КПК

Прагляд Поўнай Версіі : convetrire адзін edc15-16 або marelli mjd6f ў "самастойныя"

манро
17-12-2012, 16:19
і можна зрабіць што-то падобнае з гэтымі ecu??
шукаю інфа...
дзякуй...

манро
18-12-2012, 17:10
я, здаецца, не спытаў маршрут з міні дакладнае вяртанне ў атмасферу спэйс-шатл " на вяртанне з арбіты зямлі???
пераклад на беларускую: я думаю, што гэта не так цяжка, як на пытанне...ці ? пачалі фестываль абыякавасці ? я не зразумеў??

msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:22
hahahah, няхай жыве фестываль манро, вядома, што вы crchi ўсе так? аднак я не лічу магчымым тое, што вы кажаце.

манро
18-12-2012, 20:35
гаворка ? гэта msport: калі я бяру, скажам, рухавік у камплекце з усім яго праводка і ўсе датчыкі, неабходныя для працы з ecu яго прысвечана...шахматах? bmw e46 330d, напрыклад ..і я б trapiantarlo на bmw E30, можна было б зрабіць гэта, не стаяць і схадзіць з розуму з лініяй can,иммо,цыферблат,сігнал, abs і так далей і зрабіць так, каб запусціць рухавік самастойна, без многіх "штучкі" не прыбылі вакол або, як гэта на выпрабавальны???
карацей кажучы, ператварыць экю ў "самастойныя"? выключаючы першы і immo лінія can?

msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:38
я ніколі не зрабіў што-то падобнае, але з майго пункту гледжання, я не думаю, гэта можа быць магчымым, інакш не было б ecu цалкам праграмуемы і з абсурдныя.

манро
18-12-2012, 20:46
? msport на многіх ecu immo-off разам ужо пу? зрабіць у розны час.....так што кароста-найбольш тоўстай часткі кодэкса выдаляецца на пні, ці не так?
затым варта паглядзець, калі вы можаце "паставіць у off" лінія can ecu з напрыклад, набраць або abs-asr...напрыклад....я думаю гэта магчыма..вядома, не легка, але я думаю, выканальна..ці не??

msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:56
на гэтае пытанне я не магу адказаць, але я думаю, тут ахілесава пята.

манро
18-12-2012, 20:59
у гэтым сэнсе ахілесава пята msport??не ? cos? проста, як я думаю, тое, што???

bart
18-12-2012, 23:04
Прывітанне манро, выбачайце, але я не вельмі добра зразумеў...
Вы хацелі б prendre рухавіка, яе праводцы і канкрэтныя датчыкі і прымусіць яго працаваць па-за машыны, на якой ? быў усталяваны? На практыцы, як яго ў аптэцы без затым усе астатнія блокі кіравання ў аўтамабілі?
У гэтым выпадку я думаю, што гэта выканальна! Добра пі? складана, а калі хочаце ўсталяваць яго на іншы аўтамабіляў і pretendessi прымусіць працаваць усе праз can...

манро
18-12-2012, 23:14
Прывітанне манро, выбачайце, але я не вельмі добра зразумеў...
Вы хацелі б prendre рухавіка, яе праводцы і канкрэтныя датчыкі і прымусіць яго працаваць па-за машыны, на якой ? быў усталяваны? На практыцы, як яго ў аптэцы без затым усе астатнія блокі кіравання ў аўтамабілі?
У гэтым выпадку я думаю, што гэта выканальна! Добра пі? складана, а калі хочаце ўсталяваць яго на іншы аўтамабіляў і pretendessi прымусіць працаваць усе праз can...
вы ў тым ліку......
запускаць рухавік у яго машыне паходжання або на лаўку ці ў іншы вагон, ці не на ўсе блокі кіравання, якія служаць не толькі для працы аднаго і таго ж...

rego88
19-12-2012, 02:05
я лічу, што гэта не так і цяжка.... проста падключыце ўсе.... зрабіць immo off і машыны частка.... тэст робіцца з edc16c39 для alfa gt гонкі.... ? усе адключыць і добра.... logiicamente калі вы ўваходзіце ў дыягностыку-небудзь памылку, то вы абавязкова знойдзеце..... але nn vain recovery

bart
19-12-2012, 12:08
я лічу, што гэта не так і цяжка.... проста падключыце ўсе.... зрабіць immo off і машыны частка.... тэст робіцца з edc16c39 для alfa gt гонкі.... ? усе адключыць і добра.... logiicamente калі вы ўваходзіце ў дыягностыку-небудзь памылку, то вы абавязкова знойдзеце..... але nn vain recovery

манро
19-12-2012, 16:05
пытанне? я, натуральна, узнікае...і не для таго, каб вырабіць "бастыен наадварот", аднак, у асноўным, гэта цяжка растлумачыць з вас....
гаворка иммо ок....але мне было цікава, што тычыцца сігналу, км/г, што ecu атрымлівае ад аддаленага або ад abs, што я думаю, трэба ў ecu, каб вызначыць, у залежнасці колаў суадносіны прышчэпленых і такім чынам прыстасоўваць пара, адносіны для адносін..***** і metttiamo?? cio? што рабіць, калі ecu не атрымлівае сігнал звонку, так сказаць??

