Перегляд Повної Версії : хто мені пояснює, як moddare всі duration map tdi vag pd?
Привіт красиві! як ви бачите з назви, я шукаю інфо про те, як moddare з congnizione через карти тривалості упорскування дизельного двигуна volskwagen pumpe-duse а саме форсунка-насос....прошу вас, бо я знаю, що на форумі вже ? формат, хороша група професіоналів, які не мають секретів і готові поділитися всім, що є? що вони знають,....так як ? параметр, який я не розумію, як moddare я сподіваюся, що серед вас є хтось, поясніть мені раз і назавжди, що.....від того, що я дізнався, я зрозумів, що ці карти,які в vag pd кілька і щодо temp двигун і дизель,можна прирівняти до часу уприскування в двигуни CR...? крім цього, не s? дуже пі?....для цього могли б ви, хто хоче брати участь в темі пояснити більш просто можна їсти? що выст? розкривати на тему, що для мене ? досить складний для розуміння....
спасибі всім, хто vorrano взяти участь в обговоренні, відповідно до цієї моєї невеликий запит чи ні...
ми 54 візитів....і всі мовчали....
Chris156
17-12-2012, 20:33
he he he he.. дорогий манро... ви хочете всі секрети!!!!
Як я повинен робити з вами!!! даю підказку... спогади палац з планами?? у цих ecu повинен сказати тобі, що вони планують почати і закінчити план....
ви можете зробити пропорції в градусах iq з якоюсь математичною формулою??
наприклад,. якщо орі вводить 50 мг до 4000 об / хв. з 27? сой..я хотів би знати, як розрахувати тривалість спільного з цією iq і, таким чином, що, з iq moddata...наприклад, 60 мг...
з мого боку говорить: megg?він ess curnut, що болі в sentut....хто хоче зрозуміти, розуміє....
Привіт, манро, я не можу дати вам руку але побачив, що тема дуже цікавить і мене, візьми, як "up" в дискусію :)
спасибі rsteam в "up"...
мабуть, тему або ? дуже секретний або настільки важко пояснити, що ніхто не відчуває цього.....
у будь-якому випадку мені було б достатньо також спосіб для обчислення кількості? дизельне паливо відповідно до градусів,якщо c'? так, скажімо, що то решта мене, то я б тільки....
але навіть тут я впевнений, що відповіді будуть "свободу"....
dvdtuning
18-12-2012, 21:00
up я теж...;)
з мого боку говорить: megg?він ess curnut, що болі в sentut....хто хоче зрозуміти, розуміє....
краще бути обладнані кінець? кісток "роги" типові cervidi або копитних, як правило, бути погано чути або ingnorati що завгодно...
коротше кажучи, ви віддаєте перевагу, щоб об'єкти не зовсім приємні в голову зовсім ingnorati...
Chris156
19-12-2012, 11:56
краще бути обладнані кінець? кісток "роги" типові cervidi або копитних, як правило, бути погано чути або ingnorati що завгодно...
Mannagh тобі!!!! Але' назад' галс'!!!!!
я ці дні переплуталися, як тільки я на мить бачу карту, тим часом, подивитися адреси, які можуть зацікавити.
dvdtuning
19-12-2012, 12:13
Спасибі Chris156 від того, що я зрозумів, ви один з дуже розумні...
Спасибі Chris156 від того, що я зрозумів, ви один з дуже розумні...
cicciogsr
19-12-2012, 14:03
ви можете зробити пропорції в градусах iq з якоюсь математичною формулою??
наприклад,. якщо орі вводить 50 мг до 4000 об / хв. з 27? сой..я хотів би знати, як розрахувати тривалість спільного з цією iq і, таким чином, що, з iq moddata...наприклад, 60 мг...
з 5? у pi? як вдається вводити?
puntospeed1.3
19-12-2012, 15:26
тим більше я не думаю, що 27? soi.
дивіться карти від золота, і зробіть лог, як слабаків.
якщо введіть 50мг з певними градусів від vag; і бажаної тривалості(значення) в карту, складіть пропорцію і встаєте, а потім ricontrolli від vag.
за допомогою цієї системи, якщо не помиляюся, ебу думає, як, наприклад, палац планів.
з 5? у pi? як вдається вводити?
не l? s?...
я не можу знайти "підключення" між ступенями і iq...от де? проблема....
тому, відповідаючи на puntospeed журнал, в цей момент для мене seriverebbe як паленого зчеплення...
крім того, залишаючи пропустіть момент збільшується..
з 27? сой і 50 мг скільки градусів буде тривати уприскування така дизель....
я думаю, що, знаючи, обчислити це не c'? потрібно відверто...
я вірити в таємниці віри!!!
puntospeed1.3
19-12-2012, 15:59
термін служби див. робимо журнал. голос injection duration.
якщо у вас 27 soi і тривалість 36, наприклад, закінчиться в inettare в 9?ATDC
і на твою думку журналу, в цьому випадку, як це може допомогти мені зрозуміти, якщо c'? співвідношення між ступенями і iq???
я був неправий, писати..здається, очевидно, що c'? співвідношення між ступенями довговічності і iq, але, по-твоєму, журнал, як ви могли б допомогти мені зрозуміти як розрахувати цю пропорцію??
в основному це простий математичний розрахунок..я думаю, що навіть журнал ferrari F1 може уточнити, якщо ви не знаєте, як інтерпретувати...ви знаєте, puntospeed??
в чому? розрахунок прийняти, щоб знати це таємна таємниця pd vag?
puntospeed1.3
19-12-2012, 17:02
. я не один, хто знає всі секрети.
але доказів, що я роблю, я кажу, edc16, але я дивлюся в канали log duration, injection quantity, а також BTDC soi.
я помітив, що в оригіналі мені передбачали es 59mg з, наприклад, 30 градусів, тривалість.
для збільшення кількості inettata ти кроком карти duration, що я 6 4+2. ce n'? однією повної навантаження 10х10, що він до 4, а потім інший в кінці 10х10, що ви не зміните.
кореляції мг inettati? ви помітите, що, як кроком карту в пунктах, а не в% від журналу inietterai більше.
Потрібно дивитися на значення карт, які я сказав вище. ЦЕ ? ПРОСТО ПРИКЛАД, який я пишу, не прийняти його, щоб добре і копіювати значення, що ви повинні побачити, що ти.
якщо в 3000giri на карті ви значення 1250 і від журналу 62mg для inettare 68 що ви робите? 62 : 1250 = 68 : x x=1370 зрозумів?? pero ? завжди перевірити від vag, щоб переконатися в тому, наскільки у вас збільшилася. vag читає до 70mg
ці цифри гарні, щоб грати в лото, по-моєму puntospeed...
не в образу ?!! моя особиста думка...тоді пу? можливо, що голови летять, що там я зрозумів, нічого ? ви абсолютно праві...але на даний момент літають у мене в голові крутиться без зупинки, дико co sti цифри...
puntospeed1.3
19-12-2012, 17:45
я не вам я порадив цифри насправді. у всякому разі, міркувань і немає, то там стоять стаціонарні телефони. якщо не якийсь коефіцієнт перетворення 0.023437 для duration і soi.
відповідно до agionamento puntospeed переходячи від 59mg з 30? тривалість прибувши до 68 або 62mg за умови, фактор conversioe як ви ricalcoli загальне в градусах??
ragioniamoci разом...я не...пробач.....
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:09
залиш коефіцієнт перетворення. і що ? застосовувати до значень в карту, щоб побачити, градусів термін служби.
ви дивилися карти термін, що значення мають?
з, що програма змінює? і який автомобіль ?
Rileggiti приклад 62mg, щоб перейти до 68. той 1250 ? тривалість 62. і 1370 і' 68. у 3000giri
щоб перевірити, скільки градусів у вас зросли, атак vag, або за 1370 x 0.023437= 32? але ви повинні бути впевнені, що повідомляє, та не 33 та ін, не ? точний коефіцієнт перетворення.
вибачте puntospeed..lsciamo втратити sw редагування картки життя в чому? автомобіль і т. д ... ....що-чим просто математичні обчислення iq-градусів??не я йду за вами..якщо додати 68mg потрібно 32? тривалості, що centa все інше??
чому ви говорите, що фактор conv не ? точно??cos? у matematicaora ? стала opinone???
вибачте ще раз, але st? намагаючись зрозуміти, дажеесли я роблю жарти, які могли risulatare мало хороших...(сподіваюся, що ні)
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:24
тоді скажіть мені, які сед карти тривалість уприскування.
мене не хвилює, які вони є, або не всі карти тривалості упорскування в даний момент...я просто запитав, якщо розрахунок від себе відправив, так що ви можете? appicare чи ні, і чому ви кажете, що коефіцієнт перетворення не ? точно....
просто цікаво, якщо надати 62-68mg дизельного палива я можу використовувати вашу формулу, тобто 1370*0,023436=32?....
просто цікаво, якщо ? довіряти чи ні....
але я s? не впевнений навіть ти.....
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:34
ні, ви не можете використовувати, тому що, як я писав раніше, це хороший приклад. 1370 ? значення, яке стоїть в машині і не виходить нічого.
але, якщо ви не знаєте, розпізнавати карти термін ? даремно, що ми говорити, чому ? їх потрібно дивитися, щоб почати розрахунок.
cicciogsr
19-12-2012, 21:23
мене не хвилює, які вони є, або не всі карти тривалості упорскування в даний момент...я просто запитав, якщо розрахунок від себе відправив, так що ви можете? appicare чи ні, і чому ви кажете, що коефіцієнт перетворення не ? точно....
просто цікаво, якщо надати 62-68mg дизельного палива я можу використовувати вашу формулу, тобто 1370*0,023436=32?....
просто цікаво, якщо ? довіряти чи ні....
але я s? не впевнений навіть ти.....
каже, що не ? точно, чому? ви не знаєте, якщо в реальності? двигун працює у відповідності зі значеннями від тебе, встановлені на карту, що це стосується всіх і не тільки для vag... в будь-якому випадку у вас все в карту раніше, зосереджені на термін служби і паралельно в орі кроком, щоб дістатися до 10 мг і більше?... я запитав вас, скільки мг pi? з 5? чому? з вашого номера arrivavi добре чи погано, до 10 мг і більше? але завжди в teroria потім ви повинні перевірити це, і, ймовірно, ви будете менше чи більше? але, звичайно, не самі цифри..
