Прагляд Поўнай Версіі : хто мне тлумачыць, як moddare ўсе duration map tdi vag pd?
Прывітанне прыгожыя! як вы бачыце з назвы, я шукаю інфа пра тое, як moddare з congnizione з-за карты працягласці ўпырску дызельнага рухавіка volskwagen pumpe-duse а менавіта фарсунка-помпа....прашу вас, бо я ведаю, што на форуме ўжо ? фармат, добрая група прафесіяналаў, якія не маюць сакрэтаў і гатовы падзяліцца ўсім, што есць? што яны ведаюць,....так як ? параметр, які я не разумею, як moddare я спадзяюся, што сярод вас есць хто, растлумачце мне раз і назаўжды, што.....ад таго, што я даведаўся, я зразумеў, што гэтыя карты,якія ў vag pd некалькі і ў дачыненні да temp рухавік і дызель,можна прыраўняць да часу ўпырску ў рухавікі CR...? акрамя гэтага, не s? вельмі пі?....для гэтага маглі б вы, хто хоча ўдзельнічаць у тэме растлумачыць больш проста можна есць? што выст? раскрываць на тэму, што для мяне ? дастаткова складаны для разумення....
дзякуй усім, хто vorrano прыняць удзел у абмеркаванні, у адпаведнасці з гэтай маей невялікі запыт або няма...
мы ў 54 наведванняў....і ўсе маўчалі....
Chris156
17-12-2012, 20:33
he he he he.. дарагі манро... вы хочаце ўсе сакрэты!!!!
Як я павінен рабіць з вамі!!! даю падказку... успаміны палац з планамі?? у гэтых ecu павінен сказаць табе, што план пачаць і на якім паверсе скончыць....
вы можаце зрабіць прапорцыі ў градусах iq з якой-то матэматычнай формулы??
напрыклад,. калі врі ўводзіць 50 мг да 4000 аб / мін. з 27? сой..я хацеў бы ведаць, як разлічыць працягласць агульнага з гэтай iq і, такім чынам, што, з iq moddata...напрыклад, 60 мг...
з майго боку кажа: megg?ен ess curnut, што болі ў sentut....хто хоча зразумець, разумее....
Прывітанне, манро, я не магу даць вам руку але ўбачыў, што тэма вельмі цікавіць і мяне, вазьмі, як "up" у дыскусію :)
дзякуй rsteam ў "up"...
мабыць, тэму ці ? вельмі сакрэтны або настолькі цяжка патлумачыць, што ніхто не адчувае гэтага.....
у любым выпадку мне было б дастаткова таксама спосаб для вылічэнні колькасці? дызельнае паліва ў адпаведнасці з градусаў,калі c'? так скажам, што то астатнія мяне, то я б толькі....
але нават тут я ўпэўнены, што адказы будуць "свабоды"....
dvdtuning
18-12-2012, 21:00
up я таксама...;)
з майго боку кажа: megg?ен ess curnut, што болі ў sentut....хто хоча зразумець, разумее....
лепш быць абсталяваны канец? костак "рогі" тыповыя cervidi або капытных, як правіла, быць дрэнна чуваць або ingnorati што заўгодна...
карацей кажучы, вы аддаеце перавагу, каб аб'екты не зусім прыемныя ў галаву зусім ingnorati...
Chris156
19-12-2012, 11:56
лепш быць абсталяваны канец? костак "рогі" тыповыя cervidi або капытных, як правіла, быць дрэнна чуваць або ingnorati што заўгодна...
Mannagh табе!!!! Але' назад' галсу' !!!!!
я гэтыя дні пераблыталіся, як толькі я на імгненне бачу карту, тым часам, паглядзець адрасы, якія могуць зацікавіць.
dvdtuning
19-12-2012, 12:13
Дзякуй Chris156 ад таго, што я зразумеў, вы адзін з вельмі разумныя...
Дзякуй Chris156 ад таго, што я зразумеў, вы адзін з вельмі разумныя...
cicciogsr
19-12-2012, 14:03
вы можаце зрабіць прапорцыі ў градусах iq з якой-то матэматычнай формулы??
напрыклад,. калі врі ўводзіць 50 мг да 4000 аб / мін. з 27? сой..я хацеў бы ведаць, як разлічыць працягласць агульнага з гэтай iq і, такім чынам, што, з iq moddata...напрыклад, 60 мг...
з 5? у pi? як удаецца ўводзіць?
puntospeed1.3
19-12-2012, 15:26
тым больш я не думаю, што 27? soi.
глядзіце карты ад золата, і зрабіце лог, як слабакоў.
калі впрысните 50мг з пэўнымі градусаў ад vag; і жаданай працягласці(значэння) у карту, складзіце прапорцыю і ўстаяце, а затым ricontrolli ад vag.
з дапамогай гэтай сістэмы, калі не памыляюся, эбу думае, як, напрыклад, палац планаў.
з 5? у pi? як удаецца ўводзіць?
не l? s?...
я не магу знайсці "падключэнне" паміж ступенямі і iq...вось дзе? праблема....
таму, адказваючы на puntospeed часопіс, у гэты момант для мяне seriverebbe як паленага счаплення...
акрамя таго, пакідаючы прапусціце момант павялічваецца..
з 27? сой і 50 мг колькі градусаў будзе доўжыцца ўпырску такая дызель....
я думаю, што, ведаючы, вылічыць гэта не c'? трэба хітрыкаў...
я верыць у таямніцы веры!!!
puntospeed1.3
19-12-2012, 15:59
тэрмін службы гл. робім часопіс. голас injection duration.
калі ў вас 27 soi і працягласць 36, напрыклад, скончыцца ў inettare ў 9?ATDC
і па твайму думку часопіса, у гэтым выпадку, як гэта можа дапамагчы мне зразумець, калі c'? суадносіны паміж ступенямі і iq???
я быў няправы, пісаць..здаецца, відавочна, што c'? суадносіны паміж ступенямі даўгавечнасці і iq, але, па-твойму, часопіс, як вы маглі б дапамагчы мне зразумець, як разлічыць гэтую прапорцыю??
у асноўным гэта просты матэматычны разлік..я думаю, што нават часопіс ferrari F1 можа ўдакладніць, калі вы не ведаеце, як інтэрпрэтаваць...вы ведаеце, puntospeed??
у чым? разлік прыняць, каб ведаць гэта патаемная таямніца pd vag?
puntospeed1.3
19-12-2012, 17:02
то. я не адзін, хто ведае ўсе сакрэты.
але доказаў, што я раблю, я кажу, edc16, але я гляджу ў каналы log duration, injection quantity, а таксама BTDC soi.
я заўважыў, што ў арыгінале мне прадугледжвалі es 59mg з, напрыклад, за 30 градусаў, працягласць.
для павелічэння колькасці inettata ты крокам карты duration, што я 6 4+2. ce n'? адной поўнай нагрузкі 10х10, што ен да 4, а потым іншы ў канцы 10х10, што вы не зменіце.
карэляцыі мг inettati? вы заўважыце, што, як крокам карту ў пунктах, а не ў% ад часопіса inietterai больш.
Трэба глядзець на значэнні карт, якія я табе сказаў вышэй. ГЭТА ? ПРОСТА ПРЫКЛАД, які я пішу, не прыняць яго, каб добра і капіяваць значэння, вы павінны ўбачыць, што ты.
калі ў 3000giri на карце вы значэнне 1250 і ад часопіса 62mg для inettare 68 што вы робіце? 62 : 1250 = 68 : x x=1370 зразумеў?? pero ? заўседы праверыць ад vag, каб пераканацца ў тым, наколькі ў вас павялічылася. vag чытае да 70mg
гэтыя лічбы добрыя, каб гуляць у лато, па-мойму puntospeed...
не ў крыўду ?!! мае асабістае меркаванне...тады пу? магчыма, што галовы ляцяць, што там я зразумеў, нічога ? вы цалкам маеце рацыю...але на дадзены момант летаюць у мяне ў галаве круціцца без прыпынку, дзіка co sti лічбы...
puntospeed1.3
19-12-2012, 17:45
я не вам я параіў лічбы на самай справе. ва ўсякім выпадку, разваг і няма, то там стаяць стацыянарныя тэлефоны. калі не які-небудзь каэфіцыент пераўтварэння 0.023437 для duration і soi.
у адпаведнасці з agionamento puntospeed пераходзячы ад 59mg з 30? працягласць прыбыўшы ў 68 або 62mg пры ўмове, фактар conversioe як вы ricalcoli агульнае ў градусах??
ragioniamoci разам...я не...даруй.....
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:09
пакінь каэфіцыент пераўтварэння. і што ? ўжываць да значэнняў у карту, каб убачыць, градусаў тэрмін службы.
вы глядзелі карты тэрмін, што маюць значэння?
з, што праграма змяняе? і які аўтамабіль ?
Rileggiti прыклад 62mg, каб перайсці да 68. той 1250 ? працягласць 62. і 1370 і' 68. у 3000giri
каб праверыць, колькі градусаў у вас ўзраслі, нападаў vag, або за 1370 x 0.023437= 32? але вы павінны быць упэўненыя, што паведамляе, і не 33 і інш, не ? дакладны каэфіцыент пераўтварэння.
прабачце puntospeed..lsciamo страціць sw рэдагавання карты жыцця ў чым? аўтамабіль ... і г. д....што-ці чым проста матэматычныя вылічэнні iq-градусаў??не я іду за вамі..калі надаць 68mg трэба 32? працягласці, што centa ўсе астатняе??
чаму вы кажаце, што фактар conv не ? дакладна??cos? у matematicaora ? стала opinone???
прабачце яшчэ раз, але st? спрабуючы зразумець, дажеесли я раблю жарты, якія маглі risulatare мала добрых...(спадзяюся, што няма)
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:24
тады скажыце мне, якія сяды карты працягласць впрыска.
мяне не хвалюе, якія яны есць, або не ўсе карты працягласці ўпырску ў дадзены момант...я проста спытаў, калі разлік ад сябе адправіў, так што вы можаце? appicare ці не, і чаму вы кажаце, што каэфіцыент пераўтварэння не ? дакладна....
проста цікава, калі надаць 62-68mg дызельнага паліва я магу выкарыстоўваць вашу формулу, то есць 1370*0,023436=32?....
проста цікава, калі ? давяраць ці не....
але я s? не ўпэўнены нават ты.....
puntospeed1.3
19-12-2012, 18:34
няма, вы не можаце выкарыстоўваць, таму што, як я пісаў раней, гэта добры прыклад. 1370 ? значэнне, якое стаіць у машыне і не выходзіць нічога.
але, калі вы не ведаеце, распазнаваць карты тэрмін ? бескарысна, што мы казаць, чаму ? іх трэба глядзець, каб пачаць разлік.
cicciogsr
19-12-2012, 21:23
мяне не хвалюе, якія яны есць, або не ўсе карты працягласці ўпырску ў дадзены момант...я проста спытаў, калі разлік ад сябе адправіў, так што вы можаце? appicare ці не, і чаму вы кажаце, што каэфіцыент пераўтварэння не ? дакладна....
проста цікава, калі надаць 62-68mg дызельнага паліва я магу выкарыстоўваць вашу формулу, то есць 1370*0,023436=32?....
проста цікава, калі ? давяраць ці не....
але я s? не ўпэўнены нават ты.....