манро
19-12-2012, 16:08
забыўся..rego88 вы можаце даць якую-небудзь інфармацыю, у больш агульным alfa GT ў гонках на пытанне?? cio? калі б я хацеў сабраць увесь рухавік гэтай машыны напрыклад.. на кропку 176 да серыі, што я павінна як блокі незаменным??

chicco
19-12-2012, 22:49
па мне, калі ecu не атрымлівае некаторыя віды сігналаў пу? выкарыстаць значэнне па змаўчанні, напрыклад на ecu ад перамяшчэння, што калі ламаецца датчык th20 значэнне, то я магу ісці па змаўчанні 80?, праблема пу? быць, што калі ecu кіруе падачай электрычнага гэтую частку не бачачы, тэмпература да 80? таму мы выкарыстоўваем таксама
лямпа ext.Што тычыцца лініі can пу? выкарыстоўваць canrouter, я іх выкарыстоўваю, напрыклад, калі кліент на гоначны аўтамабіль, каб замяніць ecu, а не дысплей, я бяру дадзеныя ад эбу і потым адправіць іх па адрасах, can, з якой працуе дысплей, вы можаце ствараць табліцы линеаризации і можна таксама ўзяць
сігналаў, лінейных(у вольтах) характарызуюць крывую і адпраўляць іх на адрасы can, з дапамогай гэтых модуляў ўстаю часта ад крук.

манро
19-12-2012, 23:14
вельмі-вельмі interssante...chicco дзякуй за ваш condivision info....я хацеў спытаць-то?... у выпадку, калі я захачу выкарыстоўваць canrouter, каб імітаваць хуткасць аўтамабіля ecu, каб гаворка, што я некалькі пастоў таму як вы маглі б зрабіць??

giarras
19-12-2012, 23:18
я думаю, што механіка і электроніка як scenza і не fantascenza..ўсе можна зрабіць на самай справе есць месцы, дзе вы як механіка, што электроніка sperimentele гэта патрабуе часу і шмат грошай, і добрыя веды..манро вы sembrera дзіўна, але менавіта чувак, які жыве з вамі зрабіў што-тое, і калі ўсе правільна памятаю ? у лепорано

giarras
19-12-2012, 23:28
і дзянек chicco, так? што ен сказаў ? на самай справе не магчыма.

chicco
19-12-2012, 23:30
ну, перш за ўсе, неабходна выкарыстоўваць can аналізатар, які служыць для чытання і запісы дадзеных, якія працуюць па can, то неабходна знайсці адрасы 4 хуткасць?, зразумець, як яны былі ў маштабе(значэнне, маштабаванне км / г, а біт тып 1bit= 1kmh) і ў гэты момант убачыў, што canrouter есць таксама з лічбавымі ўваходамі(для выкарыстання магнітных датчыкаў або на аснове эфекту хола), а таксама аналагавыя падключаюцца 4 датчыка колы, 4 лічбавых ўваходу, стварэнні маштабавання і перадачы дадзеных па лініі can.На Ecu ад канкурэнцыі, што выкарыстанне, напрыклад, у мяне нават лінія can выставіцца для атрымання дадзеных ад ABS Bosch, cos? ці магу я выкарыстоўваць сігналы, колы для
рабіць цягі без адключэння ABS або пабітым датчыкі, нават, чаму? ABS пачынае выкарыстоўвацца ў гонцы, дзе вы можаце?, так што Bosch
зрабіў ABS motorsport цалкам праграмуемы больш, што Ecu EDC16 motorsport яны цалкам наладжвальныя.

манро
19-12-2012, 23:34
giarras механічна кажучы, не c'? нічога, што палохае мяне...з майго боку я быў адным з першых, каб усталяваць рухавік tdi vag 1z з помпа-механічны croma код на caddy, dell 86 больш за 15 гадоў f? ці змантаваць sofim 2.8 tdi ў croma-thema 2.5 td я мантаваць 1.9 td тып granturismo ў Адзін, каб прымусіць яе стаць ракета 230 у гадзіну...або ў той жа машыне ўсталяваць рухавік і змена thema turbo ie і адаптаваць ў тры змены некалькі розных перадач або розныя апоры рухавіка шасі, каб паведаміць нам заставацца ўнутры...ці яшчэ раней-з мой першы аўтамабіль, як 127, на якім пасля 2 месяцаў працы adattai і маглі адрэгуляваць іх 4carburatori mikuni 38 suzuki gsx 1100, каб сказаць каму-mod вось....мае абмежаванне ў цяперашні час ? электроніка....

