КПК

Прагляд Поўнай Версіі : значэння павялічыць з ecm titanium

succdfrutt
21-12-2012, 11:43
добры дзень, хлопцы, я спрабую змяніць карту ў маей машыне "Mazda 2"
але, што значэння рэкамендуюцца для таго, каб змяніць карту?

magi1984
21-12-2012, 13:27
залежыць ад карты, як правіла, можна даць 15 або 20 працэнтаў у карты педалі акселератара, 25 у абмежавальнікі крутоўнага моманту, 5 у чыгуначны, 7 у турба і ў наш час ўпырску, гэта для эбу bosch. Cos? гаворка ? тым не менш, вельмі універсальны. Калі я вядома ў alien сказалі, incrementar ад 2 да 6, у карты ўсе і трохі больш? у абмежавальнікі, такім чынам, шкода не ты робіш, а прырост коней ? уласны мінімум.

У любым выпадку прыкладзіце ваш зыходны файл так, выдаць нам зірнуць

msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:35
шчыра кажучы проста выкарыстоўвайце пошук, і есць некалькі падобных абмеркаванняў ўжо лячыць з інструкцыяй аб крокам стандарт, які ўжываецца так што я б сказаў шукаць добра на форуме.

succdfrutt
21-12-2012, 19:54
працяг тут... https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1617-mazda-2-1-4-tdci

манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 15:47
я проста хацеў бы адзначыць, што не заўседы на ўсіх картах павелічэння гэтага значэння прыводзіць да павелічэння гэтага значэння...
напрыклад, возьмем для разгляду карты "дыму", дзе значэнне дэскрыптара або восі z выяўляецца ў "лямбда" для павелічэння дызель, на гэтай карце, каэфіцыент лямбда 1,то мы кажам, што аптымальная вытворцу стварыла,каб павялічыць дызельнага паліва неабходна знізіць каэфіцыент лямбда...так што 0.9 лямбда адпавядае больш дызель
наадварот, значэнне вышэй за 1, як 1,2 адпавядае менш, дызельнае паліва або carburantein звычайна ўводзяць, каб выконваць гэты тытул лямбда...

nuovaecu
10-01-2013, 10:51
і па меры таго, як вы робіце змены, заўседы car і вы ідзяце, разумеючы, што перайсці, націснуўшы зрабі вопыт

succdfrutt
26-01-2013, 12:26
я баюся зламаць машыны :D ecm titanium, не чытае мне добра значэння лушчака эбу siemens...

Каманду электроніка
27-01-2013, 16:20
Страх? перайсці п'яны hand і павялічваючы і спрабуеце вы разумееце, калі вы робіце памылкі або няма

дзе-то трэба хоць пачаць nn верыце?

magi1984
27-01-2013, 17:31
мы кажам, што eci яго аўтамабіля, не ? адзін з самых? легка зрабіць...
лепш бы пачаць з bosch edc16 мяне, тыпу fiat і bmw

mafani
27-01-2013, 18:46
мы кажам, што eci яго аўтамабіля, не ? адзін з самых? легка зрабіць...
лепш бы пачаць з bosch edc16 мяне, тыпу fiat і bmw
прабачце вешчуноў можа быць, што-ужо яго, як bosch і, такім чынам, больш ці менш вашыя карты, заўседы тыя,аказваецца, крыху больш цяжка, калі ? siemens,але ў любым выпадку пачатковец вы знаходзіцеся на цяжкасці з любым ecu

magi1984
27-01-2013, 20:36
калі тваю з самага пачатку кажа, што мае mazda 2 1.4 tdci з ecu siemens sid206

mafani
27-01-2013, 23:59
выбачайце, вешчуны, вы маеце рацыю напісаў (ла) siemens, і там я зрабіў так ,але паглядзіце, што гэта не датычыцца sid206

msport (exil77grande)
28-01-2013, 00:23
выбачайце, вешчуны, вы маеце рацыю напісаў (ла) siemens, і там я зрабіў так ,але паглядзіце, што гэта не датычыцца sid206

зноў я чытаў, я дыстанцыйна з дапамогай team viewer з гала v2 і я не памятаю дакладна, што ecu мантажуе, але ад таго, што я бачу, павінна ўсталяваць siemens sid 804.

pitty
02-03-2013, 23:53
я проста хацеў бы адзначыць, што не заўседы на ўсіх картах павелічэння гэтага значэння прыводзіць да павелічэння гэтага значэння...
напрыклад, возьмем для разгляду карты "дыму", дзе значэнне дэскрыптара або восі z выяўляецца ў "лямбда" для павелічэння дызель, на гэтай карце, каэфіцыент лямбда 1,то мы кажам, што аптымальная вытворцу стварыла,каб павялічыць дызельнага паліва неабходна знізіць каэфіцыент лямбда...так што 0.9 лямбда адпавядае больш дызель
наадварот, значэнне вышэй за 1, як 1,2 адпавядае менш, дызельнае паліва або carburantein звычайна ўводзяць, каб выконваць гэты тытул лямбда...

гэты размова ў прынцыпе не датычыцца bosch, ці не так? павінна быць дапушчальным для рухавікоў jtd? Я не зразумеў, granch?... please....

fabio1207
22-02-2014, 12:05
шчыра кажучы проста выкарыстоўвайце пошук, і есць некалькі падобных абмеркаванняў ўжо лячыць з інструкцыяй аб крокам стандарт, які ўжываецца так што я б сказаў шукаць добра на форуме.
Прабачце, я спрабаваў, але не змог знайсці, безумоўна, я не раблю добра, вы можаце мне дапамагчы знайсці што-небудзь ? Дзякуй