Прагляд Поўнай Версіі : bmw fap як дызель даць?
guidotacco
22-12-2012, 21:14
хто-то мае досвед працы з bmw serie1 163cv fap?як дызель можа? даць?кажуць, што ен засвойваецца дастаткова!
дзякуй
carlo abarth
22-12-2012, 21:48
я на fap-ду-да 7%!!!!
гвіда не зусім разумею пытаньне...але вы жадаеце падключыць аўто з фап на яго месцы??
затым, аднак, я думаю, што гэта пытанне суб'ектыўны..дит? здаецца відавочным, што гэты рухавік, як ? яго канфармацыя можа "пераварыць" больш ці менш дызельнага паліва, чым іншы, паколькі рухавік....мяжа для iq па мне ? улічваючы механічную трываласць некаторых органаў, у прыватнасці счаплення і турбіны ці позна ****лло у fumosit? прызнаў адносіны да прадукцыйнасці....
як ні парадаксальна,prendedo экзамен 2 аўто аднолькавых і mappadonle ж manira вы, магчыма, розніца ў прадукцыйнасці і fumosit? толькі пры ўсталеўцы на 2-фільтр, спартыўны,converrai са мной, што ? пытанне ваш, што дае час, што знаходзіцца.....
я на fap-ду-да 7%!!!!
карла выбачайце, але 7% паліва больш.... але як? прэс-rail,што не абавязкова азначае павелічэнне прэса на 7%, або tinj ці "педалі" або lim крутоўнага моманту??
cio? мне гэта здаецца занадта агульным, як зацвярджэнне,....
magi1984
22-12-2012, 23:10
на агульны пытанне...агульны адказ...
emilground
22-12-2012, 23:41
можа быць, ен меў на ўвазе tinj, калі ? то спасылка, IMHO, вы маглі б таксама даць 6 - 7%, вядома ? ўбачыць і астатнія. Пры выдаленні DPF ? вызначана лепш. Адпаведна кожны аўтамабіль мае сваю гісторыю, у s? і трэба ацэньваць агульны стан сістэмы ўпырску
guidotacco
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 08:39
я sona прыехаў нават на 15% tinj = 2000 аб / мін 100% нагрузкі, падняцца ўверх на спіны,відавочна, прыводзячы turbo.rail,авансы,фільтраў,egr.....
emilground
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 10:28
не ? таксама 15% з DPF ? рэдка прыбыцці на 15% нават без фільтра
msport (exil77grande)
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 10:32
на нізкіх абарачэннях не пайсці больш за 6-8%, а затым паступова progressiavamente на высокіх абарачэннях можна атрымаць 12-15%.
magi1984
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 11:57
для мяне ўсе гэтыя размовы, не бачачы карту ? амаль бескарысна, на машыне, як мая 120d без fap, калі ад 15% на час ўпырску і спрабуеце выправіць дызельнае паліва ў pi? толькі з ціскам turbo ў вас есць аўтамабіль, вы паліце, як труба, каб не мець дым, вы абавязаны чым нават авансы.
мы кажам, што да 9 або 10% на ВЫ можаце не мець fumosit? падымаючы turbo каля 180punti
msport (exil77grande)
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 12:14
guidotacco спытаў, колькі max % для таго, каб даць на bmw з fap, то астатнія карты не від няма і мы ня ведаем іншага,з 15% дызельнага паліва машына не паліць, вядома, я сказаў, на высокіх абарачэннях, таму што, калі б гэты рост ніжэй fap вы intaserebbe хутка.
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 12:48
ад золата як дызельнае паліва ўпырсквае машыны ў пытанне??
guidotacco
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 12:56
для мяне ўсе гэтыя размовы, не бачачы карту ? амаль бескарысна, на машыне, як мая 120d без fap, калі ад 15% на час ўпырску і спрабуеце выправіць дызельнае паліва ў pi? толькі з ціскам turbo ў вас есць аўтамабіль, вы паліце, як труба, каб не мець дым, вы абавязаны чым нават авансы.
