Прагляд Поўнай Версіі : egr ford fiesta 68cv sid206
хто-небудзь з вас можа выдаліць egr на гэтай ecu?
а то я ўсе damos.......
павінна быць кіраўніцтва, у форуме для egr off з siemens....чакаў паведамленні ? на цябе глядзіш...
кіраўніцтва блока цыліндраў і працуе для sid 803,803 і 206...https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?62-прыклад-для-выдалення-клапан-egr-на-siemens sid-803
magi1984
18-12-2012, 16:50
цяпер мы d? вочы
magi1984
18-12-2012, 16:51
у гэтай тэме вы не кажаце 206, вось толькі экран 803
мяне служыў у 206 new fiesta
ен чытаў вельмі хутка, і я бачыў, што вы казалі, таксама sid206....я ? здавалася, зразумець, што вы можаце? зрабіць такім жа чынам, як 803....не ? cos
карыстальнік matech у гэтай дыскусіі кажа, што ен паспрабаваў той жа метад 803 на 206 з станоўчым вынікам.....
не ? cos???
я паўтара ідэя, я, як вы kiude але ў мяне, каб паспрабаваць з diagniosi
так хацелася пацверджання
52 паведамленні ? я магу праглядзець кіраўніцтва.......
чакаем....
больш, што кіраўніцтва і малюнкі jpeg, дзе вы ўбачыце 4 "panettoni" элементы кіравання egr прыцягнуты ўсе ў прамой лініі да нуля....
за тое, што не бачыце, я не ведаю, што сказаць....
не, я думаў, гэта быў біт, як marelli.
magi1984
18-12-2012, 17:28
няма на sid803 і 803a вось 4 panettoni ад скіду, у гэтай дыскусіі некаторыя каналы мае.
праблема ? што на sid206 не есць гэтыя 4 panettoni
я вывучыла карту ўздоўж і папярок, адзінае падобнае, што я знайшоў, хоць son-й? 4 горб, заключаецца ў тым 68726 у 687AA
калі вы хочаце, каб эксперымент можна давесці ўсе да НУЛЯ, загрузіць карту і паглядзець, што з дыягназам, калі egr стаіць на 0%
? эксперымент, чаму? на sid206 гэтага часу не было, я працаваў і хто ведае, што рашэнні яшчэ не апублікавана
у мяне аўто паспрабаваць, я хацеў атрымаць пацвярджэнне аб файле modiifcato ад мяне на egr off
ок, бачыў экрана, але асабіста я думаю, гэта адно і тое ж.
на гэтай ecu у мяне fap off, якая круціцца, паглядзім, калі ўсе вяртаецца з prb.
у diagniosi не памылка.
мы чакаем тых, хто мне асвятляе.
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:25
52 паведамленні ? я магу праглядзець кіраўніцтва.......
чакаем....
вы павінны праверыць, ці кіраўніцтва, аднак, я пацвярджаю, як сказаў мунро кіраўніцтва прымяняецца таксама для sid 206 пацверджана карыстальнікам matech, што яго тэставанне.
вы павінны праверыць, ці кіраўніцтва, аднак, я пацвярджаю, як сказаў мунро кіраўніцтва прымяняецца таксама для sid 206 пацверджана карыстальнікам matech, што яго тэставанне.
switch off? nn, вы ведаеце што-небудзь?
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:37
switch off? nn, вы ведаеце што-небудзь?
выбачайце, кіраўніцтва і просты і блока цыліндраў, таму што ўскладняць сабе жыцце?
выбачайце, кіраўніцтва і просты і блока цыліндраў, таму што ўскладняць сабе жыцце?
msport nn бачу гэтых крывых буду сьляпы я?
я бачу гэтыя
у чым? розніцу паміж switch off і скід ад кантролю, у карту??
switch off ? толькі адзін біт.
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:55
msport nn бачу гэтых крывых буду сьляпы я?
я бачу гэтыя
я павінен праверыць, ці файл цяпер, але не магу, можа быць, заўтра я кідаю погляд ад экрана мы маглі б таксама быць,вы не можаце паспрабаваць з дыягназам?
