КПК

Прагляд Поўнай Версіі : прэзентацыя

lorenzo62
21-12-2012, 09:48
Добры дзень,
я-новы карыстальнік ? першае паведамленне, што я пасылаю,
менавіта, каб не ісці на furbacchiotto і не gudagnare 50 паведамленняў immeritati, але мае сумневы ў выкарыстанні форуму ?
як я магу быць актыўным удзельнікам, калі мае навыкі светлавых гадоў ад вашых, без непатрэбных пытанняў і сумныя пытанні, якія ў вас ужо? шырока трактуецца і вырашаецца
дзе я мог бы сказаць, што хуткі пошук у старыя паведамленні, я б і не страціць лішняе час,гэта было б марай для м? быць у стане ўнесці свой уклад у ****lli для таго, каб даць савет і дапамогу.
Файлы апетытныя дакладна, але не для таго, каб быць хітрым, але трэба solidariet? сярод калег, ніколі не абураўся савет або дапамогу, пазыку і спытаў, інструменты ў маім раене.
Я купіў autocom "тры ў адным" ад вядомага сайта на англійскай мове, думаючы, што ен будзе працаваць, як ***********, што я толькі паспеў блакаваць , бачыў іх дапамогу, я вырашыў не губляць часу і хутчэй за ricompramerlo,
таму што не створаны службы, таксама за дадатковую плату (грошы, вы можаце выкарыстоўваць іх, каб вырасціць пошук з купляй, тып ключа актывацыі і т. д) без нас passre ад fubi ebay паглядзець вашыя абмеркавання autocom актывацыя
Дзякуй за ўвагу і цеплыя пажаданні, усіх з калядамі
(Упэўнены, я не ствараю тэмы і паведамленні толькі для дасягнення 50 ачкоў, а я купляю арыгінал)

giarras
21-12-2012, 12:02
я пераехаў у прэзентацыі, вы можаце, калі ласка, дадаць вашу et?,месца і прафесію, я атрымліваў асалоду ад так шмат, ваша шчырасць, x тычыцца таго, ад вас выстаўлены? форум некаторыя з гэтых паслуг ужо? ставіць іх у наяўнасці, і есць інтэрнэт-крама, што паслугі files онлайн,апошнія з'яўляюцца платнымі,але х астатніх, вы падзяляеце ўсе, але за бясплатна..проста стаць, па меншай меры, для сярэдняга карыстальніка, як звычайна.

msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:22
прывітанне і дабро запрашаем,як ужо напісаў giarras мы piacerevve ведаць ваша імя, я думаю, ларэнца,ваш узрост, што я магу падумаць : 50,прафесіі і дзе вы знаходзіцеся,для астатніх, калі ў вас есць жаданне ўдзельнічаць у форуме, калі сур'езна, не абавязкова для гэтага мець вопыт, каб ведаць, як зрабіць карту, есць таксама многія іншыя тэмы, дзе вы можаце ўмяшацца.

lorenzo62
21-12-2012, 14:45
я ўжо прыступіў да яе выправіць , я напісаў у слайд-шоу, я не ведаў, што хадзіў кампіляцыі вашай і захоўваецца

msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:46
я ўжо прыступіў да яе выправіць , я напісаў у слайд-шоу, я не ведаў, што хадзіў кампіляцыі вашай і захоўваецца

шчыра кажучы, я не зразумеў што вы хочаце сказаць,на нашы пытанні аб сабе я пісаць тут публічна, каб сустрэцца з вамі крыху лепш.

egs
21-12-2012, 18:57
Сардэчна запрашаем-...............

lorenzo62
21-12-2012, 20:42
прывітанне ўсім,
не вельмі зручны форум,
я думаў, што б мне абнавіць мой профіль, дзе я ўвеў усе дадзеныя, узрост, прафесія і т. д ..
ва ўсякім выпадку, я паўстагоддзя і мае імя ? ларэнца , 1962 і мой год
я аўтарамонтнай адзін ад аднаго 87, што я пасылаю наперад, адзін-адзінюткі
мае навыкі электронныя тычацца пошуку памылак, а з тымі, паспрабаваць вырашыць праблемы, для шчасця? з маіх кліентаў,
для выпадкаў, pi? складаныя я падтрымліваю ў аўтарамонтных майстэрняў дыягностыкі, які, я думаю, у вашым ****llo.(мы разумеем, значна больш? мяне)
я не дотык эбу, чаму? я думаю, што толькі адзін, што, калі ен хоча і ведае, як гэта зрабіць, мы пу? пакласці рукі ці ? у incoscente, я павінен тады адказваць за любы шкоду, ужо і cos? цяжка шмат рамонту

прывітанне ( я s? што я павінен спачатку даведацца, як выкарыстоўваць форум)

giarras
21-12-2012, 20:50
прывітанне ўсім,
не вельмі зручны форум,
я думаў, што б мне абнавіць мой профіль, дзе я ўвеў усе дадзеныя, узрост, прафесія і т. д ..
ва ўсякім выпадку, я паўстагоддзя і мае імя ? ларэнца , 1962 і мой год
я аўтарамонтнай адзін ад аднаго 87, што я пасылаю наперад, адзін-адзінюткі
мае навыкі электронныя тычацца пошуку памылак, а з тымі, паспрабаваць вырашыць праблемы, для шчасця? з маіх кліентаў,
для выпадкаў, pi? складаныя я падтрымліваю ў аўтарамонтных майстэрняў дыягностыкі, які, я думаю, у вашым ****llo.(мы разумеем, значна больш? мяне)
я не дотык эбу, чаму? я думаю, што толькі адзін, што, калі ен хоча і ведае, як гэта зрабіць, мы пу? пакласці рукі ці ? у incoscente, я павінен тады адказваць за любы шкоду, ужо і cos? цяжка шмат рамонту

прывітанне ( я s? што я павінен спачатку даведацца, як выкарыстоўваць форум)

ок, Ларэнца, усе ў парадку...удзел у форумах, вы ўбачыце, што ўсе, што вы sembrera + просты..добры працяг.