Прагляд Поўнай Версіі : кланаваць edc17?
Хлопцы, у мяне meriva 2012 у майстэрні з ecu bosch edc17 які ? падлучаныя да мяне з гала-клон.
я пішу карту, усе ок, чытаў, і напісана без праблема.
кліент задаволены аўто .
на наступны дзень я kiama, што аўтамабіль nn боку +.
чаму ?
няма злучэння з diagniosi.
паспрабую ў bootmode няма кантакту з ecu памылка загрузкі.
чаму?
тады пачала прымаць інфа па гэтай нагоды.
я адчуваю, што клон nn пу? рабіць, калі ўсе, што новы працэсар, напісаны ў школе.
затым kiedo калі вы ведаеце, як зрабіць x аднаўлення прайгравання.
ці іншыя рашэнні.
знешні выгляд вашых навін...........
Што я ведаю,
У цяперашні час што-то робіць' magpro афіцыйны.
Спонсары тут на форуме, а затым папытаеце іх
msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:32
непрыемную гісторыю,таму ў вас есць backup дакладна?
я лічу, для? што кланаванне гэта іншая гісторыя.
З? я, у цяперашні час на edc17 чытае ўсе, акрамя зоны коды.
Вось чаму, добра гэта ці дрэнна ? цяжка зрабіць пашкоджанні
папытаеце bogdans, magicmotorsport, у палерма, я веру, што ен мог бы табе дапамагчы...
bogdans?
у вас есць нумар сотавага?
я? я не разумею.... калі машына ? пайшла на матацыкле, то як ? магчыма, што не так ужо і белы? я хачу зразумець, калі вісіць няправільная запіс, а калі машына ? матч у запісе ? туды добра.
хто-то тлумачэнняў?
bogdans?
у вас есць нумар сотавага?
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?213-nuovo-sponsor-magicmotorsport
091 7487722
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?213-nuovo-sponsor-magicmotorsport
091 7487722
гэта я знайшоў, я думаў ў яго сотавы.......
grz а
раніцай ціск.......
magi1984
20-12-2012, 20:41
таксама для мяне картирование не мае нічога, у адваротным выпадку ен будзе заблакаваны адразу.
ад таго, як мне сказалі ? у antituning.
х? певень nn выпраўляе добра cksum вось xch?.
цяпер яны выйшлі з пратаколаў новых, якія ліквідуюць гэта праблема
magi1984
20-12-2012, 21:25
калі cks, не ? правільна і прыгожа, аўтамабіль не заводзіцца з першага запуску, я праверыў на edc15, не кажучы ўжо ў edc17
nn заўседы
можа здарыцца так, што v? на матацыкле-то я не частка +.
гаворка, што правяраў на eedc15 nn азначае, neinte..
гэта маючы кодаў, otp і нумар шасі ў працэсар пу? здарыцца, што частка, і калі вы разумееце, што nn ? правільны файл v? у блок.
ці певень у запісе ен захворвае, што-то і як ? нагрэць эбу ? скончылася спаліць.
і тут частка +.
у boot mode, я павінен быў бы зрабіць запіс файла ori замест гэтага я магу + падключыцца.
таму я думаю, што вы як detereriorato працэсар.
цяпер я, паведаміўшы, дзе і як узяць гэтыя працэсары і іх можна перапісаць у школе з праграмістам.
абсталяванне станцыі вк-праграміст экскурсійнае х працэсараў tricore і абслугоўванне x-кантакт працэсары паннаў.
шмат-шмат цярпення і дакладнасці(гэтыя я сумую учора я хацела кінуць ўжо? певень і даць агонь у экю).
мараль x аднавіць усе, што я павінен або riscriver мікра на адзін багародзіцы, які я бачыў рэзервовага капіявання.
ці ecu новы ў дылерскіх 1000€ ecu + 300€ канфігурацыі
ці ўсталяваць іншы ecu з цела kiave і иммо.
мы спадзяемся, я лічу.
слухаць matd82, я ўсе яшчэ не перакананы, што трэба! калі запіс не была правільнай у boot, безумоўна, вы б аднавілі, паставіўшы справу, што ecu разумее, што код шасі не роўна!
за тое, што певень вас згарэў працэсар, не думаю, інакш бы я нават не пісаў!
я не ведаю, я не ведаю..... але што-то яшчэ c'
Паспрабуйце набраць яго з гала-врі!!!
я павінен знайсці каго-то, што з маіх частак зша певень крычы.
nn я ведаю, але я шукаю шляхі па тэлефоне.
