Перегляд Повної Версії : Всім привіт
emilground
21-12-2012, 23:53
Привіт всім, мене звати Емілія, та я ї? два роки, що я коханий з ебу, на самому початку ? була чиста curiosit? але з деякого часу я вирішив поглибити свої знання. Сподіваюся дізнатися нові речі, я побачив, що на форумі ? відвідують люди, дуже компетентні!
Привіт еміліано додому, між нами, ви можете нам щось oiu про тебе
робота
вік
походження
emilground
22-12-2012, 00:14
Привіт еміліано додому, між нами, ви можете нам щось oiu про тебе
робота
вік
походження
:)
В якості роботи я маю справу з різними речами, особливо в області технологій.
Інформатики, електроніки в цілому, я працюю різні майстерні, що стосується електроніки. Мені завжди подобався світ автомобілів, може бути, чому? мій батько передав мені це. Я почав як самоучка майже у всіх так? якщо c'? пристрасті можуть бути і результати і плоди поступово їх я бачу.
Мені 32 роки і я, в провінції Казерта.
ласкаво просимо між нами Еміліано...хороший форум...
msport (exil77grande)
22-12-2012, 10:30
привіт і ласкаво просимо,ну ви якщо ви самоучка і це дуже добре, але в цій області, якщо не у вас є підстави мінімум чи не у вас є джерела, де можна отримати інформацію, я бачу, що дурна, щоб зробити роботу правильно.
ласкаво просимо також з мого боку.
carlo abarth
22-12-2012, 21:50
ласкаво просимо в неаполь!!!
emilground
22-12-2012, 23:34
привіт і ласкаво просимо,ну ви якщо ви самоучка і це дуже добре, але в цій області, якщо не у вас є підстави мінімум чи не у вас є джерела, де можна отримати інформацію, я бачу, що дурна, щоб зробити роботу правильно.
Ви ? правда, ? складна річ, як, за? ми говоримо, що з електронікою мене кабель, а що стосується карти, я робив безліч тестів на моїй машині і все одно мені не дисбаланс, коли-небудь з речами умовах. C'? хто 180.000 км, з яких зробив 70.000 із змінами, які я зробив, і ніколи не проблема. Для carit? я величезний шлях, і багато речей я роблю для дружби.
я купую також нове обладнання для модернізації лабораторії, типу паяльна станція і распаивающая з пером, вентилятор, aspirafumi і aspirastagno , pi? є паяльна станція, іч-камера з підігрівачем.
Спасибі всім, ласкаво просимо :)
alex68
23-12-2012 відпочинок в період, 09:57
ласкаво просимо також з мого боку.
sa80libero
23-12-2012 відпочинок в період, 10:38
привіт ласкаво просимо