Прагляд Поўнай Версіі : погляд, выключэнне egr/ fap міф
прывітанне у мяне акрамя fap/рэцыркуляцыі з ecusafe на гэтай машыне я хацеў бы vosrto погляд...прыкладаю файл ori +mod.........дзякуй.
magi1984
15-12-2012, 19:43
але чаму? не пішыце ніколі дадзеныя ecu, литраж hw і sw...
я не запампаваў, але кажу табе ўжо? што, калі ? 1.3 mjet ecusafe не працуе
я думаў, што inserndo файл крычы не трэба было.... Marelli Multijet
MJD6F3HW04P
Num SW: 3645J196
Dis FIAT: 51854485
Cod ГОМА: 6F3.J132
carlo abarth
16-12-2012, 00:50
рабіце гэта калі-то зрабіў на мінулым тыдні і ўсе яшчэ ідзе добра!!!
Пацвярджаю..! раз яна працуе добра для гэтай машыны
msport (exil77grande)
16-12-2012, 13:03
пераходжу ў падзел для пачаткоўцаў і дзянек вешчуноў напісана і перапісана 100 раз, вы павінны назваць файл так, як павінна і пісаць на info машыны тыпу у пачатку я думаў, што вы кажаце, у 1.6 mjet замест гэтага мы гаворым 1.3 mjet,хлопцы, калі я пачну выдаляць пасты, таму што яны не зробленыя з вельмі маленькія хітрасці, якія я прашу вас, дазвольце прайсці хачу, я кажу, да гэтага не кажаце мне, таму што ен знік пост,у любым выпадку вы ўпэўненыя, што калі-то ен працуе добра на гэтыя машыны?
я не ніколі не спрабаваў, але, каб сказаць, калі ен добра працуе, па крайняй меры, трэба зрабіць 1000km.
я зрабіў y 1.3 mjet 75cv і 500 75cv з раз.... абодва што тычыцца рухавікоў былі добрыя, y ? на больш 1000km.... 500 l' я зрабіў гэта на мінулым тыдні.... у абодва, але " я не шпіен, карціны ручной працы!!
? правільна тое, што вы кажаце..... у наступны раз сяду' усе аб магчымых так....... міф 1.3 mjtd 90 л. з....SW: 3645J196/hw51854485 я бяру трохі інфармацыі, каб выключыць fap, калі можна было з дапамогай нейкай праграмы...
Калі вы сказалі паспрабаваць з раз правілы і паведамляе, што тут, калі працуе, асабіста я, не я ніколі не спрабаваў на гэтай машыне
Час nn працуе, трэба зрабіць выключальнік на рукі!
Я, калі гэта добра для ўсіх, я файл зрабіў сябар, які ніколі не мае няправільны ход.
Я не магу гарантаваць працу, але я магу не сумнявацца.
З адабрэння Mod, месца
magi1984
16-12-2012, 21:39
калі вы хочаце снд? а артыкул чытаць, ніхто не перашкаджае вам гэта зрабіць. Наадварот, безумоўна, былі б рады многія
Не ў крыўду, але я хацеў бы згоды мадэратараў.
Таксама, чаму? як я ўжо? напісаў я не магу гарантаваць, што файл на 100%
S? толькі што, калі я іх f? гэты сябар мяне ніколі не было праблем.
:)
msport (exil77grande)
16-12-2012, 22:51
Не ў крыўду, але я хацеў бы згоды мадэратараў.
Таксама, чаму? як я ўжо? напісаў я не магу гарантаваць, што файл на 100%
S? толькі што, калі я іх f? гэты сябар мяне ніколі не было праблем.
дзякуй за ўвагу, якія вы мелі ў адносінах да нас, перш чым адпраўляць,тады для мяне гэта можна размясціць без праблем, пяро вам цікава, калі вы хочаце, размясціць ****** таму без пропуску, і ўсе тыя, якія маюць больш за 50 паведамленняў, могуць загрузіць яго, ці вы хочаце паставіць пропуск, ты ці мы ?
выбар за вамі.
я думаю, вы здагадаліся, што я люблю дзяліцца.
Я пакідаю ******так што, хто мае pi? 50 паведамленняў можа? скарыстацца дадзенай паслугай.
месца апрацаваны файл з раз ? carsoftware сістэмы рэцыркуляцыі ог выключаны ручной......
камутатар выключэнне egr на 1.3 mjet ? проста, калі толькі ен робіць правільна, то адбываецца "на лета".
для сістэмы рэцыркуляцыі ог я не сумняваюся ....калі хто-то можа паглядзець, калі, за выключэннем fap ? браніравалі добра.....
толькі я магу замест файла з dpf off 1.3 mjet
бясплатныя прэзентацыі.
пратэставана і працуе.
я чакаю менш.
бясплатныя прэзентацыі.
пратэставана і працуе.
я чакаю менш.
калі вас у курсе, азначае, што вас хадзіў, але калі для дзякуй пакінь,то я, колькі дзякуй я павінен атрымаць у gionro heheheh у любым выпадку дзякуй за абмен.
дзякуй за ваш ўклад прама зараз мус пачала працаваць......
калі вас у курсе, азначае, што вас хадзіў, але калі для дзякуй пакінь,то я, колькі дзякуй я павінен атрымаць у gionro heheheh у любым выпадку дзякуй за абмен.
