Перегляд Повної Версії : значення збільшити з ecm titanium
succdfrutt
21-12-2012, 11:43
добрий день, хлопці, я намагаюся змінити карту в моїй машині "Mazda 2"
але, що значення рекомендуються для того, щоб змінити карту?
magi1984
21-12-2012, 13:27
залежить від карти, як правило, можна дати 15 або 20 відсотків карти педалі акселератора, 25 в обмежувачі крутного моменту, 5 залізничний, 7 в турбо і в наш час вприскування, це для ебу bosch. Cos? мова ? тим не менш, дуже універсальний. Коли я звичайно в alien сказали, incrementar від 2 до 6, в карти все і трохи більше? в обмежувачі, таким чином, збиток не ти робиш, а приріст коней ? власний мінімум.
У будь-якому випадку прикладіть ваш вихідний файл так, видати нам поглянути
msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:35
чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
succdfrutt
21-12-2012, 19:54
продовження тут... https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1617-mazda-2-1-4-tdci
манро
23-12-2012 відпочинок в період, 15:47
я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
nuovaecu
10-01-2013, 10:51
і по мірі того, як ви робите зміни, завжди car і ви йдете, розуміючи, що перейти, натиснувши зроби досвід
succdfrutt
26-01-2013, 12:26
я боюся зламати машини :D ecm titanium, не читає мені добре значення слюди ебу siemens...
Команду електроніка
27-01-2013, 16:20
Страх? перейти п'яний hand і збільшуючи і намагаєтеся ви розумієте, якщо ви робите помилки чи ні
де-то потрібно хоча почати nn вірите?
magi1984
27-01-2013, 17:31
ми говоримо, що eci його автомобіля, не ? один із самих? легко зробити...
краще б почати з bosch edc16 мене, типу fiat і bmw
ми говоримо, що eci його автомобіля, не ? один із самих? легко зробити...
краще б почати з bosch edc16 мене, типу fiat і bmw
вибачте волхвів може бути, що-вже його, як bosch і, отже, більш або менш ваші карти, завжди ті,виявляється, трохи більш важко, якщо ? siemens,але в будь-якому випадку початківець ви знаходитесь на труднощі з будь-яким ecu
magi1984
27-01-2013, 20:36
якщо твою з самого початку говорить, що він mazda 2, 1.4 tdci з ecu siemens sid206
вибачте, magi, ви праві, написав (ла) siemens, і там я зробив так ,але подивіться, що це не монтує sid206
msport (exil77grande)
28-01-2013, 00:23
вибачте, magi, ви праві, написав (ла) siemens, і там я зробив так ,але подивіться, що це не монтує sid206
знову я читав, я віддалено (team viewer з галло v2 і я не пам'ятаю точно, що ecu збирає, але від того, що я бачу, повинно встановити siemens sid 804.
я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
ця розмова в принципі не стосується bosch, чи не так? повинно бути допустимим для двигунів multijet? Я не зрозумів, granch?... please....
fabio1207
22-02-2014, 12:05
чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
Вибачте, я шукав але не зміг знайти, безумовно, я не роблю добре, ви можете мені допомогти знайти що-небудь ? Дякую