас правераны файл no immo
для alfa 147 1600cc 2007 год?
ecu 0261207727
дзякуй і найлепшыя пажаданні
Што ecu ? адзін 5нф?? паспрабуйце apostare файл ori паглядзім...
няма анела ? адзін me7.3.1
вось, анел гэты ? у арыгінальны флэш
спампаваць carsoft і перадае sw вашым, праграма аднаўляе файл з іншага пісаць на ecu.100% працуе.
я не паведамленняў, каб спампаваць purtoppo. jolidj
дзякуй
зразумела, я , такім чынам, вы павінны чакаць, што хто-то прымацаваць файл.
вось , не магу спампаваць, але я магу allegare. напішыце ў машыну і далей.
вы можаце перадаць яе ў пошту, у адваротным выпадку без дазволу вы не можаце запампаваць.
я не магу запампаваць яго jolidj
хоць працэнт контбета на самай справе . файл і даступна x ўсе, пайшлі да мяне ў **** калі ніхто, што-то сказаць, не праблема х мне mandartelo.
jojlidj я паслаў у і **** дзякуй.
msport (exil77grande)
26-12-2012, 22:22
хоць працэнт контбета на самай справе . файл і даступна x ўсе, пайшлі да мяне ў **** калі ніхто, што-то сказаць, не праблема х мне mandartelo.
бачачы, што справа даходзіць да працы і ў аварыйнай сітуацыі, як мы зрабілі 30 мы таксама 31 такім чынам, вы можаце паслаць файл спакойна.
дзякуй msport (exil77grande).
толькі mandato. дайце нам ведаць.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?715-Alfa
для наступнага разу, файл ужо маецца на форуме .
ок, вы не можаце спампаваць scaricari carsoft cos? затым, калі вам трэба, у вас яшчэ няма іп? праблемы.....
не будзе праблемы , мы тут для гэтага , калі трэба na ход дасягае 50 паведамленняў :)
Вельмі добра, вы ўжо дапамаглі ..зараз не магу..яны далека..
і матч то??кантрольная лямпа гарыць??
? футбольны індыкатар не гарыць толькі індыкатар чарзе на dysplei рамках паказаў, што адмова code.
Добрай раніцы. Таксама шукаюць файл для 0261207727. Я страціў мой файл.
Загадзя дзякуй ;)
добра, любы 1.6. нават тое, што я напісаў я.
Хлопцы мне аўтамабіль, частка гэтых файлаў ... але адразу ж выключаецца паваротам жудасна....