дзякуй x прадстаўленую мне магчымасць? з снд?.
msport (exil77grande)
17-12-2012, 20:39
дзякуй x прадстаўленую мне магчымасць? з снд?.
нават калі вы належыце да катэгорыі сярэдняга карыстальніка, але не мала, можна спакойна размясціць усе, што хочаце, але не можаце запампаваць.
Можа быць, мой файл быў праказы?
Жарт, вядома,!!!!
msport (exil77grande)
17-12-2012, 21:08
Можа быць, мой файл быў праказы?
Жарт, вядома,!!!!
але, што вы кажаце, з вамі было абрана па-рознаму, што, аднак, на форумах я таксама дзякую вас за абмен.
Але, вядома, як я ўжо пісаў, было шмат, каб сказаць!!!
:) :)
файл, які я судзіў, за выключэннем fap з раз і carsoftware ніхто не спецыяліст у гэтым пытанні, я магу пацвердзіць, калі яны ідуць добра......або што яны робяць або не робяць адно ад іншага......
magi1984
18-12-2012, 08:26
адзіная розніца паміж двума файламі ляжыць па адрасе 89046
для астатніх яны ідэнтычныя і па-мойму, працуюць абодва
Гэтай розніцы І % засмечвання, калі я правільна памятаю.
усе, што звязана з гэтай розніцы, калі я правільна памятаю назіраецца толькі ў дыягностыцы.....проста..
No sale % і пу? даць праблема рэгенерацыі
прабачце, пытанне, а што гэта? ваша праблема........
Розніца можа быць проста лямпа на панэлі.
Адзін раз на GP адбылося са мной, і адзін, што я зрабіў гэты файл вырашанае ў адзін момант.
На жаль, я не лаўлю два файла, у адваротным выпадку мы маглі параўнаць іх.
пошта толькі мод файл мы бачым, знайсці тое, ori....
carlo abarth
18-12-2012, 22:56
маей не было 90-х ...ужо не мы!!
? правільна тое, што вы кажаце..... у наступны раз сяду' усе аб магчымых так....... міф 1.3 mjtd 90 л. з....SW: 3645J196/hw51854485 я бяру трохі інфармацыі, каб выключыць fap, калі можна было з дапамогай нейкай праграмы...
пошта толькі мод файл мы бачым, знайсці тое, ori....
Толку ледзь.
Розніца паміж defap і іншым.
У першым заставаўся гарыць, нават калі не rigenerava, у той час як у адпаведнасці з
Ne лямпа ne бетону
усе ок.....у 25%? затрымаліся ў стадыі напісання....паніка...пасля я паспрабаваў яшчэ раз ? выканана.....на дадзены момант мне здаецца, што будзе добра....вы terro ў курсе.
бясплатныя прэзентацыі.
пратэставана і працуе.
я чакаю менш.
Глядзець не хачу быць грубым! але ? бескарысна рабіць павольна... вядома, усе, і першы я-далей вам будуць ўдзячныя вам!
Аднак, паўтараю, я зрабіў яшчэ машыны 1.3 з раз і ўсе будзе добра!
magi1984
19-12-2012, 21:30
увагу на адну рэч, файл matd ? для mjd8f, калі ты ідзеш у mjd6f
Час nn працуе, трэба зрабіць выключальнік на рукі!
некаторыя spiagazione яшчэ на выключальнік на рукі....гэта ? што-то мне можа ineteressare.....
я думаю, інтарэсы на ўсіх;) ce заўседы пазнаць у гэтым свеце,і самыя рэчы, мы далучаемся і мы гаворым,лепш і х ўсіх карыстальнікаў ;)
magi1984
21-12-2012, 13:29
макс, але вы маеце на ўвазе fap або egr?
Switch off І біт ад скіду x выдаленне fap.
На некаторых ecu проста axxrrare біт І ўсе ў парадку.
У той час як на іншых больш чым на біт ce трэба абнуліць датчыкі dts.
Тое, што я напісаў-мае абодва рашэнні.
Толькі damos даюць вам шанец? ведаць, які ? біт.
але затым вы кажаце новыя Mjd8f?
макс, але вы маеце на ўвазе fap або egr?
я маю на ўвазе fap....
Switch off І біт ад скіду x выдаленне fap.
На некаторых ecu проста axxrrare біт І ўсе ў парадку.
У той час як на іншых больш чым на біт ce трэба абнуліць датчыкі dts.
Тое, што я напісаў-мае абодва рашэнні.
бывае таксама, на некаторых edc16c39 проста вярнуць ori біт, што некаторыя sw змяняюць, загорнутыя змяняюць рэчы, якія не патрэбныя....
на edc16c39 той біт ? проста ад засмечвання.
але ці атрымаеце 100% xo nn аднаўляе і няма індыкатар служыць ледзь дакрануцца да яе.
а на 8jf гарыць.
msport (exil77grande)
21-12-2012, 21:52
на edc16c39 той біт ? проста ад засмечвання.
але ці атрымаеце 100% xo nn аднаўляе і няма індыкатар служыць ледзь дакрануцца да яе.
а на 8jf гарыць.
у дыягностыцы адзначае 1000% засмечвання fap мы кіраўніцтва на форуме, каб вырашыць гэтую праблему.