слухаць matd82, я ўсе яшчэ не перакананы, што трэба! калі запіс не была правільнай у boot, безумоўна, вы б аднавілі, паставіўшы справу, што ecu разумее, што код шасі не роўна!
за тое, што певень вас згарэў працэсар, не думаю, інакш бы я нават не пісаў!
я не ведаю, я не ведаю..... але што-то яшчэ есць?!
на самай справе певень nn ен спалены, але пагоршылася тады, калі я паклаў яго ў рух ? саграванне і вы ? fo..ttuta.
а нават калі мне давядзецца купіць новы я яшчэ магчымыя прычыны....
выкарыстоўваю як паддоследнага труса.
можа быць, я свяжу mpps ? працуе з пратаколам 126 abarth.
(прабачце дзярмо, але я павінен пераменшыць)
msport (exil77grande)
20-12-2012, 22:19
гэта я знайшоў, я думаў ў яго сотавы.......
grz а
раніцай ціск.......
скажыце яму, што вы называеце ад professionalchiptuning.
скажыце яму, што вы называеце ад professionalchiptuning.
вядома, заўтра з раніцы будзем kiamo і я адчуваю, што мне кажа.
а ад таго, што я чытаў і чуў вакол кажуць мне, што гэта амаль немагчыма, каб кланаваць.
але знайсці ecu роўна пад знос камплект з иммо і замкам пу? працаваць.
калі я лічу, пад знос, што я магу пісаць з гала-крычы xch? файл крычы я чытаў раней, чым вы fondesse.
нават калі гэта напісаць у іншы раздым пад знос, не пішыце дадзеныя ключа.
Вы чулі Magicmotorsport?
Калі nn піша дадзеныя otp з'яўляюцца franato,
Хто-то побач, што ен певень на врі?
Або іншае абсталяванне?
ен мае рацыю, кома ... nn-калі ласка, увядзіце дадзеныя ключа. паглядзіце, што кажуць вам у Magicmotorsport па крайняй меры, зрабіць спробу. у адваротным выпадку мы бачым, хто валодае певень ori x мінская. ах, я забыўся, што вы гаварылі з нашы адміністратары? магчыма, x нейкі савет?
azzmi diapice шмат x, што адбылося!! такім чынам, віны і ад attribuilre al gallo клон?
Віна мая, я ведаў, што есць пратаколы, у курсе, але ў мяне не праверылі.
Што кароста! Тое, што вы жывяце ? сітуацыя, што пі? я з жахам гляджу: вось чаму? я так падкрэсліў, з Герцагства...
Мне вельмі шкада! Я спадзяюся, вы зможаце вырашыць у бліжэйшы час з мінімум намаганняў і затрат.
на жаль, трэба ўлічваць, што часам не так-ідзіце ўсе наўпрост.
М? ? поспех некалькі разоў, і s? што гэта значыць!!!
Згодна з м?, падручнікі Magicmotorsport, што эканомія, вядома, час і грошы.
msport (exil77grande)
21-12-2012, 14:41
Што кароста! Тое, што вы жывяце ? сітуацыя, што пі? я з жахам гляджу: вось чаму? я так падкрэсліў, з Герцагства...
Мне вельмі шкада! Я спадзяюся, вы зможаце вырашыць у бліжэйшы час з мінімум намаганняў і затрат.
рэч, і зусім іншае, бо герцагства і edc16 і ставім сябе ў рух, нават з файла, матацыкла, каб сказаць, у той час як гэтыя і edc17.
ад матфея, дайце мне зразумець, але st? блок кіравання, як брэх прачытана надпіс у паслядоўны або bdm з гала клон??
мне незразумела, чаму, калі я магу сказаць, мой..я ніколі не чуў ecu любога кшталту яны ні былі, якія вы спальваеце за перапраграмаванне...
перш за ўсе таму, што вы кажаце экю, якое сагравае або абпальвае??але вы ўпэўненыя, што блок ecu будзе залежаць толькі ад вас???
не ? што-то яны sovvracaricato ecu?? ? з booster або, магчыма, з моста, тросы, магчыма, назад innavertitamente у polarit??
я цябе ўсе st? пытанні, чаму? ? што ооочень дзіўна...ніколі яе не чула раней...калі б гэта было праблемай cks або antituning аўтамабіль вы не кладзеце ў рух, нават калі вы abbracciavi з мадонай...але толькі што скончылі рабіць перапраграмавання...
ад матфея, дайце мне зразумець, але st? блок кіравання, як брэх прачытана надпіс у паслядоўны або bdm з гала клон??
мне незразумела, чаму, калі я магу сказаць, мой..я ніколі не чуў ecu любога кшталту яны ні былі, якія вы спальваеце за перапраграмаванне...
