КПК

Прагляд Поўнай Версіі : першыя крокі з siemens

pdtechnology
13-12-2012, 13:45
усім прывітанне, хлопцы, на жаль, абавязацельствы механічныя не даюць мне часу, каб прысвяціць працаваць на карты,аднак я мяркую пад назіранне гэтую карту, ford fusion 1.4 hdi 68cv sid 804.anche калі вы будзеце ў мяне зроблены яшчэ мала, і я хацеў бы ведаць, добра ці дрэнна, я іду ў правільным напрамку, дзякуй усім, хто esprimera' меркаванне, добрая праца

pinotec
13-12-2012, 17:57
прывітанне з таго трохі, што я ведаю'
0756C4 змяненні ў 8bit
астатняе можа быць добра скажам, асноўных картах, якія вы закранулі, - тыя ,можа быць, вы можаце дакрануцца злегку, нават час ўпырску
079BDA я не ведаю, што падаюць, як правіла, не тыя дакранання, тыя карты ,хто-то кажа, авансы... але не забяспечваюць не праверыў з дыягназам на руках
я не ўпэўнены ў гэтым.

msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:28
мод, я б сказаў, што можна паспрабаваць не malvaggia і паглядзець, калі вы паліце.

pdtechnology
14-12-2012, 14:28
прывітанне, хлопцы, перш за ўсе дзякуй за ўвагу,у адказ на pinotec на аснове маіх ведаў па адрасе 0756c4 не ідзе мода на 8 біт(мне будзе дрэнна вучыў?)можа быць, хто ? яшчэ эксперт на гэты тып карты нам скажа ў любым выпадку, як толькі я атрымаю назад машыну і загрузіць файл, вам перайду....і я кажу вам, як яна ідзе, і калі вы паліце....тых, хто хацеў бы ўмяшацца бэн дзякую ўсіх за супрацоўніцтва і жадаю вам добрай працы

pdtechnology
14-12-2012, 14:38
выбачайце, убачыў, што есць я задаю вам таксама яшчэ адзін пытанне, хто-небудзь ведае, ці, можа быць, ен спрабаваў, калі 2 карты, якія пачынаюцца на адрас 07661E і ніжэй працуюць?калі вы па якой частцы яны дзейнічаюць?ад таго, што я мог зразумець, мне здаецца, карты ўпырску у залежнасці ад нагрузкі, але я не ўпэўнены....дзякуй, як заўседы для ўдзелу прывітанне прывітанне