каже, що не ? точно, чому? ви не знаєте, якщо в реальності? двигун працює у відповідності зі значеннями від тебе, встановлені на карту, що це стосується всіх і не тільки для vag... в будь-якому випадку у вас все в карту раніше, зосереджені на термін служби і паралельно в орі кроком, щоб дістатися до 10 мг і більше?... я запитав вас, скільки мг pi? з 5? чому? з вашого номера arrivavi добре чи погано, до 10 мг і більше? але завжди в teroria потім ви повинні перевірити це, і, ймовірно, ви будете менше чи більше? але, звичайно, не самі цифри..
якщо я s? наприклад, що duration ? 32? і в цьому "період кутовий" inietto 59mg я не думаю, що, роблячи простій пропорції можна обчислювати з 5? як inietter? більше....? я спробую те ж саме...
тому, якщо б я 59/32=1,85, якщо мій маленький міркування нижче вашого,але я не думаю,кожен в змозі кутового знайде 1,85 мг олії..так з 5? ще inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
Chris156
21-12-2012, 12:06
у мене не було ще часу, щоб відкрити карту...переплуталися в guesti днів..
Якщо ви пропорція, ви можете з'ясувати, в якійсь мірі, як і введіть.
тому розрахунок їх від мене зробив наближенні досить надійні?
тому розрахунок їх від мене зробив наближенні досить надійні?
...........:або:confused:.............
.....addiooooo...мрії gloooriaaaa.....
.....addiooooo...замки в ariaiaaaaa....
puntospeed1.3
27-12-2012, 18:01
ви вирішили що-небудь?
Chris156
27-12-2012, 19:44
я не бачу більше вставлений файл.. :confused:
я ще не вирішив нічого....
тому що ці мої питання для вивчення....
отже, не маючи підтвердження або спростування, щодо моменту я припиняю.....
я не бачу більше вставлений файл.. :confused:
кріс..а який файл ти говориш?? в цій темі ніколи не було файлів, розміщених.....
якщо ж ви дбаєте? можу вставити....
привіт манро чи можу я запитати, що типу vag говоримо ?edc 15 pd , edc 16u, або ppd?
у siemenes ppd не знаю, всі фірми на sid ****llo дослідження.....
ми говоримо про bosch edc15-edc16...
sportknight
30-12-2012, 18:42
я не зрозумів ще, якою хочете ви duration map,ці 3, одна за одною, або ті, pi? далі, у файлі, що я близько десяти...
sportknight
30-12-2012, 20:47
ladciando оригінальні і перші і, змінивши тільки інших по собі вони шкоди?
ви повинні знати, як розрахувати їх тривалість в градусах на основі дизельного палива, що хоче дати в іншому випадку, якщо термін або заздалегідь,тому що завжди частина всієї durat ? так ? просто, щоб збиток занадто рано або занадто великий термін, вклавши в каналізацію....
я відкрив тему за призначенням, але здається, що ніхто не хоче нічого сказати навіть про простий розрахунок, що ви повинні зробити, якщо.....
2 речі....чи ні? і для цього не хочуть нічого знати...
або знають, але здається, що це секрет, incondivisibilmente засекречена, щоб не розкрити абсолютно....
ах раз s? бути дуже впертий!!
поки ніхто не відповідає, або ви мені, щоб підтвердити, що розрахунок зробив пу? нормально розвиватися, зберігатися? до "uppare" в цій темі до кінця моїх днів.....
не ? загроза....
я забув.....з новим роком всіх вас і ваших близьких....
що новий рік може принести з собою все, що ви хочете....
від усього серця вам aguro все добре.....
ЛИСТУВАННЯ!!!!
sportknight
31-12-2012, 14:30
hahahaah браво
bobracing
31-12-2012, 14:45
я можу сказати, що карти DURATION, не споріднених між собою , але ecu використовує їх залежно від тиску у впускному
sportknight
31-12-2012, 15:02
вибачте,я ? прийшов в цьому сумніви,якщо я час в залежності від оборотів двигуна і температури двигуна,якщо робоча температура двигуна ? 90 градусів..чому? я повинен змінити час на кривій великий, коли мене цікавить тільки біт 90?
в цей момент я міняю тільки те, що біт від 1500 в, то немає?
що ви розумієте під кривою широкий???
Chris156
01-01-2013, 10:30
манро просто у мене є трохи часу, ми прагнемо прийти до**** це ваш дилема... що sinceramnnte не поділяю..ви хочете знати точно, скільки введіть на ці ecu, але на інших (наприклад, cr) чи знаєте ви підрахувати, скільки введіть якщо sfori b.point часів?
я не зрозумів, bewne питання.....
що ви хочете сказати, "якщо sforo i breackpoint часів"??
не почати з прикладами!?....
якщо ні, ви руки в capitonate!!!!
якщо я s? наприклад, що duration ? 32? і в цьому "період кутовий" inietto 59mg я не думаю, що, роблячи простій пропорції можна обчислювати з 5? як inietter? більше....? я спробую те ж саме...
тому, якщо б я 59/32=1,85, якщо мій маленький міркування і правильно, на кожен градус кута буде відповідати 1,85 мг олії..так з 5? ще inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
я просто хотів підтвердження, якщо цей розрахунок пу? можна довіряти....
s? ? просто інформація...
Chris156
01-01-2013, 12:54
моє питання ? чому ви accanendo на ці ecu, а не на інших?
ми говоримо, що, як міркування елементарно і без великих претензій на реальність? може піти ваш розрахунок..
на жаль, сьогодні знаходяться в експлуатації і, крім того, я не маю право розуму, щоб відкрити файл і зробити розрахунки!!!!!! ці свята я виснажений...
Кріс...не мій ? в запеклості...и? ці машини можна витягнути держав абсурдними, особливо працюючи в ecu на тривалість і так як вони, вирішив взяти один з цих автомобілів я б хотів дізнатися більше ви можете....
bobracing
01-01-2013, 17:30
Кріс...не мій ? в запеклості...и? ці машини можна витягнути держав абсурдними, особливо працюючи в ecu на тривалість і так як вони, вирішив взяти один з цих автомобілів я б хотів дізнатися більше ви можете....
http://ppdmaps.jazdw.net/
бачив, що ви хочете вчитися, це тобі мінус, завантажити всі, так ви schiarirai ідеї :)
бачив, що ви хочете вчитися, це тобі мінус, завантажити всі, так ви schiarirai ідеї :)
Привіт Боб, дякую...не могли б ви люб'язно пояснити мені, p? козетта на ці sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але проблема і в тому, що кожен раз я повинен створювати драйвери....
мені служив тільки знати, якщо розрахунок, наведений раніше, могли б піти добре....
ви можете дати мені який-небудь пораду???
то sw це працює тільки з simens (і то не всі ).. але, не та, що розумію, що ще багато.. єдине ecu підтримується цілком пристойно, є ppd групи vag...
я сподіваюся, що автор продовжує розвиток..а зараз-зовсім трохи, що і зупинився на версії 132
а я з цим sw мені вдалося зняти обмеження turbo на моїй sid803. перед тим, як сходилося на протязі більше 2 секунд, 1.5 бар .. зробив помилку і потужність різання.
bobracing
01-01-2013, 19:00
то sw це працює тільки з simens (і то не всі ).. але, не та, що розумію, що ще багато.. єдине ecu підтримується цілком пристойно, є ppd групи vag...
я сподіваюся, що автор продовжує розвиток..а зараз-зовсім трохи, що і зупинився на версії 132
а я з цим sw мені вдалося зняти обмеження turbo на моїй sid803. перед тим, як сходилося на протязі більше 2 секунд, 1.5 бар .. зробив помилку і потужність різання.
щоб зрозуміти сперечатися топіка досить
bobracing
01-01-2013, 19:01
Привіт Боб, дякую...не могли б ви люб'язно пояснити мені, p? козетта на ці sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але проблема і в тому, що кожен раз я повинен створювати драйвери....
мені служив тільки знати, якщо розрахунок, наведений раніше, могли б піти добре....
ви можете дати мені який-небудь пораду???
завантажити софт з сайту + карти , завантажує карту і у бік подивитися інформацію, краще так ;)
спасибі bobracing ми прово...
якщо у мене труднощі? тоді просити? довідка.....
ще раз спасибі....
bobracing
01-01-2013, 19:07
спасибі bobracing ми прово...
якщо у мене труднощі? тоді просити? довідка.....
ще раз спасибі....
ok, no problem ;)
roby вибачте..але карти вихлопних газів з сайту tunerpro??
bobracing
02-01-2013, 09:16
roby вибачте..але карти вихлопних газів з сайту tunerpro??
ви, або якщо у вас є свідчення BDM теж добре
люб'язно боб ви сказати мені, де завантажити карти з сайту tunerpro??
....великий барт...***** і я завжди кажу, що вважаю за краще мати 100 друзів а не 100 євро в кишені....
у цьому випадку ви безцінні.....моя проблема ще більша в даний час ? що на домашньому комп'ютері, де зазвичай пишу, і форматувати, тому що не дозволяє мені використовувати не sw редагування файл winols демо....тому, поки його не відновити, я не так добре studire....тому будь-яка допомога ? знахідкою...
ще раз дякую друже!!!
bobracing
03-01-2013, 22:10
люб'язно боб ви сказати мені, де завантажити карти з сайту tunerpro??
Приклад BDM-Файлів (~2.3 MB)
спасибі боб provvedo відразу, то, якщо у мене є сумніви, approffiter? ще у вашій доступності?.....якщо я, звичайно,.....
ще раз спасибі....
bobracing
03-01-2013, 23:28
спасибі боб provvedo відразу, то, якщо у мене є сумніви, approffiter? ще у вашій доступності?.....якщо я, звичайно,.....
ще раз спасибі....