перш за ўсе таму, што вы кажаце экю, якое сагравае або абпальвае??але вы ўпэўненыя, што блок ecu будзе залежаць толькі ад вас???
не ? што-то яны sovvracaricato ecu?? ? з booster або, магчыма, з моста, тросы, магчыма, назад innavertitamente у polarit??
я цябе ўсе st? пытанні, чаму? ? што ооочень дзіўна...ніколі яе не чула раней...калі б гэта было праблемай cks або antituning аўтамабіль вы не кладзеце ў рух, нават калі вы abbracciavi з мадонай...але толькі што скончылі рабіць перапраграмавання...
таксама, па мне, і справядліва тое, што вы кажаце..калі была памылка запісу або cks няправільна, аўтамабіль не заводзіўся ўжо з першага запуску...
застаюся пры меркаванне, нават я, што праблема не была riprogramazione.
хлопцы, я паведаміў экспертамі галіны edc17.
адзінае, што трэба зрабіць ? паспрабуйце подкл x17 і ўбачыць s ela паўтараюць у boot.
у discorsso на cksum ? есць праблема-дэль гала.
? ужо адбылося некалькі што-то, але ніхто не ? сціплы, spubblicarlo у адрозненне ад маей.
а ў панядзелак я адчуваю ў boot з x17 крычы.
і мы бачым,
.
я kiamato bogdans, але сакратар сказаў мне, што быў заняты, і я б rikiamato (я ўсе яшчэ чакаю).
будзем спадзявацца, што так.......
гаворка адхіленняў паверце мне, што ? як я кажу, я antituning f? sti б.
[QUOTE=matd82;19533]хлопцы, я паведаміў экспертамі галіны edc17.
адзінае, што трэба зрабіць ? паспрабуйце подкл x17 і ўбачыць s ela паўтараюць у boot.
у discorsso на cksum ? есць праблема-дэль гала.
? ужо адбылося некалькі што-то, але ніхто не ? сціплы, spubblicarlo у адрозненне ад маей.
а ў панядзелак я адчуваю ў boot з x17 крычы.
і мы бачым,
прывітанне matd82 я f.g. ori я каля салерно, калі вы можаце паўплываць .а ад маіх дакументаў я магу пацвердзіць, што antituning або пароль, калі centraliane ne ? маецца,вам павінны былі даць гэта ўжо памылка спампаваць для падлучэння ў boot ўжо ў чытанні ,а затым sn згодны з усе ,што я ? давялося мне ў адным экю, што машына няправільна cks не запускаецца пры першым запуску....................................
я чуў, што вакол некаторых ecu у трыццаты раз, nn пачынаюцца + sar? праўда, як тое прымусіць мяне? прагулка ў палерма, які знаходзіцца ў палерма, у 20 км на месца magicmotosport я хачу зразумець, ці есць ? праўда.
giarras вы думаеце, што пу? быць паспяховым з гэтай edc17????магчыма, што пасля сопоставленного аўтамабіль гэта ўсе прастаўляецца і dil дзень пасля так белы ecu вісіць??
msport (exil77grande)
22-12-2012, 10:27
giarras вы думаеце, што пу? быць паспяховым з гэтай edc17????магчыма, што пасля сопоставленного аўтамабіль гэта ўсе прастаўляецца і dil дзень пасля так белы ecu вісіць??
шчыра кажучы, мне здаецца, што мала provabile,калі ен павінен быў даць праблемы іх даваў адразу і не на наступны дзень,я не я бы ўзяў гэтую адказнасць.
guidotacco
22-12-2012, 13:04
па мне ? у адкрыцці пу? можа быць здарылася што-то,тыпу зварных швоў мікрапрацэсара і з перападамі, на наступны дзень, не ? футбольны,хэйн паспрабаваў астудзіць яго, або награваючы яго?
frantik3
22-12-2012, 16:54
вядома, праблема cecksum клона, калі трэба, я originae і я ў таранцей да 28!!!!!!!!!!!!!!!
Сення спрабую kess залатымі bdm і паглядзім ..
Дзякуй x-прапановы дапамогі. ......
guidotacco
22-12-2012, 17:31
вядома, праблема cecksum клона, калі трэба, я originae і я ў таранцей, да 28!!!!!!!!!!!!!!!але і на наступны дзень?дзіўна...
frantik3
22-12-2012, 17:50
На наступны дзень я вяртаюся ў рэгіене
нічога не рабіць, нават з kess крычы.........