не, гэта быў толькі x studio мне не хапае гэтай egr off...
мы кажам, што на некаторых ecu switch off пу? таксама можа быць і 8 біт... гэта залежыць...
але табе было цікава, чаму вы аддаеце перавагу той switch off на рэдагаванне файла : ад класікі "panettoni"???
? + прафесійны толькі гэты...
тады функцыя ? ж.
я разумею,....але з switch off? тады не трэба switcciare таксама dts звязаныя??
на volvo xc 90 вар'ят x выдаліць fap класічная, толькі з switch off nn проста..
што ecu мантуе? bosch edc16?
magi1984
18-12-2012, 22:39
matech кажа, што гэтыя крывыя не есць у sid206! Рашэнне ? падобна на 803, але крывых няма. І не ад ні адзін малюнак крывых для 206
што вы думаеце пра тых, адпраўленых ад мяне
magi1984
18-12-2012, 22:52
я зараз з тэлефона, заўтра я з пк, я гляджу
magi1984
19-12-2012, 20:23
што вы думаеце пра тых, адпраўленых ад мяне
я вылучыў я гэтыя крывыя, і я там я спыніўся вышэй.
па мне б паспрабаваць, або рашэнні, або маей могуць быць два papabili карты egr
magi1984
19-12-2012, 21:33
але вы ўпэўненыя, што гэта sid206?
мне тытан вяртае мяне гэта экю, як sid804.
для sid206 я прааналізаваў файл mondeo 2.0tdci, і я ўпэўнены, што знайшоў карты кіравання egr, яны розныя, у параўнанні з sid803, але што-то мне падказвае, што я іх
вы маеце рацыю, я адправіў карту няправільна.
гэта nn ? sid206 але 804 фокус, калі ўсе правільна памятаю.
файл ori new fiesta sid 206
прабачце, што я памыляюся........
magi1984
19-12-2012, 22:00
файл на 1.4 ? цалкам адрозніваецца ад 2.0 tdci заўседы sid206...ненавіджу сівы праклятых sid
я зрабіў файл, для мяне карту сістэмы рэцыркуляцыі ог ? першыя або апошнія 5 запар, вы разумееце, што я кажу, калі паглядзіце файл
NN S? я трохі блытаюць аб sid тэорыі ўсей іх..........
мне здаецца, што гонка павінна іх........
мы чакаем яшчэ думкі....
мне здаецца, + першыя 3 крывых
magi1984
19-12-2012, 22:11
гэта ? у dis206 на ford mondeo, 2.0 tdci
я не правяраў, чаму? файл я вучыўся сення, але ў гэтым выпадку я ўпэўнены на 99%
SandroMarciano
12-04-2013, 17:21
выбачайце, калі працягнуць абмеркаванне, але вам атрымалася-то? файл вешчуноў працуе?
msport (exil77grande)
13-04-2013, 19:10
выбачайце, калі працягнуць абмеркаванне, але вам атрымалася-то? файл вешчуноў працуе?
я не ведаю, калі файл вешчуноў ідзе добра, але на форуме ў нас кіраўніцтва блока цыліндраў, што, магчыма, вы не бачыце.
SandroMarciano
13-04-2013, 20:57
я не ведаю, калі файл вешчуноў ідзе добра, але на форуме ў нас кіраўніцтва блока цыліндраў, што, магчыма, вы не бачыце.
Gi? gi? ужо
Я шукаю, як любы egr!!! (пракляты sid206
выбачайце, але той, хто мае больш за 100 паведамленняў не можа бачыць, што кіраўніцтва, як ніколі??
выбачайце, але той, хто мае больш за 100 паведамленняў не можа бачыць, што кіраўніцтва, як ніколі??
Ne уласна, не патлумачана, а я, каб спытаць, што патрабаванні да нас, хочуць або што трэба зрабіць, каб прагледзець пэўныя патоку, з якім вы не можаце ўвайсці ў сістэму. Дзякуй
шукаю інфа на форумах, я знайшоў l карыстальнік carbo92, які раіў даць ў вока з карты 06A12A.
і параіў бы ў нуль, нават біт 06de1e