КПК

Перегляд Повної Версії : Гольф 2008 1.9 tdi 105л.с видалення dpf

sportknight
16-12-2012, 20:40
привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо з ecusafe 2.0 цей блок ви можете це зробити,хтось має досвід?
повинно бути edc16u34
я хотів би знати, якщо, крім того, з mpps?

magi1984
16-12-2012, 21:42
з ecusafe не думаю? ви можете спробувати, раз

sportknight
16-12-2012, 21:57
pi? надійно після ecusafe ? тільки в цьому випадку?

carlo abarth
16-12-2012, 22:04
я йду ot, але не може створити банк даних файлів defap протестовані для користувачів gs!!!!

msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:54
я йду ot, але не може створити банк даних файлів defap протестовані для користувачів gs!!!!

і це хороша ідея, то про них ми поговоримо в рамках нашого обговорення.

msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:57
pi? надійно після ecusafe ? тільки в цьому випадку?

тоді, по мені, раз і у всіх випадках більш надійним ecusafe, навіть якщо ecusafe йде досить добре, як на edc16u34, що на edc16c39 тільки, що часто на edc16c39 робить помилку, що порт у indiagnosi відсоток засмічення fap на 1000%, що це вирішує вручну через спеціальну напрямну розміщена в розділі " off limits в той час як на edc16c34, і мені здається, що той робить, а часто бюсти, один з елементів управління, щоб виключити клапан egr-він теж потім виправити вручну,якщо у вас є сумніви, можливо, коли обробляє файл і відкрити обговорення на початківців, так що давайте подивимося.

sportknight
17-12-2012, 01:05
ecu safe версії 1.9 на мій 159, я давав ту проблему,з версії 2.0 немає

а як потрапити в розділ " off limit?

magi1984
17-12-2012, 08:52
беручи участь і допомагаючи активно на форумі.
у будь-якому випадку, в центрі розділ offlimit з dpf гольф? :D

alex68
17-12-2012, 10:19
ви з mpps ви спокійно, x defap за операції в діагностиці, а потім файл.

sportknight
17-12-2012, 11:21
беручи участь і допомагаючи активно на форумі.
у будь-якому випадку, в центрі розділ offlimit з dpf гольф? :D

msport говорив про розподіл offlimits, а потім я запитав :)

msport,що проблема засмічення 1000%, я думав, що тільки на фіат,навіть на vw так?

alex68,діагноз, що мені робити?

alex68
17-12-2012, 13:37

msport,що проблема засмічення 1000%, я думав, що тільки на фіат,навіть на vw так?

обнулення значень cerina т. д., так уникаючи, що t залишається якась помилка після карту і не ворота +

msport (exil77grande)
17-12-2012, 14:31

вибачте, але sel eggi те, що я написав, ви розумієте, очевидно, що на edc16c39, загорнуті існує проблема засмічення 1000%, а на vag edc16c34 проблеми управління egr.

sportknight
17-12-2012, 15:17
опв,вибачте, msport,ю, я уважно прочитав :D

вибачте,але цей egr на цьому ебу закриває прокладають 2 panettoni як зазвичай? або c'? який-небудь інший метод?
чому? я думав використовувати ручний метод для egr ecusafe(завчасно), щоб видалити dpf

msport (exil77grande)
17-12-2012, 15:24
для видалення egr ви повинні прокласти два panettoni, загорнуті на edc16c34 повинні бути 4.

sportknight
17-12-2012, 15:40
tnx,дуже добрі хлопці

манро
17-12-2012, 20:16
обнулення значень cerina т. д., так уникаючи, що t залишається якась помилка після карту і не ворота +
значення cerina??на гольф?я не думаю, що автомобілі групи vag використовують cerina або adblue) або сечовини.....чи я помиляюся??

magi1984
17-12-2012, 20:32
якщо я не помиляюся, touran є версія з cerina

msport (exil77grande)
17-12-2012, 20:49
значення cerina??на гольф?я не думаю, що автомобілі групи vag використовують cerina або adblue) або сечовини.....чи я помиляюся??

повинно бути, я думаю, що він хотів сказати, однак, щоб скинути всі наші помилки і зробити заміну fap і т. д ...

манро
18-12-2012, 00:47
ні..я просто цікаво, щоб знати, якщо ми насправді були автомобілі vag з активних каталізаторів...і з того, що говорить волхвів є...щось зовсім нове для мене, що approfondir? для "особиста культура".....всі цюй?...

magi1984
18-12-2012, 08:28
особисто я ніколи не бачив, але один раз по телефону з клієнтом, у мене був напівпансіон обговорення "дружніх" чому? він стверджував, що його touran має cerina або, у всякому разі, рідина тощо.
він ? механік і має oficina років, тому я припускаю, що він знав, що говорив, що краще мене

sportknight
18-12-2012, 16:00
впевнений, що ці інженери селі вивчають все, щоб змусити нас лаятися :D

все-таки я думаю, що в четвер? я можу читати і я намагаюся видалити dpf і закрити egr

манро
18-12-2012, 16:19
особисто я ніколи не бачив, але один раз по телефону з клієнтом, у мене був напівпансіон обговорення "дружніх" чому? він стверджував, що його touran має cerina або, у всякому разі, рідина тощо.
він ? механік і має oficina років, тому я припускаю, що він знав, що говорив, що краще мене
magi... appurer?...привіт...

max38
26-12-2012, 15:08
група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..