пераграваецца працэсар.
nn проста пакладзеце bdm на бакенбарды пераграваецца мікра........
і, як калі б ен быў у кароткі, калі пераграваецца, мікра.....
і ecu не v? абсалютна карацей, калі вы f? супастаўленне...
упэўнены, як смерць.....
можа быць усе няправільныя дадзеныя, уведзеныя або найбольш прасунутыя antituning..вы не павінны пераграваць толькі таму, што вы хочаце прачытаць у bdm...
і відавочным прыкметай таго, што гэтая матчына плата ? карацей прычына не залежыць абсалютна ад перапрызначэння....
расследуе лепш...я прашу propetiario або ў майстэрні, што яны зрабілі...
frantik3
22-12-2012, 22:57
Можа быць нават з-за няправільнага адкрыцця
Джакама
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 11:48
Так, і тое, што я хацеў сказаць, што я таксама!
Джакама
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 11:49
mat а што машына ?? я edc 17 на зямлі c'? я
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 12:52
мне здаецца, што ? opel meriva 2012? matd82 не кажа версія...лічу, 2.0 cdti...
Джакама
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 16:13
тады нада у мяне есць міні
chicco
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 16:30
ад таго, што я зразумеў, павінна быць meriva 95cv, я думаю, 1300cc
Джакама
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 16:43
я ніколі не бачыў edc 17 1.3! але чакаем, што ен, што мы, пацверджанне
chicco
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 16:53
вы прыкладаю ўзаемнага дотыку kessV2, дзе паглядзець, што meriva 1300 мантуе edc17
Джакама
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 17:01
веру, што манты! я, што яшчэ я павінен дзяўбці адзін
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 18:17
chicco? за 1300 я не думаю, горы edc17..не мантуе marelli mjd8?
манро
23-12-2012 адпачынак у перыяд, 18:22
opss.... выбачайце, я не бачыў у jpeg....chicco.....вельмі дзіўна?...
я думаў, што 1.3 fiat montasse толькі marelli....
frantik3
24-12-2012, 00:38
але і той, і 1.3 mjet fiat, але з ecu bosch edc17 , як першыя 1300 не былі marelli mjet fiat lancia, але marelli mjet opel suzuki
frantik3
24-12-2012, 00:47
певень ori таму ЭБУ EDC17 C18 - TC1766 Internal Flash, але не 19 !!!!!!!!!!!!
Я kess арыентацыі і напрамкі, каб паставіць у boot meriva edc17c19 роўныя pdf пеўня opel edc17 мікра-1792, можа быць праблема ? у chk, пу? быць, што, калі не ? правільна permete толькі пэўную колькасць запускаў?
тое, ke я зразумеў, пасля гэтага вопыту, і, што па што я певень клон змяненне cksum ў зоне otp.
qindi версія была абноўлена з prg toolpass, які выпраўляе cksum правільна, не дакранаючыся зоны otp Antituning.
х? на праблема, што застаецца назад, а мне пісаць файл ori светлыя?
пасля p? мне ўдалося зразумець xch?.
гэта значыць, калі напішыце зоны otp вы d 3 запускаў, а затым у v блок мікра.
х? файл ori павінны дараваць прымацаваныя сітуацыі.
так мая праблема застаецца-не магу злучыцца з ecu нават не ў boot mode і bdm.
практычна ў абмен ecu ўладальнік off прычыненую шкоду all"абсталяванне ecu пасля 3 запускаў ? пайшоў у блок.
маючы абсталяванне dannegiato я магу падключыцца xch? калі я спрабую экю ў экскурсійнае ecu ? у кароткі.
nn я думаю, што праграмнае забеспячэнне можа паставіць ecu кароткай.
то**** майстэрні, калі v? прыняць у тым месцы,класічная nn ? абсалютна мая віна ў тым, што здарылася.
я знайшоў ecu адкрыта на першую сустрэчу пасля яго пісьмовай заявы, ен rikiusa ен.
x асабістыя прычыны nn я быў у курску ў тыя дні, такім чынам, ен у паніцы ? звярнуўся да яго калегу, што ен певень заўседы клон.
і ? л? яны аб'ядналі casini, калі яны зноў.
калі я вярнуўся і тут пі? атрымалася злучыцца з ecu і l? ? пачаў выпрабаванне з выпрабаваннямі і riprove.
гэта ? усе, што вы думаеце?
я жадаю вам усім шчаслівага калядаў............
guidotacco
24-12-2012, 13:43
я думаю, што гэта толькі апаратная праблема!не таму, певень, але ўсе адкрыцця ці няправільны парадак
я думаю, як і я заўседы казаў, што вы не можаце accolarti адказнасць? якія не былі твае....