кажа, што не ? сапраўды, чаму? вы не ведаеце, калі ў рэальнасці? рухавік працуе ў адпаведнасці са значэннямі ад цябе, устаноўленыя на карту, што гэта датычыцца ўсіх і не толькі для vag... у любым выпадку, у вас усе ў карту перш, сканцэнтраваны на тэрмін службы і паралельна ў крычы крокам, каб дабрацца да 10 мг і больш?... я спытаў вас, колькі мг у pi? з 5? чаму? з вашага нумара arrivavi добра ці дрэнна, да 10 мг і больш? але заўседы ў teroria затым вы павінны праверыць гэта, і, верагодна, вы будзеце менш ці больш? але, вядома, не самі лічбы..
кажа, што не ? сапраўды, чаму? вы не ведаеце, калі ў рэальнасці? рухавік працуе ў адпаведнасці са значэннямі ад цябе, устаноўленыя на карту, што гэта датычыцца ўсіх і не толькі для vag... у любым выпадку, у вас усе ў карту перш, сканцэнтраваны на тэрмін службы і паралельна ў крычы крокам, каб дабрацца да 10 мг і больш?... я спытаў вас, колькі мг у pi? з 5? чаму? з вашага нумара arrivavi добра ці дрэнна, да 10 мг і больш? але заўседы ў teroria затым вы павінны праверыць гэта, і, верагодна, вы будзеце менш ці больш? але, вядома, не самі лічбы..
калі я s? напрыклад, што duration ? 32? і ў гэтым "перыяд кутняй" inietto 59mg я не думаю, што, робячы простай прапорцыі можна вылічаць з 5? як inietter? больш....? я паспрабую тое ж самае...
таму, калі б я 59/32=1,85, калі мой маленькі развагі ніжэй вашага,але я не думаю,кожны ў стане вуглавога знойдзе 1,85 мг алею..так з 5? яшчэ inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
Chris156
21-12-2012, 12:06
у мяне не было яшчэ часу, каб адкрыць карту...пераблыталіся ў guesti дзен..
Калі вы прапорцыя, вы можаце высветліць, у якой-то ступені, як і впрысните.
таму разлік іх ад мяне зрабіў набліжэнні дастаткова надзейныя?
таму разлік іх ад мяне зрабіў набліжэнні дастаткова надзейныя?
...........:або:confused:.............
.....addiooooo...мары gloooriaaaa.....
.....addiooooo...замкі ў ariaiaaaaa....
puntospeed1.3
27-12-2012, 18:01
вы вырашылі што-небудзь?
Chris156
27-12-2012, 19:44
я не бачу больш ўстаўлены файл.. :confused:
я яшчэ не вырашыў нічога....
таму што гэтыя мае пытанні для вывучэння....
такім чынам, не маючы пацвярджэння або абвяржэння ў пра час прастою.....
я не бачу больш ўстаўлены файл.. :confused:
крыс..а які файл ты кажаш?? у гэтай тэме ніколі не было файлаў, размешчаных.....
калі ж вы клапоціцеся? магу ўставіць....
прывітанне манро ці магу я спытаць, што тыпу vag гаворым ?edc 15 pd , edc 16u, або ppd?
у siemenes ppd не ведаю, усе фірмы на sid ****llo даследаванні.....
мы гаворым пра bosch edc15-edc16...
sportknight
30-12-2012, 18:42
я не зразумеў яшчэ, які вы хочаце duration map,гэтыя 3, адна за іншы, або тыя, pi? далей, у файле, што я каля дзесяці...
sportknight
30-12-2012, 20:47
ladciando арыгінальныя першыя і і, змяніўшы толькі іншых, па сабе яны шкоды?
вы павінны ведаць, як разлічыць іх працягласць у градусах на аснове дызельнага паліва, што хоча даць у адваротным выпадку, калі тэрмін альбо загадзя,таму што заўседы частка ўсей durat ? так ? проста, каб шкоду занадта рана ці занадта вялікі тэрмін, уклаўшы ў каналізацыю....
я адкрыў тэму па прызначэнні, але здаецца, што ніхто не хоча нічога сказаць нават пра просты разлік, што вы павінны зрабіць, калі.....
2 рэчы....ці няма? і для гэтага не хочуць нават нічога ведаць...
альбо ведаюць, але здаецца, што гэта сакрэт, incondivisibilmente засакрэчана, каб не раскрыць абсалютна....
ах раз s? быць вельмі ўпарты!!
пакуль ніхто не адказвае, ці вы мне, каб пацвердзіць, што разлік зрабіў пу? нармальна развівацца, захоўвацца? да "uppare" у гэтай тэме да канца маіх дзен.....
не ? пагроза....
забыўся.....з новым годам ўсіх вас і вашых блізкіх....
што новы год можа прынесці з сабой усе, што вы хочаце....
ад усяго сэрца вам aguro ўсе добра.....
ПЕРАПІСКА!!!!
sportknight
31-12-2012, 14:30
hahahaah брава
bobracing
31-12-2012, 14:45
я магу сказаць, што карты DURATION, не роднасных паміж сабой , але ecu выкарыстоўвае іх у залежнасці ад ціску ва впускном
sportknight
31-12-2012, 15:02
прабачце,я ? прыйшоў ў гэтым сумневы,калі я час у залежнасці ад абаротаў рухавіка, тэмпературы рухавіка,калі працоўная тэмпература рухавіка ? 90 градусаў..чаму? я павінен змяніць час на крывой вялікі, калі мяне цікавіць толькі біт 90?
у гэты момант я мяняю толькі тое, што біт ад 1500, то няма?
што вы разумееце пад крывой шырокі???
Chris156
01-01-2013, 10:30
манро проста ў мяне есць трохі часу, мы імкнемся прыйсці да**** гэта ваш дылема... што sinceramnnte не падзяляю..вы хочаце, каб дакладна ведаць, колькі впрысните на гэтыя ecu, але на іншых (напрыклад, cr) ці ведаеце вы падлічыць, колькі впрысните калі sfori ў b.point часоў?
я не зразумеў, bewne пытанне.....
што вы хочаце сказаць, "калі sforo i breackpoint часоў"??
не пачаць з прыкладамі!?....
калі няма, вы рукі ў capitonate!!!!
калі я s? напрыклад, што duration ? 32? і ў гэтым "перыяд кутняй" inietto 59mg я не думаю, што, робячы простай прапорцыі можна вылічаць з 5? як inietter? больш....? я паспрабую тое ж самае...
таму, калі б я 59/32=1,85, калі мой маленькі развагі і правільна, на кожны градус кута будзе адпавядаць 1,85 мг алею..так з 5? яшчэ inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
я проста хацеў пацверджання, калі гэты разлік пу? можна давяраць....
s? ? проста інфармацыя...
Chris156
01-01-2013, 12:54
мой пытанне ? чаму вы accanendo на гэтыя ecu, а не на іншых?
мы кажам, што, як разважанне элементарна і без вялікіх прэтэнзій на рэальнасць? можа пайсці ваш разлік..
на жаль, сення знаходзяцца ў эксплуатацыі, і, акрамя таго, я не маю права розуму, каб адкрыць файл і зрабіць разлікі!!!!!! гэтыя святы я знясілены...
Крыс...мой не ? у ожесточении...ы? гэтыя машыны можна выцягнуць дзяржаў абсурднымі, асабліва працуючы ў ecu на працягласць і так як яны, вырашыў ўзяць адзін з гэтых аўтамабіляў я б хацеў даведацца больш вы можаце....
bobracing
01-01-2013, 17:30
Крыс...мой не ? у ожесточении...ы? гэтыя машыны можна выцягнуць дзяржаў абсурднымі, асабліва працуючы ў ecu на працягласць і так як яны, вырашыў ўзяць адзін з гэтых аўтамабіляў я б хацеў даведацца больш вы можаце....
http://ppdmaps.jazdw.net/
бачыў, што вы хочаце вучыцца, гэта табе мінус, спампаваць ўсе, так вы schiarirai ідэі :)
бачыў, што вы хочаце вучыцца, гэта табе мінус, спампаваць ўсе, так вы schiarirai ідэі :)
Прывітанне Боб, дзякуй...не маглі б вы ласкава растлумачыць мне, p? козетта на гэтыя sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але праблема і ў тым, што кожны раз я павінен ствараць драйверы....
мне служыў толькі ведаць, калі разлік, прыведзены раней мог змясціцца....
вы можаце даць мне якую-небудзь раду???
што sw гэта працуе толькі з simens (і тое не ўсе ).. але, не і, што разумею, яшчэ не шмат.. адзінае ecu падтрымліваецца даволі прыстойна, есць ppd групы vag...
я спадзяюся, што аўтар працягвае развіцце..а зараз-зусім трохі, што і спыніўся на версіі 132
а я з гэтай sw мог зняць абмежаванне turbo на маей sid803. перад тым, як перайшлі на больш, чым за 2 секунды 1.5 бар .. зрабіў памылку і рэзкі магутнасць.
bobracing
01-01-2013, 19:00
што sw гэта працуе толькі з simens (і тое не ўсе ).. але, не і, што разумею, яшчэ не шмат.. адзінае ecu падтрымліваецца даволі прыстойна, есць ppd групы vag...
я спадзяюся, што аўтар працягвае развіцце..а зараз-зусім трохі, што і спыніўся на версіі 132
а я з гэтай sw мог зняць абмежаванне turbo на маей sid803. перад тым, як перайшлі на больш, чым за 2 секунды 1.5 бар .. зрабіў памылку і рэзкі магутнасць.
каб зразумець спрачацца тэме дастаткова
bobracing
01-01-2013, 19:01
Прывітанне Боб, дзякуй...не маглі б вы ласкава растлумачыць мне, p? козетта на гэтыя sw...
vabb? tunerpro, то я р?..але праблема і ў тым, што кожны раз я павінен ствараць драйверы....
мне служыў толькі ведаць, калі разлік, прыведзены раней мог змясціцца....
вы можаце даць мне якую-небудзь раду???
спампаваць софт з сайта + карты , загружае карту і ў бок паглядзець інфармацыю, лепш так ;)
дзякуй bobracing мы прав...
калі ў мяне цяжкасці? тады прасіць? даведка.....
яшчэ раз дзякуй....
bobracing
01-01-2013, 19:07
дзякуй bobracing мы прав...
калі ў мяне цяжкасці? тады прасіць? даведка.....
яшчэ раз дзякуй....
ок, no problem ;)
roby прабачце..але карты выхлапных газаў заўседы з сайта tunerpro??
bobracing
02-01-2013, 09:16
roby прабачце..але карты выхлапных газаў заўседы з сайта tunerpro??
так, або калі ў вас есць паказанні BDM таксама добра
ласкава боб вы сказаць мне, дзе спампаваць карты з сайта tunerpro??
....вялікі барт...***** і я заўседы кажу, што я аддаю перавагу мець 100 сяброў а не 100 еўра ў кішэні....
у гэтым выпадку вы неацэнныя.....мая праблема яшчэ вялікая ў цяперашні час ? што на хатнім кампутары, дзе звычайна пішу, і фарматаваць, таму што не дазваляе мне выкарыстоўваць не sw рэдагавання файл winols дэма....таму, пакуль яго не аднавіць, я не так добра studire....таму любая дапамога ? знаходкай...
яшчэ раз дзякуй, сябар!!!
bobracing
03-01-2013, 22:10
ласкава боб вы сказаць мне, дзе спампаваць карты з сайта tunerpro??
Прыклад BDM Files (~2.3MB)
дзякуй боб provvedo адразу, то, калі ў мяне есць сумневы, approffiter? яшчэ ў вашай даступнасці?.....калі я, вядома,.....
