Прагляд Поўнай Версіі : загадзя tdi edc16
puntospeed1.3
21-12-2012, 17:33
прывітанне ўсім.
месца гэта экран, які знаходзіць карту загадзя або пуск-ін'екцый 2,0 tdi
як інтэрпрэтаваць змены на гэтай карце.
есць 10 картаў больш... і вар'іруюцца ў залежнасці ад тэмпературы вады, змяняюцца, як правіла, самыя апошнія з тэмпературай вады вышэй.
але значэння апошніх breackpoint, як яны карэлююць з дызель...?
хто ведае што-то аб гэтым?
puntospeed1.3
10-01-2013, 17:52
ніхто не ведае, колькі градусаў ен можа вырашыцца на гэты рухавік? з арыгінала ? з вялікім спазненнем у 20?btdc у 4000giri
btdc-й? для before top dead centre,г. зн. да верхняй мертвай кропкі...так што 20?градусаў да верхняй мертвай кропкі, такім чынам, і перадаплата 20? 4000 rpm...
Але перад не ? раней? Мммм
puntospeed1.3
10-01-2013, 19:19
вядома, мы сказалі ўсе тое ж самае. перадаплата да 20? да верхняй мертвай кропкі. ін'екцыі пачынае' li'.
апошняя ў сэнсе па параўнанні з іншымі tdi, як 130, што здаецца мне ў 2 - 3 градусы больш, заўседы на 4000 аб.
калі вы бераце дрэнныя звычкі на пратэктар экрана, што я адкрыў я. я лічу, што на вашы пытанні наўрад ці вы адказы....я ў любым выпадку трымаю вочы і leorecchie насцеж...вы калі-небудзь бачылі, што хто-то вырашыць адкрыць тое, што не хочаце, каб захаваць толькі для сябе....
puntospeed1.3
10-01-2013, 19:34
мы спадзяемся, што форум стане адным з нямногіх, дзе вы кажаце публічна.
аднак крывыя загадзя SOI на тое, што рухавік гэта тыя, хто мае больш вопыту ведае мяжы, дзе вы можаце добра прасунуць і палепшыць erogazione., калі перабраць co загадзя, вы робіце пашкоджанні.
а таксама l?..у гэтыя машыны, калі авансы кні таксама павялічваецца агульная працягласць ўводзяць...так што впрысните таксама больш дызель....
Хлопцы, выбачайце, я няправільна, мабыць.
У любым выпадку, мы гаворым аб 2.0 у кавалерыі?
Сказаўшы гэта, я не ведаю, як з табой/вам дапамагчы, я не маю найменшага вопыту яшчэ.
puntospeed1.3
10-01-2013, 19:43
вы ўпэўненыя?
адзіны, працягласць ўпырску, калі павелічэнне кні, пачала раней, але тэрмін службы ? ж.
напрыклад, 34?працягласць 25?soi = 9eoi end of injection
34?працягласць 27?soi= 7eoi
puntospeed1.3
10-01-2013, 19:54
я іншую інфармацыю ведаю, што ? так.
я спрабаваў мяняцца le soi, ну ад vag падтрымалі, але працягласць ў градусах ? засталіся ж.
я кажу, што ты заўседы чытайце ж значэння duration, чаму? у ecu тое значэнне ? усталяваны....гэтыя машыны ў адрозненне ад CR працягласць ўпырску, я лічу, што "не перамяшчаецца ў поўным аб'еме"..калі ва ўзросце ад 24? soi метрах у 27? працягласць аўтаматычнага паляпшэння 3? і вз застаецца нязменнай, таму што ecu выкарыстоўвае карты duration проста, каб ведаць, калі зачыніць інжэктар..
тады я магу так жа памыляцца? эхх....
puntospeed1.3
10-01-2013, 20:38
я не ўпэўнены, што есць і канала end of injection.