якщо я можу і я знаю, pi? що я з задоволенням
bobracing .. допоможіть, якщо зможете ...тепер я ppd maps я зуб отруєний! я хочу, щоб в карті ppd....
sportknight
04-01-2013, 09:13
я скачав всі, але я, здається, тоді ці карти, коли я йду на ecm з цих адрес...booooooo
Як обіцяв манро, сьогодні вранці я знайшов десь мапу Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? також в базі даних Форуму) і я почав studiarmela.
Я виявив безліч планів на ці адреси, які мають бути ті, інтерес для даного дослідження:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Проблема зараз ? тільки те, що їх однозначно.
Перший адресу я не зовсім розумію, що таке, другий може бути час вприскування попитом манро, і останні 4 адреси представляються плани початку уприскування, але я чекаю підтвердження від pi? експерти...
Тепер я намагаюся поглибити вивчення з програмного забезпечення рекомендується bobracing...
на жаль, мені навіть не tunerpro працює на st? пк....я s? що в силу обставин я повинен його відформатувати....
в той же час? ви могли мене бачити, то екран карти в питанні?
Як обіцяв манро, сьогодні вранці я знайшов десь мапу Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? також в базі даних Форуму) і я почав studiarmela.
Я виявив безліч планів на ці адреси, які мають бути ті, інтерес для даного дослідження:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Проблема зараз ? тільки те, що їх однозначно.
Перший адресу я не зовсім розумію, що таке, другий може бути час вприскування попитом манро, і останні 4 адреси представляються плани початку уприскування, але я чекаю підтвердження від pi? експерти...
Тепер я намагаюся поглибити вивчення з програмного забезпечення рекомендується bobracing...
Bart, але це машини, які ecu монтує??edc16?? я питаю, тому що змінюються кілька речей, в тому edc15 і 16...
у будь-якому випадку є, заглянув, бачить-на цей екран так, ви розумієте, як багато речей c'? і відмінності, які необхідно робити між карти soi і тривалість, які можуть викликати також карти, вз...cio? end of injection= кінець уприскування..що? я не розумію, якщо карта початку уприскування більше 10,не рахуючи всіх інших картах soi в екран,тому що тривалість всього 4??
ха..це і є файл hexump audi a4 з ecu edc16, як ви можете побачити в екран...
http://imageshack.us/scaled/thumb/829/screenwinolsduration.png (http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenwinolsduration.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/14/screenwinolssoin10.png (http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenwinolssoin10.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/825/screenwinolssoilimitato.png (http://imageshack.us/photo/my-images/825/screenwinolssoilimitato.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/32/screenwinolssoiprincipa.png (http://imageshack.us/photo/my-images/32/screenwinolssoiprincipa.png/)
Привіт манро, я підготував pdf-файлу, описані в карти, згадані раніше, тепер я повинен знайти спосіб, щоб завантажити його...
Згодом, ви розумієте основи, ми можемо перейти до EDC16... ;)
відмінний..я б сказав... :o
Я, нарешті, зробили! Я не знаю, чому, але я не міг завантажити його...
барт вибачте, але що sw використовуєте, щоб виявити, що він, так само карти??мені незрозуміло, чому я p? в оману....
на мою думку карти в pdf, називаються "карти" заздалегідь в табличній значення в негативній карти термін або в кінці уприскування, я маю на увазі 74656-748DC-74B62-74DE8...в той час як перші дві карти 7442C і 74548, здається, карти soi..ці навіть у edc15 c'? при цьому повинно бути 9 або 10...то там повинна бути карта soi або заздалегідь, головне, що я не зовсім розумію, що комунальні послуги? я бачив початок впорскування pd дорівнює gi? на початку, а потім ще там повинна бути карта обмеження soi та/або заздалегідь....
в останнє також має бути карта вибір з сої залежно від темп....
Я використовую WinOls, але, не маючи Damos, я шукаю карти і виконую вручну.
Я використовував як фактор перетворення coeff. 0,023437. Це правильно, для цих автомобілів?
факт ? барт, що soi і/або карти заздалегідь не можуть мати значення від'ємне....тому що якщо початок упорскування й, отже, заздалегідь і завжди перед вмт дати від'ємне значення не має сенсу...не s? якщо m пояснив....
в іншому випадку карту вз зі знаком мінус, в сенсі..так як і завжди ставилася до після вмт, і якщо ми знаходимо, що знаю -2? це означає, що впорскування палива закінчується 2 градусів до вмт? sar? почалася, наприклад, 6? перед.....
факт ? барт, що soi і/або карти заздалегідь не можуть мати значення від'ємне....тому що якщо початок упорскування й, отже, заздалегідь і завжди перед вмт дати від'ємне значення не має сенсу...не s? якщо m пояснив....
в іншому випадку карту вз зі знаком мінус, в сенсі..так як і завжди ставилася до після вмт, і якщо ми знаходимо, що знаю -2? це означає, що впорскування палива закінчується 2 градусів до вмт? sar? почалася, наприклад, 6? перед.....
Я згоден з поясненням,і я помітив, теж негативні, але ви бачили, добре, що регіон в плані? :)
Я зрозумів, карти 74656, 748DC, 74B62 і 74DE8 як плани SOI. (Але я чекаю підтвердження!)
Від'ємні значення в тих регіонах, де, по-моєму, ви ніколи не піде працювати в нормальних умовах використання...
ну те, що вони в карту для s? завжди служать на екю для здійснення певних стратегій..в іншому випадку, якщо, по-твоєму, якщо ecu в цій області мапу їх не v? читання який сенс буде їх??тільки вкрасти простір?? не думаю...на мою думку, а також в залежності від файлу del'а4, що я на winols карти з від'ємним знаком, що лише чотири мають тривалість або вз в той час як всі інші кни...
ну те, що вони в карту для s? завжди служать на екю для здійснення певних стратегій..в іншому випадку, якщо, по-твоєму, якщо ecu в цій області мапу їх не v? читання який сенс буде їх??тільки вкрасти простір?? я не думаю...
Звичайно, якщо є вони служать!
Але вони зроблені у місті, в якому ви перебуваєте в реліз, так де справа? дизельне паливо, впрыснутое ? мінімальна...
на мою думку, а також відповідно до файла а4, які я на winols карти зі знаком мінус, що лише чотири мають тривалість або вз в той час як всі інші кни...
Якщо у вас є Damos, ви можете дати мені, будь ласка, всі адреси, SOI, EOI і Тривалість!? :)
В той же час я намагаюся Damos я теж... :)
ви бачили їх??
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1680-damos-per-winols
в"до" я хотів написати цей пост, але я р? "упакованим" і я відправив, не писати там? що я хотів..і cio?...
по мені, барт карти duration і карти вз одне і те ж....тільки те, що говорю через pm з користувачем на форумі, що я не бачу більше підключитися сказала мені, текстові слова:6 карти duration здійснюється в залежності від тиску у впускному, soi, в залежності від тиску у впускному +temp.
зараз, враховуючи той факт, що anchedagli канали, розміщені я duration бачу тільки 4, інші 2 де??але, перш за все, видно, що для сої існує карта вибору в залежності від темп двигуна..я думаю, що має бути навіть карта вибору для duration.....я не st? розуміючи, pi? нічого.....хтось м'яко пу? допомогти??
sportknight
08-01-2013, 10:08
6 карти duration?
ми робимо одну оману :D
я бачив тільки 4 карти, тривалість якого повинна бути recovery
і пі? мені здається, 6(але я можу і помилятися) кні
у duration-я змінені таким чином, що від 80gradi в 90-х було 120 балів в пі?,майже 3 градуси,як мені було запропоновано,
le soi так, щоб в кінці було 120 балів і більше?(навіть в чу? майже 3 градуси)
тепер, не маючи перед карту я не впевнений на 100%, але пам'ятаю, що cos?
автомобіль йде дуже добре,як 130cv навіть якщо турбо я дав, або 60, або 80 очок,так що марення...
якщо все в порядку, я думаю, що так багато поганого, так змінювати не буде?,? те, що sti дизель йдуть упевнено зіставлені з дітьми
Привіт sportknight, але в яку карту ви маєте на увазі? Та, що я відправив я або ваша, що ви змінили? :confused:
Дякую
puntospeed1.3
08-01-2013, 13:14
6 карти повинні бути, ті 4, які він знайшов, sportknigth ще один відразу до і відразу після. різних розмірів, тобто 10х10
sportknight
08-01-2013, 15:35
ви праві, барт,я мав на увазі карту, яку я зробив минулого тижня в гольф у цій темі
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1626-Golf-2008-1-9-tdi-105cv-del-2008-un-aiutino-con-le-mappe
Привіт sportknight..на практиці, як ви змогли calcolarti скільки градусів залишається відкритим, інжектор і скільки введіть???
sportknight
08-01-2013, 20:02
2284
ці soi гольф-105 tdi з dsg
я змінені для кожної кривої від 80 до 90 градусів додавання 120 очок і cio? майже 3 градуси
для calcolarmi окремі криві, я почав з перших, які виділяються легко
sportknight
08-01-2013, 20:03
Привіт sportknight..на практиці, як ви змогли calcolarti скільки градусів залишається відкритим, інжектор і скільки введіть???
манро не перестарайтеся,кілька днів тому я мав ще зрозуміти, які були ці криві :D
ви впевнені, що ці карти були soi?? мені здається, карти duration або вз....але можу і помилятися....здатність? зростання невдачею, якщо є значення негативних карт duration
sportknight
08-01-2013, 20:19
22862287
ці duration,я бачу, перший відрізняється від інших,я думаю, це recovery..тобто 6...потім ще 2...
я змінив лише 6 все з тієї ж політики
sportknight
08-01-2013, 20:23
вибачте манро,ти сказав що-soi вони, як bp температура,чи не так??на першій картинці називається soi bp 5000 і до 90000 я думаю, оборотів і температури немає?
у першому jpeg не бачу осей....
в інших зображеннях,які звуть duration бачу, що осі зупиняються на 5000 і 6000 відповідно обертів і iq.....
sportknight
08-01-2013, 20:39
ну і що? чи не ті карти, зацікавлених?
однак, ці останні повинні бути вз..тому що я бачу криві, що splatter вгору ознакою того, що значення від'ємне, що тільки карти вз мають....
sportknight
08-01-2013, 21:48
є й інші, які можуть знати?