яшчэ раз дзякуй....
bobracing
03-01-2013, 23:28
дзякуй боб provvedo адразу, то, калі ў мяне есць сумневы, approffiter? яшчэ ў вашай даступнасці?.....калі я, вядома,.....
яшчэ раз дзякуй....
калі я магу, і я ведаю, pi? што я з задавальненнем
bobracing .. дапамажыце, калі зможаце ...цяпер я ppd maps я зуб атручаны! я хачу, каб здолець супаставіць ppd ....
sportknight
04-01-2013, 09:13
я запампаваў усе, але мне не здаецца, то тыя карты, калі я іду на ecm гэтых адрасоў...booooooo
Як абяцаў манро, сення раніцай я знайшоў дзе-то карту Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? таксама ў базе дадзеных Форуму) і я пачаў studiarmela.
Я выявіў мноства планаў на гэтыя адрасы, якія павінны быць тыя, цікавасць для дадзенага даследавання:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Праблема цяпер ? толькі тое, што іх адназначна.
Першы адрас я не зусім разумею, што такое, другі можа быць час ўпырску попытам манро, і апошнія 4 адрасы падаюцца планы пачатку ўпырску, але я чакаю пацверджання ад pi? эксперты...
Цяпер я спрабую паглыбіць вывучэнне з праграмнага забеспячэння рэкамендуецца bobracing...
на жаль, мне нават не tunerpro працуе на st? пк....я s? што ў сілу абставінаў я павінен адфарматаваць яго....
у той жа час? вы маглі мяне бачыць, то экран карты ў пытанні?
Як абяцаў манро, сення раніцай я знайшоў дзе-то карту Audi A4 1.9 Tdi 130CV HW729 SW705 (gi? таксама ў базе дадзеных Форуму) і я пачаў studiarmela.
Я выявіў мноства планаў на гэтыя адрасы, якія павінны быць тыя, цікавасць для дадзенага даследавання:
7442C
74548
74656
748DC
74B62
74DE8
Праблема цяпер ? толькі тое, што іх адназначна.
Першы адрас я не зусім разумею, што такое, другі можа быць час ўпырску попытам манро, і апошнія 4 адрасы падаюцца планы пачатку ўпырску, але я чакаю пацверджання ад pi? эксперты...
Цяпер я спрабую паглыбіць вывучэнне з праграмнага забеспячэння рэкамендуецца bobracing...
Bart, але гэта машыны, якія ecu мантуе??edc16?? я пытаюся, таму што мяняюцца некалькі рэчаў, у тым edc15 і 16...
у любым выпадку есць, зазірнуў, бачыць-на гэты экран так, вы разумееце, як шмат рэчаў c'? і адрозненні, якія неабходна рабіць паміж карты soi і працягласць, якія могуць выклікаць таксама карты, вз...cio? end of injection= канец ўпырску..што? я не разумею, калі карта пачатку ўпырску больш за 10,не лічачы ўсіх іншых картах soi ў экран,таму што працягласць усяго 4??
ха..гэта і есць файл hexump audi a4 з ecu edc16, як вы можаце праверыць, ці ў экран...
http://imageshack.us/scaled/thumb/829/screenwinolsduration.png (http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenwinolsduration.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/14/screenwinolssoin10.png (http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenwinolssoin10.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/825/screenwinolssoilimitato.png (http://imageshack.us/photo/my-images/825/screenwinolssoilimitato.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/32/screenwinolssoiprincipa.png (http://imageshack.us/photo/my-images/32/screenwinolssoiprincipa.png/)
Прывітанне манро, я падрыхтаваў pdf-файла, апісаныя ў карты, згаданыя раней, цяпер я павінен знайсці спосаб, каб загрузіць яго...
Пасля, вы разумееце асновы, мы можам перайсці да EDC16... ;)
выдатны..я б сказаў... :o
Я, нарэшце, зрабілі! Я не ведаю, чаму, але я не мог загрузіць яго...
барт прабачце, але што sw выкарыстоўваеце, каб выявіць, што ен, гэтак жа карты??мне незразумела, чаму я p? у зман....
на маю думку карты ў pdf, называюцца "карты" загадзя ў таблічнай значэння ў адмоўнай карты тэрмін або ў канцы ўпырску, я маю на ўвазе 74656-748DC-74B62-74DE8...у той час як першыя дзве карты 7442C і 74548, здаецца, карты soi..гэтыя нават у edc15 c'? пры гэтым павінна быць 9 або 10...то там павінна быць карта soi або загадзя, галоўнае, што я не зусім разумею, што камунальныя паслугі? я бачыў пачатак ўпырску ў pd роўны gi? у пачатку, а затым яшчэ там павінна быць карта абмежаванне soi і/або загадзя....
у апошні таксама павінна быць карта выбар з соі ў залежнасці ад тэмп....
Я выкарыстоўваю WinOls, але, не маючы Damos, я шукаю карты і выконваю ўручную.
Я выкарыстаў як фактар пераўтварэння coeff. 0,023437. Гэта правільна, для гэтых аўтамабіляў?
факт ? барт, што soi і/або карты загадзя не могуць мець значэння ў адмоўнае....таму што калі пачатак ўпырску і, такім чынам, загадзя і заўседы перад вмт даць адмоўнае значэнне не мае сэнсу...не s? калі m патлумачыў....
у адваротным выпадку карту вз са знакам мінус, у сэнсе..так як час і заўседы ставілася да пасля вмт, і калі мы знаходзім, што ведаю -2? гэта азначае, што ўпырск паліва заканчваецца 2 градусаў да вмт? sar? пачалася, напрыклад, 6? перад.....
факт ? барт, што soi і/або карты загадзя не могуць мець значэння ў адмоўнае....таму што калі пачатак ўпырску і, такім чынам, загадзя і заўседы перад вмт даць адмоўнае значэнне не мае сэнсу...не s? калі m патлумачыў....
у адваротным выпадку карту вз са знакам мінус, у сэнсе..так як час і заўседы ставілася да пасля вмт, і калі мы знаходзім, што ведаю -2? гэта азначае, што ўпырск паліва заканчваецца 2 градусаў да вмт? sar? пачалася, напрыклад, 6? перад.....
Я згодзен з тлумачэннем,і я заўважыў, таксама адмоўныя, але вы бачылі, добра, што рэгіен у плане? :)
Я зразумеў, карты 74656, 748DC, 74B62 і 74DE8 як планы SOI. (Але я чакаю пацверджання!)
Адмоўныя значэнні ў тых рэгіенах, дзе, па-мойму, вы ніколі не пойдзе працаваць у нармальных умовах выкарыстання...
ну тое, што яны ў карту для s? заўседы служаць на экю для ажыццяўлення пэўных стратэгій..у адваротным выпадку, калі, па-твойму, калі ecu ў гэтай галіне карту іх не v? чытанне які сэнс будзе іх??толькі скрасці прастору?? не думаю...на маю думку, а таксама ў залежнасці ад файла del'а4, што я на winols карты з адмоўным знакам, што толькі чатыры маюць працягласць або вз у той час як усе іншыя кні...
ну тое, што яны ў карту для s? заўседы служаць на экю для ажыццяўлення пэўных стратэгій..у адваротным выпадку, калі, па-твойму, калі ecu ў гэтай галіне карту іх не v? чытанне які сэнс будзе іх??толькі скрасці прастору?? я не думаю...
Вядома, калі есць яны служаць!
Але яны зробленыя ў горадзе, у якім вы знаходзіцеся ў рэліз, так дзе справа? дызельнае паліва, впрыснутое ? мінімальная...
па маім меркаванні, а таксама згодна з файла а4, якія я на winols карты са знакам мінус, што толькі чатыры маюць працягласць ці вз у той час як усе іншыя кні...
Калі ў вас есць Damos, вы можаце даць мне, калі ласка, усе адрасы, SOI, EOI і Працягласць!? :)
У той жа час я імкнуся Damos я таксама... :)
гэтыя вы бачылі іх??
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1680-damos-per-winols
у"да" я хацеў напісаць гэты пост, але я р? "спакаваным" і я адправіў, не пісаць там? што я хацеў..і cio?...
па мне, барт карты duration і карты вз адно і тое ж....толькі што размаўляў праз pm з карыстальнікам на форуме, што я не бачу больш падключыцца сказала мне, тэкставыя словы:6 карты duration ажыццяўляецца ў залежнасці ад ціску ва впускном, soi, у залежнасці ад ціску ва впускном +temp.
цяпер, улічваючы той факт, што anchedagli каналы, размешчаныя я duration бачу толькі 4, астатнія 2 дзе??але, перш за ўсе, відаць, што для соі існуе карта выбару ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка..я думаю, што павінна быць нават карта выбару для duration.....я не st? разумеючы, pi? нічога.....хто-то мякка пу? дапамагчы??
sportknight
08-01-2013, 10:08
6 карты duration?
мы робім адно зман :D
я бачыў толькі 4 карты, працягласць якога павінна быць recovery
і пі? мне здаецца, 6(але я магу і памыляцца) кні
у duration-я зменены такім чынам, што ад 80gradi у 90-х было 120 балаў у пі?,амаль 3 градусы,як мне было прапанавана,
le soi так, каб у канцы было 120 балаў і больш?(нават у чу? амаль 3 градуса)
цяпер, не маючы перад карту я не ўпэўнены на 100%, але памятаю, што cos?
аўтамабіль ідзе вельмі добра,як 130cv нават калі турба я даў, ці 60, ці 80 ачкоў,так што трызненне...
калі ўсе ў парадку, я думаю, што так шмат дрэннага, так змяняць не будзе?,? тое, што sti дызель ідуць ўпэўнена супастаўленыя з дзецьмі
Прывітанне sportknight, але ў якую карту вы маеце на ўвазе? Тая, што я адправіў я ці ваша, што вы змянілі? :confused:
Дзякуй
puntospeed1.3
08-01-2013, 13:14
6 карты павінны быць, тыя 4, якія ен знайшоў, sportknigth яшчэ адзін непасрэдна перад і адразу пасля. розных памераў, то есць 10х10
sportknight
08-01-2013, 15:35
вы маеце рацыю, барт,я меў на ўвазе карту, якую я зрабіў на мінулым тыдні ў гольф ў гэтай тэме
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1626-Golf-2008-1-9-tdi-105cv-del-2008-un-aiutino-con-le-mappe
Прывітанне sportknight..на практыцы, як вы змаглі calcolarti колькі градусаў застаецца адкрытым, інжэктар і колькі впрысните???
sportknight
08-01-2013, 20:02
2284
гэтыя soi гольф-105 tdi з dsg
я зменены для кожнай крывой ад 80 да 90 градусаў даданне 120 ачкоў і cio? амаль 3 градусы
для calcolarmi асобныя крывыя, я пачаў з першых, якія вылучаюцца легка
sportknight
08-01-2013, 20:03
Прывітанне sportknight..на практыцы, як вы змаглі calcolarti колькі градусаў застаецца адкрытым, інжэктар і колькі впрысните???
манро не перашчыруйце,некалькі дзен таму я павінен быў яшчэ зразумець, якія былі гэтыя крывыя :D
вы ўпэўненыя, што гэтыя карты soi?? мне здаецца, карты duration або вз....але магу і памыляцца....здольнасць? рост няўдачай, калі есць значэння негатыўных карт duration
sportknight
08-01-2013, 20:19
22862287
гэтыя duration,я бачу, першы адрозніваецца ад іншых,я думаю, гэта recovery..то есць 6...потым яшчэ 2...
