Прагляд Поўнай Версіі : Гольф 2008 1.9 tdi 105л.с выдаленне dpf
sportknight
16-12-2012, 20:40
прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі з ecusafe 2.0 гэты блок вы можаце гэта зрабіць,хто-то мае вопыт?
павінна быць edc16u34
я хацеў бы ведаць, калі, акрамя таго, з mpps?
magi1984
16-12-2012, 21:42
з ecusafe не думаю? вы можаце паспрабаваць з раз
sportknight
16-12-2012, 21:57
pi? надзейна пасля ecusafe ? толькі ў гэтым выпадку?
carlo abarth
16-12-2012, 22:04
я іду ot, але не можа стварыць банк дадзеных файлаў defap пратэставаны для карыстальнікаў gs!!!!
msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:54
я іду ot, але не можа стварыць банк дадзеных файлаў defap пратэставаны для карыстальнікаў gs!!!!
і гэта добрая ідэя, то аб іх мы пагаворым у рамках нашага абмеркавання.
msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:57
pi? надзейна пасля ecusafe ? толькі ў гэтым выпадку?
тады, па мне, раз і ва ўсіх выпадках больш надзейным ecusafe, нават калі ecusafe ідзе даволі добра, як на edc16u34, што на edc16c39 толькі, што часта на edc16c39 робіць памылку, што порт у indiagnosi працэнт засмечвання fap на 1000%, што гэта вырашае ўручную праз адмысловую накіроўвалую размешчана ў раздзеле " off limits у той час як на edc16c34, і мне здаецца, што нешта робіць, а раз часта бюсты, адзін з элементаў кіравання, каб выключыць клапан egr-ен таксама потым выправіць уручную,калі ў вас есць сумневы, магчыма, калі апрацоўвае файл і адкрыць абмеркаванне на пачаткоўцаў, так што давайце паглядзім.
sportknight
17-12-2012, 01:05
ecu safe версіі 1.9 на мой 159, я даваў тую праблему,з версіі 2.0 няма
а як трапіць у раздзел " off limit?
magi1984
17-12-2012, 08:52
удзельнічаючы і дапамагаючы актыўна на форуме.
у любым выпадку, у цэнтры раздзел offlimit з dpf гольф? :D
вы з mpps вы спакойна, x defap за аперацыі ў дыягностыцы, а затым файл.
sportknight
17-12-2012, 11:21
удзельнічаючы і дапамагаючы актыўна на форуме.
у любым выпадку, у цэнтры раздзел offlimit з dpf гольф? :D
msport казаў аб падзеле offlimits, а затым я спытаў :)
msport,што праблема засмечвання 1000%, я думаў, што толькі на фіят,нават на vw так?
alex68,у дыягназ, што мне рабіць?
msport,што праблема засмечвання 1000%, я думаў, што толькі на фіят,нават на vw так?
абнуленне значэнняў cerina г.д., так избегите, што t застаецца нейкая памылка пасля карту і не вароты +
msport (exil77grande)
17-12-2012, 14:31
выбачайце, але sel eggi тое, што я напісаў, вы разумееце, відавочна, што на edc16c39, загорнутыя існуе праблема засмечвання 1000%, а на vag edc16c34 праблемы кіравання egr.
sportknight
17-12-2012, 15:17
асс,прабачце, msport,і, ю, я ўважліва прачытаў :D
прабачце,але гэты egr на гэтым эбу закрывае пракладваюць 2 panettoni як звычайна? або c'? які-небудзь іншы метад?
чаму? я думаў выкарыстоўваць ручной метад для сістэмы рэцыркуляцыі ог і ecusafe(раней часу), каб выдаліць dpf
msport (exil77grande)
17-12-2012, 15:24
для выдалення egr вы павінны пракласці два panettoni, загорнутыя на edc16c34 павінны быць 4.
sportknight
17-12-2012, 15:40
tnx,вельмі добрыя хлопцы
абнуленне значэнняў cerina г.д., так избегите, што t застаецца нейкая памылка пасля карту і не вароты +
значэнне cerina??на гольф?я не думаю, што аўтамабілі групы vag выкарыстоўваюць cerina або adblue) або мачавіны.....ці я памыляюся??
magi1984
17-12-2012, 20:32
калі я не памыляюся, на touran есць версія з cerina
msport (exil77grande)
17-12-2012, 20:49
значэнне cerina??на гольф?я не думаю, што аўтамабілі групы vag выкарыстоўваюць cerina або adblue) або мачавіны.....ці я памыляюся??