у любым выпадку, як я бачыў тых, хто меў праблемы дыму на tdi ці высокай egt-за цягнуліся вельмі доўга, чакаючы вырашае разбурыўшы дыму і зніжэння egt, калі, як вы кажаце, што тэрмін службы застанецца нязменным, у рэшце рэшт, не будзе нават мець сэнс павялічыць працягласць, таму што чакаючы ін'екцыі ўжо стане больш доўгай.
аднак, калі ўмешваецца нехта нешта, што пацвярджае або аспрэчвае толькі, есць рычаг добры сумневы.
калі duration dipendessero з soi, усе было б прасцей,....я вельмі спадзяюся, што так, як ты кажаш...справа ў тым, што c'? што-то мне не вярнуцца..таму што напрыклад у duration шмат разоў значэнняў у адмоўныя..тыпу -9? ці -11?...і я не магу зразумець сэнс...
puntospeed1.3
10-01-2013, 22:09
я ведаю, што ўсе soi выкарыстоўваюцца ў залежнасці ад тэмпературы. вады. на гарачым рухавіку выкарыстоўваецца дзевяты або дзесяты карту soi cio? апошні раз.
у працягласць залежаць ад самой, тэмпература вады сярэдняй і нізкай даступны для чытання кні загадзя, менш на нізкіх абарачэннях, каб абараніць рухавік і ripettivamente таксама duration значэння менш, то есць 5 і 4.
усе duration счытваюцца з 5 да 1, тым больш узрастае загадзя, яшчэ праходзіць чытанне карты ў гэтым сэнсе 4 3 2 1 0.
аб першым: я заўважыў, цяпер прыводжу 2 дадзеныя часопіса: 3234giri 16.7?soi 32.1?працягласць 68.1 мг колькасць ін'екцый.
3339giri 17.7?soi 32.6?працягласць 68.6 мг колькасць ін'екцый.
калі ад 16.7? крок 17.7? практычна ж, duration 32.1?- 32.6? ужо павінен быў павялічыць колькасць ін'екцый. і замест таго, павялічваецца толькі 0.5 мг
як soi, што, што працягласць выбіраюцца спецыяльныя карты...
...таму што, напрыклад, у працягласць маюць у шмат разоў значэння ў адмоўнае, тыпу -9? ці -11? і я не магу зразумець сэнс...
Я доўга думаў, я таксама, але яшчэ не змог даць мне тлумачэнне, на гэтыя адмоўныя значэння: не разумею, у рэальнай працы... :confused:
...я заўважыў, цяпер прыводжу 2 дадзеныя часопіса: 3234giri 16.7?soi 32.1?працягласць 68.1 мг колькасць ін'екцый.
3339giri 17.7?soi 32.6?працягласць 68.6 мг колькасць ін'екцый.
Але гэтыя значэння, вы іх, атрыманыя на карту ўжо? зменены вамі?
puntospeed1.3
16-01-2013, 16:01
вы, чаму
Проста для яснасці, каб лепш зразумець, аб чым мы гаворым... :)
Ці магу я спытаць, колькі градусаў у вас павялічылася значэння Кні і duration? :)
Вы ўжо? паспрабаваў гэтыя змены? Шмат паліць?
puntospeed1.3
16-01-2013, 22:40
працягласць 4 - 5 градусаў і soi 3 градусаў.
4000 аб. 37?працягласць і soi 24,5?
працягласць 4 - 5 градусаў і soi 3 градусаў.
4000 аб. 37?працягласць і soi 24,5?
Ці магу я спытаць вас, на падставе якіх крытэрыяў вы выбралі менавіта гэтыя значэння? :)
Ці магу я спытаць вас, на падставе якіх крытэрыяў вы выбралі менавіта гэтыя значэння? :)
ды...ды..."? прама тут, што каска асел"..., - казаў вялікі комік....я ўсе вушы!!!!
Чаму? павінна падаць на азадак?? Крытэры былі абраныя на падставе выпрабаванняў выпрабаванняў
з дыягназам на руках і тэст-x праверыць, ці паляпшэння...