я змяніў толькі 6 усе з той жа палітыкі
sportknight
08-01-2013, 20:23
выбачайце манро,ты сказаў што-soi яны, як bp тэмпература,не так??на першай карцінцы называецца soi bp 5000 і да 90000 я думаю, абаротаў і тэмпературы няма?
у першым jpeg не бачу восяў....
у іншых малюнках,якія клічуць duration бачу, што восі спыняюцца на 5000 і 6000 абаротаў і адпаведна iq.....
sportknight
08-01-2013, 20:39
ну і што? ці не тыя карты, зацікаўленых?
аднак, гэтыя апошнія павінны быць вз..таму што я бачу, крывыя, што splatter ўверх прыкметай таго, што значэнні ў адмоўнае, што толькі карты вз....
sportknight
08-01-2013, 21:48
есць і іншыя, якія могуць ведаць?
E92_mpower
08-01-2013, 21:58
абмеркаванне дурдома....
толькі манро можа адкрыць...:D:D:D:D
ад зазірнуў, бачыць-на гэты экран так, вы разумееце, як шмат рэчаў c'? і адрозненні, якія неабходна рабіць паміж карты soi і працягласць, якія могуць выклікаць таксама карты, вз...cio? end of injection= канец ўпырску..што? я не разумею, калі карта пачатку ўпырску больш за 10,не лічачы ўсіх іншых картах soi ў экран,таму што працягласць усяго 4??
ха..гэта і есць файл hexump audi a4 з ecu edc16, як вы можаце праверыць, ці ў экран...
http://imageshack.us/scaled/thumb/829/screenwinolsduration.png (http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenwinolsduration.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/14/screenwinolssoin10.png (http://imageshack.us/photo/my-images/14/screenwinolssoin10.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/825/screenwinolssoilimitato.png (http://imageshack.us/photo/my-images/825/screenwinolssoilimitato.png/)
http://imageshack.us/scaled/thumb/32/screenwinolssoiprincipa.png (http://imageshack.us/photo/my-images/32/screenwinolssoiprincipa.png/)
*sportknight глядзець гэтыя каналы, так вы разумееце, колькі карт есць....
чытайце карты на дысплеі злева...
2284queste з'яўляюцца soi гольф-105 tdi з dpf
я зменены для кожнай крывой ад 80 да 90 градусаў даданне 120 ачкоў і cio? амаль 3 градусы
для calcolarmi асобныя крывыя, я пачаў з першых, якія вылучаюцца легка
Перш чым impazzisca, вы можаце ветліва сказаць, што кошт канверсіі вы выкарыстоўваеце на восі?
Улічваючы, план 1D69B4:
Вось X ідзе ад 861 да 5000, таму я мяркую, што RPM --> coeff. пераўтварэнні = 1
Вось Y ідзе ад 3000 да 9000! Што павінна быць і што coeff. пераўтварэнні выкарыстоўваюцца?
Вось Z кажаце, быць градусаў загадзя: у дыяпазоне ад 950 да 1400! Што coeff выкарыстоўваюцца, каб пераўтварыць іх?
для восі z-пераўтварэння павінны быць зроблены, каб 0,023437...так што 1400 пунктаў-32,8 вуглавыя градусы адкрыцця..
для восі y, якія павінны быць або iq або temp рухавік,я думаю, больш...каэфіцыент пераўтварэння і 0,010000....
ps:на самай справе, bart, я таксама губляе ўсе валасы....
Пытанне, напэўна, дурны...
Хто-небудзь ведае, як ажыццяўляецца ціск упырску на гэты тып рухавікоў? І толькі механіка, без электроннага кіравання? Калі б хто-то выпадкова які-небудзь дакументаў аб тым, і жадаеце апублікаваць яго, то я быў бы ўдзячны: я хацеў бы паглыбіць свае веды пра...
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1842-service-vw-1-9-tdi-pd-edc15
Дзякуй манро! Цікава... :)
SandroMarciano
27-03-2013, 12:56
riapro гэтую тэму, чаму? я хацеў sapene пі? на гэтых рухавіках, у прыватнасці, я ў майстэрні tdi 3-цыліндравы. Я чытаў, я думаю, усе тое, што ? напісаў на італьянскай мове ў інтэрнэце адносна гэтых карт, прыводжу:
карты, якія рэгулююць працягласць 6, 2 з іх 10x10 і знаходзяцца ў пачатку і ў канцы, я чытаў, што "пры поўнай нагрузцы", але не ведаю, што гэта значыць.
астатнія 4-4-парогавыя значэння тэмпературы рухавіка, ад пі? халодная вада ў pi? гарачая.
затым іншыя карты, галоўнае наяўнасць IS (injection start), якія 10 карты без восі ведаў, вельмі дзіўна, чаму? павінны рэгуляваць апярэджанне ўпырску? калі я ўвяду каэфіцыент пераўтварэння 0,023438, заўважу, што значэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі (хто-то кажа аб зрушэнне). Аб IS я чытаў, што вы змянілі ў адмоўную.
Хто-то пу? пацвердзіць, ці есць? што я паведамляю ? правільна?
Дзякуй
SandroMarciano
27-03-2013, 13:10
edit я няправільна пісаць, гэта не правіла, загадзя, але кут пачатку.
magi1984
27-03-2013, 13:39
поўная нагрузка азначае, што гэтыя карты, якія выкарыстоўваюцца ў эбу, калі топчаш на планшэт педаль акселератара
sportknight
27-03-2013, 13:45
Што эбу збірае 3 cilibdri? Заўседы bosch?
SandroMarciano
27-03-2013, 14:58
поўная нагрузка азначае, што гэтыя карты, якія выкарыстоўваюцца ў эбу, калі топчаш на планшэт педаль акселератара
ОК, а то я думаў таксама, але сумневы ў мяне на восі, у якім мы знаходзім мг/штрыхі, як быццам, што карта працуе па-іншаму... і тады ж я ніколі не чуў іншых блокаў кіравання, якія маюць карты, якія дзейнічаюць у поўнай нагрузцы...
У любым выпадку, заўседы edc15, класічны рухавік 1.9 TDI, які мае магутнасць і крутоўны момант барацьбы цыліндру...
puntospeed1.3
27-03-2013, 17:06
прывітанне. яго працягласць 10 x 10, што нас цікавіць ? першае, перад тымі, 4. іншая дзейнічае да 2500 абаротаў у хвіліну. і не будзе ніколі чапаць не трэба
Вызначаецца поўная нагрузка, можа ўвесці ў зман, што карта чытаецца ў tot. градусаў наперад = пачатку ўпырску. счытваецца з 25? градусаў btdc,затым на высокіх абарачэннях.
А затым счытвае толькі апошнія палях кажучы таблічны; на 2.0 tdi ледзь закона qsta карту, чаму? спыняецца на 25.4? загадзя, як абмежавальнік soi. і калі закон мае вельмі маленькія значэння, а затым уверх, мае мала дызельнага паліва і заканчваецца штуршок класічны з tdi.
каэфіцыент пераўтварэння і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як працягласць впрыска, што для пачатку ўпырску.
вы заўважыце, што павелічэнне qsta карту рухавіка cominciera' будзе моцным высокіх regimi. заўседы, што чытае, каб зрабіць яе лепш чытаць і разумець, як гэта працуе вам трэба зрабіць, часопісаў, адсочваючы загадзя btdc і працягласць упырску.
SandroMarciano
27-03-2013, 17:33
прывітанне. яго працягласць 10 x 10, што нас цікавіць ? першае, перад тымі, 4. іншая дзейнічае да 2500 абаротаў у хвіліну. і не будзе ніколі чапаць не трэба
Вызначаецца поўная нагрузка, можа ўвесці ў зман, што карта чытаецца ў tot. градусаў наперад = пачатку ўпырску. счытваецца з 25? градусаў btdc,затым на высокіх абарачэннях.
А затым счытвае толькі апошнія палях кажучы таблічны; на 2.0 tdi ледзь закона qsta карту, чаму? спыняецца на 25.4? загадзя, як абмежавальнік soi. і калі закон мае вельмі маленькія значэння, а затым уверх, мае мала дызельнага паліва і заканчваецца штуршок класічны з tdi.
каэфіцыент пераўтварэння і 0.023437 на edc16, а 0.023437 -78 на edc15 як працягласць впрыска, што для пачатку ўпырску.
вы заўважыце, што павелічэнне qsta карту рухавіка cominciera' будзе моцным высокіх regimi. заўседы, што чытае, каб зрабіць яе лепш чытаць і разумець, як гэта працуе вам трэба зрабіць, часопісаў, адсочваючы загадзя btdc і працягласць упырску.
дзякуй вам вялікі, гэта толькі ваш пост, што вы напісалі, вы навучылі мяне pi? усе абмеркаванне прачытаць усе раніца! Цяпер ? усе ясна!
толькі адно мне не вяртаецца, але калі фактар 0.023437 (-78 афсет) распаўсюджваецца таксама на працягласць не вернецца больш? нічога!
puntospeed1.3
27-03-2013, 17:44
няма, няма duration
SandroMarciano
27-03-2013, 17:48
ок, тады я пацвярджаю, што ? усе ясна!
puntospeed1.3
27-03-2013, 18:14
riapro гэтую тэму, чаму? я хацеў sapene пі? на гэтых рухавіках, у прыватнасці, я ў майстэрні tdi 3-цыліндравы. Я чытаў, я думаю, усе тое, што ? напісаў на італьянскай мове ў інтэрнэце адносна гэтых карт, прыводжу:
карты, якія рэгулююць працягласць 6, 2 з іх 10x10 і знаходзяцца ў пачатку і ў канцы, я чытаў, што "пры поўнай нагрузцы", але не ведаю, што гэта значыць.
астатнія 4-4-парогавыя значэння тэмпературы рухавіка, ад пі? халодная вада ў pi? гарачая.
затым іншыя карты, галоўнае наяўнасць IS (injection start), якія 10 карты без восі ведаў, вельмі дзіўна, чаму? павінны рэгуляваць апярэджанне ўпырску? калі я ўвяду каэфіцыент пераўтварэння 0,023438, заўважу, што значэння з'яўляюцца цалкам фіктыўнымі (хто-то кажа аб зрушэнне). Аб IS я чытаў, што вы змянілі ў адмоўную.
Хто-то пу? пацвердзіць, ці есць? што я паведамляю ? правільна?
Дзякуй
Есць 9 або 10 карт, загадзя soi. на 90 градусаў, вада выкарыстоўваецца апошняя карта.
Астатнія 4 карты duration счытваюцца на падставе ступені пачала загадзя.
я не ведаю дакладна вось, НАПРЫКЛАД, каб зразумець логіку.
да 10?btdc градусаў законе першай
да 15?btdc-2?у
да 20?btdc 3?у
да 24?btdc 4?у
затым з 25?btdc на 10 x10
калі, вядома, крокам наперад пуск мяняецца няшмат, як чытаюцца
SandroMarciano
27-03-2013, 18:37
ок, такім чынам, для мод лінейнай ? добра, аднак, змяніць усе 4-5 duration і апошні загадзя, ці не так?
SandroMarciano
27-03-2013, 19:10
34233424
Гэта могуць быць абмежавальнікі загадзя? не хапае яшчэ? потым я спытаў, нават калі і есць абмежавальнік тэрмін службы цяпер будзе вельмі моцна@? лепш на карту, я ўбачыў прамой лініі са значэннем 1500punti, якая памнажаецца на 0,023437 d? 35?.
puntospeed1.3
27-03-2013, 21:08
я яшчэ не магу паглядзець фатаграфіі.