E92_mpower
08-01-2013, 21:58
обговорення дурдому....
тільки монро може відкрити...:D:D:D:D
від заглянув, бачить-на цей екран так, ви розумієте, як багато речей c'? і відмінності, які необхідно робити між карти soi і тривалість, які можуть викликати також карти, вз...cio? end of injection= кінець уприскування..що? я не розумію, якщо карта початку уприскування більше 10,не рахуючи всіх інших картах soi в екран,тому що тривалість всього 4??
ха..це і є файл hexump audi a4 з ecu edc16, як ви можете побачити в екран...
http://imageshack.us/scaled/thumb/829/screenwinolsduration.png (http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenwinolsduration.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/14/screenwinolssoin10.png (http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenwinolssoin10.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/825/screenwinolssoilimitato.png (http://imageshack.us/photo/my-images/825/screenwinolssoilimitato.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/32/screenwinolssoiprincipa.png (http://imageshack.us/photo/my-images/32/screenwinolssoiprincipa.png/)
*sportknight дивитися ці канали, так ви розумієте, скільки карт є....
читайте карти, на дисплеї ліворуч...
2284queste є soi гольф-105 tdi з dpf
я змінені для кожної кривої від 80 до 90 градусів додавання 120 очок і cio? майже 3 градуси
для calcolarmi окремі криві, я почав з перших, які виділяються легко
Перш ніж impazzisca, ви можете ввічливо сказати, що значення перетворення ви використовуєте на осі?
Враховуючи план 1D69B4:
Вісь X йде від 861 до 5000, тому я припускаю, що RPM --> coeff. перетворення = 1
Вісь Y йде від 3000 до 9000! Що повинно бути і що coeff. перетворення використовуються?
Осі Z, скажіть, бути градусів заздалегідь: у діапазоні від 950 до 1400! Що coeff, що використовуються для їх перетворення?
для осі z-перетворення повинно бути зроблено для 0,023437..., а потім-1400 пунктів-32,8 градусів, у кутових відкриття..
для осі y, який повинен бути або iq або temp двигун,я думаю, більш...коефіцієнт перетворення і 0,010000....
p.s:насправді, барт, я теж втрачаю волосся....
Питання, напевно, дурний...
Хто-небудь знає, як здійснюється тиск упорскування на цей тип двигунів? І виключно механічна, без електронного управління? Якби хтось випадково якої-небудь документації з цього питання, і хотів би опублікувати його, то я був би вдячний: я б хотіла поглибити свої знання про...
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1842-service-vw-1-9-tdi-pd-edc15
Спасибі манро! Цікаво... :)
SandroMarciano
27-03-2013, 12:56
riapro цю тему, чому? я хотів sapene пі? на цих двигунах, зокрема, я в майстерні tdi 3-циліндровий. Я читав, я думаю, все те, що ? написав італійською мовою в інтернеті щодо цих карт, наводжу:
карти, які регулюють тривалість 6, 2 з них 10x10 і знаходяться на початку і в кінці, я читав, що "при повному навантаженні", але не знаю, що це означає.
решта 4-про 4-граничні значення температури двигуна, від пі? холодна вода в pi? гаряча.
потім інші карти, головне наявність IS (injection start), які 10 картки без осі знань, дуже дивно, чому? повинні регулювати випередження упорскування? якщо я введу коефіцієнт перетворення 0,023438, зауважу, що значення є повністю фіктивними (хтось говорить про зміщення). Про IS я читав, що ви змінили в негативну.
Хтось пу? підтвердити, чи є? що я повідомляю ? правильно?
Дякую
SandroMarciano
27-03-2013, 13:10
edit я неправильно писати, це не правило, заздалегідь, але кут початку.
magi1984
27-03-2013, 13:39
повна навантаження означає, що ці карти використовуються в ебу, коли попираешь на планшет педаль акселератора
sportknight
27-03-2013, 13:45
Що ебу встановлює 3 cilibdri? Завжди bosch?
SandroMarciano
27-03-2013, 14:58
повна навантаження означає, що ці карти використовуються в ебу, коли попираешь на планшет педаль акселератора
ОК, а то я думав теж, але сумніви у мене на осі, в якому ми знаходимо мг/штрихи, як ніби, що карта працює по-іншому... і тоді ж я ніколи не чув інших блоків управління, які мають картки, які діють в повному навантаженні...
У будь-якому випадку, завжди edc15, класичний двигун 1.9 TDI, який має потужність і крутний момент боротьби циліндра...
puntospeed1.3
27-03-2013, 17:06
привіт. його тривалість 10 x 10, що нас цікавить ? перше, перед тими, 4. інша діє до 2500 оборотів в хвилину. і не буде ніколи чіпати не потрібно
Визначається повна навантаження, може ввести в оману, що карта читається в tot. градусів вперед = почала уприскування. зчитується з 25? градусів btdc,потім на високих оборотах.
А потім зчитує тільки останні полях кажучи табличний; 2.0 tdi ледь закону qsta карту, чому? зупиняється на 25.4? заздалегідь, як обмежувач soi. і коли закон має дуже малі значення, а потім вгору, має мало дизельного палива і закінчується поштовх класичний tdi.
коефіцієнт перетворення і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як тривалість впорскування, що для початку уприскування.
ви помітите, що збільшення qsta карту двигуна cominciera' буде сильним на високих обертах. обов'язково прочитайте, щоб зробити її краще читати і розуміти, як це працює вам потрібно зробити, журналів, відстежуючи заздалегідь btdc і тривалість уприскування.
SandroMarciano
27-03-2013, 17:33
привіт. його тривалість 10 x 10, що нас цікавить ? перше, перед тими, 4. інша діє до 2500 оборотів в хвилину. і не буде ніколи чіпати не потрібно
Визначається повна навантаження, може ввести в оману, що карта читається в tot. градусів вперед = почала уприскування. зчитується з 25? градусів btdc,потім на високих оборотах.
А потім зчитує тільки останні полях кажучи табличний; 2.0 tdi ледь закону qsta карту, чому? зупиняється на 25.4? заздалегідь, як обмежувач soi. і коли закон має дуже малі значення, а потім вгору, має мало дизельного палива і закінчується поштовх класичний tdi.
коефіцієнт перетворення і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як тривалість впорскування, що для початку уприскування.
ви помітите, що збільшення qsta карту двигуна cominciera' буде сильним на високих обертах. обов'язково прочитайте, щоб зробити її краще читати і розуміти, як це працює вам потрібно зробити, журналів, відстежуючи заздалегідь btdc і тривалість уприскування.
спасибі вам велике, це тільки ваш пост, що ви написали, ви навчили мене pi? всі обговорення прочитати весь ранок! Тепер ? все ясно!
тільки одне мені не повертається, але якщо фактор 0.023437 (-78 офсет) поширюється також на тривалість не повернеться більше? нічого!
puntospeed1.3
27-03-2013, 17:44
ні, duration немає
SandroMarciano
27-03-2013, 17:48
ок, тоді я підтверджую, що ? все ясно!
puntospeed1.3
27-03-2013, 18:14
riapro цю тему, чому? я хотів sapene пі? на цих двигунах, зокрема, я в майстерні tdi 3-циліндровий. Я читав, я думаю, все те, що ? написав італійською мовою в інтернеті щодо цих карт, наводжу:
карти, які регулюють тривалість 6, 2 з них 10x10 і знаходяться на початку і в кінці, я читав, що "при повному навантаженні", але не знаю, що це означає.
решта 4-про 4-граничні значення температури двигуна, від пі? холодна вода в pi? гаряча.
потім інші карти, головне наявність IS (injection start), які 10 картки без осі знань, дуже дивно, чому? повинні регулювати випередження упорскування? якщо я введу коефіцієнт перетворення 0,023438, зауважу, що значення є повністю фіктивними (хтось говорить про зміщення). Про IS я читав, що ви змінили в негативну.
Хтось пу? підтвердити, чи є? що я повідомляю ? правильно?
Дякую
Є 9 або 10 карт, заздалегідь soi. на 90 градусів, вода використовується остання карта.
Решта 4 карти duration зчитуються на підставі ступеня початку заздалегідь.
я не знаю точно ось, НАПРИКЛАД, щоб зрозуміти логіку.
до 10?btdc градусів законом першої
до 15?btdc-2?в
до 20?btdc 3?в
до 24?btdc 4?в
потім з 25?btdc на 10 x10
якщо, звичайно, кроком вперед пуск змінюється трохи, як читаються
SandroMarciano
27-03-2013, 18:37
ok, таким чином, для мод лінійної ? добре, однак, змінити все 4-5 duration і останній заздалегідь, чи не так?
SandroMarciano
27-03-2013, 19:10
34233424
Це можуть бути обмежувачі заздалегідь? не вистачає ще? потім я запитав, навіть якщо і є обмежувач термін служби тепер буде дуже сильно@? краще на карту, я побачив прямій лінії зі значенням 1500punti, яка множиться на 0,023437 d? 35?.
puntospeed1.3
27-03-2013, 21:08
я ще не можу подивитися фотографії.
обмежувач тривалості не існує ? ще від терміну служби. завжди перевіряти з журналу! може відрізнятися на декілька градусів з розрахунком.
обмежувач заздалегідь він трохи після передоплати, в залежності від моделі. він встановлений на 25-26 градусів; на прогалини версії fap стоїть на 27. схожий на кривій заздалегідь.
ви також можете змінити тільки тривалість 2 , 1 і останній раз. як правило, не потрібно розтягувати упорскування на низьких обертах. якщо увага тривалість 3 і 4 мають значення, набагато більш низькими цінами. якщо ви хочете торкніться торкніться тільки на останні 2, 3 стовпці, які будуть відчувати, коли навіть з низьких оборотів покладіть всі черв.
puntospeed1.3
27-03-2013, 21:13
додам, що якщо тачка з ecm життя, вам буде трохи боляче, тому що при збереженні змушує копіювати збільшення терміну boostxrpm 1) на всі 4 криві в рівній мірі. так ви можете палити без нічого і seghettare
MisterKappa
03-04-2013, 11:35
Я interessatissimo, а я цю тему..
