КПК

Перегляд Повної Версії : Думка карту Ducato

bart
12-12-2012, 01:46
Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і так як давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому Різдвяний подарунок! :)
Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...

Я додаю карту, оригінальний і змінений:

Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.

Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...

msport (exil77grande)
12-12-2012, 09:01
нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п., тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативних, а потім з розгляду,обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано.

bart
12-12-2012, 11:58
нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п....

Привіт msport, дякую за відповідь! :)

Що стосується карти, DW, я знайти 3 різні: у першій повторюється 4 рази, другий-3 рази, і на третій, унікальний, всього 8 карт педалі. Я старався, тому дотримуватися їх (уявляючи, що вони використовуються в різних умовах), з урахуванням трьох різних, виступаючи потім індивідуально і цілеспрямовано на кожному і роблять, а потім копіювати вставити змін кожного з 3 на відповідні пари рівні.
Я дав, а потім з кроком в пропорції є? я думав, що це була їхня функція в карту 1 і 3 (і крутний момент, клей на карти повторюються однакові в оригіналі), і я залишив без змін другий (і його пари рівних) чому? я думав, що я не потребував в тому, щоб, як ? зроблено, здається, не карта, яка може бути utilzzata в стандартних умовах....
Датувати тобі здається, що мої міркування функцій, або зовсім поза дороги? :)

Що стосується кроком, залишаючись на картах пив, я з WinOls я бачу їх усіх, позитивне значення: від декількох десятих часток до десятків точок на максимальне значення. Не показує мені які-небудь точки, значення яких менше оригіналу...
Крім того, в якому сенсі ви говорите, що немає: вони занадто високі? Я про це менше?

...тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативні, отже, з розгляду...

Що стосується карти, turbo, чому? ви говорите бути теж причини вибору? Я змінив у районі занадто мала?
Навіть у цьому випадку, як і DW, я знайшов 3 карти повторюються, і я стояв з використанням тих же міркувань, що використовується для карти педаль.
Навіть у цьому випадку, WinOls я тільки позитивним кроком (крім пари покарані, що я правильний, чому? значно disomogenei від оточуючих).

...обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано

Тому було б suffuciente, починаючи з оборотів вище?

bart
12-12-2012, 20:28

Дякую за допомогу :)

msport (exil77grande)
12-12-2012, 20:54
не я залишив тебе тільки, що тепер я не можу вам допомогти,не тільки я 5 хвилин до написання завтра на макс-даю 2 прямі, досить прості,що тачка winols? тому що ти пішов відразу на складний?

bart
13-12-2012, 00:59
Спасибі 1000 msport! Я не хочу створити занадто багато шуму: зовнішній вигляд, коли буде час... :)
Маючи намір відправитися в будь-якому випадку з нуля, я пішов відразу на важко... :D
А якщо серйозно: я спробував з допомогою Titanium 1.49, але не для мене було ясно тільки ті карти, які я пропонував з драйверами, то я намагався з WinOls для того, щоб бачити реальні значення, і для того, щоб краще зрозуміти, що (теоретично) я роблю і де я втрутилася.
Результат ? я знайшов мільярд карти, і серед них я виділив хороша група, карти, педалі, багато обмежувачі крутного моменту і якийсь план на turbo...

Chris156
13-12-2012, 16:59
Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9 ...
А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..

bart
13-12-2012, 17:28
Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9...

Прошу вибачення за помилки і спасибі Chris156 для звітності! :)

А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..

Насправді ? мій перший раз, тому, ймовірно, хочете зробити, пов'язане з недосвідченістю, я грав злий жарт...
Насправді, моя проблема в початковій ? просто, розумію, як дизель може дати...