абмежавальнік працягласці не існуе больш ? яшчэ ад тэрміну службы. заўседы правяраць з часопіса! можа адрознівацца на некалькі градусаў з разлікам.
абмежавальнік загадзя ен трохі пасля перадаплаты, у залежнасці ад таго, на мадэлі будзе ўсталяваная на 25-26 градусаў; на прабелы версіі fap будзе 27. нагадвае крывую загадзя.
вы таксама можаце змяніць толькі працягласць 2 , 1 і ultima., як правіла, не трэба расцягваць ўпырску на нізкіх колаў, калі ўвага працягласць 3 і 4 маюць значэння, значна больш bassi. калі вы хочаце краніце краніце толькі на апошнія 2, 3 слупкі, якія будуць адчуваць, калі нават з нізкіх абаротаў пакладзеце ўсе чэр.
puntospeed1.3
27-03-2013, 21:13
дадам, што калі тачка з ecm жыцця, вам будзе трохі балюча, таму што пры захаванні прымушае капіяваць павелічэння тэрміну boostxrpm 1) на ўсе 4 крывыя так, дапусцім так, вы можаце паліць, каб без нічога і seghettare
MisterKappa
03-04-2013, 11:35
Я interessatissimo, а я гэтую тэму..
між тым, я чытаю добра topic :)
Cristiano75
10-04-2013, 02:03
Каб змяніць з ecm, я раблю гэта як у таблічным, што ў 2d, а не v? факт n? у n кропак? (у працэнтах).
У карту SOI 10, у залежнасці ад тэмпературы рухавіка выбіраецца карта, якая адпавядае, што, у сваю чаргу, у адпаведнасці з загадзя сустрэнемся? выбраную карту ўпырску 1 з 6......камутатар знаходзіцца ў канцы карты ўпырску....
Ecu edc15p ? "не ўстаноўлены", каб даць значэння ў дыягностыцы да 70mg, больш чым трэба sbloccarla.......... гэтак жа, як MAF, што d? у якасці значэння 1249,5.. але можа даходзіць да 1850mg прыкладна, калі я не памыляюся.. сов? ? карту аб'ектыўнае turbo і канала пара... мацуецца ў врі ў 421Nm....
Каб адчуваць падаўся ? добра праводзіць n75 сенна? вы адчуваеце, што машына, частка сцяны, то ўдар subito.........
Cristiano75
10-04-2013, 02:05
ах, забыўся, для кожнага змены табліцы ? добра абнавіць break........
puntospeed1.3
10-04-2013, 02:24
кіраванне n75? як вы плануеце павялічыць значэння?
калі не абмен i break? я заўважыў, што прырашчэнне прымае ж
MisterKappa
10-04-2013, 09:27
Што і n75? ЗАКІС азоту ?
:D
У N75 ? электрамагнітны клапан, які кіруе прывад перепускного клапана або зменнай геаметрыі, у залежнасці ад тыпу турбакампрэсара.
І таксама называюць "pierburg".
Cristiano75
10-04-2013, 10:35
кіраванне n75? як вы плануеце павялічыць значэння?
калі не абмен i break? я заўважыў, што прырашчэнне прымае ж
У n75 ? карту, што ecm вызначае тэрміны overboost.
паглядзіце на 2d-x зразумець, як moddarla і памятайце, што ў карты tdi зоны таблічных, дзе ecu не часта выкарыстоўвае значэння змяшчаюцца l? так.. у якасці напаўняльніка...
MisterKappa
10-04-2013, 10:47
Вялікі cristiano75, дзякуй .. мабыць, вы ведаеце пра quuesti рухавікоў, так ;)
У мяне, як я думаю, я зразумеў, для адлюстравання не перабольшаны, проста рэдагаваць карты ў драйверах ecm..
Ін'екцыі parzializzate, абмежавальнікі крутоўнага моманту і turbo, і, магчыма, невялікае павышэнне ціску (што тут некаторыя павялічваюць роўным чынам па ўсей табліцы, некаторыя іншыя робяць гэта ў працэнтах.. )
Авансавыя плацяжы тычацца, калі вы сцвярджаеце, трохі больш, няма ?
Cristiano75
10-04-2013, 12:13
Вялікі cristiano75, дзякуй .. мабыць, вы ведаеце пра quuesti рухавікоў, так ;)
У мяне, як я думаю, я зразумеў, для адлюстравання не перабольшаны, проста рэдагаваць карты ў драйверах ecm..
Ін'екцыі parzializzate, абмежавальнікі крутоўнага моманту і turbo, і, магчыма, невялікае павышэнне ціску (што тут некаторыя павялічваюць роўным чынам па ўсей табліцы, некаторыя іншыя робяць гэта ў працэнтах.. )
Авансавыя плацяжы тычацца, калі вы сцвярджаеце, трохі больш, няма ?
залежыць, што рухавікі, вы павінны moddare.... для некаторых досыць мала, x іншыя змены, p? pi? глыбокія.... а ecm не выдае ўсе карты кіраўніцкія расходу, дызель, турба.
авансы нават іх згадвае........
залежыць ад ecu рухавіка кіруе... канчатковы вынік ? усе ж, у каэфіцыент магутнасці, крутоўнага моманту, 130cv seat, skoda vw-audi маюць "значэння налады" па-рознаму...... і паводзіны па-рознаму...
Cristiano75
10-04-2013, 12:23
Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....
Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....
Таму, каб зрабіць 4 - 5 тэстаў трэба зрабіць пяць поўных дызель;)
puntospeed1.3
10-04-2013, 12:50
У n75 ? карту, што ecm вызначае тэрміны overboost.
паглядзіце на 2d-x зразумець, як moddarla і памятайце, што ў карты tdi зоны таблічных, дзе ecu не часта выкарыстоўвае значэння змяшчаюцца l? так.. у якасці напаўняльніка...
ок.
я я спрабаваў іх змяніць.
у edc 16, калі вы іх падымеце павялічвае ціск павінны быць працэнт duty cicle значэння, кантралюючы з vag.
я заўважыў, што калі іх закране прыкладна 2000-2500 абаротаў у хвіліну , дадайце час ўпырску у гэтых абаротаў зменены, робіць вялікія пікаў turbina. на самай справе ў маючых адбыцца выпрабаваннях я паклаў іх у крычы, і ў выпадку, калі іх рост трохі вакол 3500 4000 трымаць крыху больш-гэта ненармальна, што разбураецца, нават калі павялічыць карту turbo
MisterKappa
10-04-2013, 12:56
Неўзабаве мне прыходзіць MPPS.. не магу чакаць, каб пачаць, каб эксперыменты..
Але будзе лепш, чым чакаю, што будзе цепла, каб пачаць рабіць з пісання..
Так, па крайняй меры, калі inchiodo усе, я іду на працу ў самакат :D
Cristiano75
10-04-2013, 13:18
калі вы хочаце быць придирчивыми, нават 100 поўныя.....
Нават шлюб змяняецца, калі вы размясціце дызель з нармальнай сіні дызель ці іншае......
а ? адзіны спосаб грубы, каб зразумець, калі праца, якую вы робіце вы на шляху...
я ў пачатку быў у мінулым памылкі на 3,5% у версіі на врі +5/6%... пасля таго, як зразумелі, як modda цяпер сын " або " у +1/1.5%..з egr зачынены, не дрэнна, калі памятаеце, у зменных памылка, што не можа? здзейсніць ecu, і нават невялікія разлікі, зробленыя на месцы ад vw і ад некалькіх палях, якія складаюць час ўпырску.... ecu павінен інтэрпаляцыяй час, калі трэба расходзе паміж ляжыць паміж значэннем і тым, побач (+ або -), больш ? скачка лепш riveler? памылка....
У edc16 часта x змены запасаў не трэба абсалютна, каб дакрануцца да іх.......
У tdi залежыць.. есць карты, якія, як абмежавальнікі, якія павінны быць размешчана на pid турбуе.. калі ад занадта дызельнага паліва і ecu затрымлівае кіравання vgt за piccate stratosferiche.. і часта здараецца таксама, што прапускае turbo боку кампрэсара.......
puntospeed1.3
10-04-2013, 13:31
добра, калі я хачу надаць дастаткова, больш ад 75 мг і 80-я павінен закрануць.
а пік я дадаю даючы меней дызельнага паліва, як мяжа, есць і счаплення, што на нізкіх я не магу перабольшваць
у probelma ? на 3.800 4000 абаротаў, што я ў 1.3 бар стацыянарныя хацеў бы зрабіць тэст на 1.5 бар, павялічыўшы ў раене час overboost, то прымусіць яе зніжацца ў любым выпадку.
? a3 140 л. мантуе 1749va не можа павярнуць 1.7. фіксаваны
прывітанне cristiano75...па-добраму не маглі б вы растлумачыць гэтую працэдуру вас згадваецца, што будзе служыць для мэт разліку duration tdi??
загадзя дзякуй за адказ..
Cristiano75
10-04-2013, 23:27
прывітанне cristiano75...па-добраму не маглі б вы растлумачыць гэтую працэдуру вас згадваецца, што будзе служыць для мэт разліку duration tdi??
загадзя дзякуй за адказ..
у duration, што яны не збіраліся, я заўважыў, як, чаму? курыў у машыне, але гэта пу? таксама залежаць ад іншых фактараў, але, перш за ўсе, я ўбачыў, што бартавы кампутар меў павялічваецца памылка ў разліку паліва.
разлік ? вельмі проста.
Я раблю першы поўны да краю вечка дызельнага паліва, у рэзервуарах групы vw-audi, запаўняючы таксама частка нумароў з паветра ? зносіны з valvolina вентыляцыі побач з коркам......
Azzerro, бартавы кампутар, (я іх azzerro абодва, так што нумар 1-гэта той, з № 2). Пачатак, або. карыстацца машынай, як звычайна, пакуль у рэзерв, а затым вярнуцца, каб зрабіць поўны дызельнага паліва і вярнуць ****llo заўседы да краю капялюшыкі і запаўняючы нумар, як паказана вышэй, і ў гэты момант я бачу метраў помпы тое, што ен забівае.
Прывяду прыклад з лічбамі, цяпер што ? + ясна:
Бартавы кампутар паказвае з моманту апошняга абнулення es 1247km, сярэдні расход 19,6 km/l (я кадавання японская), калі вы ў еўропе будзеце 5.1 l/100km. помпа паказвае размеркаванне 64.28L.
У гэты момант вам трэба зрабіць, 1247km/64.28 L=19.40 км/л (гэта ? прабег сярэдні vs аўто адносна помпа) (помпа мае хібнасць вельмі нізкая ... %1000, каб вы маглі вызначыць амаль дакладнае)
Бартавы кампутар замест 5.1l х 100км =19.6 km/l
У гэты момант вы робіце 100-[(19.4/19.6)*100]= +1.02% Гэта ? шлюб паміж спажываннем разлічваецца ад с бартавы кампутар і фактычная на самай справе, калі вы робіце 19.4+1.02%=19.6 < /л
Калі вы робіце тэст, змяняючы значэння таблічных x разглядацца без змены іх зламаць і выкананні поўнага і канчатковага разліку вы ўбачыце, што супраць бартавы кампутар avr? адхіленне-не sar? +1.02%, але + ўверх + ўніз у залежнасці ад памылкі, што вы здзейснілі....