І знаходзяцца ў пастаянным развіцці, не канчатковыя дадзеныя..
msport (exil77grande)
17-01-2013, 09:41
Чаму? павінна падаць на азадак?? Крытэры былі абраныя на падставе выпрабаванняў выпрабаванняў
я цалкам згодны з вамі, таму што рахункі і' тэорыя на рахунак практыкі,такім чынам, вы зможаце рэальна ацаніць змены.
Я цалкам згодны з вамі, і ваш спосаб дзейнічаць! :)
Я магу спытаць, калі з доказамі, якія ажыццяўляюцца вамі, вы атрымалі тыя ж крокам значэння КНІ і duration puntpspeed1.3? :)
puntospeed1.3
17-01-2013, 18:27
Я цалкам згодны з вамі, і ваш спосаб дзейнічаць! :)
Я магу спытаць, калі з доказамі, якія ажыццяўляюцца вамі, вы атрымалі тыя ж крокам значэння КНІ і duration puntpspeed1.3? :)
аўтамабіль ў пытанне ? ж, і доказы мы робім разам. я і rsteam,
крытэрыі: "як вы хочаце inettare".
калі я хачу надаць 70mg прапанаваў пэўную працягласць, калі я хачу надаць 80 мг у іншы. загадзя-прыйдзецца даць, інакш вы апынецеся канец inezione вельмі доўга пасля верхняй мертвай кропкі, што стварае дым над адпрацавалі газы самыя высокія.
Пакуль впрысните трохі нават не трэба дакранацца загадзя.
затым у залежнасці ад рухавіка ад рухавіка, гэта ен менш нізкіх у параўнанні з іншымі 1.9, роўнай ці больш дзяржаў і ўверх да нізкіх зарабіць шмат сілы. потым на высокіх абарачэннях вы павінны быць асцярожныя, каб не даваць занадта шмат, у адваротным выпадку сцены.
frantik3
17-01-2013, 19:13
murano, чаму? больш tot не ідуць, а па-ранейшаму там ? для таго, каб не зрабіць іх сценамі, недастаткова толькі авансы out драйвер
puntospeed1.3
17-01-2013, 19:24
... бывае, больш за 5000 не pretendo., але грошы ў мяне ўсталяваны абмежавальнік, які страляе ў 4650 і дастаткова да іх атрымаеце, націснуўшы.
калі так рана на высокіх, вы павінны даць дызельнае паліва, у адваротным выпадку вам кала, працягласць і загадзя, застаецца што ?.
вы можаце атрымаць намек мод з драйвера?, па крайняй меры, што тычыцца... нават у далекую правільным для цяжка гэта растлумачыць трохі.
аўтамабіль ў пытанне ? ж, і доказы мы робім разам. я і rsteam.
АСС! Я бег прыватнасці гэта...
крытэрыі: "як вы хочаце inettare".
Калі я хачу надаць 70mg прапанаваў пэўную працягласць, калі я хачу надаць 80 мг у іншы. загадзя-прыйдзецца даць, інакш вы апынецеся канец inezione вельмі доўга пасля верхняй мертвай кропкі, што стварае дым над адпрацавалі газы самыя высокія.
Пакуль впрысните трохі нават не трэба дакранацца загадзя.
Затым у залежнасці ад рухавіка ад рухавіка, гэта ен менш нізкіх у параўнанні з іншымі 1.9, роўнай ці больш дзяржаў і ўверх да нізкіх зарабіць шмат сілы. потым на высокіх абарачэннях вы павінны быць асцярожныя, каб не даваць занадта шмат, у адваротным выпадку сцены.
У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам! :)
puntospeed1.3
19-01-2013, 19:31
У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам! :)
Я не ведаю ў чым? мяжа,
людзі, якія зрабілі шмат эксперыментаў і зламаў што-то ведаць,". але загадзя я спыняюся і, наколькі я бачыў, чытаў і раіў хто-то. тады, калі хто-то ўмешваецца, хто мае вопыт яшчэ на tdi ? лепш. таксама ведаць, што'? абмежаванне на працягласць ўпырску, я хацеў бы ведаць, фарсункі 550cc ад мне здаецца, што сабраць ей 1.9 і 2.0 tdi. c'? хто спыняецца, толькі бачу, трохі дыму, але ? доказ эмпірычнай.
