КПК

Перегляд Повної Версії : клонувати edc17?

matd82
20-12-2012, 17:50
Хлопці, у мене meriva 2012 в майстерні з ecu бош edc17 який ? підключені до мене з галло-клон.
я пишу карту, все ок, читав, і написано без проблема.
клієнт задоволений авто .
на наступний день я kiama, що автомобіль nn сторони +.
чому ?
немає з'єднання з diagniosi.
спробую в bootmode немає контакту з ecu помилка завантаження.
чому?
тоді почала приймати інфо з цього приводу.
я відчуваю, що клон nn пу? робити, якщо все, що новий процесор, написаний в школі.
потім kiedo якщо ви знаєте, як зробити x відновлення відтворення.
або інші рішення.

зовнішній вигляд ваших новин...........

кома
20-12-2012, 18:02
Що я знаю,
В даний час щось робить' magpro офіційний.
Спонсори тут на форумі, а потім попросіть їх

msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:32
неприємну історію,тому у вас є backup вірно?

matd82
20-12-2012, 18:44
ви у мене все

кома
20-12-2012, 18:48
я вважаю, для? клонування-це інша історія.
З? я, в даний час на edc17 читає все, крім зони коди.
Ось чому, добре це чи погано ? важко зробити пошкодження

giarras
20-12-2012, 19:01
попросіть bogdans, magicmotorsport, в палермо, я вірю, що він міг би тобі допомогти...

matd82
20-12-2012, 19:24
bogdans?
у вас є номер стільникового?

Джакомо
20-12-2012, 19:31
я? я не розумію.... якщо машина ? пішла на мотоциклі, то як ? можливо, що не так вже і білий? я хочу зрозуміти, коли висить неправильний запис, а якщо машина ? матч у запису ? туди добре.
хтось пояснень?

giarras
20-12-2012, 19:35
bogdans?
у вас є номер стільникового?

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?213-nuovo-sponsor-magicmotorsport

091 7487722

matd82
20-12-2012, 19:43
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?213-nuovo-sponsor-magicmotorsport

091 7487722

це я знайшов, я думав у неї стільниковий.......
grz а
вранці тиск.......

magi1984
20-12-2012, 20:41
також для мене картування не має нічого, в іншому випадку він буде заблокований відразу.

matd82
20-12-2012, 21:12
від того, як мені сказали ? у antituning.
х? півень nn виправляє добре cksum ось xch?.
зараз вони вийшли з протоколів нових, які усувають це проблема

magi1984
20-12-2012, 21:25
якщо cks, не ? правильно і красиво, автомобіль не заводиться з першого запуску, я перевірив на edc15, не кажучи вже edc17

matd82
20-12-2012, 21:51
nn завжди
може статися так, що v? на мотоциклі-то я не частина +.
мова, що перевіряв на eedc15 nn означає, neinte..
це маючи кодів, otp та номер шасі в процесор пу? трапитися, що частина, і коли ви розумієте, що nn ? правильний файл v? в блок.
або півень в записі він захворює, що і як ? нагріти ебу ? закінчилася спалити.
і тут частина +.
в boot mode, я повинен був би зробити запис файлу ori замість цього я можу + підключитися.
тому я думаю, що ви як detereriorato процесор.
зараз я, повідомивши, де і як взяти ці процесори і їх можна переписати у школі з програмістом.
обладнання станції іч-програміст туристичне х процесорів tricore та обслуговування x-контакт процесори дів.
багато-багато терпіння і точності(ці я сумую вчора я хотіла кинути вже? півень і дати вогонь в екю).
мораль x відновити все, що я повинен або riscriver мікро на один богородиці, який я бачив резервного копіювання.
або ecu новий в дилерських 1000€ ecu + 300€ конфігурації
або встановити інший ecu з тіла kiave і іммо.
ми сподіваємося, я вважаю.

Джакомо
20-12-2012, 21:55
слухати matd82, я все ще не переконаний, що треба! якщо запис не була правильною в boot, безумовно, ви б відновили, поставивши справу, що ecu розуміє, що код шасі не одно!
за те, що півень вас згорів процесор, не думаю, інакше б я навіть не писав!
я не знаю, я не знаю..... але щось ще c'

Джакомо
20-12-2012, 21:57
Спробуйте набрати його з галло-орі!!!

matd82
20-12-2012, 22:02
я повинен знайти кого-то, що з моїх частин сша півень орі.
nn я знаю, але я шукаю шляхи по телефону.

matd82
20-12-2012, 22:05
слухати matd82, я все ще не переконаний, що треба! якщо запис не була правильною в boot, безумовно, ви б відновили, поставивши справу, що ecu розуміє, що код шасі не одно!
за те, що півень вас згорів процесор, не думаю, інакше б я навіть не писав!
я не знаю, я не знаю..... але що ще є?!