між тим, я читаю добре topic :)
Cristiano75
10-04-2013, 02:03
Щоб змінити ecm, я роблю це як у табличному, що в 2d, а не v? факт n? n точок? (у відсотках).
В карту SOI 10, в залежності від температури двигуна вибирається карта, відповідна, що, в свою чергу, відповідно до заздалегідь зустрінемося? обрану картку уприскування 1 з 6......комутатор знаходиться в кінці карти впорскування....
Ecu edc15p ? "не встановлено", щоб дати значення в діагностиці до 70mg, плюс треба розблокувати.......... так само, як MAF, що d? в якості значення 1249,5.. але може доходити до 1850mg приблизно, якщо я не помиляюся.. сов? ? карту об'єктивне turbo і каналу пара... кріпиться в орі 421Nm....
Щоб відчувати подався ? добре проводити n75 сенна? ви відчуваєте, що машина, частину стіни, то удар відразу.........
Cristiano75
10-04-2013, 02:05
ах, забув, для кожної зміни таблиці ? добре оновити break........
puntospeed1.3
10-04-2013, 02:24
управління n75? як ви плануєте збільшити значення?
якщо не обмін i break? я помітив, що приріст приймає ж
MisterKappa
10-04-2013, 09:27
Що і n75? ЗАКИС азоту ?
:D
У N75 ? електромагнітний клапан, який управляє привід перепускного клапана або змінної геометрії, в залежності від типу турбокомпресора.
І також називають "pierburg".
Cristiano75
10-04-2013, 10:35
управління n75? як ви плануєте збільшити значення?
якщо не обмін i break? я помітив, що приріст приймає ж
У n75 ? карту, що ecm визначає терміни overboost.
подивіться на 2d-x зрозуміти, як moddarla і пам'ятайте, що в карти tdi зони табличних, де ecu не часто використовує значення поміщаються l? так.. в якості наповнювача...
MisterKappa
10-04-2013, 10:47
Великий cristiano75, спасибі .. мабуть, ви знаєте про quuesti двигунів, да ;)
У мене, як я думаю, я зрозумів, для відображення не перебільшений, просто редагувати карти в драйверах ecm..
Ін'єкції parzializzate, обмежувачі крутного моменту і turbo, і, можливо, невелике підвищення тиску (що тут деякі збільшують рівним чином по всій таблиці, деякі інші роблять це у відсотках.. )
Авансові платежі стосуються, якщо ви стверджуєте, трохи більше, ні ?
Cristiano75
10-04-2013, 12:13
Великий cristiano75, спасибі .. мабуть, ви знаєте про quuesti двигунів, да ;)
У мене, як я думаю, я зрозумів, для відображення не перебільшений, просто редагувати карти в драйверах ecm..
Ін'єкції parzializzate, обмежувачі крутного моменту і turbo, і, можливо, невелике підвищення тиску (що тут деякі збільшують рівним чином по всій таблиці, деякі інші роблять це у відсотках.. )
Авансові платежі стосуються, якщо ви стверджуєте, трохи більше, ні ?
залежить, що двигуни, ви повинні moddare.... для деяких досить мало, x інші зміни, p? pi? глибокі.... а ecm не видає всі карти управлінські витрати, дизель, турбо.
аванси навіть їх згадує........
залежить від ecu двигуна керує... кінцевий результат ? все ж, коефіцієнт потужності, крутного моменту, 130cv seat skoda vw-audi мають "значення" по-різному...... і поведінку по-різному...
Cristiano75
10-04-2013, 12:23
Ах, час вприскування x бачити, що робота зроблена ? "+"або" - стриманий, ви можете зробити тест.....
Зробіть повний до країв заливної горловини паливного бака і скинуті часткового бортового комп'ютера, то зі значенням 2 (гольф-він 2, перший після 2 годин сну ви azerra і 2 обнуляється після 100год або після 10 000 км пробігу), x хто б тако і camminateci до очистити його, а потім виконанні повністю, як раніше, і ви робите (км часткової) / (літрів дизельного насоса)...
Вам дар? у середньому km/l, а потім порівняти зі значенням, наведеним у с. бортовий комп'ютер. результат sar? 2 різних значень km/l, то між насосом і вашого підрахунку.
потім ви робите км/л (бортовий комп'ютер) / km/l (км/л розраховується насос) x 100 - 100 = Значення sar? зсув + або - значення в %.
цей розрахунок робіть це з ecu у версії ОРІ, що в MODDATA від вас.... більше sar? відходи, велику ? помилка, яку ви зробите в calcolrare час впорскування.....
Ах, час вприскування x бачити, що робота зроблена ? "+"або" - стриманий, ви можете зробити тест.....
Зробіть повний до країв заливної горловини паливного бака і скинуті часткового бортового комп'ютера, то зі значенням 2 (гольф-він 2, перший після 2 годин сну ви azerra і 2 обнуляється після 100год або після 10 000 км пробігу), x хто б тако і camminateci до очистити його, а потім виконанні повністю, як раніше, і ви робите (км часткової) / (літрів дизельного насоса)...
Вам дар? у середньому km/l, а потім порівняти зі значенням, наведеним у с. бортовий комп'ютер. результат sar? 2 різних значень km/l, то між насосом і вашого підрахунку.
потім ви робите км/л (бортовий комп'ютер) / km/l (км/л розраховується насос) x 100 - 100 = Значення sar? зсув + або - значення в %.
цей розрахунок робіть це з ecu у версії ОРІ, що в MODDATA від вас.... більше sar? відходи, велику ? помилка, яку ви зробите в calcolrare час впорскування.....
Тому, щоб зробити 4 - 5 тестів потрібно зробити п'ять повних дизель;)
puntospeed1.3
10-04-2013, 12:50
У n75 ? карту, що ecm визначає терміни overboost.
подивіться на 2d-x зрозуміти, як moddarla і пам'ятайте, що в карти tdi зони табличних, де ecu не часто використовує значення поміщаються l? так.. в якості наповнювача...
ок.
я намагався їх змінити.
в edc 16, якщо ви їх підніміть тиск підвищується. повинні бути відсоток duty cicle значення, контролюючи з vag.
я помітив, що якщо їх торкнеться приблизно 2000-2500 оборотів в хвилину , додайте час вприскування у цих оборотів змінені, робить великі піки турбіни. насправді в майбутніх випробуваннях я поклав їх в грі, і в разі, якщо їх зростання трохи навколо 3500 4000 тримати трохи більше-це ненормально, що руйнується, навіть якщо збільшити карту turbo
MisterKappa
10-04-2013, 12:56
Незабаром мені приходить MPPS.. не можу чекати, щоб почати, щоб експерименти..
Але буде краще, ніж очікую, що буде тепло, щоб почати робити з писання..
Так, принаймні, якщо inchiodo все, я йду на роботу в самокат :D
Cristiano75
10-04-2013, 13:18
якщо ви хочете бути прискіпливими, навіть 100 повне.....
Навіть шлюб змінюється, якщо ви розмістите дизель з нормальною дизель синій або інший......
а ? єдиний спосіб грубий, щоб зрозуміти, якщо робота, яку ви робите ви на шляху...
я на початку був в минулому помилки на 3,5% у версії орі на +5/6%... після того, як зрозуміли, як modda тепер син " або " +1/1.5%..з egr закритий, не погано, якщо пам'ятаєте, в змінних помилка, що не може? зробити ecu і навіть невеликі розрахунки, зроблені на місці від vw і від кількох полях, які складають час впорскування.... ecu повинен інтерполювати час, коли потрібно витраті між лежить між значенням і тим, що поруч (+ або -), більше ? стрибка краще riveler? помилка....
У edc16 часто час x зміни запасів не потрібно абсолютно, щоб доторкнутися до них.......
В tdi залежить.. є карти, які, як обмежувачі, які повинні бути розташована на pid турбує.. якщо від занадто дизельного палива і ecu затримує управління vgt за piccate stratosferiche.. і часто трапляється також, що пропускає turbo боку компресора.......
puntospeed1.3
10-04-2013, 13:31
добре, якщо я хочу надати достатньо, більше від 75 мг і 80-я повинен торкнутися.
а пік я додаю даючи менше дизельного палива, як межа, є і зчеплення, що на низьких я не можу перебільшувати
у probelma ? на 3.800 4000 оборотів, що я в 1.3 бар стаціонарні хотів би зробити тест на 1.5 бар, збільшивши в районі час overboost, то змусити її знижуватися в будь-якому випадку.
? a3 140 л. монтує 1749va не може повернути 1.7. фіксований
привіт cristiano75...по-доброму не могли б ви пояснити цю процедуру вас згадується, що буде служити для цілей розрахунку duration tdi??
заздалегідь дякую за відповідь..
Cristiano75
10-04-2013, 23:27
привіт cristiano75...по-доброму не могли б ви пояснити цю процедуру вас згадується, що буде служити для цілей розрахунку duration tdi??
заздалегідь дякую за відповідь..
у duration, що вони не збиралися, я помітив, як, чому? курив в машині, але це пу? також залежати від інших факторів, але, перш за все, я побачив, що бортовий комп'ютер мав збільшується помилка в розрахунку палива.
розрахунок ? дуже просто.
Я роблю перший повний до на краю кришки дизельного палива в резервуарах групи vw-audi, заповнюючи також частина номерів з повітря що ? спілкування з valvolina вентиляції поруч з пробкою......
Azzerro, бортовий комп'ютер (я їх azzerro обидва, так що номер 1-це той, з № 2). Початок, або. використовувати машину, як зазвичай, поки в резерв, а потім повернутися, щоб зробити повний дизельного палива і повернути ****llo завжди до краю капелюшка і заповнюючи номер, як зазначено вище, і в цей момент я бачу метрів насоса те, що він забиває.
Наведу приклад з цифрами, тепер що ? + ясно:
Бортовий комп'ютер показує з моменту останнього обнулення es 1247km, середня витрата 19,6 km/l (я кодування японський), якщо ви в європі будете 5.1 л/100км. насос показує розподіл 64.28 Л.