манро
19-12-2012, 23:37
chicco, але мы паставім справа, што аўтамабіль, на якім усталеўваецца ecu, што gestice рухавік на яго аўтамабілі паходжання патрэбны can і хуткасць? у той час як на першы аўтамабіль у аб'ект сігнал abs або can любога тыпу не існуе..***** і вы aggisce??

chicco
19-12-2012, 23:51
у выпадку, калі эбу не, што вы, усталяваўшы патрэбныя сігналы або паведамленні can, што аўтамабіль, на якім павінна ўсталеўвацца не можа? яму будзе пу? заўседы спрабуюць выявіць сігналы або значэння, што хоча эбу, а есць інтэрфейсы, у якіх вы плануеце яго паведамленні, адпраўляць і падключаюцца да
лінія can, гэтыя модулі робяць паварот на лініі can паведамленні, якія падаюцца на блок кіравання, каб працаваць без збояў, увага легка сказаць, але пі? складана
ад матэрыялізаваць, я зрабіў усе ночы толькі, каб пагадзіцца на дысплей, які працуе з тыпам эбу, з іншы ecu*****unque гэтыя модулі таксама выкарыстоўваюць на гоначных аўто з рулявой калонкі чайнік, які патрабуе паведамлення па can для працы, пры змене ecu, калі апошні не ? настроены для
адправіць паведамленне can выкарыстоўвае гэты трук.

манро
20-12-2012, 00:06
але колькі вы ведаеце chicco!!!! вы вялікі....я ведаю, што мы павінны зрабіць добры chiaccheriata як раней.....

admin
20-12-2012, 00:24
Па мне усе, што вы можаце зрабіць, і толькі пытанне грошай, некаторы час таму я зрабіў змены трансплантацыі рухавік і lettronico
табе спіс некаторых
tuingo 1.1 заменены рухавік renault 5gt turbo і lettronica lancia delta integrale
clio 1.8 рухавік з наддувом, электроніка sierra cosworth
п. 1.1., заменены рухавік, ritmo abarth 130
opel corsa 1.6 з заменай рухавіка kadet 140cv
fiat new600 1.1 supercharged з электроннай cosworth
bora 110cv заменены рухавік, passat 2.0 140cvedc16 і выкарыстоўваецца электроніка edc15 гольф 115cv qestultimo, каб прывесці ў рух я страціў амаль усе валасы
ford cobra replica 1.4 перасадзіць рухавіка ford scorpio 2.9
opel corsa 1.2 перасадзіць рухавік 1.8 clio
і г.д.. і г.д..
Я думаю, што калі есць запал, як там я, і трохі вопыту ў механіцы і электроніцы, і няма мяжы, акрамя таго, грошы pultroppo гэты від elabborazione
у нашай частцы не зразумеў, адпаведна, плацяць мала

манро
20-12-2012, 02:34
паважаны адмін, не ? каб зрабіць у гонцы, хто з'? самы доўгі...carit? мне не будзе нічога ў кішэні, але я валасы, я страціў іх усе, калі мне было 19..тры гады таму я зрабіў працу адаптацыя mikuni 38 на 127..., што тады меў рухавік 112 70л.з. плюс у 1050cc....прыгожы mostricciattolo час..сорам? што я адкрыў капот з дроту, таму што ен зламаў провад на адкрыцце...і не было ніякага жадання замяніць яго....не s? калі ў вас аформлена тып..былі часы калі sperimentavo шмат з механікай значна больш, чым цяпер...памятаю golf gti 1a серыя адзін з ўпырску паліва, механічнага, на якім montammo для гульні ў аб'емны fiat 131 volumex на ўсю ноч працы.....добрыя часы...для таго, каб скарэктаваць benza памятаю recuperai бензонасос і фарсункі ад mercedes 560sec.....стаў монстар, але піў, як дыназаўр...азс стаў хросным бацькам майго сябра бачыў частыя візіты на гук cinquantamilalire адначасова.....

rego88
20-12-2012, 02:38
я, напрыклад, раблю тэсты.... gt першапачаткова мантуе edc16c8.... цяпер мы збіралі edc16c39, але ўсе працуе выдатна, некалькі памылак тут і там, але ? лагічна.... нам не хапае яшчэ штук xk? не ? скончылася, але, напрыклад, тахометр працуе рэгулярна!!! і што ? на лініі can!!!