насправді півень nn він спалений, але погіршилося тоді, коли я поклав його в рух ? зігрівання і ви ? fo..ttuta.
а навіть якщо мені доведеться купити новий я ще можливі причини....
використовую як піддослідного кролика.
може бути, я зв'яжу mpps ? працює з протоколом 126 abarth.
(вибачте лайно, але я повинен применшити)

msport (exil77grande)
20-12-2012, 22:19
це я знайшов, я думав у неї стільниковий.......
grz а
вранці тиск.......

скажіть йому, що ви називаєте від professionalchiptuning.

matd82
20-12-2012, 22:22
скажіть йому, що ви називаєте від professionalchiptuning.
звичайно, завтра з ранку будемо kiamo і я відчуваю, що мені говорить.

matd82
21-12-2012, 07:55
а від того, що я читав і чув навколо говорять мені, що це майже неможливо клонувати.
але знайти ecu одно під знесення комплект з іммо і замком пу? працювати.

якщо я вважаю, під знос, що я можу писати з галло-орі xch? файл орі я читав раніше, ніж ви fondesse.

кома
21-12-2012, 08:09
навіть якщо це написати в іншій гніздо під знесення, не введіть дані ключа.
Ви чули Magicmotorsport?

matd82
21-12-2012, 08:30
Якщо nn пише дані в otp є franato,

matd82
21-12-2012, 08:34
Хтось поруч, що він півень орі?
Або інше обладнання?

giarras
21-12-2012, 12:25
він прав, комі ... nn-введіть дані ключа. подивіться, що говорять вам в Magicmotorsport, принаймні, зробити спробу. в іншому випадку ми бачимо, хто володіє півень ori x мінське. ах, я забув, що ви говорили наші адміністратори? можливо, x якусь пораду?

fa2st
21-12-2012, 13:01
azzmi diapice багато x, що сталося!! отже, провини і attribuilre al gallo клон?

matd82
21-12-2012, 13:44
Вина моя, я знав, що є протоколи, в курсі, але у мене не перевірив.

bart
21-12-2012, 13:48
Що короста! Те, що ви живете ? ситуація, що пі? я з жахом дивлюся: ось чому? я так наголосив, з Герцогство...
Мені дуже шкода! Я сподіваюся, ви зможете вирішити найближчим часом з мінімум зусиль і витрат.

кома
21-12-2012, 14:21
на жаль, треба враховувати, що іноді не так-то йдіть все прямо.
М? ? успіх кілька разів, і s? що це значить!!!
Згідно м?, підручники Magicmotorsport, що економія, звичайно, час і гроші.

msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:41
Що короста! Те, що ви живете ? ситуація, що пі? я з жахом дивлюся: ось чому? я так наголосив, з Герцогство...
Мені дуже шкода! Я сподіваюся, ви зможете вирішити найближчим часом з мінімум зусиль і витрат.

річ, і зовсім інше, бо герцогство і edc16 і ставимо себе в рух з допомогою файлу мотоцикла, щоб сказати, в той час як ці та edc17.

манро
21-12-2012, 15:57
від матвія, дайте мені зрозуміти, але st? блок управління, як гавкіт прочитана напис в послідовний або в bdm з галло клон??
мені незрозуміло, чому, якщо я можу сказати, мій..я ніколи не чув ecu будь-якого роду вони не були, які ви спалюєте за перепрограмування...
перш за все тому, що ви говорите екю, яке зігріває або обпікає??але ви впевнені, що блок ecu буде залежати тільки від вас???
не ? щось вони sovvracaricato ecu?? ? з booster або, можливо, з моста, троси, можливо, назад innavertitamente в polarit??
я тебе все st? питання, чому? ? що дуууже дивно...ніколи не чула раніше...якщо б це було проблемою cks або antituning автомобіль ви не кладете в рух, навіть якщо ви abbracciavi з мадонною...але тільки що закінчили робити перепрограмування...