павінна быць, я думаю, што ен хацеў сказаць, аднак, каб скінуць ўсе нашы памылкі і зрабіць замену fap і г.д ...
няма..я проста цікава, каб ведаць, калі мы на самай справе былі аўтамабілі vag з актыўных каталізатараў...і па тым, што кажа вешчуноў есць...што-то цалкам новае для мяне, што approfondir? для "асабістая культура".....усе цюй?...
magi1984
18-12-2012, 08:28
асабіста я ніколі не бачыў, але адзін раз па тэлефоне з кліентам, у мяне быў паўпансіен абмеркаванне "дружалюбных" чаму? ен сцвярджаў, што яго touran мае cerina або, ва ўсякім выпадку, вадкасць падобнае.
ен ? механік і мае oficina гадоў, таму я мяркую, што ен ведаў, што казаў, што лепш за мяне
sportknight
18-12-2012, 16:00
упэўнены, што гэтыя інжынеры весцы вывучаюць усе, каб прымусіць нас лаяцца :D
усе-ткі я думаю, што ў чацвер? я магу чытаць і я спрабую выдаліць dpf і зачыніць egr
асабіста я ніколі не бачыў, але адзін раз па тэлефоне з кліентам, у мяне быў паўпансіен абмеркаванне "дружалюбных" чаму? ен сцвярджаў, што яго touran мае cerina або, ва ўсякім выпадку, вадкасць падобнае.
ен ? механік і мае oficina гадоў, таму я мяркую, што ен ведаў, што казаў, што лепш за мяне
magi... appurer?...прывітанне...
група wv 105 у гэтым выпадку лепшым рашэннем ? механічная .. гарантавана, што ecusafe не робіць, і сцірае, гэтак жа, tabbella tdc і не добра, чаму? а калі c'? у prblema маючы пры спробе ачысціць dtc не ведаеце, што тып анамаліі мае машыны ..
толькі горш, у некаторых выпадках, не працуе круіз-кантроль ..
можа быць, egr з якой-то праграмка, але які сэнс у 2 хвіліны назад, так fap egr ўручную і ўсе працуе ідэяй дасканаласці ..
я чытала, што хто-то піша ў папярэдніх пастах edc16c34 у групе vw, мне здаецца, гэты тып ecu не існуе, існуе cp34 што ? яшчэ брэша, што і можа мець таксама adblue, напрыклад, vw crafter ..
msport (exil77grande)
26-12-2012, 15:12
група wv 105 у гэтым выпадку лепшым рашэннем ? механічная .. гарантавана, што ecusafe не робіць, і сцірае, гэтак жа, tabbella tdc і не добра, чаму? а калі c'? у prblema маючы пры спробе ачысціць dtc не ведаеце, што тып анамаліі мае машыны ..
толькі горш, у некаторых выпадках, не працуе круіз-кантроль ..
можа быць, egr з якой-то праграмка, але які сэнс у 2 хвіліны назад, так fap egr ўручную і ўсе працуе ідэяй дасканаласці ..
я чытала, што хто-то піша ў папярэдніх пастах edc16c34 у групе vw, мне здаецца, гэты тып ecu не існуе, існуе cp34 што ? яшчэ брэша, што і можа мець таксама adblue, напрыклад, vw crafter ..
група wv акрамя старой edc15 мантажуе, а таксама edc16u1-edc16u31-edc16u34 калі вы кажаце, ведаючы, як зрабіць defap ўручную, без выдалення dtc карту пошты, а таксама золата і мод так і ўсе грамадства, уключана, можа вывучаць яго выпад, і, каб лепш зразумець тое, што вы кажаце.