я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..

msport (exil77grande)
26-12-2012, 15:12
група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..

я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..

група wv крім старої edc15 монтує, а також edc16u1-edc16u31-edc16u34 якщо ви говорите, знаючи, як зробити defap вручну без видалення dtc карту пошти, а також золота і мод так і все суспільство, включена, може вивчати його випад, і краще зрозуміти те, що ви говорите.

alex68
26-12-2012, 15:23
група wv крім старої edc15 монтує, а також edc16u1-edc16u31-edc16u34 якщо ви говорите, знаючи, як зробити defap вручну без видалення dtc карту пошти, а також золота і мод так і все суспільство, включена, може вивчати його випад, і краще зрозуміти те, що ви говорите.
ти згоден в повному обсязі.

max38
26-12-2012, 18:20
гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..

max38
26-12-2012, 18:23
ви впевнені, що гарний ваш відповідь квоти .. можливо, ми також бачимо, що ви знаєте, що робити ви ... що ви думаєте ?

sportknight
26-12-2012, 20:14
ми говоримо, що не має сенсу тягнути камінь і сховати руку

magi1984
26-12-2012, 20:19
макс концепції ? що на цьому форумі, якщо ви хочете, щоб допомогти робить це повністю, я та інші, він поклав кілька прикладів, щоб egr dpf або off, чому? було це зробити.
тут ми не використовуємо, щоб сказати "я знаю, що робити, він робить вручну і т. д. і т. п.", а потім просто...
щоб допомогти met? ? краще мовчати, читати і не писати нічого...

msport (exil77grande)
27-12-2012, 00:17
гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..

подивитися то це одне,тут ми не в porcaio, що багато хто з вас знають, що це таке,ми на professionalchiptuning, що форум народився, щоб поділитися можна більше і зробити це з vcuore бо той, хто пише, що показує, навіть з фактами, а не тільки словами, щоб зробити гонки, хто живе довше,тут м. з пропозиціями продати карти вітрила забудьте, тому що якщо з'явиться повідомлення, або вам-ї зарплати ви відразу ж за межами, звичайно, що вірно в цілому, і я не кажу спеціально для тебе,крім цього видно, що ви вважаєте, що ви так добре я тебе на увазі, що у цьому форумі у нас є один off limits, де є керівництва на всі колеса і switch off для edc15 і' опубліковано від часу, як керівництво swirl off чи знаєте ви цього? я не думаю,я на відміну від того, що ти думаєш, я поділився, але без проблем, тому що, звичайно, я не боюся, що хтось вкрав мене ремеслу,а потім, якщо ви подивитеся на zezione банк даних, файлів, ori, ви розумієте, що 65% файлів орі я їх розмістили, я вірю, що якщо я не хочу ділитися ним postavo? ваш нік я не новий, і якщо я не помиляюся, коли я був уже досить conoscuto на веб-бо людина, звичайно, не 4-5 років, що я роблю, це ремесло ти все ще girovagami на форумі, і запитати, info, то тепер не veire зробити професорів тут, тому даю раду, або отримати цей форум як джерело багатством, так і для вас, що ви по відношенню до нас, чи шукали інше місце, де, щоб зробити великий,покірність' і' найбільший virtu' ricordalo завжди.

tonyteam
20-08-2013, 17:14
макс концепції ? що на цьому форумі, якщо ви хочете, щоб допомогти робить це повністю, я та інші, він поклав кілька прикладів, щоб egr dpf або off, чому? було це зробити.
тут ми не використовуємо, щоб сказати "я знаю, що робити, він робить вручну і т. д. і т. п.", а потім просто...
щоб допомогти met? ? краще мовчати, читати і не писати нічого...
ну і даремно ;)
що то я дивуюсь, як деякі люди, що назад manuale..su які підстави, якщо не ті свідчення деякі біти, взяті з інтернету тут і l

Alfa159 q4
20-08-2013, 18:38
Ви riesumando обговорення вже старі, тільки подивіться дати.
І тоді деякі біти, взяті в інтернеті, що там виходить?
Файл, зроблений вручну означає, змінивши в 2d або в шістнадцятковому форматі, може бути, за damos, який говорить вам, де втрутитися.

tonyteam
20-08-2013, 19:23

admin
20-08-2013, 21:00

Хотів би зауважити, що цей спосіб
зробити, щоб збільшити n повідомлень не йде, НАГАДАЄМО, ПЕРШИЙ ОФІЦІЙНИЙ

tonyteam
20-08-2013, 23:09
що я сказав неправильно, адмін, не ? істина? ?