Cristiano75
10-04-2013, 23:42
добра, калі я хачу надаць дастаткова, больш ад 75 мг і 80-я павінен закрануць.
а пік я дадаю даючы меней дызельнага паліва, як мяжа, есць і счаплення, што на нізкіх я не магу перабольшваць
у probelma ? на 3.800 4000 абаротаў, што я ў 1.3 бар стацыянарныя хацеў бы зрабіць тэст на 1.5 бар, павялічыўшы ў раене час overboost, то прымусіць яе зніжацца ў любым выпадку.
? a3 140 л. мантуе 1749va не можа павярнуць 1.7. фіксаваны
Будзьце асцярожныя, каб павялічыць час overboost........ выбуху можа быць не за гарамі......
Дызельнае паліва адпраўляе вас у overboost натоўп.... калі пп адрэгулюйце vgt..... Затым, як я ўжо? сказаў.... калі не развязана..... ? як корак сцены... ...... ? дызельнае паліва, f? рэзюмэ і не prex turbo....
У prex turbo служыць правільны выбар, каб трымаць afr такі, што машына не "тытанік" з коламі..... тады глядзіце самі..... турбін, калі яны былі набыты за межамі італіі, не варта жарт.. пу? спрабаваць рабіць якія-небудзь доказы.....
Акрамя счаплення ведаю, калі reggerebbe..... у мяне гольф 130cv я замяніў інтэркулер з 1-кітайску і звязаных з імі трубаправодаў ад 57 мм (гэта на врі ? басейн у met?), блінец, што і 1.8 t, карту, фільтр k&n, выдалены MAF і Кэт.. я 42кг/м у 2100gg і паміж 1800 і 2800 не апускаецца ніжэй за 40 кг/м і прыбывае ў 183cv у 4330 аб/м....
puntospeed1.3
11-04-2013, 00:14
Будзьце асцярожныя, каб павялічыць час overboost........ выбуху можа быць не за гарамі......
Дызельнае паліва адпраўляе вас у overboost натоўп.... калі пп адрэгулюйце vgt..... Затым, як я ўжо? сказаў.... калі не развязана..... ? як корак сцены... ...... ? дызельнае паліва, f? рэзюмэ і не prex turbo....
У prex turbo служыць правільны выбар, каб трымаць afr такі, што машына не "тытанік" з коламі..... тады глядзіце самі..... турбін, калі яны былі набыты за межамі італіі, не варта жарт.. пу? спрабаваць рабіць якія-небудзь доказы.....
Акрамя счаплення ведаю, калі reggerebbe..... у мяне гольф 130cv я замяніў інтэркулер з 1-кітайску і звязаных з імі трубаправодаў ад 57 мм (гэта на врі ? басейн у met?), блінец, што і 1.8 t, карту, фільтр k&n, выдалены MAF і Кэт.. я 42кг/м у 2100gg і паміж 1800 і 2800 не апускаецца ніжэй за 40 кг/м і прыбывае ў 183cv у 4330 аб/м....
у вентыляцыйных выцяжных, як цяпер, - да 2500 аб boosta 1.7bar да 3400, я 1.5bar 3800 1.3bar 4200 1.2bar
duration я паставіў 77mg і паліць трохі, але нічога перабольшаныя
паспрабую пакласці яшчэ і дызель прыкладна ад 3000 да 4000.
аднак ужо ходзіць
Cristiano75
11-04-2013, 00:54
у вентыляцыйных выцяжных, як цяпер, - да 2500 аб boosta 1.7bar да 3400, я 1.5bar 3800 1.3bar 4200 1.2bar
duration я паставіў 77mg і паліць трохі, але нічога перабольшаныя
паспрабую пакласці яшчэ і дызель прыкладна ад 3000 да 4000.
аднак ужо ходзіць
Мой, які я паставіў prex = 1,55bar, даходзіла да 1,68 і не хацеў сысці.... цяпер заўседы з 1,55bar прыходзіць, калі ад газу 0-100 стрэл на макс-1,60 x імгненне, а затым стабілізавацца ў 1,55bar...
skatalizzala і фільтр k&n gi? вы ўбачыце, што рэчы, андрэ? лепш на высокіх......
кантралюе час, чаму? з 1,7 бар з afr 16,5 можна надаць 76mg амаль без дыму.... воблака ? рэгулярным, калі f? шмат, магчыма, ты прапусціў што-то...
puntospeed1.3
11-04-2013, 01:06
ен у мяне таксама усталяваны ў абмежавальнік ціску 1.55 або 1.6. але шчупак 1.7 нават 1.8 з 5?
фільтр ўжо есць? sprintfilter панэлі.
на самай справе з 75 мг не паліць, калі не які-то пыхкаў, як я з дызель ен пачаў бачыць, сапраўды з 77mg больш я іду хутка, яшчэ і воблака застаецца прымацаванай да дзвярэй і не пакідаю чорныя сляды.
а ў ўчастку не хапае, трэба паспрабаваць паставіць больш млявыя мускулы на 3500 3800 так sfrutto яшчэ ў перадач і, як вы кажаце мне паспрабаваць паставіць час overboost арыгінальныя.
але, бачачы некаторыя карты dell n75 ваш 130cv мы ўжо больш закрытыя лапаткі пасля 3500giri тди 140.
Cristiano75
11-04-2013, 01:27
значэння таблічных залежыць ад дызель (перапынку), ад тыпу турбіны, што c'? пад gt1749v есць мноства... ад лініі наддувочного паветра.... pid.....
за кошт, што 150cv мае vgt у некаторых месцах 30% + закрытая маей......
у n75 ? ключавы момант x адчуваць сябе на ўчастку....... глядзіце самі.. па меры змены падачы рухавіка.. вы лічыце, што ператвараецца.... але, як і ўсе служыць правільны.. занадта калечаць.....
puntospeed1.3
11-04-2013, 01:51
з авансаў я паспрабаваў. пад бярэ ўсе сілы, якія вы хочаце ? змяняецца шум, але калі злоўжыванне для высокіх абаротаў не цягнецца ад часу.
турбіна ? ж 1749va.
у мяне есць гольф-130 977-272 карту n75 ? амаль ідэнтычныя, то ад 3500 у апошнім слупку есць розніца 1000 1500 пунктаў.
часопіс ад золата да 4200 1 бар мала, то памяншаецца яшчэ. таксама прама цяпер можна спампаваць шмат. што ціск у вас ад 3500 да 4500 5000 абаротаў з часопісаў?
Cristiano75
11-04-2013, 05:21
з авансаў я паспрабаваў. пад бярэ ўсе сілы, якія вы хочаце ? змяняецца шум, але калі злоўжыванне для высокіх абаротаў не цягнецца ад часу.
турбіна ? ж 1749va.
у мяне есць гольф-130 977-272 карту n75 ? амаль ідэнтычныя, то ад 3500 у апошнім слупку есць розніца 1000 1500 пунктаў.
часопіс ад золата да 4200 1 бар мала, то памяншаецца яшчэ. таксама прама цяпер можна спампаваць шмат. што ціск у вас ад 3500 да 4500 5000 абаротаў з часопісаў?
тое, што ў вас есць ? мой ECU врі. я ўвесь час 1,55 бар да 4000 абаротаў, затым зніжаецца да 1,40 бар калі пп у яго на 4500 аб....
Cristiano75
11-04-2013, 05:28
Абмежавальнік максімальных абаротаў? вы знялі?
SandroMarciano
11-04-2013, 07:59
Віншую вас абодвух, **** llo абмеркаванне ? паднялі значна!
Я хацеў зрабіць патрэбнае заўвага: для як працягласць без змены q.. чытаць ад ECU можа ператварыць тэрмін у градусах, у тэрмін, у зша, у гэты момант было б дастаткова павелічэння ў працэнтах. На жаль, ціск паліва на PD не ? стабільны, таму разлік будзе прыблізны...
MisterKappa
11-04-2013, 09:28
Я бачу, што абодва злучыце паветраны фільтр..
Варта заўседы, а ці толькі на апрацоўку напрамкі ?
sportknight
11-04-2013, 09:47
Паветраны фільтр ўжо арыгінальны аўтамабіль паляпшае сее-тое
Cristiano75
11-04-2013, 14:33
Я бачу, што абодва злучыце паветраны фільтр..
Варта заўседы, а ці толькі на апрацоўку напрамкі ?
Паветраны фільтр pi? пранікальнай дапамагае турбіна працаваць prex p? + высокія..... ствараючы менш дэпрэсіі ў монтэ-кампрэсара...
MisterKappa
11-04-2013, 15:00
Добра было б ведаць ;)
puntospeed1.3
11-04-2013, 18:44
тое, што ў вас есць ? мой ECU врі. я ўвесь час 1,55 бар да 4000 абаротаў, затым зніжаецца да 1,40 бар калі пп у яго на 4500 аб....
ну, вы вышэй мяне, як ціск у дыяпазоне магутнасці.
у нас жа турбіна 1749va у мяне ніколі не было абмежаванняў?
тады будзе' падымаць n75, як я думаў зрабіць трохі.
калі я падымаю карту турба-не адбываецца нічога. паўстае толькі boost presssure запыт у канал(vag-com), а actual pressure не ўстае, то chiudero трохі лапаткі.
абмежавальнік, я выдаліў яго
як я загадзя 1 ступені на высокіх абаротаў тыпу 4800 5000 і 2 градусы на 3500 4000 3800
больш за 2 градусаў, мне здаецца, што сцены з доказаў. лічыць, што 140 ен менш, раней, чым у 130 мае некалькі фарсунак 465cc супраць 550cc з 6 адтулінамі наносіце лепш ты, чым цябе штурхнуў?
Cristiano75
11-04-2013, 20:24
ну, вы вышэй мяне, як ціск у дыяпазоне магутнасці.
у нас жа турбіна 1749va у мяне ніколі не было абмежаванняў?
тады будзе' падымаць n75, як я думаў зрабіць трохі.
калі я падымаю карту турба-не адбываецца нічога. паўстае толькі boost presssure запыт у канал(vag-com), а actual pressure не ўстае, то chiudero трохі лапаткі.
абмежавальнік, я выдаліў яго
як я загадзя 1 ступені на высокіх абаротаў тыпу 4800 5000 і 2 градусы на 3500 4000 3800
больш за 2 градусаў, мне здаецца, што сцены з доказаў. лічыць, што 140 ен менш, раней, чым у 130 мае некалькі фарсунак 465cc супраць 550cc з 6 адтулінамі наносіце лепш ты, чым цябе штурхнуў?
На n75 ен памяншаецца да пэўных кропках -20% прыкладна.... я in bad dad карту, якая павінна ставіцца да pid кіраванне, геаметрыі, чаму? перш, чым я 1,68 бар, і не было да апусціце яго... цяпер я магу nn прымусіць яе пайсці за 1,60 бар... piccate 1,62 з'яўляюцца спарадычныя....
Авансы, залежыць ад дызель.... калі ступені адпавядае 43 кропкі на макс-1,5 градусаў..... залежыць ад аб'ему....
Без абмежавальніка, як дасягае машына часу??
Вы знялі з карты ці на стойцы з bdm...?
puntospeed1.3
11-04-2013, 20:53
На n75 ен памяншаецца да пэўных кропках -20% прыкладна.... я in bad dad карту, якая павінна ставіцца да pid кіраванне, геаметрыі, чаму? перш, чым я 1,68 бар, і не было да апусціце яго... цяпер я магу nn прымусіць яе пайсці за 1,60 бар... piccate 1,62 з'яўляюцца спарадычныя....