У цей момент вам потрібно зробити, 1247km/64.28 L=19.40 км/л (це ? пробіг середній vs авто відносно насос) (насос має похибка дуже низька ... %1000, щоб ви могли визначити майже точна)
Бортовий комп'ютер замість 5.1 л х 100 км =19.6 km/l
У цей момент ви робите 100-[(19.4/19.6)*100]= +1.02% Це ? шлюб між споживанням розраховується від с. бортовий комп'ютер і фактична насправді, якщо ви робите 19.4+1.02%=19.6 км/л
Якщо ви робите тест, змінюючи значення табличних x розглядатися без зміни їх зламати і виконанні повного і остаточного розрахунку ви побачите, що проти бортовий комп'ютер avr? відхилення-не sar? +1.02%, але + вгору + вниз в залежності від помилки, що ви зробили....
Cristiano75
10-04-2013, 23:42
добре, якщо я хочу надати достатньо, більше від 75 мг і 80-я повинен торкнутися.
а пік я додаю даючи менше дизельного палива, як межа, є і зчеплення, що на низьких я не можу перебільшувати
у probelma ? на 3.800 4000 оборотів, що я в 1.3 бар стаціонарні хотів би зробити тест на 1.5 бар, збільшивши в районі час overboost, то змусити її знижуватися в будь-якому випадку.
? a3 140 л. монтує 1749va не може повернути 1.7. фіксований
Будьте обережні, щоб збільшити час overboost........ вибуху може бути не за горами......
Дизельне паливо відправляє вас у overboost натовп.... якщо пп відрегулюйте vgt..... Потім, як я вже? сказав.... якщо не розв'язана..... ? як пробка стіни... ...... ? дизельне паливо, f? резюме і не prex turbo....
У prex turbo служить правильний вибір, щоб тримати afr такий, що машина не "титанік" з колесами..... тоді дивіться самі..... турбін, якщо вони були придбані за межами італії, не варто жарт.. пу? намагатися робити які-небудь докази.....
Крім зчеплення знаю, якщо reggerebbe..... в мене гольф 130cv я замінив інтеркулер з 1-китайськи і пов'язаних з ними трубопроводів від 57 мм (орі ? басейн у met?), млинець, що і 1.8 t, карту, фільтр k&n, вилучений MAF і Кет.. я 42кг/м 2100gg і між 1800 і 2800 не опускається нижче 40 кг/м і прибуває в 183cv в 4330 про/м....
puntospeed1.3
11-04-2013, 00:14
Будьте обережні, щоб збільшити час overboost........ вибуху може бути не за горами......
Дизельне паливо відправляє вас у overboost натовп.... якщо пп відрегулюйте vgt..... Потім, як я вже? сказав.... якщо не розв'язана..... ? як пробка стіни... ...... ? дизельне паливо, f? резюме і не prex turbo....
У prex turbo служить правильний вибір, щоб тримати afr такий, що машина не "титанік" з колесами..... тоді дивіться самі..... турбін, якщо вони були придбані за межами італії, не варто жарт.. пу? намагатися робити які-небудь докази.....
Крім зчеплення знаю, якщо reggerebbe..... в мене гольф 130cv я замінив інтеркулер з 1-китайськи і пов'язаних з ними трубопроводів від 57 мм (орі ? басейн у met?), млинець, що і 1.8 t, карту, фільтр k&n, вилучений MAF і Кет.. я 42кг/м 2100gg і між 1800 і 2800 не опускається нижче 40 кг/м і прибуває в 183cv в 4330 про/м....
у вентиляційних витяжних, як зараз, - до 2500 об boosta 1.7 бар до 3400, я 1.5 бар 3800 1.3 бар 4200 1.2 бар
duration я поставив 77mg і курить трохи, але нічого перебільшені
постараюся покласти ще й дизель приблизно від 3000 до 4000.
проте вже ходить
Cristiano75
11-04-2013, 00:54
у вентиляційних витяжних, як зараз, - до 2500 об boosta 1.7 бар до 3400, я 1.5 бар 3800 1.3 бар 4200 1.2 бар
duration я поставив 77mg і курить трохи, але нічого перебільшені
постараюся покласти ще й дизель приблизно від 3000 до 4000.
проте вже ходить
Мій, який я поставив prex на 1,55 бар, доходила до 1,68 і не хотів зійти.... тепер завжди з 1,55 бар приходить, якщо від газу 0-100 постріл на макс-1,60 x мить, а потім стабілізуватися на 1,55 бар...
skatalizzala і фільтр k&n gi? ви побачите, що речі, andr? краще на високих......
контролює час, чому? з 1,7 бар з afr 16,5 можна надати 76mg майже без диму.... хмара ? регулярним, якщо f? багато, можливо, ти пропустив щось...
puntospeed1.3
11-04-2013, 01:06
він у мене теж встановлений обмежувач тиску 1.55 або 1.6. але щука 1.7 навіть 1.8 з 5?
фільтр вже є? sprintfilter панелі.
насправді з 75 мг не курить, якщо не якийсь пихтів, як я з дизель він почав бачити, дійсно з 77mg більше я йду швидко, ще й хмара залишається прикріпленою до дверей і не залишаю сліди чорні.
а у відділку не вистачає, треба спробувати поставити більш мляві м'язи на 3500 3800 так sfrutto ще передач і, як ви кажете мені спробувати поставити час overboost оригінальні.
але, бачачи деякі карти dell n75 ваш 130cv ми вже більш закриті лопатки після 3500giri тді 140.
Cristiano75
11-04-2013, 01:27
значення табличних залежить від дизель (перерви), від типу турбіни, що c'? під gt1749v є безліч... від лінії наддувочного повітря.... pid.....
за рахунок, що 150cv має vgt в деяких місцях 30% + закрита моєї......
у n75 ? ключовий момент x почувати себе на ділянці....... дивіться самі.. по мірі зміни подачі двигуна.. ви вважаєте, що перетворюється.... але, як і всі служить правильний.. занадто калічать.....
puntospeed1.3
11-04-2013, 01:51
з авансів я спробував. під бере всі сили, які ви хочете ? змінюється шум, але якщо зловживання для високих обертів не тягнеться від часу.
турбіна ? ж 1749va.
у мене є гольф-130 977-272 карту n75 ? майже ідентичні, то від 3500 в останньому стовпці є різниця 1000 1500 пунктів.
журнал від золота до 4200 1 бар мало, то зменшується. також можна завантажити багато. що тиск у вас від 3500 до 4500 5000 оборотів з журналів?
Cristiano75
11-04-2013, 05:21
з авансів я спробував. під бере всі сили, які ви хочете ? змінюється шум, але якщо зловживання для високих обертів не тягнеться від часу.
турбіна ? ж 1749va.
у мене є гольф-130 977-272 карту n75 ? майже ідентичні, то від 3500 в останньому стовпці є різниця 1000 1500 пунктів.
журнал від золота до 4200 1 бар мало, то зменшується. також можна завантажити багато. що тиск у вас від 3500 до 4500 5000 оборотів з журналів?
те, що у вас є ? мій ECU орі. я постійно 1,55 бар до 4000 оборотів, потім знижується до 1,40 бар якщо пп у нього на 4500 об....
Cristiano75
11-04-2013, 05:28
Обмежувач максимальних обертів? ви зняли?
SandroMarciano
11-04-2013, 07:59
Вітаю вас обох, **** llo обговорення ? підняли значно!
Я хотів зробити потрібний зауваження: для тривалість без зміни q.. читати ECU може перетворити термін в градусах, у термін, в сша, в цей момент було б досить збільшення у відсотках. На жаль, тиск палива на PD не ? стабільний, тому розрахунок буде приблизний...
MisterKappa
11-04-2013, 09:28
Я бачу, що обидва з'єднайте повітряний фільтр..
Варто завжди чи тільки на обробку напрямку ?
sportknight
11-04-2013, 09:47
Повітряний фільтр вже оригінальний автомобіль покращує дещо
Cristiano75
11-04-2013, 14:33
Я бачу, що обидва з'єднайте повітряний фільтр..
Варто завжди чи тільки на обробку напрямку ?
Повітряний фільтр pi? проникною допомагає турбіна працювати prex p? + високі..... створюючи менше депресії в монте-компресора...
MisterKappa
11-04-2013, 15:00
Добре б знати ;)
puntospeed1.3
11-04-2013, 18:44
те, що у вас є ? мій ECU орі. я постійно 1,55 бар до 4000 оборотів, потім знижується до 1,40 бар якщо пп у нього на 4500 об....
ну, ви вище мене, як тиск в діапазоні потужності.
у нас же турбіна 1749va у мене ніколи не було обмежень?
тоді буде піднімати n75, як я думав зробити небагато.
якщо я піднімаю карту турбо-нічого не відбувається. постає тільки boost presssure запит в канал(vag-com), а actual pressure не встає, то chiudero трохи лопатки.
обмежувач я видалив його
як я заздалегідь 1 ступеня на високих обертів типу 4800 5000 і 2 градуси на 3500 3800 4000
більше 2 градусів, мені здається, що стіни з доказів. вважати, що він менше 140, раніше, ніж в 130 має кілька форсунок 465cc проти 550cc з 6 отворами наносити краще. ти, як тебе штовхнув?
Cristiano75
11-04-2013, 20:24
ну, ви вище мене, як тиск в діапазоні потужності.
у нас же турбіна 1749va у мене ніколи не було обмежень?
тоді буде піднімати n75, як я думав зробити небагато.
якщо я піднімаю карту турбо-нічого не відбувається. постає тільки boost presssure запит в канал(vag-com), а actual pressure не встає, то chiudero трохи лопатки.
обмежувач я видалив його
як я заздалегідь 1 ступеня на високих обертів типу 4800 5000 і 2 градуси на 3500 3800 4000
більше 2 градусів, мені здається, що стіни з доказів. вважати, що він менше 140, раніше, ніж в 130 має кілька форсунок 465cc проти 550cc з 6 отворами наносити краще. ти, як тебе штовхнув?
