Прагляд Поўнай Версіі : Dpf Off Opel Antara 2.0 vcdi 150cv edc16c39
добры вечар, хлопцы.... як звычайна... я бягу ў пэўных сітуацыях шакуючыя.... першы смарт, то цяпер у мяне opel Антара.... у гэтых выпадках трэба было б сказаць:.... Бенедыкт *******!!! хто-небудзь ведае, мне з гэты прадмет?? ніхто ніколі не рабіў??? я файл ori-ложак з пеўня, але не існуе ні нумар sw ne нумар hw!!
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:27
добры вечар, хлопцы.... як звычайна... я бягу ў пэўных сітуацыях шакуючыя.... першы смарт, то цяпер у мяне opel Антара.... у гэтых выпадках трэба было б сказаць:.... Бенедыкт *******!!! хто-небудзь ведае, мне з гэты прадмет?? ніхто ніколі не рабіў??? я файл ori-ложак з пеўня, але не існуе ні нумар sw ne нумар hw!!
выбачайце, я не разумею, запыт на гэты пост.
практычна я павінен defappare гэтай машыны..... але я апрацоўкі файла, так і з толькі што ecusafe..... але мне не здаецца, што яны знаходзяцца 2 файлаў, якія абодва можаце працаваць!!! хто-то " ен ніколі не зрабіў?? як???
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:40
практычна я павінен defappare гэтай машыны..... але я апрацоўкі файла, так і з толькі што ecusafe..... але мне не здаецца, што яны знаходзяцца 2 файлаў, якія абодва можаце працаваць!!! хто-то " ен ніколі не зрабіў?? як???
тады я, зроблены 3-4 толькі, што не памятаю, калі я толькі сопоставленных або нават defappate ну прабач паспрабуйце defapparla толькі ў электронным выглядзе і паглядзець некаторы час, а тое, што мы бачым.
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:43
затым я праверыў свой банк даных, і я зробленыя 4 у тым ліку 2 таксама defappate і на той момант я рабіў з ecusafe 3.0 і мне больш не было праблем з сяды машын, таму паспрабуйце раз ці ecusafe як ужо сказаў ледзь вышэй, толькі ў электронным выглядзе і,пры неабходнасці, пошты, файл-крычы,я ж і назад.
magi1984
17-12-2012, 22:51
паштовы зыходны файл, opel і saab у мяне зроблена, 6 або 7 з рухавіком 1,9 ад 150cv без праблем!!! Мы робім вочы, з задавальненнем заўтра!
выбачайце msport... месца файла ў раздзеле арыгінальныя файлы.... але ў мяне няма магчымасці, перададзеныя ў якасці аргументаў.... выпадак, калі месца файл, крычы, што скрыншот старонкі дадзеных пеўнік.... я не l' ecusafe 3.0, але ў мяне толькі 2.0... што тычыцца таго, што вы кажаце.... як правіла, на аўтамабілі, якія я ніколі не рабіў.... я, як вы кажаце.... але гэта ? сітуацыя трохі асабліва.... тыпу.... або выдаліць або выдаліць.... c'? была асноўная праблема на гэтай машыне.... ? дэпазіт дылера opel.... яны ўвайшлі ноччу, і яны павезлі 24 штук, у тым ліку каталізатараў і fap..... затым.... выдаліць механічная частка, там ен добра падумаў, хто-то іншы!!! -,-
па гэтай спасылцы.... прыкладаю файл Ori.... www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=2070&d=1355781517
акрамя таго, я ўжо зрабіў opel edc16c9 і saab, але edc16c39 opel я не ніколі не трапіце.... гэта ? 2,0-150cv, не ведаю, што паходжанне мае рухавік, але не думаю, што гэта fiat.... кіраванне ? дастаткова адрозніваецца ад звычайнага fiat!!
рухавік і fiat ecu ? bosch...defap вы пу? зрабіць нават ўручную, я думаю...
гісторыя, як 24 коткі і fap вылічваецца ноччу??
ой..я прачытала, opel astra...рухавік ? такі ж chevrolet captiva...vm.... у defap гэта можна зрабіць уручную, я думаю....магчыма, у bdm і лепш...
я ведаю, мунро што ў bdm ? лепш..... але ен дылерскі, не мець іншых праблем, хочаце, каб пазбегнуць адкрыцця ecu.... я нават магу зразумець іх гісторыя ? гэта.... praicamente ? вялікі дылерскі цэнтр opel, маюць 5 філіялаў у горадзе і камера.... у дэпо есць машыны новыя, што патрыманыя машыны.... на месца адабраў што-то тыпу 14 фап і каталізатары, але добрая рэч ? што яны нас нават новыя аўтамабілі, на гэты антара замест гэтага выкарыстоўваецца, каб не марнаваць шмат грошай, каб аднавіць dpf.... тое, што не мог утрымацца на гэтых новых, cio? іншыя.... замест гэтага да дылера, ен адымаецца яшчэ 10.... заўседы на новыя аўтамабілі!! не ? першы раз, калі я адчуваю, будзе гісторыя ў раене.... іх рэзаць усе з гэтай ланцугу, спецыяльна для таго, каб скараціць скіды.... не адрываючы мінімальна аўтамабілі, яны хаваюцца пад і ў шлях!!! рэчы, не верыць, нават я чуў, людзі, якія раніцай ішлі ў рух машыны, прыпаркаванай на дарозе.... і калі знаходзілі smarmittate!!! я не магу зразумець, што.... у дадатак да прадаць іх, як выкарыстоўваюцца, я не бачу мэты працы!!!
azz.. гісторыя....я ніколі не адчуваў нічога падобнага, нават тут, лістапад ад мяне....
калі вы хочаце зрабіць яе паслядоўнай, больш бяспечным і пры ******* для загрузкі файла....
ды.... на самай справе чакаем інфармацыю msport для аплаты гэтага *******.... дрэнна, што ідзе, я буду чакаць, то, я палічыў за лепшае вырашыць праблему як мага хутчэй, так як калі кліент прыходзіць.... што кажа?? я не магу яго ўключыць??
magi1984
18-12-2012, 08:56
дадзеныя ecu 695-947
у фактах, калі ў ecm выбар драйвера ўручную A695_947 карты адпавядаюць
c'? switch off на eec16c39.
я nn я ведаю, але калі хто-то мае damos вы пу? зрабіць.
трэба скінуць нават dts.
павінны быць 3 біт.
я думаю, што rego вы, што няправільна пісаць у ecu павінна быць edc16c9 не c39.....матор антара ? роўна ало chevrolet captiva і абодва рухавікі Vm-detroit diesel...
калі я правільна памятаю, тое captiva мантуе edc16c39!
я зрабіў мінулым тыд.
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:29
я думаю, што rego вы, што няправільна пісаць у ecu павінна быць edc16c9 не c39.....матор антара ? роўна ало chevrolet captiva і абодва рухавікі Vm-detroit diesel...
як антара, што captiva горны edc16c39.
я пацвярджаю,.... таксама, адкрыўшы файл з ecm вы бачыце.?..... edc16c39.... я не ведаю, як зрабіць яе.... і шчыра кажучы, улічваючы, што ? адзін makkina, што вам трэба? купіць каго-то.... я б не хацеў, давялося вярнуцца назад з-за праблем dpf выдалены, тым, што пр neanke ці магу я прасіць вас хадзіць, чаму? мяне не спалілі б ніколі не слухаю!!!