Прагляд Поўнай Версіі : прывітанне, хлопцы!
прывітанне, хлопцы,задавальненне диу сустрэцца з вамі! мяне завуць аляксандр, і як вы,я ўвайшоў у свет карт!спадзяюся падзяліцца з вамі і абмеркаваць праблемы, і, вядома, супастаўлення, якія ўзнікаюць у машыне!:)
Добры дзень, Аляксандр сардэчна запрашаем сярод нас, скажы нам што-то ў пі? цябе
Добры дзень, Аляксандр сардэчна запрашаем сярод нас, скажы нам што-то ў пі? цябе
маг, што сказаць,я-механік, у мяне galletto 1260 клон і kwp2000+, якія я выкарыстоўваю для чытання і запісы карт,выкарыстанне ecm titanium, як "рэдактара" карты,і маючы мала вопыту ў поле,я хацеў бы падзяліцца маей запалам, і вывучыць тыя, якія ведаюць больш за мяне ;) я ўжо зрабіў нейкі карце, на аўтамабілі фірмы, дзе я працую, у прыватнасці, doblo 1,9,marea анекдоты.... я спадзяюся знайсці людзей, дасведчаных і гарачых,улічваючы, што з іншых бакоў не так... ;) прывітанне рага!!
сардэчна запрашаем паміж намі
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:31
прывітанне allessando,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся,вы загадзя, што тут музыка і зусім іншы.
Сардэчна запрашаем паміж намі............