група wv акрамя старой edc15 мантажуе, а таксама edc16u1-edc16u31-edc16u34 калі вы кажаце, ведаючы, як зрабіць defap ўручную, без выдалення dtc карту пошты, а таксама золата і мод так і ўсе грамадства, уключана, можа вывучаць яго выпад, і, каб лепш зразумець тое, што вы кажаце.
ты згодны ў поўным аб'еме.
гарантую, што вы не тут, каб рабіць працу бясплатна, нават, можа быць, я пазнаю што-то больш?... вы не можаце спытаць так, а вы гэта вы зрабілі? я думаю, што не ..
паверце, што ? як я кажу, я, аднак, тое, што вы напісалі вы з тым, што я сказаў, я не, мне здаецца, вельмі апісання ... я прачытаў тое, што напісана ў гэтым раздзеле, і ўлічваючы, мае меркаванне, чаму? я зрабіў некалькі з гэтых файлаў і таму я кажу з cogniione прычыны я не кідаць іх так, каб ... за тое, што вы пішаце на edc15 я не разумею, што вы хочаце сказаць, іх можна зрабіць толькі закрыцце egr камутатары, а не як правіла, прывесці да masimo значэнне рэцыркуляцыі ог, каб трымаць яе зачыненай, памылка dtc нават калі было б так, яго максімум без памылак .. але ў edc15p або v або vm c'? таксама іх камутатар сістэмы egr, трэба проста зачыніць і egr застаецца закрывацца без памылкі ..здаецца дзіўным, кажучы пра edc15 але вы можаце? зрабіць гэта, як вы можаце? з edc15c2, напрыклад, той не мяне, ні ад іншых на ўвазе ... зрэшты, vw пі? проста зрабіць для fap off .. цяпер, наадварот, яно нават трохі перавышаны есць шмат, што гара edc17 і нават іх не ? цяжка, але вы павінны ведаць, што чапаць ... толькі што ? - заўседы мець столькі damos і вучыцца, і рабіць тэсты ...
я ў стане ў некаторых выпадках знайсці такі выключальнік fap таксама для edc16c39 ці ведаеце вы гэтага ?? але не ўсіх, толькі pi? новыя .. прывітанне
вы ўпэўненыя, што прыгожы ваш адказ квоты .. магчыма, мы таксама бачым, што вы ведаеце, што рабіць вы .. што вы думаеце ?
sportknight
26-12-2012, 20:14
мы кажам, што не мае сэнсу цягнуць камень і схаваць руку
magi1984
26-12-2012, 20:19
макс канцэпцыі ? што на гэтым форуме, калі вы хочаце, каб дапамагчы робіць гэта цалкам, я і іншыя, ен паклаў некалькі прыкладаў, каб сістэмы рэцыркуляцыі ог або dpf off, чаму? было гэта зрабіць.
тут мы не выкарыстоўваем, каб сказаць "я ведаю, што рабіць, ен робіць ўручную і г.д. і да т.п.", а затым проста...
каб дапамагчы met? ? лепш маўчаць, чытаць і не пісаць нічога...
msport (exil77grande)
27-12-2012, 00:17
гарантую, што вы не тут, каб рабіць працу бясплатна, нават, можа быць, я пазнаю што-то больш?... вы не можаце спытаць так, а вы гэта вы зрабілі? я думаю, што не ..
паверце, што ? як я кажу, я, аднак, тое, што вы напісалі вы з тым, што я сказаў, я не, мне здаецца, вельмі апісання ... я прачытаў тое, што напісана ў гэтым раздзеле, і ўлічваючы, мае меркаванне, чаму? я зрабіў некалькі з гэтых файлаў і таму я кажу з cogniione прычыны я не кідаць іх так, каб ... за тое, што вы пішаце на edc15 я не разумею, што вы хочаце сказаць, іх можна зрабіць толькі закрыцце egr камутатары, а не як правіла, прывесці да masimo значэнне рэцыркуляцыі ог, каб трымаць яе зачыненай, памылка dtc нават калі было б так, яго максімум без памылак .. але ў edc15p або v або vm c'? таксама іх камутатар сістэмы egr, трэба проста зачыніць і egr застаецца закрывацца без памылкі ..здаецца дзіўным, кажучы пра edc15 але вы можаце? зрабіць гэта, як вы можаце? з edc15c2, напрыклад, той не мяне, ні ад іншых на ўвазе ... зрэшты, vw пі? проста зрабіць для fap off .. цяпер, наадварот, яно нават трохі перавышаны есць шмат, што гара edc17 і нават іх не ? цяжка, але вы павінны ведаць, што чапаць ... толькі што ? - заўседы мець столькі damos і вучыцца, і рабіць тэсты ...
