Перегляд Повної Версії : погляд, виняток egr/ fap міф
привіт у мене крім fap/рециркуляції з ecusafe на цій машині я хотів би vosrto погляд...додаю файл ori +mod.........спасибі.
magi1984
15-12-2012, 19:43
але чому? не пишіть ніколи дані ecu, літраж hw і sw...
я не скачав, але кажу тобі вже? що якщо ? 1.3 mjet ecusafe не працює
я думав, що inserndo файл орі не потрібно було.... Marelli Multijet
MJD6F3HW04P
Num SW: 3645J196
Dis FIAT: 51854485
Cod ГОМО: 6F3.J132
carlo abarth
16-12-2012, 00:50
робіть це колись зробив минулого тижня і все ще йде добре!!!
Підтверджую..! раз вона працює добре для цієї машини
msport (exil77grande)
16-12-2012, 13:03
переходжу в розділ для початківців і деньок волхвів написано і переписано 100 раз, ви повинні назвати файл так, як повинно і писати на info машини типу на початку я думав, ви говорите, 1.6 mjet замість цього ми говоримо 1.3 mjet,хлопці, якщо я почну видаляти пости, тому що вони не зроблені з дуже маленькі хитрощі, які я прошу вас, дозвольте пройти хочу, я кажу, до цього не кажіть мені, бо він зник пост,в будь-якому випадку ви впевнені, що коли-то він працює добре на ці машини?
я не ніколи не пробував, але, щоб сказати, якщо він працює добре, принаймні, потрібно зробити 1000km.
я зробив y 1.3 mjet 75cv і 500 75cv разів.... обидва що стосується двигунів були хороші, y ? на більш 1000km.... 500 l' я зробив це минулого тижня.... в обидва, але " я не шпигун, картини ручної роботи!!
? правильно те, що ви говорите..... наступного разу сяду' все про можливі так....... міф 1.3 mjtd 90 к. с....SW: 3645J196/hw51854485 я беру трохи інформації, щоб виключити fap, якщо можна було з допомогою якоїсь програми...
Якщо ви сказали спробувати, раз правила і повідомляє тут, якщо працює, особисто я, не я ніколи не пробував на цій машині
Час nn працює, треба зробити вимикач на руки!
Я, якщо це добре для всіх, я файл зробив друг, який ніколи не має неправильний хід.
Я не можу гарантувати роботу, але я не можу сумніватися.
З схвалення Mod, місце
magi1984
16-12-2012, 21:39
якщо ви хочете снд? а статтю читати, ніхто не заважає вам це зробити. Навпаки, безумовно, були б раді багато
Не в образу, але я хотів би згоди модераторів.
Також, чому? як я вже? написав я не можу гарантувати, що файл на 100%
S? тільки що, коли я їх f? цей друг мене ніколи не було проблем.
:)
msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:51
Не в образу, але я хотів би згоди модераторів.
Також, чому? як я вже? написав я не можу гарантувати, що файл на 100%
S? тільки що, коли я їх f? цей друг мене ніколи не було проблем.
спасибі за увагу, які ви мали по відношенню до нас, перш ніж відправляти,тоді для мене це можна без проблем розмістити, перо вам цікаво, якщо ви хочете, розмістити ****** тому без пропуску, і всі ті, які мають більше 50 повідомлень, можуть завантажити його, або ви хочете поставити пропуск, ти чи ми ?
вибір за вами.
я думаю, ви здогадалися, що я люблю ділитися.
Я залишаю ******так що, хто має pi? 50 повідомлень може? скористатися даною послугою.
місце оброблений файл за раз ? carsoftware egr виключено ручний......
комутатор вимикання egr на 1.3 mjet ? просто, якщо тільки він робить правильно, то відбувається "на льоту".
для egr я не сумніваюся....якщо хтось може подивитися, якщо, за винятком fap ? було добре.....
тільки я можу замість файлу з dpf off 1.3 mjet
безкоштовні презентації.
протестовано і працює.
я очікую менше.
безкоштовні презентації.
протестовано і працює.
я очікую менше.
якщо вас в курсі, означає, що вас ходив, але якщо для спасибі залиш,то я, скільки спасибі я повинен отримати в gionro heheheh в будь-якому випадку спасибі за обмін.
спасибі за ваш внесок прямо зараз мвс почала працювати......
якщо вас в курсі, означає, що вас ходив, але якщо для спасибі залиш,то я, скільки спасибі я повинен отримати в gionro heheheh в будь-якому випадку спасибі за обмін.