На n75 він зменшується до певних точках -20% приблизно.... я in bad dad карту, яка повинна ставитися до pid управління, геометрії, чому? перш, ніж я 1,68 бар, і не було до опустіть його... тепер я можу nn змусити її піти за 1,60 бар... piccate 1,62 є спорадичні....
Аванси, залежить від дизель.... якщо мірою відповідає 43 точки на макс-1,5 градусів..... залежить від обсягу....
Без обмежувача, як досягає машина часу??
Ви зняли з картки або на стійці з bdm...?
puntospeed1.3
11-04-2013, 20:53
На n75 він зменшується до певних точках -20% приблизно.... я in bad dad карту, яка повинна ставитися до pid управління, геометрії, чому? перш, ніж я 1,68 бар, і не було до опустіть його... тепер я можу nn змусити її піти за 1,60 бар... piccate 1,62 є спорадичні....
Аванси, залежить від дизель.... якщо мірою відповідає 43 точки на макс-1,5 градусів..... залежить від обсягу....
Без обмежувача, як досягає машина часу??
Ви зняли з картки або на стійці з bdm...?
перевищує 230 на трасі, то я не пішла ніколи до кінця.
від карту.
1 клас 43 - 44 очки.
зменшення б'юся об заклад, у вас за низькими цінами 2000 до 2600 обертів.
у pid, чесно кажучи, не знаю, як вони зроблені не там я втратив стільки часу, щоб шукати їх, але будуть поруч у часи boost?
Cristiano75
11-04-2013, 21:15
перевищує 230 на трасі, то я не пішла ніколи до кінця.
від карту.
1 клас 43 - 44 очки.
зменшення б'юся об заклад, у вас за низькими цінами 2000 до 2600 обертів.
у pid, чесно кажучи, не знаю, як вони зроблені не там я втратив стільки часу, щоб шукати їх, але будуть поруч у часи boost?
Я не знаю, як особі.....
Глия nticipi у мене на всьому діапазоні обертів, починаючи з 1700 приблизно, але залежить від обсягу.. що орі не зменшується, ті більше я modd 2 перерву, і я дав йому заздалегідь було показано вище....
? і як би ущільнюється карту ori x звільнити місце на мод, який служив до мене х до потужності з'єднаний....
але турбіни не можу працювати в цій prex... сенна? рано чи пізно ви знаєте, що силою змусити? мій.. більше 300000 км....
Будьте обережні, якщо закрити, занадто багато vgt, можливо у вас витрата масла....
puntospeed1.3
11-04-2013, 22:08
добре, дякую за поради. але заздалегідь ви дали 1.5 стані всієї кривої або тільки brek більш високі, відповідні часу перераховувати?
Cristiano75
11-04-2013, 22:40
добре, дякую за поради. але заздалегідь ви дали 1.5 стані всієї кривої або тільки brek більш високі, відповідні часу перераховувати?
аванси, дані тільки до перерви оновлені x дизельного палива потрібно в карту
Я дав передоплату від 2000 оборотів, на всій карті до 1/4... і відчув різницю..? в момент х це повний дизель я, належні зняти.. їх rimetter? у блі повній...
Просто мало, і машину відчуваєш, що змінюється.... але якщо eccedi мало будеш напоумляти його так само.....в мінус....
Cristiano75
11-04-2013, 22:40
який рік ? у вашій машині?? скільки км ти зробив??
puntospeed1.3
11-04-2013, 22:43
і a3 2.0 140cv 2008 125.000 km карту від 50 000 до мало речей.
Cristiano75
11-04-2013, 22:57
з скат і фільтр надходження 190hp.....
Якщо замінити натовп з gt1756vk надходження частку 220hp
Cristiano75
11-04-2013, 22:59
і a3 2.0 140cv 2008 125.000 km карту від 50 000 до мало речей.
Ваш двигун повинен бути без проблем.. давайте реліз... ;)
Перші мали проблеми в головах.... ваш, як стартер ? раптовий чи ви ? місце, як правило, відома проблема...??
puntospeed1.3
11-04-2013, 23:25
Ваш двигун повинен бути без проблем.. давайте реліз... ;)
Перші мали проблеми в головах.... ваш, як стартер ? раптовий чи ви ? місце, як правило, відома проблема...??
поясню, машина ? мій близький друг і репетируємо разом.
aime", навіть якщо вільна була проблема на голівці блоку на 80 до 90 000, зараз замінений на код 308c що без поганого.
гарячий старт завжди ок, навіть якщо правильно попередньо на карту.
MisterKappa
12-04-2013, 00:10
Скільки ви отримуєте, залишаючись спокійним ?
Cristiano75
12-04-2013, 02:17
Скільки ви отримуєте, залишаючись спокійним ?
з 1,55 бар "Скат" і "фільтр", ви повинні досягти 190cv, 420 крутного моменту....
MisterKappa
12-04-2013, 11:20
- Винищувачка !
Потім arrotolo маховик я знаю": D
Cristiano75
12-04-2013, 13:10
- Винищувачка !
Потім arrotolo маховик я знаю": D
Якщо дизель і потрібний час, не вібрує нічого.... і частина вже тягнути вниз......
За час їх розраховувати nn ? важко.....
У вас є перевага dell' фронтальний інтеркулер..... x хороший приріст потужності заспокойся....
msport (exil77grande)
13-04-2013, 18:36
з скат і фільтр надходження 190hp.....
Якщо замінити натовп з gt1756vk надходження частку 220hp
50cv тільки карту,каталізатор і фільтр? чи не забагато? ви rullata?
Cristiano75
13-04-2013, 19:23
50cv тільки карту,каталізатор і фільтр? чи не забагато? ви rullata?
Я пробував на моїй машині його скат і фільтр k&n, з мене значення призводять.... я думаю, що навіть з a3, чому? немає...
angelolsp
23-09-2013, 17:14
Я хочу освіжити цю тему говорячи завжди про duration...в цьому випадку я б calcolarmi всі duration, 150 л. с., edc15p x мати 75 мг дизель
angelolsp
23-09-2013, 17:21
тоді перше питання, що я наприклад, якщо перерва в 60 мг з 28? duration для iniettarne більше, я тільки в градусах duration роблю тривати більше l вприскування палива, але ебу завжди думає про те, що він шляхом введення 60 мг?
angelolsp
23-09-2013, 17:33
одна річ, якщо soi починають 28? і мої вз змінені в кінцевому підсумку в 36? finiro впровадити в + 8? від пмс ke може призвести до надмірної fumosita...то змінивши навіть soi, щоб мати уприскування ідеальний cieo саме в +або - 0? з пмс можна зробити? зміни lim кни..або ми не можемо рухатися, багато градусів з soi? вибачте за дурні питання, але я починаю вчитися зараз, поки я вивчав карти основних...
angelolsp
23-09-2013, 17:43
тоді я зробив вигляд, пропорції, якщо я наприклад, я 60 мг до 5000 оборотів з duration 28? щоб отримати 75 мг до 5000 оборотів, на скільки градусів я повинен мати?
60:28=75:xx
(75x28)/60= 35? тому мені було б достатньо збільшити тривалість до 5000 оборотів 7? без повідомити ебу, що ми, вклавши 75 і так далі з 4500 оборотів 3000 об eccc...я щось роблю не так?
Cristiano75
23-09-2013, 23:02
одна річ, якщо soi починають 28? і мої вз змінені в кінцевому підсумку в 36? finiro впровадити в + 8? від пмс ke може призвести до надмірної fumosita...то змінивши навіть soi, щоб мати уприскування ідеальний cieo саме в +або - 0? з пмс можна зробити? зміни lim кни..або ми не можемо рухатися, багато градусів з soi? вибачте за дурні питання, але я починаю вчитися зараз, поки я вивчав карти основних...
Привіт angelolsp, ін'єкції в кінцевому підсумку більш ніж в вмт, і, можливо, дати їй дістатися навіть до +10?, максимальний вихід двигуна у вас в період з 13? і 17? пмс, як правило, бере до уваги 17?...
Аванси не завжди пропорційні.....
X час оновити перші 5 карт часу у мг, що у вас є мета. Ecu ? "не встановлено" x дати вам діагноз на макс-70mg, якщо все slocchi ecu, як для maf 1249,5 як x prex мета 2601, prex turbo 2983, максимальний крутний момент 420 cos? далі....
файл, щоб зрозуміти ви, можливо, я ви вимагаєте занадто багато??
навіть просто адреси будуть добре....
angelolsp
24-09-2013, 16:39
То це і leon 8в 1? серія
Християнин, я не зрозумів, cpsa ви маєте на увазі на 13? чи 17? тобто краще двигун-ce l я в 17? після вмт?? звичайно, я розуміла погано, діагноз я не можу це перевірити х це я не знаю, як я, вводячи точно, я вже in bad dad всі карти основні...потім ви мені говорите, aggionare l ecu до 75 мг у цьому випадку...інші cosse лім диму в ccoppia завжди тільки x діагнозу або машина не дасть (наприклад, понад 420 нм... замість x щодо svbl, залишивши його в 2620 бачив ke я не хочу перевищувати 1,6 бар фіксовані...але пік може пройти його? Зараз оновлю i break з duration і я покажу вам,
Я повинен оновити обертів? тому що я, потягнувши до 5500 і break зупиняються на 5000... інша справа, якщо я не можу їх розраховувати вс пропорції, як я роблю, то d точно?
замість цього вони говорять про soi, як я міг би очікувати, щоб тримати мене ближче, можна в вмт?
останні 2 карти ті ke мають break обертів 0-2500 мг та 30 і іншої 2500-4500 обертів і 40 мг стосуються також?
може піти так перерву встановлено у 75 мг? або я повинен його збільшити, починаючи з 0 мг
puntospeed1.3
25-09-2013, 16:22
досі не можу побачити файли, ліміт повідомлень.
я думаю, що це відноситься до 13? після вмт.
тривалість 5 карта ще є, що це тільки спочатку. дивитися breakponit і розпізнати. останній раз не чіпати не потрібно. працює за розумну ціну обертів. Ви можете так само, торкаючись лише 3.
однак я можу сказати вам, що якщо зловживання з дизельного палива на низьких, навіть якщо svbl залишається 2620 пік проходить легко йдуть навіть на 2-бар у піке.