fa2st
21-12-2012, 16:40
від матвія, дайте мені зрозуміти, але st? блок управління, як гавкіт прочитана напис в послідовний або в bdm з галло клон??
мені незрозуміло, чому, якщо я можу сказати, мій..я ніколи не чув ecu будь-якого роду вони не були, які ви спалюєте за перепрограмування...
перш за все тому, що ви говорите екю, яке зігріває або обпікає??але ви впевнені, що блок ecu буде залежати тільки від вас???
не ? щось вони sovvracaricato ecu?? ? з booster або, можливо, з моста, троси, можливо, назад innavertitamente в polarit??
я тебе все st? питання, чому? ? що дуууже дивно...ніколи не чула раніше...якщо б це було проблемою cks або antituning автомобіль ви не кладете в рух, навіть якщо ви abbracciavi з мадонною...але тільки що закінчили робити перепрограмування...

також, по мені, і справедливо те, що ви говорите..якщо була помилка запису або cks неправильно, автомобіль не заводився вже з першого запуску...
залишаюся при думку, навіть я, що проблема не була riprogramazione.

matd82
21-12-2012, 21:48
хлопці, я повідомив експертами галузі edc17.
єдине, що потрібно зробити ? спробуйте зв'язок x17 і побачити s ela повторюють у човен.
у discorsso на cksum ? є проблема-дель-галло.
? вже відбулося кілька щось, але ніхто не ? скромний, spubblicarlo на відміну від моєї.
а в понеділок я відчуваю в boot з x17 орі.
і ми бачимо,
.

я kiamato bogdans, але секретар сказав мені, що був зайнятий, і я б rikiamato (я все ще чекаю).
будемо сподіватися, що так.......
мова відхилень повірте мені, що ? як я кажу, я antituning f? sti.

michell
21-12-2012, 23:20
[QUOTE=matd82;19533]хлопці, я повідомив експертами галузі edc17.
єдине, що потрібно зробити ? спробуйте зв'язок x17 і побачити s ela повторюють у човен.
у discorsso на cksum ? є проблема-дель-галло.
? вже відбулося кілька щось, але ніхто не ? скромний, spubblicarlo на відміну від моєї.
а в понеділок я відчуваю в boot з x17 орі.
і ми бачимо,

привіт matd82 я f.g. ori я біля салерно, якщо ви можете вплинути .а від моїх документів я можу підтвердити, що antituning або пароль, якщо centraliane ne ? є,вам повинні були дати вже помилка завантажити для підключення в boot вже в читанні ,а потім sn згоден з все ,що я ? довелося мені одному екю, що машина неправильно cks не запускається при першому запуску ....................................

giarras
21-12-2012, 23:38
я чув, що навколо деяких ecu у тридцятий раз, nn починаються + sar? правда, як то мене змусити? прогулянка в палермо, який знаходиться в палермо, в 20 км місце magicmotosport я хочу зрозуміти, чи є ? правда.

манро
21-12-2012, 23:46
giarras ви думаєте, що пу? бути успішним з цієї edc17????можливо, що після порівнюваних автомобіль це все проставляється і dil день після так білий ecu висить??

msport (exil77grande)
22-12-2012, 10:27
giarras ви думаєте, що пу? бути успішним з цієї edc17????можливо, що після порівнюваних автомобіль це все проставляється і dil день після так білий ecu висить??

чесно кажучи, мені здається, що мало provabile,якщо він повинен був дати проблеми їх давав відразу і не на наступний день,я не я б узяв цю відповідальність.

guidotacco
22-12-2012, 13:04
по мені ? у відкритті пу? може бути трапилося щось типу зварних швів мікропроцесора і з перепадами, на наступний день, не ? футбольний,хейн спробував охолодити його або нагріваючи його?

frantik3
22-12-2012, 16:54
звичайно, проблема cecksum клону, якщо потрібно, я originae і я в таранто до 28!!!!!!!!!!!!!!!

matd82
22-12-2012, 17:12
Сьогодні пробую kess золотими bdm і подивимося ..
Спасибі x-пропозиції допомоги. ......

guidotacco
22-12-2012, 17:31
звичайно, проблема cecksum клону, якщо потрібно, я originae і я в таранто, до 28!!!!!!!!!!!!!!!але і на наступний день?дивно...

frantik3
22-12-2012, 17:50
На наступний день я повертаюся в Лігурії

matd82
22-12-2012, 20:51
нічого не робити, навіть з kess орі.........
процесор перегрівається.
nn просто покладіть bdm на бакенбарди перегрівається, мікро -........