спасибі x надану мені можливість? з снд?.
msport (exil77grande)
17-12-2012, 20:39
спасибі x надану мені можливість? з снд?.
навіть якщо ви належите до категорії середнього користувача, але не мало, можна спокійно розмістити все, що хочете, але не можете скачати.
Може бути, мій файл був прокази?
Жарт звичайно!!!!
msport (exil77grande)
17-12-2012, 21:08
Може бути, мій файл був прокази?
Жарт звичайно!!!!
але, що ви говорите, з вами було обрано по-різному, що, однак, на форумах я також дякую вам за обмін.
Але, звичайно, як я вже писав, було багато, щоб сказати!!!
:) :)
файл, який я судив, за винятком fap з раз і carsoftware ніхто не фахівець у цьому питанні, я можу підтвердити, якщо вони йдуть добре......або що вони роблять або не роблять одне від іншого......
magi1984
18-12-2012, 08:26
єдина різниця між двома файлами лежить за адресою 89046
для інших вони ідентичні і по-моєму, працюють обидва
Цієї різниці І % засмічення, якщо все правильно пам'ятаю.
все, що пов'язано з цієї різниці, якщо я правильно пам'ятаю спостерігається тільки в діагностиці.....просто..
No sale % і пу? дати проблема регенерації
вибачте, питання, а що це? ваша проблема........
Різниця може бути просто лампа на панелі.
Один раз на GP сталося зі мною, і друг, що я зробив цей файл вирішена в одну мить.
На жаль, я не ловлю два файлу, в іншому випадку ми могли порівняти їх.
пошта тільки мод файл ми бачимо, знайти те, ori....
carlo abarth
18-12-2012, 22:56
моїй не було 90-х ...вже не ми!!
? правильно те, що ви говорите..... наступного разу сяду' все про можливі так....... міф 1.3 mjtd 90 к. с....SW: 3645J196/hw51854485 я беру трохи інформації, щоб виключити fap, якщо можна було з допомогою якоїсь програми...
пошта тільки мод файл ми бачимо, знайти те, ori....
Толку мало.
Різниця між defap і іншому.
У першому залишався горить, навіть якщо не rigenerava, в той час як відповідно до
Ne лампа ne бетону
все ок.....у 25%? застрягли в стадії написання....паніка...після того як я спробував ще раз ? виконано.....на даний момент мені здається, що буде добре....ви terro в курсі.
безкоштовні презентації.
протестовано і працює.
я очікую менше.
Дивитися не хочу бути грубим! але ? марно робити не поспішаючи... звичайно, все, і перший я-далі вам будуть вдячні вам!
Однак, повторюю, я зробив ще машини 1.3 разів і все буде добре!
magi1984
19-12-2012, 21:30
увагу на одну річ, файл matd ? для mjd8f, коли ти йдеш в mjd6f
Час nn працює, треба зробити вимикач на руки!
деякі spiagazione ще на вимикач на руки....це ? щось мені може ineteressare.....
я думаю, інтереси на всіх;) ce завжди дізнатися в цьому світі,і самі речі, ми поділяємо і ми говоримо,краще і х всіх користувачів ;)
magi1984
21-12-2012, 13:29
макс, але ви маєте на увазі fap або egr?
Switch off І біт від скидання x видалення fap.
На деяких ecu просто axxrrare біт І все в порядку.
У той час як на інших більш ніж на біт ce потрібно обнулити датчики dts.
Те, що я написав, має обидва рішення.
Тільки damos дають вам шанс? знати, який ? біт.
але потім ви говорите нові Mjd8f?
макс, але ви маєте на увазі fap або egr?
я маю на увазі fap....
Switch off І біт від скидання x видалення fap.
На деяких ecu просто axxrrare біт І все в порядку.
У той час як на інших більш ніж на біт ce потрібно обнулити датчики dts.
Те, що я написав, має обидва рішення.
буває також, на деяких edc16c39 просто повернути ori біт, що деякі sw змінюють, загорнуті змінюють речі, які не потрібні....
на edc16c39 той біт ? просто від засмічення.
але отримаєте 100% xo nn відновлює і немає індикатор служить трохи доторкнутися до неї.
а на 8jf горить.
msport (exil77grande)
21-12-2012, 21:52
на edc16c39 той біт ? просто від засмічення.
але отримаєте 100% xo nn відновлює і немає індикатор служить трохи доторкнутися до неї.
а на 8jf горить.
в діагнозі відзначається 1000% засмічення fap у нас є керівництво на форумі, щоб вирішити цю проблему.