тым не менш, калі succedeno гэтыя рэчы ? р? ваявалі адзін з адным..
чаму вы жадаеце, каб вырашыць гэтую праблему, каб зрабіць прыгожы малюнак скажам...
але тады, з другога боку, вы думаеце, што няма ? нават права плаціць за грахі іншых....
чаму чувак ў майстэрні, што зрабілі бардэль прама цяпер, калі бачыць ен і снежні....
explode82
24-12-2012, 17:53
прыгожая манга,але ад таго, што я чытаю, я лічу, што зрабіў добры страты, каб зноў зачыніць,усе роўна певень ori робіць гэта, і c'? у pdf edc17c19
як сышоў ?? вы вырашылі??. вы спрабавалі паўтарыць ўсе з іншага паслядоўны, можа быць афіцыйнай?? ад таго, што я ведаю ўсе edc17 кланаваць . але калі вы знаходзіцеся ў іншы ecu можна паспрабаваць напісаць толькі eeprom .
і stranno, што машына пасля таго, як сыходзіць у рух nn боку +, не з-за таго, што паставіў хто-то другога боку??
дайце нам ведаць, цікавая тэма.
Але на практыцы есьць праблемы, каб зрабіць гэтыя ecu з гала клон, каб пытанні, chk, калі я не зразумеў, ці я памыляюся?
я спрабаваў з kess залатымі bdm
нічога працэсар ? пайшоў.
я магу знайсці ecu ж, як ў сеткі.
хто-то?
яго праблема і, што вы запісалі nn ? віна-дэль-гала, але віны ki kiusa.
ваша праблема ў тым, што n nparte залежыць ад cksum, які ідзе на навобмацак зоны otp.
а новае праграмнае забеспячэнне del gallo 50 клон мае функцыю toolpass.
nn s? дакладна, што гэта такое, але nn таму заблакаваць эбу.
а ў boot з дапамогай інструментаў афіцыйных рэйдаў.
цяпер чакаем opel, якія пасылае нам рахунак-фактуру на дом.............
калі ў каго-небудзь есць ecu на зямлю пу? звязацца са мной ласкава.
я спрабаваў з kess залатымі bdm
нічога працэсар ? пайшоў.
я магу знайсці ecu ж, як ў сеткі.
хто-то?
яго праблема і, што вы запісалі nn ? віна-дэль-гала, але віны ki kiusa.
ваша праблема ў тым, што n nparte залежыць ад cksum, які ідзе на навобмацак зоны otp.
а новае праграмнае забеспячэнне del gallo 50 клон мае функцыю toolpass.
nn s? дакладна, што гэта такое, але nn таму заблакаваць эбу.
а ў boot з дапамогай інструментаў афіцыйных рэйдаў.
цяпер чакаем opel, якія пасылае нам рахунак-фактуру на дом.............
калі ў каго-небудзь есць ecu на зямлю пу? звязацца са мной ласкава.
Калі вы можаце паўплываць я на k-tag афіцыйны
Але тое, што ен у спалучэнні зачыніў дрэнна, ўкладка паміж двума вечкамі?І не ? што праблема пуску і сувязі, як адно і тое ж, cke праблема не праграмавання, але ўкладка " маршрут?У дыягностыцы мы выходзіць?
я ў Рыме , я певень-крычы, калі табе падаюць руку, не праблема.
fabioefra44
30-12-2012, 23:20
ад таго, як мне сказалі ? у antituning.
х? певень nn выпраўляе добра cksum вось xch?.
цяпер яны выйшлі з пратаколаў новых, якія ліквідуюць гэта праблема
Хараство antituning ? менавіта кантрольная сума......здаецца дзіўным, але ? так,аўтамабіль пу? далека, але ў наступны пачынаецца пу? прадставіць праблему,на самай справе, калі вы добра выглядаць карты некаторых edc17,увесці zone checksum у сярэдзіне карты кіравання асноўныя
fabioefra44
30-12-2012, 23:28
нічога не рабіць, нават з kess крычы.........
пераграваецца працэсар.
nn проста пакладзеце bdm на бакенбарды пераграваецца мікра........
У bdm?.. Вы хочаце сказаць, што ў boot!
fabioefra44
30-12-2012, 23:32
chicco? за 1300 я не думаю, горы edc17..не мантуе marelli mjd8?
La monta, і яшчэ як!
Edc17c19 з працэсарам 1792.......вельмі добры прадукт,падобны на ecu старэйшая сястра OPEL АЗДОБЛЕНЫЯ ,з працэсарам 1796