msport (exil77grande)
13-12-2012, 17:53
тоді барт,не вони тут роблять уроки, методи, типу мг мбар і т. д. і т. п. це було б занадто складно пояснити, так і так даю 2 прямі елементарних, які не дадуть вам неприємностей, і вони будуть в будь-якому разі їх наслідки,першим даю тобі пораду бачив, що winols, я вважаю одними з найкращих sw зміни, але також і більш складний в управлінні, я пропоную зробити мод з titanium і в залежності від карти, що ви від нього і табличний, що показує, як rpm та load, отже, оборотів і навантаження, а ви носите на карті, яка називається тиском parzializzato, змінюючи + або - від 1500 оборотів і 50% навантаження, починаючи з 8% у прогресії, піднятися до 12%,потім він переходить до карт, збагачення, прискорення і зробіть те ж саме, але будьте обережні, тому що якщо ви робите мод на головну карту і аварійно-збільшення і говорить вам копії карти суміжних ти вибір не копіювати карти і однодумців ви робите, щоб так само, і по мірі врятувати йому одному, якщо немає дуже provabilmente також ви знайдете карти абсолютно неправильно,потім пройдіть обмежувач крутного моменту, починаючи від тих же обертів, як і в інших картах, і від 15% завжди, як правило,потім ви можете дати близько 100-120 балів на картку тиску turbo відповідно до rpm та load, і, нарешті, якщо ви хочете, ви можете дати 3-4% тиску в рампі і, зрозуміло, його обмежувач,з допомогою цих змін можна отримати вже дещо симпатичної максимальної надійності, а також якщо ви хочете піти більш збільшується не дуже, трохи, і ви встановите ви.

ангел
13-12-2012, 18:14
У кілька рядків ви дали багато cosigli для всіх:) супер!

msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:21
У кілька рядків ви дали багато cosigli для всіх:) супер!

це грубий, але працює і надійно, і ви можете йти для очей, то, очевидно, технічно речі, добре кілька,тепер в сан-франциско.

Chris156
13-12-2012, 18:40
Барт, msport вам дав абсолютної основи, щоб зробити карту..і не ? трохи.. зараз moddala і postala..

bart
13-12-2012, 20:17
це грубий, але працює і надійно, і ви можете йти для очей, то, очевидно, технічно речі, добре кілька,тепер в сан-франциско.

Спасибі msport! :)
Ти був дуже щедрим і ясно! :)
Я ношу на роботу відразу! :)

bart
13-12-2012, 21:39
Я зробила це: я народила! :)
Тепер чекаю суду, сподіваюся, не надто жалюгідний...

Chris156
14-12-2012, 08:48
Бути твоєю першій карті, не ? погано!!!! навпаки.... слід уточнити трохи більше часу.. починаючи, як сказав msport і піднятися більш поступово, як у вертикальній, що в горизонтальній..
потім, щоб інші карти типу rail і т. д.. є суб'єктивні..

bart
14-12-2012, 12:33
... слід уточнити трохи більше часу.. починаючи, як сказав msport і піднятися на більш поступово, так і по вертикалі і по горизонталі...

Спасибі за пораду Chris156! :)

Тоді я почав дивитися карти з драйвера, і я визначив кілька невеликих неточностей і помилок, які я здійснив: а чи правильно я...
Тепер я шукав якийсь інший план, цікаво (типу IQ): давайте подивимося, якщо я...

Я отримую і вчуся, дуже багато чого з цієї дискусії, за це спасибі, багато msport для необхідної допомоги fornitomi і Chris156 за цінні поради: ДЯКУЮ!!!!! :)

bart
14-12-2012, 17:24
Я все ще аналізуючи цю карту, і я зупинився на зокрема: на осі карти turbo я помітив, що фактичні значення є 400-5000 перший і 0-3200 другий.