Авансы, залежыць ад дызель.... калі ступені адпавядае 43 кропкі на макс-1,5 градусаў..... залежыць ад аб'ему....
Без абмежавальніка, як дасягае машына часу??
Вы знялі з карты ці на стойцы з bdm...?
перавышае 230 на трасе, то я не пайшоў ніколі больш да канца.
ад карту.
1 клас 43 - 44 ачкі.
уменшения б'юся аб заклад, у вас па нізкіх цэнах 2000 да 2600 абаротаў.
у pid, шчыра кажучы, не ведаю, як яны зроблены, не там я страціў столькі часу, каб шукаць іх, але будуць побач ў часы boost?
Cristiano75
11-04-2013, 21:15
перавышае 230 на трасе, то я не пайшоў ніколі больш да канца.
ад карту.
1 клас 43 - 44 ачкі.
уменшения б'юся аб заклад, у вас па нізкіх цэнах 2000 да 2600 абаротаў.
у pid, шчыра кажучы, не ведаю, як яны зроблены, не там я страціў столькі часу, каб шукаць іх, але будуць побач ў часы boost?
Я не ведаю, як твары.....
Глия nticipi ў мяне на ўсім дыяпазоне абарачэнняў, пачынаючы з 1700 прыкладна, але залежыць ад аб'ему.. крычы не памяншаецца, тыя больш я modd 2 перапынак, і я даў яму загадзя паказана вышэй....
? і як бы ўшчыльняецца карту ori x вызваліць месца на мод, які служыў да мяне х да магутнасці злучаны....
але турбіны не магу працаваць у гэтай prex... сенна? рана ці позна вы ведаеце, што сілай прымусіць? мой.. больш за 300000 км....
Будзьце асцярожныя, калі зачыніць, занадта шмат vgt, магчыма, у вас расход алею....
puntospeed1.3
11-04-2013, 22:08
добра, дзякуй за кансультацыі. але загадзя ты даў 1.5grado ўсей крывой або толькі brek больш высокія, адпаведныя часу пералічваць?
Cristiano75
11-04-2013, 22:40
добра, дзякуй за кансультацыі. але загадзя ты даў 1.5grado ўсей крывой або толькі brek больш высокія, адпаведныя часу пералічваць?
авансы, дадзеныя толькі да перапынку абноўленыя x дызельнага паліва патрабуецца ў карту
Я даў папярэднюю аплату ад 2000 абаротаў, на ўсей карце ў 1/4... і адчуў розніцу..? у момант х гэта поўны дызель я, належныя зняць.. іх rimetter? у блі поўнай...
Проста мала, і машыну адчуваеш, што мяняецца.... але калі eccedi мала будзеш настаўляць на розум ж так.....у мінус....
Cristiano75
11-04-2013, 22:40
які год ? у вашай машыне?? колькі км ты зрабіў??
puntospeed1.3
11-04-2013, 22:43
і a3 2.0 140cv 2008 125.000km карту ад 50 000 да мала рэчаў.
Cristiano75
11-04-2013, 22:57
з пахіл і фільтр паступлення 190hp.....
Калі замяніць натоўп з gt1756vk паступлення долю 220hp
Cristiano75
11-04-2013, 22:59
і a3 2.0 140cv 2008 125.000km карту ад 50 000 да мала рэчаў.
Ваш рухавік павінен быць без праблем.. давайце рэліз... ;)
Першыя мелі праблемы ў галовах.... ваш, як стартар ? раптоўны ці вы ? месца, як правіла, вядомая праблема...??
puntospeed1.3
11-04-2013, 23:25
Ваш рухавік павінен быць без праблем.. давайце рэліз... ;)
Першыя мелі праблемы ў галовах.... ваш, як стартар ? раптоўны ці вы ? месца, як правіла, вядомая праблема...??
растлумачу, машына ? мой блізкі сябар і рэпетуем разам.
aime", нават калі вольная была праблема на галоўцы блока на 80 да 90 000, зараз заменены на код 308c што без дрэннага.
гарачы старт заўседы ок, нават калі правільна папярэдне на карту.
MisterKappa
12-04-2013, 00:10
Колькі вы атрымліваеце, застаючыся спакойны ?
Cristiano75
12-04-2013, 02:17
Колькі вы атрымліваеце, застаючыся спакойны ?
з 1,55 бар " Пахіл " і " фільтр", вы павінны дасягнуць 190cv з, 420 крутоўнага моманту....
MisterKappa
12-04-2013, 11:20
- Знішчальніца !
Затым arrotolo махавік я ведаю": D
Cristiano75
12-04-2013, 13:10
- Знішчальніца !
Затым arrotolo махавік я ведаю": D
Калі дызель і патрэбны час, не вібруе нічога.... і частка ўжо ніжняй цягнуць......
За час іх разлічваць nn ? цяжка.....
У вас есць перавага dell' пярэдні интеркулер..... x добры прырост магутнасці, супакойся....
msport (exil77grande)
13-04-2013, 18:36
з пахіл і фільтр паступлення 190hp.....
Калі замяніць натоўп з gt1756vk паступлення долю 220hp
50cv толькі карту,каталізатар і фільтр? ці не зашмат? вы rullata?
Cristiano75
13-04-2013, 19:23
50cv толькі карту,каталізатар і фільтр? ці не зашмат? вы rullata?
Я спрабаваў на маей машыне яго пахіл і фільтр k&n, з мяне значэння прыводзяць.... я думаю, што нават з a3, чаму? няма...
angelolsp
23-09-2013, 17:14
Я хачу асвяжыць гэтую тэму кажучы заўседы аб duration...у гэтым выпадку я б calcolarmi ўсе duration, 150 к.с., edc15p x мець 75 мг дызель
angelolsp
23-09-2013, 17:21
тады першы пытанне, што я, напрыклад, калі перапынак у 60 мг з 28? duration для iniettarne больш, я толькі ў градусах duration раблю доўжыцца больш l ўпырску паліва, але эбу заўседы думае аб тым, што ен шляхам увядзення 60 мг?
angelolsp
23-09-2013, 17:33
адна рэч, калі soi пачынаюць 28? і мае вз зменены ў канчатковым выніку ў 36? finiro ўкараніць у + 8? ад пмс ke можа прывесці да празмернай fumosita...то змяніўшы нават soi, каб мець ўпырску ідэальны cieo менавіта ў +або - 0? з пмс можна зрабіць? змены lim кні..ці мы не можам рухацца, шмат градусаў з soi? прабачце за дурныя пытанні, але я пачынаю вучыцца цяпер, пакуль я вывучаў карты асноўных...
angelolsp
23-09-2013, 17:43
тады я зрабіў выгляд, прапорцыі, калі я, напрыклад, я 60 мг да 5000 абаротаў з duration 28? каб атрымаць 75 мг да 5000 абаротаў, на колькі градусаў я павінен мець?
60:28=75:xx
(75x28)/60= 35? таму мне было б досыць павялічыць працягласць да 5000 абаротаў 7? без паведаміць эбу, што мы, уклаўшы 75 і гэтак далей з 4500 абаротаў 3000 аб eccc...я што-то раблю не так?
Cristiano75
23-09-2013, 23:02
адна рэч, калі soi пачынаюць 28? і мае вз зменены ў канчатковым выніку ў 36? finiro ўкараніць у + 8? ад пмс ke можа прывесці да празмернай fumosita...то змяніўшы нават soi, каб мець ўпырску ідэальны cieo менавіта ў +або - 0? з пмс можна зрабіць? змены lim кні..ці мы не можам рухацца, шмат градусаў з soi? прабачце за дурныя пытанні, але я пачынаю вучыцца цяпер, пакуль я вывучаў карты асноўных...
Прывітанне angelolsp, ін'екцыі ў канчатковым выніку больш чым у вмт, і, магчыма, даць ей дабрацца нават да +10?, максімальны выхад рухавіка ў вас у перыяд з 13? і 17? пмс, як правіла, прымае пад увагу 17?...
Авансы не заўседы прапарцыйныя.....
X час абнавіць першыя 5 карт часу ў мг, што ў вас есць мэта. Ecu ? "не ўстаноўлены" x даць вам дыягназ на макс-70mg, калі ўсе slocchi ecu, як для maf 1249,5 як x prex мэта 2601, prex turbo 2983, максімальны крутоўны момант 420 cos? далей....
файл, каб зразумець, што вы, магчыма, я вы патрабуеце занадта шмат??
нават проста адрасы будуць добра....
angelolsp
24-09-2013, 16:39
То і гэта і leon 8в 1? серыя
Хрысціянін, я не зразумеў, cpsa вы маеце на ўвазе на 13? або 17? гэта значыць, лепш, рухавік-ce l я ў 17? пасля вмт?? вядома, я разумела дрэнна, дыягназ я не магу гэта праверыць х гэта я не ведаю, як я, уводзячы дакладна, я ўжо in bad dad усе карты асноўныя...затым вы мне кажаце, aggionare l ecu да 75 мг у гэтым выпадку...іншыя cosse лім дыму ў ccoppia заўседы толькі x дыягназу або машына не дасць (напрыклад, больш за 420 нм... замест x адносна svbl, пакінуўшы яго ў 2620 бачыў ke я не хачу перавышаць 1,6 бар фіксаваныя...але пік можа прайсці яго? Цяпер аднаўлю i break з duration і я пакажу вам,
Я павінен абнавіць абаротаў? таму што я, пацягнуўшы да 5500 і break спыняюцца на 5000... іншая справа, калі я не магу іх разлічваць нд прапорцыі, як я раблю, то d дакладна?
замест гэтага яны гавораць пра soi, як я мог бы чакаць, каб трымаць мяне бліжэй, можна ў вмт?
апошнія 2 карты тыя ke маюць break абаротаў 0-2500 мг і 30 і іншы 2500-4500 абаротаў і 40 мг тычацца таксама?
можа пайсці так перапынак усталяваны ў 75 мг? ці я павінен яго павялічыць, пачынаючы з 0 мг
puntospeed1.3
25-09-2013, 16:22
да гэтага часу не магу праверыць, ці файлы, ліміт паведамленняў.
я думаю, што гэта ставіцца да 13? пасля вмт.
працягласць 5 карт, яшчэ адзін, які знаходзіцца крыху раней. глядзець breakponit і riconosci. апошні раз не чапай яе не патрэбна. працуе ў за разумную цану абаротаў. Вы можаце так жа, дакранаючыся толькі 3.
аднак я магу сказаць вам, што калі злоўжыванне з дызельнага паліва на нізкіх, нават калі svbl застаецца 2620 пік праходзіць легка ідуць нават на 2-бар у піке.