фарсункі хутчэй патушыць 55mg.....і ад вашых duration заяўляеце, што яны 37? і што па маіх падліках складае больш за 77mg дызельнага паліва не складаюцца.....больш за ўсе ад вашых часопісаў впрысните 68,6 мг..цікава....дзе памылка??
калі ліміт расходу фарсунак і 55mg, але з часопісаў і працягласць ў вас зусім іншы, як і iq....c'? тое, што выслізгвае ад мяне....
puntospeed1.3
19-01-2013, 22:05
я лепш інфармаваны. 2.0 tdi мае фарсункі так называюць 465cc 6 адтулін, у той час як tdi 1.9 150cv мае 550cc 5 адтулін.
але як вылічыць дыяметр сопла мг?
Тыя, буйнагабарытныя, як правіла, boiso783 і г.д.. але нумар, у выпадку, калі ен паведаміў на іншыя рэчы, в. і я. я не ведаю.
і ўсе роўна 55 мг іх варыць ад золата сапраўды забяспечвае больш, я не думаю ? мяжа дасяжнасці, чаму? я ведаю, што вы можаце надаць нават 80 мг etc
Я проста хацеў бы ведаць мяжа працягласці ўпырску паліва, якая можа падштурхнуць на гэты рухавік, нават з дымам.
Рашэнне будзе тэрмапары сур'езнае ў выпускны калектар да турбіны, такім чынам, зрабіце некалькі тэстаў, і вы прыйдзеце да мяжа тэмпературы, вышэй якога спыніць з дызель.
я кажу, што не могуць быць dc...пачынаючы ад разваг простая...калі, напрыклад, з 1,9 tdi і 1897cc ў cilidrata агульнага і падзел гэтых сс, 4 цыліндру мы атрымаем працоўны аб'ем адзінага 474cc,,ок?? калі інжэктар выдае самыя cc дызель аб'емам, па-твойму, і праўдападобна??
нумар фарсункі і паведаміў, ai-mg, які выдае..напрыклад i bosio 520 даюць 52mg 783 даюць 78,3mg і гэтак далей....
так што цяпер "праблема" ? калі ты не праінфармаваны аб тым, што фарсункі на врі на стаўлю дату, колькасць? як ecu вылічыць iq вышэй пад інжэктар сам??прасцей кажучы, калі ў мяне кран, які я 10 літраў вады ў секунду, як максімальная далекасць, як я магу атрымаць больш расходу з гэтага крана??
я проста хацеў удакладніць, што вы не можаце параўнаць dc інжэктар бензін, што, напрыклад, ад 440cc/хвіліну, таму што менавіта тое колькасць? v? разбіта на хвіліну...для інжэктараў дызельнага паліва, у якім, як правіла, мы гаворым пра мг/ход..так ? але сказаць, што яны даюць 550cc/corsa дызель..equivarebbe сказаць, што інжэктар?машына цалкам працоўны аб'ем адзінага 1.9 tdi нашым выпадку...
puntospeed1.3
19-01-2013, 23:21
менавіта cc/хвіліну, я думаю, што ? тое ж самае на инжекторах бензін, ? толькі адзінка вымярэння, такіх як. На ўсе іншыя пасады, якія я бачыў і ў іншых месцах, мы заўседы кажам пра 550cc. я ніколі не казаў, што даюць 550cc / перамяшчэння.
магчыма, вы не хочаце зразумець..для фарсунак дызельных рухавікоў, мы заўседы кажам пра iq/гонкі...калі вы кажаце, што патушыць 550cc аўтаматычна, вы разумееце, што яны ставяцца да кожны цыкл-ход....што ? практычна немагчыма...на форуме я змясціў табліцу для фарсунак і адпаведных страў...ну гэта я ў мм3 або ў мг ? не ў dc....
puntospeed1.3
19-01-2013, 23:49
так, але паўтараю, што я ніколі не казаў, 550cc/ход.
