Перегляд Повної Версії : перші кроки з siemens
pdtechnology
13-12-2012, 13:45
всім привіт, хлопці, на жаль, зобов'язання механічні не дають мені часу, щоб присвятити працювати на карти,однак я вважаю під спостереження цю карту, ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804.навіть якщо ви будете у мене зроблені ще мало, і я хотів би знати, добре чи погано, я йду в правильному напрямку, спасибі всім, хто esprimera' думку, хороша робота
привіт з того небагато, що я знаю"
0756C4 зміну в 8bit
інше може бути добре скажімо, основних картах, які ви порушили, - ті ,може бути, ви можете торкнутися злегка, навіть час впорскування
079BDA я не знаю, що подають, як правило, не ті дотики, ті карти ,хтось каже, аванси... але не забезпечує не перевірив з діагнозом на руках
я не впевнений в цьому.
msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:28
мод, я б сказав, що можна спробувати не malvaggia і подивитися, якщо ви курите.
pdtechnology
14-12-2012, 14:28
привіт, хлопці, перш за все дякую за увагу,у відповідь на pinotec на основі моїх знань за адресою 0756c4 не йде мода на 8 біт(мені буде погано вчив?)може бути, хто ? ще експерт на цей тип карти нам скаже в будь-якому випадку, як тільки я отримаю назад машину і завантажити файл, вам перейду....і я кажу вам, як вона іде і якщо ви палите....тих, хто хотів би втрутитися бен дякую всім за співпрацю і бажаю вам гарної роботи
pdtechnology
14-12-2012, 14:38
вибачте, побачив, що я задаю вам також ще одне питання, хто-небудь знає або, може бути, він пробував, якщо 2 карти, які починаються на адресу 07661E і нижче працюють?якщо ви з якоїсь частини вони діють?від того, що я міг зрозуміти, мені здається, карти вприскування в залежності від навантаження, але я не впевнений....дякую, як завжди для участі привіт привіт