для soi, не перестарайтеся, або краще не чіпайте їх, якщо не вдається контролювати з vag. Досить 1 - 1,5 градуса на високих обертах, щоб спалити краще, але до системи життя. якщо зловживання машини стін зали повільно і нагадування головку блоку і т. д ..
angelolsp
25-09-2013, 16:27
тоді ви я знаю, першу карту duration, але в break мені 55 мг не 60, як і інші... потім c, і той, який працює до 2500 оборотів в хвилину ви говорите, не торкаючись до нього... я думаю, він не мав на увазі 13 або навіть 17? після вмт ... км. від розрахунків ke я роблю dovreia rrivare до duratio 36? тому я думаю, чіпати soi тільки там, де я збільшується більш дизель дати 2? до 2800 до 3800 x до ступеня max 5000, що ви думаєте?....останнім ccosa якщо я touch soi від 60? tem до 90? до 60? lcioe з machina холодної не буде ніяких досягнень немає? але замість цього ми saranoo один і той же тривалість 36?? спосіб зберегти машину в холоди самі ke інше
puntospeed1.3
25-09-2013, 16:51
для сої, 60 градусів, мені здається, дуже холодною, як правило, ви торкаєтеся останні 2 - 3 карти від 70 градусів, або тільки 90 градусів.
холодно-не тягніть.
Для заздалегідь. речі, що ти говориш ? спробуйте. я зробив карту, як на 140cv bkd даючи заздалегідь, на низьких і менше, на високих обертах, я отримав велике turbo boost внаслідок проковзування зчеплення.
тепер я хотів би повторити спробу, роздаючи тільки на останніх колах і не більше ступеня 1,5. я боюся, що на низьких оборотах високих IQ занадто рано особою від гальма. в той час як ви можете віддати його в нижній частині кола неповнолітніх IQ де ? відкладено спеціально для викидів та шуму. якщо відкрити карту co winols і ви розумієте, як нас, так і затримки низькі. пам'ятайте, що кожні 43 - 44 балів ? ступеня на tdi, але і збільшити потрібно зменшити на карту, це на edc15. але давайте спочатку ви повинні inettare небагато, тому я пропоную вам залишити його в ultimostep.
angelolsp
25-09-2013, 17:00
я не можу nstallare winols я використовую vag люкс edc15, як керівництво..x зчеплення пологів насправді від збільшень вище від 2500 оборотів, а потім кв. км, ми зібрали зчеплення semisportiva
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:00
[QUOTE=angelolsp;60075], ви, я знаю, першу карту, duration, але, break мені 55 мг не 60, як і інші...
так, ви праві. що читається після 22-25? градусів soi, потім на 4000 4500 до 5000 і більше. ця карта не перестарайтеся з дизель. як багато в цих оборотів потрібно менше дизельного палива. і тиск турбо знизиться, тому ви можете збільшити його, щоб 65mg і потім перевіряє, з журналу, як ви впорскує
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:05
я не можу nstallare winols я використовую vag люкс edc15, як керівництво..x зчеплення пологів насправді від збільшень вище від 2500 оборотів, а потім кв. км, ми зібрали зчеплення semisportiva
однак, як soi є карта калібрування для форсунок і змінюються від автомобіля до автомобіля для різних форсунок в залежності від розміру , aumentandoli не та, що ви робите поліпшити завжди піднімають безліч барів, в патронник. тому після того, як inetterai досить торкніться призу, лише на високих і мало.
angelolsp
25-09-2013, 17:05
ок, сьогодні повний x duration, а потім, якщо ви йдете ви можете подивитися і кроком для досягнення
angelolsp
25-09-2013, 17:12
замість цього я хотів chiederi ще, що я помітив, на инжекторах насос, особливо в холод-ке летить від золота, як мінімум, вам risuluta?
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:16
залежить... шумлять холодні, не common rail.
angelolsp
25-09-2013, 17:43
але ви можете виправити posticipandola трохи холодний карту? що ви думаєте?
angelolsp
25-09-2013, 19:32
ОК, я закінчив файлу duration актуальною і перерву...тепер мені залишилося тільки аванси perhe зараз я закінчую l iniezzione в деяких випадках до + 10? від пмс я хотів би avviccinarmi
angelolsp
25-09-2013, 19:41
ось.....
puntospeed1.3
25-09-2013, 20:19
по-моєму, помиляєтеся, розрахувати тривалість. кроком високі.
якщо вам потрібно перейти від (наприклад) 55 60 65 65 70 75 як робити?
потрібно скопіювати поля вихідні значення 65 на цій 55-це в першу чергу. тобто доходи інших.
або зробіть пропорцію, або від вартості 65 - вартість-60)= різниця, і вищої та 65-отримаєте 70. якщо voui 75 помножити на 2 з кроком.
angelolsp
26-09-2013, 02:55
Я зупинив 60 60 75 я, виготовленими методом proprorzioni ke вас в курсі ти.. я бачив, проте, в інтернеті різних карт і вже з 72 або 70, вони duration 36gradi...навіть на початку посту, однак, cicxiogsr запитували манро як iniettava з 5gradi в готелі, і це було більше або менше 10 мг більше, я, вклавши в 15 ще і ще чи menosono з 6 градусів max 7 в деяких місцях ще
puntospeed1.3
26-09-2013, 16:40
ок, я riguradato розрахунки, і я зрозумів. тобто картку, яку ти дав 27%, які не знають, що після карти уприскування.
у overboost поверніть його орі. ви просклоняли так, але кілька пунктів краще, ніж оригінал.
вр limit пара, ви працює, тому 5500? тобто приходить до нас на тих оборотах, завдяки правити?
мені не подобається, обмежувач крутного моменту. diminuiscilo трохи на високих, що все встановлено по 80 мг не має сенсу, якщо навіть їх вимагати. покладіть її на 75 мг, а потім, типу 4200 cominicia, щоб знизити дизельне паливо трохи прийшовши до 5200 я не знаю, скільки повітря вам, але я вважаю, що 60 мг навіть менше, витратьте на 5200giri, так після 4000 оборотів потужність ви зробили і з турбіною, якщо залишаєте 75 мг до обмежувача не думаю палити.
angelolsp
27-09-2013, 01:51
І тлярата всього 75 мг..обмежувачі зроблені в команду, і машина приходить tranquillamenteva 5500 і і входить в litatore тільки ke nn відчуваю, стріляти, бо він прибув без дизельного палива, проте, як я читав, машина стріляє, то назад prrr, коли прийде потужності обмежувач ke в кінці усеро х перших 2-х передач, то після пп ми прибуття передач,...x геометрія nn я хотів би мати piccate як я можу зробити її? Я досі не встановлений манометр, і я не можу стежити за ним...карта 27x cent vag suite kiama корекції l у мене збільшена x 75 мг анке неї..
angelolsp
27-09-2013, 16:18
Тоді x карти soi торкання тільки ті, з 70-х? і потім я намагаюся від 2800 з 2,5? і заходу, до майже може до 5000 оборотів....чи потрібно оновлювати break від 60 крок їх 75 мг чи ні, і потрібен такий anticiper? те ж саме?
puntospeed1.3
27-09-2013, 17:57
але ви стільки курите ? від 1 рангу до останнього вр останні 2 криві, і подивіться, що ви зміните до високих.
за передоплатою на середніх оборотах, якщо хтось на форумі втрутилася, щоб навіть дати пораду, якщо хтось пробував, які результати... не силою aumentandoli перейти більше.
angelolsp
28-09-2013, 11:47
тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...
msport (exil77grande)
28-09-2013, 16:58
тоді машина переходить ке і бомби 2 градуси до середнього до високого ступеня all останній шлюб point...вчора 147 зіставлені якщо не він бампер стрибала...потім 3-ї серії coupe 177 оригінал перо відкривали до 160 до 200, переданих c були 50 метрів...тільки зс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метрів і приїхав вперед майже в 2 машини...
вихлоп і фільтр на цій машині для мене не робить текст або він ще не знаєте, чи був вище карту.
puntospeed1.3
28-09-2013, 21:04
ок.
палити, як ти ставив? якщо ви йдете сильної зробіть відео на трек.
comnuque і тепер реєструвати з vag машини заднім числом не розумієте, що відбувається
angelolsp
29-09-2013, 13:57
Щиро вірю, ke був трохи вище карту, безумовно, працюють більш високі тиски...тому rino машину данила, який уже зробив кілька і, безумовно, знає краще, ніж я..про куріння робить тільки педаль і все, ноя ще й на високих... pultroppo досі не можу vaggarla... сьогодні я зробив leon 110 1.2 prex і 55 мг палива, необхідне і прийшов, милий...з авансів акції
відео...відео...відео...:cool:
puntospeed1.3
29-09-2013, 15:19
і vag ? важливо.... в іншому випадку ви можете сказати, тиск tot дизель малюк.... але в реальності відбуваються інші речі
і vag ? важливо.... в іншому випадку ви можете сказати, тиск tot дизель малюк.... але в реальності відбуваються інші речі
і правда...? він говорив, що якщо не "розблокувати" на ecu до діагностики vedrano значення тільки до певного ступеня....
дизель макс 70mg...
повітря max tot мг...
і так далі...
angelolsp
29-09-2013, 17:48
насправді, оскільки від vag я не бачу більше 70 мг я, підключивши манометр x тримати prex під контролю..
puntospeed1.3
29-09-2013, 19:03
добре робиш... се рубав на карті. прес-turbo я замкнений на edc16u31 але для мг я не можу... але принаймні я дивлюся на тривалість і заздалегідь, якщо вони відповідають тому, що я пишу в карту, тому що я ? сталося так, що значення, які impostavo не підходить на всі автомобілі з коефіцієнт перетворення 0.023437.
angelolsp
30-09-2013, 01:13
Але кв. км, я використав цей чинник перетворення ke однак отримати значення ke c та і розділити x 43 очок і більш або менш подивитися, якщо ви, збігається в обох напрямках
SantaCruz23
31-05-2014, 18:47
хлопці, ніхто з вас не працював з розблокування значення в діагностиці на 3-циліндровий 1,4 pd?