matd82
14-12-2012, 22:57
тоді барт,не вони тут роблять уроки, методи, типу мг мбар і т. д. і т. п. це було б занадто складно пояснити, так і так даю 2 прямі елементарних, які не дадуть вам неприємностей, і вони будуть в будь-якому разі їх наслідки,першим даю тобі пораду бачив, що winols, я вважаю одними з найкращих sw зміни, але також і більш складний в управлінні, я пропоную зробити мод з titanium і в залежності від карти, що ви від нього і табличний, що показує, як rpm та load, отже, оборотів і навантаження, а ви носите на карті, яка називається тиском parzializzato, змінюючи + або - від 1500 оборотів і 50% навантаження, починаючи з 8% у прогресії, піднятися до 12%,потім він переходить до карт, збагачення, прискорення і зробіть те ж саме, але будьте обережні, тому що якщо ви робите мод на головну карту і аварійно-збільшення і говорить вам копії карти суміжних ти вибір не копіювати карти і однодумців ви робите, щоб так само, і по мірі врятувати йому одному, якщо немає дуже provabilmente також ви знайдете карти абсолютно неправильно,потім пройдіть обмежувач крутного моменту, починаючи від тих же обертів, як і в інших картах, і від 15% завжди, як правило,потім ви можете дати близько 100-120 балів на картку тиску turbo відповідно до rpm та load, і, нарешті, якщо ви хочете, ви можете дати 3-4% тиску в рампі і, зрозуміло, його обмежувач,з допомогою цих змін можна отримати вже дещо симпатичної максимальної надійності, а також якщо ви хочете піти більш збільшується не дуже, трохи, і ви встановите ви.

ви також можете збільшити карту часів до але 640 точок.
карту заздалегідь max 2,5 градусів, що еквівалентно 105 очок приблизно!

bart
15-12-2012, 20:21
ви також можете збільшити карту часів до але 640 точок...
карту заздалегідь max 2,5 градусів, що еквівалентно 105 очок приблизно!

Привіт matd82, дякую за пораду! :)

? я не розумію, що ви мали на увазі сказати: ", але 640 точок"...

matd82
15-12-2012, 21:21
А то я бачив карту світлі у мене дозволу.
а ви можете підняти час до 640 місце в табличній max, а потім, збільшивши план до 640 точок.
я сподіваюся, що kiaroooo:o

Chris156
15-12-2012, 21:22
matd82 турбо як ви стоїте, бачили час і заздалегідь, які поради?

манро
15-12-2012, 22:14
150-200 пунктів в пу можуть бути цілком достатньо для турбо.... правда matd82??

bart
15-12-2012, 23:31
Може хтось будь ласка, скажіть мені, що означають плани segurnti адресами, в моїй карті розміщена вище?
1C4674
1C4888
1C4AFC
1C9740
1C9A0C
1C9CD8
1C9FA4
1CA270
1D07AA
1E0D5E
1E0FA4
1E36C6 і 1E3992 (Прес-turbo)
Плани, на яких я побачив, що втручається Titanium (тому, я думаю, плани суміжних), але не можу зрозуміти, що вони... :(

matd82
16-12-2012, 16:50
150-200 пунктів в пу можуть бути цілком достатньо для турбо.... правда matd82??

Залежить від того, як дизель!
Будь-турбо двигун ? створено x полегшення зйомки, а потім 120 очок, всього x карта soft,
150 точок x карта поштовх!
X, cme, я це бачу!
Міка пу? подорожувати тільки турбо?
Ви повинні слідувати логіки лічильника,
120 точок дорівнюють 0, 12 бар

bart
17-12-2012, 14:07
Привіт matd82, ви вважаєте, що ми повинні змінити всі аванси, щоб отримати кращі результати?
Це було обговорення на цю тему, і я хотів би знати вашу думку та обґрунтування з цього питання. :)
Спасибі! :)

matd82
17-12-2012, 14:59
X продуктивність ти, що ти маєш на увазі?
Fumosita або пара?.

matd82
17-12-2012, 15:04
Автомобілі x йти сильні повинні палити щіпка
Принаймні під пара
X досягнень створюються x поліпшення горіння, регулюючи до і після ін'єкції і часи,
Всі тоді залежить від сили inj.
Чому логіка ? це доступ в інтернет знати межі двигуна, то ви, виходить хороша карта і карта не 50 ?

Chris156
17-12-2012, 19:56
якщо курить, значить, не горить..і не потрібно нічого, що дизельне паливо впорскується більше.

барт, щоб зробити карту, стандартний просто працювати, про час і turbo.
Навіть якщо c'? те, що я не назад у це екю, якщо ви можете зробити журнал обертів і кількості ін'єкцій, було б краще.

bart
17-12-2012, 21:13
X продуктивність ти, що ти маєш на увазі?
Fumosita або пара?.

Мені б хотілося отримати максимального крутного моменту з мінімальним fumosit?, але я боюся, що це як мати свій шматок пирога і з'їсти його...

