КПК

Перегляд Повної Версії : convetrire один edc15-16 або marelli mjd6f в "самостійні"

манро
і можна зробити щось подібне з цими ecu??
шукаю інфо...
спасибі...

манро
18-12-2012, 17:10
я, здається, не запитав маршрут з міні точне повернення в атмосферу спейс-шаттл " на повернення з орбіти землі???
переклад: я думаю, що це не так важко, як на питання...чи ? розпочали фестиваль байдужості ? я не зрозумів??

msport (exil77grande)
hahahah, хай живе фестиваль манро, звичайно, що ви crchi все так? однак я не вважаю можливим те, що ви говорите.

манро
мова ? це msport: якщо я беру, скажімо, двигун у комплекті з усім його проводка і всі датчики, необхідні для роботи з ecu його присвячена...шахів? bmw 330d e46, наприклад ..і я б trapiantarlo на bmw E30, можна було б зробити це, не стояти і сходити з розуму з лінією can,іммо,циферблат,сигнал, abs і так далі і зробити так, щоб запустити двигун самостійно, без багатьох "штучки" не прибули навколо або як це на випробувальний???
коротше кажучи, перетворити екю в "самостійні"? крім перший і immo лінія can?

msport (exil77grande)
я ніколи не зробив щось подібне, але з моєї точки зору, я не думаю, що це може бути можливим, інакше не було б ecu повністю програмовані і з абсурдні.

манро
? msport на багатьох ecu immo-off разом вже пу? зробити у різний час.....так що короста-найбільш товстій частині кодексу видаляється на корені, чи не так?
потім варто подивитися, якщо ви можете "поставити в off" лінія can ecu зі наприклад, набрати або abs-asr...наприклад ... я думаю це можливо..звичайно не легко, але я думаю, здійснимо..чи ні??

msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:56
на це питання я не можу відповісти, але я думаю, тут ахіллесова п'ята.

манро
у цьому сенсі ахіллесова п'ята msport??не ? cos? просто, як я думаю, то що???

bart
Привіт манро, вибачте, але я не дуже добре зрозумів...
Ви хотіли б prendre двигуна, її проводці і конкретні датчики і змусити його працювати поза машини, на якій ? був встановлений? На практиці, як його в аптеці без потім всі інші блоки управління в автомобілі?
В цьому випадку я думаю, що це реально! Добре пі? складно, а якщо хочете встановити його на інший автомобілів і pretendessi змусити працювати все через can...

манро
Привіт манро, вибачте, але я не дуже добре зрозумів...
Ви хотіли б prendre двигуна, її проводці і конкретні датчики і змусити його працювати поза машини, на якій ? був встановлений? На практиці, як його в аптеці без потім всі інші блоки управління в автомобілі?
В цьому випадку я думаю, що це реально! Добре пі? складно, а якщо хочете встановити його на інший автомобілів і pretendessi змусити працювати все через can...
ви в тому числі......
запускати двигун в його машині походження або на лавку або в інший вагон, не на всі блоки управління, які служать не тільки для роботи одного і того ж...

rego88
я вважаю, що це не так і важко.... просто підключіть всі.... зробити immo off і машини частина.... тест робиться з edc16c39 для alfa gt гонки.... ? всі відключити і добре.... logiicamente якщо ви входите в діагностику помилки, то ви обов'язково знайдете..... але nn vain recovery

bart
я вважаю, що це не так і важко.... просто підключіть всі.... зробити immo off і машини частина.... тест робиться з edc16c39 для alfa gt гонки.... ? всі відключити і добре.... logiicamente якщо ви входите в діагностику помилки, то ви обов'язково знайдете..... але nn vain recovery

манро
питання? я, природно, виникає...і не для того, щоб зробити "бастіон навпаки", але, в основному, важко це пояснити з вас....
мова іммо ок....але мені було цікаво, що стосується сигналу, км/год, що ecu отримує від віддаленого або від abs, що я думаю, треба в ecu, щоб визначити, в залежності кіл співвідношення щеплених і таким чином пристосовувати пара, відносини для відносин..***** і metttiamo?? cio? що робити, якщо ecu не отримує сигнал ззовні, так сказати??

манро
забув..rego88 ви можете дати якусь інформацію, в більш загальному alfa GT в гонках на питання?? cio? якщо б я хотів зібрати весь двигун цієї машини наприклад.. на точку 176 до серії, що я повинна як блоки незамінним??

chicco
по мені, якщо ecu не отримує деякі види сигналів пу? використовувати значення за замовчуванням, наприклад на ecu від переміщення, що якщо ламається датчик th20 значення, то я можу йти за замовчуванням 80?, проблема пу? бути, що якщо ecu управляє подачею електричного цю частину не бачачи, температура до 80? тому ми також використовуємо
лампа ext.Що стосується лінії can пу? використовувати canrouter, я їх використовую, наприклад, якщо клієнт на гоночний автомобіль, щоб замінити ecu, а не дисплей, я беру дані від ебу і потім відправити їх за адресами, can, з якою працює дисплей, ви можете створювати таблиці лінеаризації можна взяти
сигналів, лінійних(у вольтах) характеризують криву і відправляти їх на адреси can, з допомогою цих модулів встаю часто від гак.

