Прагляд Поўнай Версіі : для пачатку
прашу спецыялістаў,як у першы раз я хацеў бы пачаць супастаўляць асабіста мой аўтамабіль peugeot 207 1.6 hdi 90 л. з. і я хацеў б ведаць, якое абсталяванне купіць, каб чытаць і пісаць.
з самага пачатку маей машыны, і падлучаныя адзін, сказаў ен, зачыніў egr на карту і я выдаліў fap ,але машына мне не падабаецца, як яна ідзе ўніз,і адчуваю, як пусты,знешні выгляд і парады ад экспертаў
carlo abarth
14-12-2012, 23:54
залежыць, што ecu мантуе !!! калі ен bosch атрымаць bdm!!
я кажу, што павінны падключыць siemens і адчуваў бы я, каб наставіць іх на mpps v12 клон...па добрай цане робіць шмат аўто і што я ведаю пра siemens павінны быць добра....
мацавання альбо bosch edc16 edc17, што ваш які?
msport (exil77grande)
15-12-2012, 10:35
па мне, мантуе класічнай bosch edc16 c34, і я даю' савет, то есць не зрабіць з mpps, таму што рызыкі страты кадоўкі фарсунак, такім чынам, з'яўляюцца 2 рэчы або атрымаць mpps і вы апоры ў якой-небудзь майстэрні, у выпадку страты кадоўкі фарсунак або атрымаць певень v2, які робіць значна больш аўтамабіля, чым mpps але перастрахавацца,то, магчыма, чытаць файлы ori то месца тут, вы паклапоцімся аб тым, ori, і вы можаце ўбачыць змены, зробленыя твой трэнер, і мы можам даць вам некаторыя думкі на яе прыкладзе і то прамая аб тым, што рабіць у залежнасці ад вашых запытаў, каб палепшыць карту.
певень v2
mpps v12
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?314-programmatori-chiptuning-obd
Трэба паглядзець, якога года ? а мяне выпадкова з edc16 BDM....
я не думаю, што для тых, хто хоча пачаць супастаўляць BDM быў бы самым прыдатным....таксама, чаму? калі вы не мае пэўнай manualit? вы робіце шкоду, нават дарагія...трэба зняць і адкрыць фізічна ecu.....калі вы не f? увагу ж вы пу? кінуць.....таму я думаю, што лепш рэкамендаваць паслядоўны інтэрфейс...і таму, што, калі аўтамабіль ў пытанне датычыцца edc16 ў цяперашні час з гэтай экю пу? рабіць амаль усе тое, што вы хочаце.....
cumunque з гала v2 абодва рашэння, я думаю, што гэта пі? разумная, а затым на аснове свайго вопыту, вы будзеце? як паступіць.
перайсці пеўня v2, то, як кажа msport ? найбольш надзейным тычыцца захавання кода ima ў фарсунак па параўнанні з mpps...
аб страце кодаў inj можна пісаць нават з mpps ricopiando коды, праграмнае забеспячэнне, renault.......
у канцы запісу mpps вы rikiedera файла вазьмі і дрыжаць унутры, так і вернецца усе як раней.
важна тэмпературы ніжэй 50c?...
назва праграмы ddt2000renault......:D
я хацеў ведаць, як і больш просты ў выкарыстанні mpps або пеўнік
я думаю, што пеўнік 1251 або 1260 іншая справа, чым певень v2, што вы параілі...
з гала v2 зрабіць практычна ўсе:bdm,tricore,boot mode,паслядоўны....
з пеўня,які, я павінен сказаць, я не ведаю прама,я думаю, вы робіце толькі прогу flasher obdII як mpps v12....
я думаю, што пеўнік 1251 або 1260 іншая справа, чым певень v2, што вы параілі...
з гала v2 зрабіць практычна ўсе:bdm,tricore,boot mode,паслядоўны....
з пеўня,які, я павінен сказаць, я не ведаю прама,я думаю, вы робіце толькі прогу flasher obdII як mpps v12....
з galletto 1260 робяць толькі шкоду самы раз...я выкарыстоўваю яго толькі ў крайнім выпадку...я купіў певень v2, і я таксама думаю, што я пайшоў на бяспечна,так што, хлопцы, і праўда, што каштуе шмат, у параўнанні з іншымі,але ecu новы ўзбярэжжа усе больш і больш.не верыце?