Перегляд Повної Версії : bmw fap як дизель дати?
guidotacco
22-12-2012, 21:14
хтось має досвід роботи з bmw serie1 163cv fap?як дизель може? дати?кажуть, що він засвоюється досить!
дякую
carlo abarth
22-12-2012, 21:48
я на fap-ду-до 7%!!!!
гвідо не зовсім розумію питання...але ви хочете підключити авто з фап на його місці??
потім, однак, я думаю, що це питання суб'єктивне..дить? здається очевидним, що даний двигун, як ? його конформація може "переварити" більше або менше дизельного палива, ніж інший, оскільки двигун....межа для iq по мені ? враховуючи механічну міцність деяких органів, зокрема зчеплення і турбіни або пізно ****лло в fumosit? визнав відношення до продуктивності....
як ні парадоксально,prendedo іспит 2 авто однакових і mappadonle ж manira ви, можливо, різниця в продуктивності і fumosit? тільки при встановленні на 2-фільтр, спортивний,converrai зі мною, що ? питання ваше, що дає час, що знаходиться.....
я на fap-ду-до 7%!!!!
карло вибачте, але 7% на дизельне паливо, більш.... але як? прес-rail,що не обов'язково означає збільшення преса на 7%, або tinj або "педалі" або lim крутного моменту??
cio? мені це видається надто загальним, як затвердження,....
magi1984
22-12-2012, 23:10
на загальне питання...відповідь загальний...
emilground
22-12-2012, 23:41
може бути, він мав на увазі tinj, якщо ? посилання, IMHO, ви могли б також дати 6 - 7%, звичайно ? побачити та інші. При видаленні DPF ? безперечно краще. Відповідно кожен автомобіль має свою історію, s? і потрібно оцінювати загальний стан системи упорскування
guidotacco
23-12-2012 відпочинок в період, 08:39
я sona приїхав навіть на 15% tinj = 2000 об / хв 100% навантаження, піднятися вгору спини,очевидно, приводячи turbo.rail,аванси,фільтрів,egr.....
emilground
23-12-2012 відпочинок в період, 10:28
не ? теж 15% з DPF ? рідко прибуття на 15% навіть без фільтра
msport (exil77grande)
23-12-2012 відпочинок в період, 10:32
на низьких оборотах не піти більше 6-8%, а потім поступово progressiavamente на високих обертах можна отримати 12-15%.
magi1984
23-12-2012 відпочинок в період, 11:57
для мене всі ці розмови, не бачачи карту ? майже марно, на машині, як моя 120d без fap, якщо від 15% на час вприскування і намагаєтеся виправити дизельне паливо в pi? тільки з тиском turbo у вас є автомобіль, ви курите, як труба, щоб не мати дим, ви зобов'язані ніж навіть аванси.
ми говоримо, що до 9 або 10% на ВИ можете не мати fumosit? піднімаючи turbo близько 180punti
msport (exil77grande)
23-12-2012 відпочинок в період, 12:14
guidotacco запитав, скільки max % для того, щоб дати на bmw з fap, то інші карти не вид немає і ми не знаємо іншого,з 15% дизельного палива машина не курить, звичайно, я сказав, на високих обертах, тому що, якщо б цей зріст нижче fap ви intaserebbe швидко.
манро
23-12-2012 відпочинок в період, 12:48
від золота як дизельне паливо впорскує машини в питання??
guidotacco
23-12-2012 відпочинок в період, 12:56
для мене всі ці розмови, не бачачи карту ? майже марно, на машині, як моя 120d без fap, якщо від 15% на час вприскування і намагаєтеся виправити дизельне паливо в pi? тільки з тиском turbo у вас є автомобіль, ви курите, як труба, щоб не мати дим, ви зобов'язані ніж навіть аванси.
ми говоримо, що до 9 або 10% на ВИ можете не мати fumosit? піднімаючи turbo близько 180punti
я на bmw без fap прибуття навіть до 30% і більш,очевидно, дали добре, і з іншими трюками,і куріння ? прийнятно!
манро
23-12-2012 відпочинок в період, 13:14
так, але наприклад, якщо автомобіль із золота впроваджує 60mm3 з 30% - на дизельне паливо, ще ви 78mm3...., що не надто багато, і вони мало.....
я кажу, що це може дати такий же приріст навіть на автомобілі, обладнані fap...важливо ? що машини як "carburata" до досконалості....не випадково ці машини мають файл з 3 або більше карт, лямбда...fap забиваються з більш дизель, якщо це не буде повністю спалили..дить? йде незгорілого від двигуна...але якщо дизель ще всі спалені fap веде себе точно так, як в орі...
chicco
23-12-2012 відпочинок в період, 16:24
я 120d 163cv з fap,edc15c35, партії, 12%, і я зробив близько 15000 км, потім вони зросли до 18% (якщо я не помиляюся, але завтра в майстерні управління) я зробив ще 50000km і ніколи ніяких проблем з fap.Turbo піднятий 170-180 punti.Chiaramente на низькі партії з 4-5%, і я з інтерполяцією з il18%.
манро
23-12-2012 відпочинок в період, 22:11
я забув вам сказати, що єдина проблема, яка може? дати fap, якщо автомобіль сильно ? пов'язано з датчиком перепаду тиску....
якщо ви d? дуже дизель турбо "відскік" прагне збільшитися лише в прес-фінал, або ж проблема виникає, якщо переборщити p? з прес-turbo, очевидно,....
цей фактор, щоб через датчик, який виявляє різниця тисків до і після фап для підвищення в прес-turbo, а потім в результаті протитиск ог в монте-fap буде незабаром від датчика і від ебу, як засмічення, що f? починаючи примусової регенерації....
таким чином, основна проблема, якщо автомобіль не ? дизельне паливо в s?,так як,коли це дається з політикою, не тягне за собою ніяких проблем, але для речі, причинно-наслідкові проблеми, головною і датчик тиску fap....
на низьких оборотах не піти більше 6-8%, а потім поступово progressiavamente на високих обертах можна отримати 12-15%.
і можете дати цим кроком навіть з fap? ви не ризикуєте засмітити фільтр швидше? я думав, що machcine з fap, як кроком, що вони менш ефективних, щоб не створювати неприємностей ****llo засмічення...
msport (exil77grande)
25-12-2012, 11:23
і можете дати цим кроком навіть з fap? ви не ризикуєте засмітити фільтр швидше? я думав, що machcine з fap, як кроком, що вони менш ефективних, щоб не створювати неприємностей ****llo засмічення...
ви можете дати, але як я написав вище, то ви повинні зробити його на озброєння і це зростання можна буде побачити тільки в районах з високою.
ви можете дати, але як я написав вище, то ви повинні зробити його на озброєння і це зростання можна буде побачити тільки в районах з високою.
так, якщо я не зрозумів,зростання не у відсотках, очевидно, від 10% до 100% навантаження x зрозумів?
величезне спасибі!!!
msport (exil77grande)
25-12-2012, 15:45
так, якщо я не зрозумів,зростання не у відсотках, очевидно, від 10% до 100% навантаження x зрозумів?
величезне спасибі!!!
увага-це не правило і не єдиний спосіб,однак рада і' від 1500 оборотів і 50% навантаження.
увага-це не правило і не єдиний спосіб,однак рада і' від 1500 оборотів і 50% навантаження.
ne terro рахунку,велике спасибі!!!
ne terro рахунку,велике спасибі!!!
Але якщо видалити fap і краще, і двигун ringraziera'