КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Усім прывітанне

emilground
21-12-2012, 23:53
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Эмілія, і я й? два гады, што я каханы з эбу, у самым пачатку ? была чыстая curiosit? але з некаторага часу я вырашыў паглыбіць свае веды. Спадзяюся даведацца новыя рэчы, я ўбачыў, што на форуме ? наведваюць людзі, вельмі кампетэнтныя!

admin
21-12-2012, 23:57
Прывітанне эміліяна дадому, паміж намі, вы можаце нам што-то oiu аб табе
праца
ўзрост
паходжанне

emilground
22-12-2012, 00:14
Прывітанне эміліяна дадому, паміж намі, вы можаце нам што-то oiu аб табе
праца
ўзрост
паходжанне

:)
У якасці працы я маю справу з рознымі рэчамі, асабліва ў галіне тэхналогій.
Інфарматыкі, электронікі ў цэлым, і я працую з розныя майстэрні, што тычыцца электронікі. Мне заўседы падабаўся свет аўтамабіляў, можа быць, чаму? мой бацька перадаў мне гэта. Я пачаў як самавук амаль ва ўсіх так? калі c'? страсці могуць быць і вынікі і плен паступова іх я бачу.
Мне 32 гады, і я, у правінцыі Казерта.

манро
22-12-2012, 00:51
сардэчна запрашаем паміж намі Эміліяна...добры форум...

msport (exil77grande)
22-12-2012, 10:30
прывітанне і дабро запрашаем,ну вы калі вы самавук і гэта вельмі добра, але ў гэтай галіне, калі не ў вас есць падставы мінімум ці не ў вас есьць крыніцы, дзе можна атрымаць інфармацыю, я бачу, дурніца, каб зрабіць працу правільна.

giarras
22-12-2012, 13:10
сардэчна запрашаем таксама з майго боку.

carlo abarth
22-12-2012, 21:50
сардэчна запрашаем у неапаль!!!

emilground
22-12-2012, 23:34
прывітанне і дабро запрашаем,ну вы калі вы самавук і гэта вельмі добра, але ў гэтай галіне, калі не ў вас есць падставы мінімум ці не ў вас есьць крыніцы, дзе можна атрымаць інфармацыю, я бачу, дурніца, каб зрабіць працу правільна.

Вы ? праўда, ? складаная рэч, як, за што? мы кажам, што з электронікай мяне кабель, а што тычыцца карты, я рабіў мноства тэстаў на маей машыне, і ўсе роўна мне не дысбаланс, калі-небудзь з рэчамі умовах. C'? хто 180.000 км, з якіх зрабіў 70.000 з зменамі, якія я зрабіў, і ніколі не праблема. Для carit? я велізарны шлях, і многія рэчы, якія я раблю для дружбы.
я купляю таксама новае абсталяванне для мадэрнізацыі лабараторыі, тыпу паяльной станцыя і распаивающая з пяром, вентылятар, aspirafumi і aspirastagno , pi? есць паяльной станцыя, вк-камера з падагравальнікам.

Дзякуй усім, сардэчна запрашаем :)

alex68
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 09:57
сардэчна запрашаем таксама з майго боку.

sa80libero
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 10:38
прывітанне сардэчна запрашаем

egs
07-01-2013, 18:42
Сардэчна запрашаем.....