Перегляд Повної Версії : Презентація
ergiaguaro
17-12-2012, 08:15
Привіт, я ангел і займаюся електроніки на автомобілі після декількох років механіка і eletrauto я повернувся, щоб зробити те, що я почав багато років тому , на щастя, все сильно змінилося в кращу сторону .
Привіт і ласкаво просимо, ангел
msport (exil77grande)
17-12-2012, 09:14
Привіт ангел,і ласкаво просимо, я бачу, що ви в римі, ми Можемо знати, скільки вам років?
привіт ангел...не могли б ви сказати,будь ласка,чому, по-твоєму, все змінилося в кращу сторону?
Добре приїхав-----------------
Chris156
17-12-2012, 19:41
ласкаво просимо!!!
ergiaguaro
17-12-2012, 20:38
Привіт ангел,і ласкаво просимо, я бачу, що ви в римі, ми Можемо знати, скільки вам років?
Мені 34 і вже 13 я в середині авто
Кількість блоків управління, щоб ознайомитися з ними ми хотіли емулятор зварений на eprom після зроблено в емуляції, потрібно було отпаять її і поставити нову, поки що не були правильну комбінацію, x отримати 12% на всі
привіт і ласкаво просимо
вибачте, але емулятор eprom не було пристрій, яке пов'язане з типом вашої eprom і вставлений в сокет eprom вашого ебу ( що вище ви називаєте "емулятор") вам дозволило в режимі реального часу змінювати відображення і після певного завантажити її в нову eprom та вставте його в блок керування? як це відбувається тепер через послідовний порт....
MarcoG3092
02-06-2014, 08:32
Привіт, ласкаво просимо! :D
msport (exil77grande)
08-06-2014, 22:40
привіт і ласкаво просимо
вам передзвоню для 3 і останній раз після цього вживати заходів,обговорення було 1 1/2 назад, і ти не тільки вас не проведеш побачити дати, але навіть, де я виступаю, сказавши, що це обговорення старого, як якби ніщо було відповісти так, щоб зробити номер.
Backgroop
09-06-2014, 07:44
Ласкаво просимо!!!
Читайте трохи вище!! таким чином, ви, ймовірно, бан