мы кажам, што да 9 або 10% на ВЫ можаце не мець fumosit? падымаючы turbo каля 180punti
я на bmw без fap прыбыцця нават да 30% і больш,відавочна, далі добра, і з іншымі трукамі,і курэнне ? прымальна!
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 13:14
ды, але, напрыклад, калі аўтамабіль з золата ўкараняе 60mm3 з 30% - на дызельнае паліва, што яшчэ вы 78mm3...., што не занадта шмат, і яны мала.....
я кажу, што гэта можа даць такі ж прырост нават на аўтамабілі, абсталяваныя fap...важна ? што машыны як "carburata" да дасканаласці....не выпадкова гэтыя машыны маюць файл з 3 ці больш карт, лямбда...fap забіваюцца з больш дызель, калі гэта не будзе цалкам спалілі..дит? сыходзіць несгоревшего ад рухавіка...але калі дызель яшчэ ўсе спалены fap вядзе сябе дакладна так, як у крычы...
chicco
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 16:24
я 120d 163cv з fap,edc15c35, партыі, 12%, і я зрабіў каля 15000 км, потым яны выраслі да 18% (калі я не памыляюся, але заўтра ў майстэрні кіравання) я зрабіў яшчэ 50000km і ніколі ніякіх праблем з fap.Turbo падняты 170-180 punti.Chiaramente на нізкія партыі з 4-5%, і я з интерполяцией з il18%.
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 22:11
я забыўся вам сказаць, што адзіная праблема, якая можа? даць fap, калі аўтамабіль моцна ? звязана з датчыкам перападу ціску....
калі вы d? вельмі турбо дызель "адскок" імкнецца павялічыцца толькі ў прэс-фінал, ці ж праблема ўзнікае, калі перабраць p? з прэс-turbo, відавочна,....
гэты фактар, каб праз датчык, які выяўляе рознасць ціскаў да і пасля фап для павышэння ў прэс-turbo, а затым у выніку супрацьціск ог у монтэ-fap будзе неўзабаве ад датчыка і ад эбу, як засмечаных, што f? пачынаючы прымусовай рэгенерацыі....
такім чынам, асноўная праблема, калі аўтамабіль не ? дызельнае паліва ў s?,так як,калі гэта даецца з палітыкай, не цягне за сабой ніякіх праблем, але для прамовы, прычынна-следчыя праблемы, галоўнай і датчык ціску fap....
на нізкіх абарачэннях не пайсці больш за 6-8%, а затым паступова progressiavamente на высокіх абарачэннях можна атрымаць 12-15%.
і можаце даць гэтым крокам нават з fap? вы не рызыкуеце засора фільтр хутчэй? я думаў, што machcine з fap, як крокам, што яны менш эфектыўных, каб не ствараць непрыемнасцяў у ****llo засмечвання...
msport (exil77grande)
25-12-2012, 11:23
і можаце даць гэтым крокам нават з fap? вы не рызыкуеце засора фільтр хутчэй? я думаў, што machcine з fap, як крокам, што яны менш эфектыўных, каб не ствараць непрыемнасцяў у ****llo засмечвання...
вы можаце даць, але як я напісаў вышэй, то вы павінны зрабіць яго на ўзбраенне і гэты рост можна будзе ўбачыць толькі ў раенах з высокай.
вы можаце даць, але як я напісаў вышэй, то вы павінны зрабіць яго на ўзбраенне і гэты рост можна будзе ўбачыць толькі ў раенах з высокай.
так, калі я не зразумеў,рост не ў працэнтах, відавочна, ад 10% да 100% нагрузкі x зразумеў?
вялікі дзякуй!!!
msport (exil77grande)
25-12-2012, 15:45
так, калі я не зразумеў,рост не ў працэнтах, відавочна, ад 10% да 100% нагрузкі x зразумеў?
вялікі дзякуй!!!
увага-гэта не правіла і не адзіны спосаб,аднак савет і' ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі.
увага-гэта не правіла і не адзіны спосаб,аднак савет і' ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі.
ne terro рахунку,вялікі дзякуй!!!
ne terro рахунку,вялікі дзякуй!!!
Але калі выдаліць fap і лепш, і рухавік ringraziera'