ну у любым выпадку з фарсунак мы трохі не па тэме, у маей ingnoranza называю 550 або 465 ? проста, без dc.
але, калі ехаць на 2.0 tdi ? 95.5 мм, а ў 35? duration (што паказвае ў градусах каленчатага вала, паколькі застаецца адкрытым інжэктар ) ужо няўмелае 67-68mg; не ? правільна сказаць, што 550 даюць 55mg/перамяшчэння. я думаю, ne-диано-яшчэ нават дыягназ мне кажа.
я не разумею, што тут ход 2.0tdi ва ўсім гэтым...
puntospeed1.3
20-01-2013, 00:10
ты выцягнуў танцаваць ты, мг/гонкі. а давайце забудзем, цягнецца занадта дыскусіі, становіцца тыпу чата, і мы таксама off topic
мг/ход у тэхнічным жаргоне кажуць, адносіцца да мг ўводзяць для ходу у дызельнага рухавіка... які ход і па адносінах да 4-тактный рухавік, што ен кожныя 2 абароту коленвала...больш проста называецца "крок выбух"...., што ў выпадку з дызель супадае,можа больш, а можа менш,фазу ўпырску...я разумею, толькі цяпер, а што, трэба вывучыць, перш чым на тэорыі і працы рухавіка, то, магчыма, мы можам абмеркаваць....не ў крыўду....але мне здаецца, зразумець, што мы гаворым на двух розных мовах у тэхнічнай аўтамабільны...
puntospeed1.3
20-01-2013, 11:32
ход, стадыі выбуху, стадыі ўпырску, цыкл. Цяпер я разумею, што вы мелі на ўвазе, бег ? занадта агульны характар.
comunquese вы хочаце, мы можам разважаць разам, на кончыках фарсунак дызельных рухавікоў, пачынаючы з дадзена ў мг iq стандартны рухавік vw tdi 150cv...вы ж самі сказалі, што ад золата ўдыхне 55mg дызель.. цяпер у нас сказаў, што гэта iq і па адносінах да адной ін'екцыі для перамяшчэння карысна..ок? але да 4500 абаротаў у хвіліну, колькі гонак карысныя мы?? проста c'? разлік зрабіць і cio? улічваючы, што 4-тактные,як ужо? сказаў,мае ход кожныя 2 абароту каленчатага вала разлік sar? 4500(аб / мін) х 2=9000, такім чынам, у хвіліну мы маем 9000 ін'екцыі....цяпер, калі ў ін'екцыі, вы inettano 55mg ў 9000, які sar? колькасць?? для гэтага трэба памножыць адзін iq/ход для астатніх, але спачатку мы павінны пераўтварыць iq ад вагі(міліграм) на аб'ем (centimetricubici), каб зрабіць гэта, падзеліце 55mg, каб 0,85(каэфіцыент пераўтварэння), у выніку sar? 55/0,85=64,8 millimetricubici але не хочам іх у dc, такім чынам, становяцца 6,48 dc або, калі мы хочам акругліць дэфект будзе 6,5 з пастаяннага току на ўпырск..ок??цяпер у нас есць iq у аб'ем вернемся памножыць з ін'екцыі ў хвіліну, што раней мы разлічваецца..вынік затым sar? 9000 x 6,5=58500 centimetricubici у хвіліну, што ? у enormit?...у параўнанні з 550cc, што ты сказаў, патушыць я не разумею, якія фарсункі...
у любым выпадку, калі я няправільна некаторыя разлікі, пакет-хто ? больш абазнаны за мяне ў галіне ўмяшацца і выправіць...
Выбачайце манро, але крокі карысныя не сустрэў???
на самай справе я быў няправы, рабіць разлікі!!! да 4500 абаротаў у хвіліну, вы 2250 ін'екцыі ў хвіліну..., якія памнажаюцца на 6,з'яўляюцца 5cc
2250 х 6,5=14625cc у хвіліну і ancoraun enormit?..практычна больш за 14,6 літраў у хвіліну.....