манро
дуже-дуже interssante...chicco спасибі за ваш condivision info....я хотів запитати-то?... у випадку, якщо я захочу використати canrouter, щоб імітувати швидкість автомобіля ecu, щоб мова, що я кілька постів тому як ви могли б зробити??

giarras
я думаю, що механіка і електроніка як scenza і не fantascenza..все можна зробити насправді є місця, де ви як механіка, електроніка sperimentele це вимагає часу і багато грошей, і хороші знання. манро ви sembrera дивно, але саме чувак, який живе з вами зробив щось, і якщо все правильно пам'ятаю ? у лепорано

giarras
і деньок chicco, так? що він сказав ? насправді не можливо.

chicco
ну, перш за все, необхідно використовувати can сніффер, який служить для читання і запису даних, які працюють за can, то необхідно знайти адреси 4 швидкість?, зрозуміти, як вони були в масштабі(значення, масштабування км / год, а біт тип 1bit= 1kmh) і в цей момент побачив, що canrouter є також з цифровими входами(для використання магнітних датчиків або на основі ефекту холла), а також аналогові підключаються 4 датчика колеса, 4 цифрових входи, створення масштабування і передачі даних по лінії can.На Ecu від конкуренції, що використання, наприклад, у мене навіть лінія can виставитися для отримання даних від Bosch ABS, cos? чи можу я використовувати сигнали, колеса для
робити тяги без відключення ABS або розбитим датчики, навіть, чому? ABS починає використовуватися в гонці, де ви можете?, так що Bosch
зробив ABS motorsport повністю програмований більше, що Ecu EDC16 motorsport вони повністю настроюються.

манро
giarras механічно кажучи, не з'? нічого, що лякає мене...з мого боку я був одним з перших, щоб встановити двигун vag tdi 1z з насос-механічний croma код на caddy, dell 86 більше 15 років f? або змонтувати sofim 2.8 tdi в croma-thema 2.5 td я монтувати 1.9 td тип granturismo в Один, щоб змусити її стати ракета 230 в годину...або в тій же машині встановити двигун і зміна thema turbo ie і адаптувати в три зміни декілька різних передач або різні опори двигуна шасі, щоб повідомити нам залишатися всередині...або ще раніше-з мій перший автомобіль, як 127, на якому після 2 місяців роботи adattai і могли відрегулювати їх 4carburatori mikuni 38 suzuki gsx 1100, щоб сказати кому-mod ось....моє обмеження в даний час ? електроніка....

манро
chicco, але ми у випадку, що автомобіль, на якому встановлюється ecu, що gestice двигун на його автомобіль, походження потрібен can швидкість? у той час як на перший автомобіль, об'єкт-сигнал abs або кан будь-якого типу не існує.***** і ви aggisce??

chicco
у разі, якщо ебу не, що ви, встановивши потрібні сигнали або повідомлення can, що автомобіль, на якому має встановлюватися не може? йому буде пу? завжди намагаються виявити сигнали або значення, що хоче ебу, а є інтерфейси, в яких ви плануєте його, відправляти повідомлення і підключаються до
лінія can, ці модулі роблять поворот на лінії can повідомлення, які подаються на блок управління, щоб працювати без збоїв, увага легко сказати, але пі? складно
від актуалізуватися, я зробив усе ночі тільки, щоб погодитися на дисплей, який працює з типом ecu з іншого ecu*****unque ці модулі використовуються також на автомобілях, гонки з рульової чайник, який вимагає повідомлення can для роботи, при зміні ecu, якщо останній не ? налаштована для
надіслати повідомлення can використовує цей трюк.

манро
але скільки ви знаєте chicco!!!! ви великий....я знаю, що ми повинні зробити хороший chiaccheriata як колись.....

admin
По мені все, що ви можете зробити, і тільки питання грошей, деякий час тому я зробив зміни трансплантації двигун і lettronico
тобі список деяких
tuingo 1.1 замінений двигун renault 5gt turbo і lettronica lancia delta integrale
clio 1.8 двигун з наддувом, електроніка sierra cosworth
п. 1.1., замінений двигун, ritmo abarth 130
opel corsa 1.6 із заміною двигуна kadet 140cv
fiat new600 1.1 supercharged з електронною cosworth
bora 110cv замінений двигун, passat 2.0 140cvedc16 і використовується електроніка edc15 гольф 115cv qestultimo, щоб привести в рух я втратив майже все волосся
ford cobra replica 1.4 пересадити двигуна ford scorpio 2.9
opel corsa 1.2 пересадити двигун 1.8 clio
і т.д.. і т.д..
Я думаю, що якщо є пристрасть, як там я, і трохи досвіду у механіки і електроніки, і немає меж, крім того, гроші pultroppo цей вид elabborazione
в нашій частині не зрозумів, відповідно, платять мало

манро
шановний адмін, не ? щоб зробити в гонці, хто з'? найдовший...carit? мені не буде нічого в кишені, але я волосся, я втратив їх, коли мені було 19..три роки тому я зробив роботу адаптація mikuni 38 на 127..., що тоді мав двигун 112 70л.с. плюс в 1050cc....гарний mostricciattolo час..сором? що я відкрив капот з дроту, тому що він зламав провід на відкриття...і не було ніякого бажання замінити його....не s? якщо у вас оформлена тип..були часи коли sperimentavo багато з механікою набагато більше, ніж зараз...пам'ятаю golf gti 1a серія один з вприскування палива, механічного, на якому montammo для гри в об'ємний fiat 131 volumex на всю ніч роботи.....добрі часи...для того, щоб скорегувати benza пам'ятаю recuperai бензонасос і форсунки від mercedes 560sec.....став монстр, але пив, як динозавр...азс став хрещеним батьком мого друга бачив часті візити на звук cinquantamilalire одночасно.....

rego88
я, наприклад, роблю тести.... gt спочатку монтує edc16c8.... зараз ми збирали edc16c39, але все працює відмінно, кілька помилок тут і там, але ? логічно.... нам не вистачає ще штук xk? не ? закінчилася, але, наприклад, тахометр працює регулярно!!! і що ? на лінії can!!!