манро
22-12-2012, 22:00
і як би в одязі, якщо перегрівається, мікро -.....
і ecu не v? абсолютно коротше, якщо ви f? зіставлення...
впевнений, як смерть.....
може бути неправильні дані, введені або найбільш просунуті antituning..ви не повинні перегрівати тільки тому, що ви хочете прочитати в bdm...
і явною ознакою того, що материнська плата ? коротше причина не залежить абсолютно від перепризначення....
розслідує краще...прошу propetiario або в майстерні, що вони зробили...

frantik3
22-12-2012, 22:57
Може бути, навіть із-за неправильного відкриття

Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 11:48

Так, і те, що я хотів сказати, що я також!

Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 11:49
mat а що машина ?? я edc 17 на землі c'? я

манро
23-12-2012 відпочинок в період, 12:52
мені здається, що ? opel meriva 2012? matd82 не говорить версія...вважаю, 2.0 cdti...

Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 16:13
тоді нада у мене є міні

chicco
23-12-2012 відпочинок в період, 16:30
від того, що я зрозумів, повинно бути meriva 95cv, я думаю, 1300cc

Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 16:43
я ніколи не бачив edc 17 1.3! але очікуємо, що він, що ми, підтвердження

chicco
23-12-2012 відпочинок в період, 16:53
ви додаю взаємного торкання kessV2, де подивитися, що meriva 1300 монтує edc17

Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 17:01
вірю, що манта! я, що ще я повинен клювати один

манро
23-12-2012 відпочинок в період, 18:17
chicco? за 1300 я не думаю, гори edc17..не монтує marelli mjd8?

манро
23-12-2012 відпочинок в період, 18:22
opss.... вибачте, я не бачив в jpeg....chicco.....дуже дивно?...
я думав, що 1.3 fiat montasse тільки marelli....

frantik3
24-12-2012, 00:38
але і той, і 1.3 mjet fiat, але з ecu bosch edc17 , як перші 1300 не були marelli mjet fiat lancia, але marelli mjet opel suzuki

frantik3
24-12-2012, 00:47
півень ori тому ЕБУ EDC17 C18 - TC1766 Internal Flash, але не 19 !!!!!!!!!!!!

chicco
24-12-2012, 11:49
Я kess орієнтації і напрями, щоб поставити в boot meriva edc17c19 рівні pdf півня opel edc17 мікро-1792, може бути проблема ? у chk, пу? бути, що, якщо не ? правильно permete тільки певну кількість запусків?

matd82
24-12-2012, 13:24
те, ke я зрозумів, після цього досвіду, і, що за, що або я півень клон зміна cksum в зоні otp.
qindi версія була оновлена з prg toolpass, який виправляє cksum правильно, не торкаючись зони otp Antituning.
х? на проблема, що залишається назад, а мені писати файл ori світлі?
після p? мені вдалося зрозуміти xch?.
тобто, коли напишіть зони otp ви d 3 запусків, а потім v блок мікро.
х? файл ori повинні прощати прикріплені ситуації.
так моя проблема залишається-не можу з'єднатися з ecu навіть не в boot mode і bdm.
практично заміна ecu власник off заподіяну шкоду all"обладнання ecu після 3 запусків ? пішов у блок.
маючи обладнання dannegiato я можу підключитися xch? коли я намагаюся екю в туристичне ecu ? у короткий.
nn я думаю, що програмне забезпечення може поставити ecu короткою.
то **** майстерні, якщо v? прийняти в тому місці,класична nn ? абсолютно моя вина в тому, що трапилося.
я знайшов ecu відкрита на першу зустріч після його письмової заяви, він rikiusa він.
x особисті причини nn я був у курську в ті дні, отже, він в паніці ? звернувся до його колезі, що він півень завжди клон.
і ? л? вони об'єднали casini, коли вони знову.
коли я повернувся і тут пі? вдалося з'єднатися з ecu і l? ? почав випробування з випробуваннями і riprove.
це ? все, що ви думаєте?
я бажаю вам всім щасливого різдва............

