Прагляд Поўнай Версіі : MagPro2 Рэкамендацыі па выкарыстанні.
Я павінен выкарыстоўваць MagPro2 v4.2 для чытання і запісу на карту Ducato 2.3 mjet, у якой вы ? дагавор змены ў гэтыя дні ў іншай маей адпаведнае абмеркаванне.
Я хацеў бы ласкава папрасіць некалькі саветаў...
Як вы думаеце, каб чытаць і пісаць без праблем, EDC16, усталяваная на гэты аўтамабіль, якая хуткасць? перадачы дадзеных рэкамендуемых:
- Мінімальная
- Смі
- Хутка
- Максімальная
Акрамя таго, рэкамендуецца пісаць "толькі дадзеныя" або "ўсе"?
Карыстаюся гэтай магчымасцю, каб папрасіць апошняга тлумачэнне: для чаго патрэбна кнопка "Magp", якая знаходзіцца справа, прама над кнопкай "Выхад"?
Дзякуй за парады! :)
msport (exil77grande)
17-12-2012, 14:51
тады для кнопкі magp не памятаю, што вы rifersice,хуткасць пакідае тую значэнне, калі вы ад праблемы чытання паспрабуйце іх усе, пакуль закон і тады не забудзьцеся выкарыстоўваць такую ж хуткасць запісу,для рэжыму, усе ці толькі я б сказаў, чытаць, а затым пісаць толькі дадзеныя, але я лічу, што ў некаторых выпадках твар, аднак, як ен хоча.
у k-line, вы заўседы рэкамендую рэжым? павольна х астатніх ? як кажа msport.
Вялікае дзякуй абодвум! :)
...для рэжыму, усе ці толькі я б сказаў, чытаць, а затым пісаць толькі дадзеныя...
Улічваючы, што аргумент " мне цікава: prativamente пішу толькі дадзеныя, праграміст ідзе перапісаць толькі частка карты, дзе пазначаны толькі планы, якія ўплываюць на прадукцыйнасць аўтамабіля і рэгулярна мяняць у падрыхтоўцы?
Для far есць? параўнайце карту ў эбу з тым, што мы пішам, і, такім чынам, прыводзіць толькі некалькі частак, або проста тым, хто зрабіў апаратнага праграмавання ўвялі канкрэтныя адрасы для кожнага ecu і праграміст перапісвае аўтаматычна, толькі гэтыя зоны карты?
msport (exil77grande)
17-12-2012, 22:22
Вялікае дзякуй абодвум! :)
Улічваючы, што аргумент " мне цікава: prativamente пішу толькі дадзеныя, праграміст ідзе перапісаць толькі частка карты, дзе пазначаны толькі планы, якія ўплываюць на прадукцыйнасць аўтамабіля і рэгулярна мяняць у падрыхтоўцы?
Для far есць? параўнайце карту ў эбу з тым, што мы пішам, і, такім чынам, прыводзіць толькі некалькі частак, або проста тым, хто зрабіў апаратнага праграмавання ўвялі канкрэтныя адрасы для кожнага ecu і праграміст перапісвае аўтаматычна, толькі гэтыя зоны карты?
сапраўды піша толькі porziona даных, якая служыць для рэдагавання.
Вы ведаеце, калі фрагмент, які перапісвае усталеўваецца, час ад часу параўноўваючы карту ў ecu з тым, што загрузка, ці калі ? была вызначана вытворцам сродкі дыялогу (MagPro, Пеўнік, etc...)?
Прашу гэта зразумець, калі існуе рызыка, што інструмент падчас запісу ў гэтым рэжыме?, вы не згадалі ні адну з абласцей карты, якія былі замест зменены, або калі ? сумневаў не існуе.
Дзякуй! :)
msport (exil77grande)
18-12-2012, 09:11
вы можаце змяніць тое, што вы ўсе-такі хочаце ў рэжыме' толькі дадзеныя andra пісаў заўседы фрагмент карты.
Такім чынам, калі фрагмент карты перапісаць ? фіксаваны, c'? рызыка, ці што ? зменены-тое асаблівае значэнне, або калі той, хто канструяваў прылада ? забыўся ўставіць адрас ўчастка карты "карысна", можа здарыцца так, што некаторыя дадзеныя не будуць запісаныя?
Таксама ў гэтым рэжыме? я думаю, што гэта ўсе роўна неабходна кантрольная сума, і якія ў сілу абставінаў павінна быць зроблена з дапамогай праграмнага забеспячэння прылады запісу?
У чым? перавага гэтага рэжыму?: толькі скарачэнне часу ў працэсе запісу, або выдаліць або, па крайняй меры, зніжае рызыку блакавання ecu?
Яшчэ дзякуй, msport! :)
magi1984
18-12-2012, 12:24
пішу толькі частка карты ? pi? легка захаваць ecu ў выпадку блакавання, нават без bdm
кантрольная сума ідзе разлічваецца ЗАЎСЕДЫ, або разлікі з ecm titanium ці яшчэ sw тыпу winols, або разлікі з інтэрфейсам для чытання і запісы, але ў любым выпадку варта заўседы лічыцца.
савет: падключыце акумулятар або бустер, каб пазбегнуць падзення напружання, правілы заўседы, часцей за ўсе з-за блока ecu ? зніжэнне напружання ў працэсе напісання
Дзякуй magi1984 для тлумачэння! :)
Я паспрабаваў сення, пасля вашых карысных саветаў, цяпер я толькі да чытання. :)
Я заўважыў? што для гэтай канкрэтнай мадэлі эбу, не ? можаце вырашыць, ці варта чытаць усе або толькі дадзеныя: выбірае інструмент! Таму я думаю, што ў гэтым канкрэтным выпадку, прачытайце і напішыце ўсе...
Але за 1000 ўсе тры за вычарпальныя тлумачэнні: я, безумоўна, будзе карысна з наступнымі блокамі кіравання :)
я калі-то спрабаваў пісаць у перакладзе? павольнага punto 1.3 mjt 70cv, што сыходзіць у версіі b-can і тут мне гэта пісаць, я даваў ключ nn правільна, то, гледзячы трохі ў інтэрнэце, я ўбачыў, што, усталяваўшы хуткасць у сярэднім ішоў спакойна і на самай справе так ? быў
У magpro2 x-пратаколу fiat bravo 1.6 mjt ад 120cv nn ce ў адпаведнасці з вамі працуе (пры тым, што міф 1.6 mjt ад 120cv?
сення, пам зроблена bravo 1.6 mjt 120cv з magpro2 п. 4.2 з дапамогай пратаколу брава 105eur5 сям'і 55 edc16plus