Прагляд Поўнай Версіі : scodifica або клон ecu denso dec 30 opel meriva 1700
Прывітанне, мяне прывялі ў майстэрні, блок кіравання, адзін meriva і ідэнтычная гняздо пад знос зрабіць нявінніцы або кланаваць з гэтай
арыгінальны аўто, эбу ? есць denso dec30, тыя, з гарбом на баку, хто-то мне пу? даць водгук?c'? адзін 2eprom вы можаце прачытаць ці абмяняць?
блок кіравання ззаду ? зачыняецца вечкам, замацаваны з дапамогай 4 кропак, тып зваркі, а затым, перш чым прыступіць адкрыць яго, я хацеў быць упэўнены, што зможа зрабіць працу.Дзякуй
Мне шкада, але я не ведаю-адзінае, што мне прыходзіць на розум ? што ен можа чытаць eeprom з Гала або ў розных БД, можа быць, uqalcuno-й? эксперт вас losa сказаць.
Верагодна, паспрабуе? адкрыць з зносу, каб зразумець што-то, як правіла, з ecu opel перад здыманнем з аўто, ад якога аддзяляецца вам неабходна ўвайсці ў дыягностыку і зрабіць працэдуру, адабраць у
мантана на іншы аўтамабіль і ў dignosi з carpass можна? farel'адаптацыі.Для дадзенага тыпу ecu, я ўбачыў, што c'? адзін stromento што ставіць іх у стан адаптавацца на іншай машыне, знайсці яго?.
адкрыта эбу без працы будзеце?, змяшчае 93c66 сення я спрабую прачытаць яе з дапамогай пінцэта, чаму? эбу ? гібрыдны, але 2eprom ? psp noemalssima толькі, што і дастаткова палерма з ланцуга.
З дапамогай пінцэта, нічога не рабіць, заўтра рэшту 8 правадоў на 2eprom і я падключыць на праграміста.
але не мае пляцоўкі для bdm??cos? адзін microibrida??? я лічу, што kessv2, магчыма, у boot mode павінен дазваляць прачытаць, але я не ўпэўнены....чисс? калі які-небудзь вопытны карыстальнік пу? сказаць яго...
аднак я думаю, што нават k-тэгі павінны прачытаць у boot mode...
эбу ? адзін microibrida, смол c'? я таксама, але занадта шмат! не ? як denso ходу 1700 гэта ? усе розныя, усіх тых, што я звярнуўся, мне сказалі, што вы не робіце нічога, калі не разблакаваць, перш чым разбіраць
з машыны знесены, і вы з carpass заўседы del'аўтамабілі на сметнік.
Спрабаваў пайку злучэнняў непасрэдна на памяць, але вы не закон, вы павінны выдаліць яго, каб сілы, праблема ? зняць смалу з якім? уставіў яго.
Chris156
21-12-2012, 13:17
зрабіце некалькі фотаздымкаў, і калі вы можаце можа служыць усе!!!
Для выдалення смалы паспрабуйце трохі фарбы, а затым праціраць.
добры савет ангела..я я б нават цепла карту з валасоў,не занадта відавочным,а затым вырабіце фарбы на этапе "астуджэння", а затым працярыце ўсе з....
Gi? спрабаваў, на жаль, фарбы. гарачы паветра...смала ? так доўжыцца, здаецца, шкло.Для фатаграфій я павінен? - з цярпення яго зрабіць? у pi? хутка.У гэты момант убачыў, што эбу я магу разбурыць яго(падрыўніка) я думаў адрэзаць раздымы памяці такім чынам, комплексы, схемы, прылітаваць яшчэ правады і паспрабуйце прачытаць яго, каб убачыць, калі, па меншай меры ? памяць, патрэбнае, у дадзеным выпадку, у яго рамках я павінен быў знайсці нумары шасі etc
Вось фатаграфіі як і абяцаў.З адверткай у st? паказваючы на тое, што памяці 93c66.
Калі вы хочаце tare спроба, ? спроба паспрабуйце спачатку на тую сметнік, знайдзіце кварц, калі вы яго бачыце і вам гэта ўдасца, пакладзеце ў вопратцы яго pin-кода, пасля гэтага паспрабуйце прачытаць зварваць правады на памяць, як вы рабілі раней.
Ottma ідэя, толькі тое, што кварц мае стрыжнямі ў ніжняй і цяжка туды дабрацца, каб? ідэя ? вельмі добра.
Вы зрабілі нейкі крок наперад, то?? цікава
няма, на жаль, e2prom вы не можаце прачытаць на плаце і кварц ? казіно зняць яго, чаму? ? уставіць як памяць, я вярнуўся экю, але цяпер мяне не даставаць? іншы, чаму? я хачу паспрабаваць з упа або з x-prog бачылі, што я іх.
Прабачце, калі rispolvero гэты пост, але com'? туды ў канчатковым выніку?
Я таксама, я змагаецца з гэтай ECU, і для поўнай прыпынку.
Вы паспяховыя ў бізнэсе?
Mr.Flash
03-09-2014, 23:46
як у вас вырашаны? я ж pietrone на крупы нават я...
atomiczen
25-09-2014, 02:08
калі ? у шчыльнай рухавікоў 17DTR есць 3 93c66 ў запар капіяваць з ecu на іншы, разам з мікра-кланаванне з ktag або piasini
Mr.Flash
25-09-2014, 15:27
вы дакладна-дакладна . c'? праклятую смалы тыпу пудынг вышэй .. вялікі
cristianbomberos
10-03-2015, 16:57
Хлопцы, сення я натыкнуўся на гэтую ecu павінен кланаваць таксама хто-то ведае, адкажыце, eeprom?
atomiczen
10-03-2015, 17:38
чытайце вышэй
cristianbomberos
10-03-2015, 18:29
Гэта я чытаў, але не магу знайсці тры eeprom якім вы гаворыце, вы ведаеце абрэвіятура?
дзякуй
cristianbomberos
10-03-2015, 19:14
Дзякуй, але я знайшоў былі за пхд