Перегляд Повної Версії : Dpf Off Opel Antara 2.0 vcdi 150cv edc16c39
добрий вечір, хлопці.... як зазвичай... я біжу в певних ситуаціях шокуючі.... перший смарт, то зараз у мене opel Antara.... у цих випадках треба було б сказати:.... Бенедикт *******!!! хто-небудь знає, мені цей предмет?? ніхто ніколи не робив??? я файл ori-ліжко з півня, але не існує ні номер sw ne номер hw!!
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:27
добрий вечір, хлопці.... як зазвичай... я біжу в певних ситуаціях шокуючі.... перший смарт, то зараз у мене opel Antara.... у цих випадках треба було б сказати:.... Бенедикт *******!!! хто-небудь знає, мені цей предмет?? ніхто ніколи не робив??? я файл ori-ліжко з півня, але не існує ні номер sw ne номер hw!!
вибачте, я не розумію, запит на цей пост.
практично я повинен defappare цієї машини..... але я обробки файлу, так і з тільки що ecusafe..... але мені не здається, що вони знаходяться 2 файли, які обидва можете працювати!!! хто-то " він ніколи не зробив?? як???
практично я повинен defappare цієї машини..... але я обробки файлу, так і з тільки що ecusafe..... але мені не здається, що вони знаходяться 2 файли, які обидва можете працювати!!! хто-то " він ніколи не зробив?? як???
тоді я, зроблені 3-4 тільки, що не пам'ятаю, коли я тільки зіставлених або навіть defappate ну вибач спробуйте defapparla тільки в електронному вигляді і подивитися деякий час, а те що ми бачимо.
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:43
потім я перевірив свій банк даних, і я зроблені 4 у тому числі 2 також defappate і на той момент я робив з ecusafe 3.0 і мені більше не було проблем з сед машин, тому спробуйте раз або ecusafe як вже сказав трохи вище, тільки в електронному вигляді і,при необхідності, пошти, файл-орі,я ж і назад.
поштова вихідний файл, opel і saab у мене зроблено 6 або 7 з двигуном 1,9 від 150cv без проблем!!! Ми робимо очі, з задоволенням завтра!
вибачте msport... місце файлу в розділі оригінальні файли.... але у мене немає можливості, передані в якості аргументів.... випадок, коли місце файлу, орі, що скріншот сторінки даних півник.... я не l' ecusafe 3.0, але в мене лише 2.0... що стосується того, що ви говорите.... як правило, на автомобілі, які я ніколи не робив.... я, як ви кажете.... але це ? ситуація трохи особливо.... типу.... або видалити або видалити.... c'? була основна проблема на цій машині.... ? депозит дилера opel.... вони увійшли вночі, і вони відвезли 24 штук, в тому числі каталізаторів і fap..... потім.... видалити механічна частина, там він добре подумав, що хтось інший!!! -,-
крім того, я вже зробив opel edc16c9 і saab, але edc16c39 opel я не ніколи не потрапите.... це ? 2,0-150cv, не знаю, що походження має двигун, але не думаю, що це fiat.... управління ? досить відрізняється від звичайного fiat!!
двигун і fiat ecu ? bosch...defap ви пу? зробити навіть вручну, я думаю...
історія, як 24 кішки і fap віднімаються вночі??
ой..я прочитала, opel astra...двигун ? такий же chevrolet captiva...vm.... у defap це можна зробити вручну, я думаю....можливо, в bdm і краще...
я знаю, мунро що в bdm ? краще..... але він дилерський, не мати інших проблем, хочете, щоб уникнути відкриття ecu.... я навіть можу зрозуміти їх історія ? це.... praicamente ? великий дилерський центр opel, мають 5 філій в місті і камера.... у депо є машини нові, що старі машини.... на місце забрав щось типу 14 фап та каталізатори, але хороша річ ? що вони нас навіть нові автомобілі, на цей antara замість цього використовується, щоб не витрачати багато грошей, щоб відновити dpf.... те, що не міг утриматися на цих нових, cio? інші.... замість цього до дилера, він відраховується ще 10.... завжди на нові автомобілі!! не ? перший раз, коли я відчуваю, буде історія в районі.... їх різати все з цього ланцюга, спеціально для того, щоб скоротити викиди.... не відриваючи мінімально автомобілі, вони ховаються під і в шлях!!! речі, не вірити, навіть я чув, люди, які вранці йшли в рух машини, припаркованої на дорозі.... і якщо знаходили smarmittate!!! я не можу зрозуміти, що.... на додаток до продати їх, як використовуються, я не бачу мети роботи!!!
azz.., що історія....я ніколи не чув нічого подібного, навіть тут, ноя від мене....
якщо ви хочете зробити її послідовної, більш безпечним і при ******* для завантаження файлу....
так.... насправді очікуємо інформацію msport для оплати цього *******.... погано, що йде я буду чекати, я вважав за краще вирішити проблему якомога швидше, так як якщо клієнт приходить.... що говорить?? я не можу його включити??
дані ecu 695-947
у фактах, якщо в ecm вибір драйвера вручну A695_947 карти відповідають
c'? switch off на eec16c39.
я nn я знаю, але якщо хтось має damos ви пу? зробити.
треба скинути навіть dts.
повинні бути 3 біт.
я думаю, що rego ви, що неправильно писати в ecu повинно бути edc16c9 не c39.....мотор antara ? одно ало chevrolet captiva і обидва двигуни Vm-detroit diesel...
якщо все правильно пам'ятаю, то captiva монтує edc16c39!
я зробив минулого тиж.
я думаю, що rego ви, що неправильно писати в ecu повинно бути edc16c9 не c39.....мотор antara ? одно ало chevrolet captiva і обидва двигуни Vm-detroit diesel...
як антара, що captiva гірський edc16c39.
я підтверджую,.... також, відкривши файл з ecm ви бачите.?..... edc16c39.... я не знаю, як зробити її.... і чесно кажучи, враховуючи, що ? один makkina, що вам треба? купити когось.... я б не хотів, довелося повернутися назад із-за проблем dpf видалений, тим, що пр neanke чи можу я просити вас ходити, чому? мене не спалили б ніколи не слухаю!!!