для soi, не перашчыруйце, або лепш не чапайце іх, калі не ўдаецца кантраляваць з vag. Дастаткова 1 - 1,5 градусы на высокіх абарачэннях, каб спаліць лепш, але да сістэмы durate. калі злоўжыванне машыны сцен залы павольна і адцісніце блока цыліндраў і г.д.
angelolsp
25-09-2013, 16:27
тады вы я ведаю, першую карту duration, але ў break мне 55 мг не 60, як і іншыя... затым c, і той, які працуе да 2500 абаротаў у хвіліну, вы кажаце, не датыкаючыся да яго... я думаю, ен не меў на ўвазе 13 ці нават 17? пасля вмт ... км. ад разлікаў ke я раблю dovreia rrivare да duratio 36? таму я думаю, чапаць soi толькі там, дзе я павялічваецца больш дызель даць 2? да 2800 да 3800 x да ступені макс 5000, што вы думаеце?....апошні ccosa калі я touch soi ад 60? tem да 90? да 60? lcioe з machina халоднай не будзе ніякіх дасягненняў няма? але замест гэтага мы saranoo адзін і той жа працягласць 36?? спосаб захаваць машыну ў холаду самыя ke іншае
puntospeed1.3
25-09-2013, 16:51
для соі, 60 градусаў, мне здаецца, занадта халоднай, як правіла, вы дакранаецеся апошнія 2 - 3 карты ад 70 градусаў, або толькі на 90 градусаў.
холадна-не цягніце.
Для загадзя. гаворкі, што ты кажаш ? паспрабуйце. я зрабіў карту, як на 140cv bkd даючы загадзя, на нізкіх і менш, на высокіх абарачэннях, я атрымаў вялікае turbo boost у выніку праслізгвання счаплення.
цяпер я хацеў бы паўтарыць спробу, раздаючы толькі на апошніх колах і не больш ступені 1,5. я баюся, што на нізкіх абарачэннях высокіх IQ занадта рана асобай ад тормазы. у той час як вы можаце аддаць яго ў ніжняй частцы круга непаўналетніх IQ дзе ? адкладзена спецыяльна для выкідаў і шуму. калі адкрыць карту co winols і вы разумееце, як нас, так і нізкія затрымкі. памятаеце, што кожныя 43 - 44 балаў ? ступені на tdi, але і павялічыць трэба паменшыць на карту, гэта на edc15. але давайце спачатку вы павінны inettare трохі, таму я прапаную вам пакінуць яго ў ultimostep.
angelolsp
25-09-2013, 17:00
я не магу nstallare winols я выкарыстоўваю vag люкс edc15, як кіраўніцтва..x счаплення родаў на самай справе ад павелічэнняў вышэй ад 2500 абаротаў, а потым кв.км, мы сабралі счаплення semisportiva
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:00
[QUOTE=angelolsp;60075], то вы, я ведаю, першую карту, duration, але, break мне 55 мг не 60, як і іншыя...
так, вы маеце рацыю. што чытаецца пасля 22-25? градусаў soi, затым на 4000 4500 да 5000 і больш. гэтая карта не перашчыруйце з дызель. як шмат у гэтых абаротаў трэба менш дызельнага паліва. і ціск турбо знізіцца, таму вы можаце павялічыць яго, каб 65mg і затым правярае, з часопіса, як вы ўпырсквае
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:05
я не магу nstallare winols я выкарыстоўваю vag люкс edc15, як кіраўніцтва..x счаплення родаў на самай справе ад павелічэнняў вышэй ад 2500 абаротаў, а потым кв.км, мы сабралі счаплення semisportiva
аднак, паколькі soi з'яўляюцца карты каліброўкі фарсунак і адрозніваюцца ў залежнасці ад аўтамабіля да аўтамабіля для розных фарсунак у залежнасці ад памеру , aumentandoli і не, што вы робіце палепшыць заўседы паднімаюць мноства бараў, у нумары scoppio. таму пасля inetterai дастаткова краніце прыза, толькі на высокіх і мала.
angelolsp
25-09-2013, 17:05
ок, сення ўвечары поўны x duration, а затым, калі вы ідзяце вы можаце паглядзець і крокам для дасягнення
angelolsp
25-09-2013, 17:12
замест гэтага я хацеў chiederi яшчэ, што я заўважыў, на инжекторах помпа, асабліва ў холад-цы ляціць ад золата, як мінімум, вам risuluta?
puntospeed1.3
25-09-2013, 17:16
залежыць... яны шумныя, халодныя, не common rail.
angelolsp
25-09-2013, 17:43
але вы можаце выправіць posticipandola трохі халодны карту? што вы думаеце?
angelolsp
25-09-2013, 19:32
ОК, я скончыў файла duration актуальнай і перапынак...цяпер мне засталося толькі авансы perhe цяпер я заканчваю l iniezzione у некаторых выпадках да + 10? ад пмс я хацеў бы avviccinarmi
angelolsp
25-09-2013, 19:41
вось ен ...
puntospeed1.3
25-09-2013, 20:19
па-мойму, памыляецеся, у разліку durate. крокам высокія.
калі трэба перайсці ад (напрыклад) 55 60 65 65 70 75 як рабіць?
вы павінны скапіяваць усе палі зыходных значэнняў 65 на гэтай 55-innanzitutto. то там прыбыткі іншыя.
або зрабіце прапорцыю, або (значэнне 65 - значэнне 60)= розніца, і першасьвятароў і 65-атрымаеце 70. калі voui 75 памножыць на 2 з крокам.
angelolsp
26-09-2013, 02:55
Я спыніў 75 60 60 я, вырабленымі метадам proprorzioni ke вас у курсе ты.. я бачыў, аднак, анлайн розных карт і ўжо з 72 або 70 яны duration 36gradi...нават у пачатку посту, аднак, cicxiogsr пыталіся манро як iniettava з 5gradi у гатэлі, і гэта было больш ці менш 10mg яшчэ я, уклаўшы ў 15 яшчэ і яшчэ ці menosono з 6 градусаў max 7 у некаторых месцах яшчэ
puntospeed1.3
26-09-2013, 16:40
ок, я riguradato разлікі, і я capito., то бок карту, што вы далі за 27%, што не ведаю, што пасля карты ўпырску.
у overboost вярніце яго на врі. ты паменшыла так, але некалькі пунктаў лепш, чым арыгінал.
вр limit пара, вы працуе, таму ў 5500? то бок, прыходзіць да нас на тых абарачэннях, дзякуючы правіць?
мне не падабаецца, абмежавальнік вращающего моманту diminuiscilo трохі на высокіх, што ўсе ўсталявана па 80 мг не мае сэнсу, калі нават іх richiedi. пакладзеце яго на 75 мг, а потым, тыпу 4200 cominicia, каб знізіць дызельнае паліва трохі прыйшоўшы ў 5200 не ведаю, колькі паветра вы, але я лічу, што 60mg нават менш, вам дастаткова 5200giri, так пасля 4000 абарачэнняў магутнасць вы зрабілі і з турбінай, калі вы пакінеце 75 мг да абмежавальніка не думаю, дым.
angelolsp
27-09-2013, 01:51
І тлярата ўсе 75 мг..абмежавальнікі зробленыя ў каманду, і машына прыходзіць tranquillamenteva 5500 і і ўваходзіць у litatore толькі ke nn адчуваю страляць, таму што мы прыехалі без дызель, а не так як я чытаў, машына страляе, то назад prrr, калі прыходзіць магутнасці абмежавальнік ke ў канцы усеро х першых 2-х перадач, то пасля ўсе што там прыбыцця перадач,...x геаметрыі nn я хацеў бы мець piccate як я магу атрымаць яе? Я да гэтага часу не ўстаноўлены манометр і я не магу сачыць за ім...карту ў 27x cent vag suite kiama карэкцыі l у мяне павялічана x яе да 75 мг анке яе..
angelolsp
27-09-2013, 16:18
Тады x карты soi дотыку толькі тыя, з 70-х? і потым я спрабую ад 2800 з 2,5? і заходу, да амаль можа да 5000 абаротаў....трэба абнаўляць break ад 60 крок іх 75 мг або няма, і ці патрэбны такі anticiper? тое ж самае?
puntospeed1.3
27-09-2013, 17:57
але вы столькі дыму ? ад 1 градус у апошні вр апошнія 2 крывыя, і паглядзіце, што вы зменіце да высокім.
па перадаплаце на сярэдніх абарачэннях, калі хто-то на форуме ўмяшаўся, калі нават даць параду, калі хто-то спрабаваў, якія вынікі... а не сілай aumentandoli перайсці больш.
angelolsp
28-09-2013, 11:47
то машына ідзе ke і бомбы 2 градусаў да сярэдняй да высокай ступені all апошні шлюб point...учора 147 супастаўленыя, калі не ен бампер скакала...потым 3-й серыі coupe 177 арыгінал пяро адкрывалі да 160 і да 200 прайшлі з яны былі ў 50 метрах...толькі вс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метраў і прыехаў наперад амаль у 2 машыны...
msport (exil77grande)
28-09-2013, 16:58
то машына ідзе ke і бомбы 2 градусаў да сярэдняй да высокай ступені all апошні шлюб point...учора 147 супастаўленыя, калі не ен бампер скакала...потым 3-й серыі coupe 177 арыгінал пяро адкрывалі да 160 і да 200 прайшлі з яны былі ў 50 метрах...толькі вс у леон з scaricco і фільтр і карту 0-1000 метраў і прыехаў наперад амаль у 2 машыны...
сліў і фільтр на гэтай машыне для мяне не робіць тэкст ці было яшчэ што-то не ведаеце, ці быў вышэй карту.
puntospeed1.3
28-09-2013, 21:04
ок.
курыць, як ты ставіў? калі перайсці моцным зрабіце відэа на трэк.
comnuque і цяпер рэгістраваць vag машына заднім лікам, вы не разумееце, што адбываецца
angelolsp
29-09-2013, 13:57
Шчыра веру, ke быў трохі вышэй, чым карты, безумоўна, працуюць больш высокія ціску...таму rino машына данііла, які ўжо зрабіў некалькі і, безумоўна, ведае лепш за мяне..пра курэнне робіць толькі педаль і ўсе, лістапад яшчэ і на высокіх... pultroppo да гэтага часу не магу vaggarla... сення я зрабіў леон 110 1.2 prex і 55 мг дызельнага паліва, неабходнага для таго прыйшоў, міла...з авансаў акцыі
відэа...відэа...відэа...:cool:
puntospeed1.3
29-09-2013, 15:19
і vag ? важна.... у адваротным выпадку, вы можаце сказаць, ціск tot дызель малы.... але ў рэальнасці адбываюцца іншыя рэчы
і vag ? важна.... у адваротным выпадку, вы можаце сказаць, ціск tot дызель малы.... але ў рэальнасці адбываюцца іншыя рэчы
і праўда...? ен казаў, што калі не "разблакаваць" на ecu ў дыягностыкі vedrano значэння толькі да пэўнай ступені....
дызель макс 70mg...
макс паветра маляня мг...
і гэтак далей...
angelolsp
29-09-2013, 17:48
на самай справе, паколькі ад vag я не бачу больш за 70 мг я, падлучыўшы манометр x, каб трымаць prex пад кантролю..
puntospeed1.3
29-09-2013, 19:03
добра робіш... се сек на карце. прэс-turbo я зачынены на edc16u31 але для мг я не магу... але па крайняй меры я гляджу на працягласць і загадзя, калі яны адпавядаюць таму, што я пішу ў карту, таму што я ? здарылася так, што значэння, якія impostavo не падыходзяць на ўсе аўтамабілі з каэфіцыент пераўтварэння 0.023437.
angelolsp
30-09-2013, 01:13
Але кв. км, я выкарыстаў як гэты фактар пераўтварэння ke аднак атрымаць значэнне ke c і і падзяліць x 43 ачкоў і больш ці менш паглядзець, калі вы, супадае у абодвух напрамках
SantaCruz23
31-05-2014, 18:47
хлопцы, ніхто з вас не працаваў з разблакоўкі значэння ў дыягностыцы на 3-цыліндравы 1,4 pd?