я ў стане ў некаторых выпадках знайсці такі выключальнік fap таксама для edc16c39 ці ведаеце вы гэтага ?? але не ўсіх, толькі pi? новыя .. прывітанне
паглядзець, то гэта адно,тут мы не ў porcaio, што многія з вас ведаюць, што гэта такое,мы на professionalchiptuning, што форум нарадзіўся, каб падзяліцца мага больш і зрабіць гэта з vcuore бо той, хто піша, што што-то паказвае, нават з фактамі, а не толькі словамі, каб зрабіць гонкі, хто жыве даўжэй,тут м. з прапановамі прадаць карты ветразі забудзьцеся, таму што калі з'явіцца паведамленне, або вам-й зарплаты вы адразу ж за межамі, вядома, што дакладна ў цэлым, і я не кажу адмыслова для цябе,акрамя гэтага відаць, што вы лічыце, што вы так добра я цябе на ўвазе, што ў гэтым форуме ў нас есць адзін off limits, дзе есць кіраўніцтва на ўсе колы і switch off для edc15 і' апублікавана ад часу, як кіраўніцтва swirl off ці ведаеце вы гэтага? я не думаю,я ў адрозненне ад таго, што ты думаеш, я падзяліўся, але без праблем, таму што, вядома, я не баюся, што хто-то скраў мяне рамяству,а затым, калі вы паглядзіце на zezione банк дадзеных, файлаў, ori, вы разумееце, што 65% файлаў на врі я іх разместивших, я веру, што калі я не хачу дзяліцца ім postavo? ваш нік я не новы, і калі я не памыляюся, калі я быў ужо досыць conoscuto на вэб-бо чалавек, вядома, не за 4-5 гадоў, што я раблю, гэта рамяство ты ўсе яшчэ girovagami на форуме, і спытаць, info, то цяпер не veire зрабіць прафесараў тут, таму даю параду, або атрымаць гэты форум як крыніца багаццем, так і для вас, што вы па адносінах да нас, або шукалі іншае месца, дзе, каб зрабіць вялікі,пакорлівасць' і' самы вялікі virtu' ricordalo заўседы.
tonyteam
20-08-2013, 17:14
макс канцэпцыі ? што на гэтым форуме, калі вы хочаце, каб дапамагчы робіць гэта цалкам, я і іншыя, ен паклаў некалькі прыкладаў, каб сістэмы рэцыркуляцыі ог або dpf off, чаму? было гэта зрабіць.
тут мы не выкарыстоўваем, каб сказаць "я ведаю, што рабіць, ен робіць ўручную і г.д. і да т.п.", а затым проста...
каб дапамагчы met? ? лепш маўчаць, чытаць і не пісаць нічога...
ну і дарма ;)
што то я дзіўлюся, як некаторыя людзі, таму што manuale..su якія падставы, калі не тыя паказанні некаторыя біты, узятыя з інтэрнэту тут і l
Alfa159 q4
20-08-2013, 18:38
Вы riesumando абмеркаванне ўжо старыя, толькі паглядзіце даты.
І тады некаторыя біты, узятыя ў інтэрнэце, што там выходзіць?
Файл, зроблены ўручную азначае, змяніўшы ў 2d або ў шаснаццатковым фармаце, можа быць, за damos, які кажа вам, дзе ўмяшацца.
tonyteam
20-08-2013, 19:23
Хацеў бы заўважыць, што гэты спосаб
зрабіць, каб павялічыць n паведамленняў не ідзе, НАГАДАЕМ, ПЕРШЫ АФІЦЫЙНЫ ці НЕ
tonyteam
20-08-2013, 23:09
што я сказаў няправільна, адмін, не ? ісціна? ?