guidotacco
24-12-2012, 13:43
я думаю, що це тільки апаратна проблема!не тому, півень, але всі відкриття або неправильний порядок

манро
24-12-2012, 13:48
я думаю, як я завжди говорив, що ви не можете accolarti відповідальність? які не були твої....
тим не менш, коли succedeno ці речі ? р? воювали один з одним..
чому ви хочете вирішити цю проблему, щоб зробити красивий малюнок скажімо...
але тоді, з іншого боку, ви гадаєте, що ні ? навіть право платити за гріхи інших....
чому чувак в майстерні, що зробили бордель прямо зараз, якщо бачить він і грудні....

explode82
24-12-2012, 17:53
красива манга,але від того, що я читаю, я вважаю, що зробив хороший шкоди, щоб знову закрити,все одно півень ori робить це, і c'? в pdf edc17c19

jolidj
25-12-2012, 19:13
як пішов ?? ви вирішили??. ви пробували повторити все з іншого послідовний, може бути офіційною?? від того, що я знаю все edc17 клонувати . але якщо ви перебуваєте в іншій ecu можна спробувати написати лише eeprom .
і stranno, що машина після того, як іде в рух nn сторони +, не з-за того, що поставив хтось іншої сторони??
дайте нам знати, цікава тема.

chicco
25-12-2012, 20:23
Але на практиці є проблеми, щоб зробити ці ecu з галло клон, щоб питання, chk, якщо я не зрозумів, або я помиляюся?

matd82
26-12-2012, 10:47
я пробував з kess золотими bdm
нічого процесор ? пішов.
я можу знайти ecu ж, як в мережі.
хто-то?
його проблема і, що ви записали nn ? вина-дель-галло, але провини ki kiusa.
ваша проблема, що n nparte залежить від cksum, який йде на дотик зони otp.
а нове програмне забезпечення del gallo 50 клон має функцію toolpass.
nn s? точно, що це таке, але nn тому заблокувати ecu.
а в boot за допомогою інструментів офіційних рейдів.
зараз очікуємо opel, які посилає нам рахунок-фактуру на будинок.............
якщо у кого-небудь є ecu на землю пу? зв'язатися зі мною люб'язно.

admin
26-12-2012, 13:30
я пробував з kess золотими bdm
нічого процесор ? пішов.
я можу знайти ecu ж, як в мережі.
хто-то?
його проблема і, що ви записали nn ? вина-дель-галло, але провини ki kiusa.
ваша проблема, що n nparte залежить від cksum, який йде на дотик зони otp.
а нове програмне забезпечення del gallo 50 клон має функцію toolpass.
nn s? точно, що це таке, але nn тому заблокувати ecu.
а в boot за допомогою інструментів офіційних рейдів.
зараз очікуємо opel, які посилає нам рахунок-фактуру на будинок.............
якщо у кого-небудь є ecu на землю пу? зв'язатися зі мною люб'язно.

Якщо ви можете вплинути я на k-tag офіційний

chicco
26-12-2012, 13:49
Але те, що він в поєднанні закрив погано, вкладка між двома кришками?І не ? що проблема пуску і зв'язку, як одне і те ж, cke проблема не програмування, але вкладка " маршрут?У діагностиці ми виходить?

jolidj
26-12-2012, 16:21
я в Римі , я півень-орі, якщо тобі подають руку, не проблема.

fabioefra44
30-12-2012, 23:20
від того, як мені сказали ? у antituning.
х? півень nn виправляє добре cksum ось xch?.
зараз вони вийшли з протоколів нових, які усувають це проблема

Принадність antituning ? саме контрольна сума......здається дивним, але ? так,автомобіль пу? далеко, але в наступний починається пу? представити проблему,насправді, якщо ви добре виглядати карти деяких edc17,ввести zone checksum в середині карти управління основні

fabioefra44
30-12-2012, 23:28
нічого не робити, навіть з kess орі.........
процесор перегрівається.
nn просто покладіть bdm на бакенбарди перегрівається, мікро -........
У bdm?.. Ви хочете сказати, що у boot!

fabioefra44
30-12-2012, 23:32
chicco? за 1300 я не думаю, гори edc17..не монтує marelli mjd8?

La monta, та ще як!
Edc17c19 з процесором 1792.......дуже хороший продукт,схожий на ecu старшої сестри OPEL ПРИКРАШЕНІ ,з процесором 1796