Chris156
17-12-2012, 21:15
повірте, що зможеш спокійно.. зробіть мод тим, що ви знаєте, і потім перевіряємо..

bart
17-12-2012, 21:19
...Навіть якщо з'? те, що я не назад у це екю, якщо ви можете зробити журнал обертів і кількості ін'єкцій, було б краще.

ОК, тоді завтра я намагаюся робити журнал (до і після зміни) і снд?. Досить обертів двигуна і IQ?

Завтра я читаю блок управління з MagPro2 і, як раніше, що confronter? з оригіналом, який я відправив, щоб перевірити будь-які невідповідності...
Для тепер, спасибі! :)

гоку
17-12-2012, 22:37
Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і так як давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому Різдвяний подарунок! :)
Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...

Я додаю карту, оригінальний і змінений:

Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.

Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...

..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..

Chris156
17-12-2012, 22:45
мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..

bart
18-12-2012, 01:02
..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..

Якщо ви хочете дізнатися, дуже охоче! - У вашому розпорядженні для подальшого спільного обговорення і ретельного карту! :)
І "фургон" (не автодім) 2300cc 120CV немає fap. Якщо ви хочете, щоб в попередніх повідомленнях знаходитесь оригінальна карта, і те, що я змінив, виконавши всі необхідні вказівки гуру форуму :)
Перевіряє та ж версія... ;)

bart
18-12-2012, 01:05
мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..

matd82
18-12-2012, 16:58

увійдіть все, ke ви можете поставити cos? ви розумієте, що змінити.
збільшення дизель збільшення також turbo
і далі відповідно.

bart
18-12-2012, 22:11
Novosti? день:

Сьогодні мій друг поставив мене в розпорядженні фургон, потім я скачав ФЕС, щоб зробити журнал, але не з'? в сторону це працює! Я перепробував всі способи, але не хотів знати! Дивна річ ? не працює, навіть на моїй машині, тому я боюся, було щось у конфігурації: riprover? як можна швидше з надією, ніж бути пі? пощастило...

Потім я спілкувався з MagPro2 і я скачав карту.
Я то порівняно з тією, що я читав місяці тому з коня, і я виявив дивне невідповідність:
- Порівнюючи дві карти, завантажені з Титану, відрізняються лише в rgione між 004183 і 004284, де мапу читати з MagPro має постійне значення FFFF, а quellq читати з Півень має постійне значення 0000, але не виявляє інші відмінності.
- Порівняли, а не з WinOls, мені не виявляє вищевказані різниці, але в регіоні, в тому 160000 і 17FFFE показує мені цілий ряд карт, які відсутні на карті, зчитується з Півник!
Чим можуть бути пов'язані такі розбіжності?
В цей момент я повинен повторити від**** всю карту зроблено раніше, повернути значення на карті, ознайомитися з MagPro, а потім переписати його на пошуки останнього?

Додаю саму карту, зчитується з двох різних інструментів, так що якщо хтось зацікавлений, пу? побачити відмінності...
2081

bart
18-12-2012, 22:23

bart
18-12-2012, 22:26
Не вірю! Ще з цензурою! :D

манро
18-12-2012, 23:35
bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2

bart
19-12-2012, 00:06
bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2

Насправді я пам'ятаю це обговорення, для цього я думаю, що вам треба? повторіть всі зміни, зроблені на карті, зчитується з Півня на цій ознайомитися з MagPro, а потім переписати його з тим же інструментом, з яким я читав.
Що замість того, що я виявляється дуже дивним відмінності знайдені дві різні програми (WinOls і Titanium)! Це залишає мені трохи здивований... :confused:

манро
19-12-2012, 00:14
але і в районі в кінці файлу, різняться між титану і winols??
чому? якщо ? так, що ? області карта check-sum, який, очевидно, редактори змінюють так, як їх кожен раз...

bart
19-12-2012, 00:56

bart
19-12-2012, 01:01
Вибачте, Манро, я забув citarti в останньому повідомлення, але я, відповідаючи тобі... :)
Я забув написати вам, крім того, що не ? в кінці кінців, але в центрі, як з адрес, вказаних вище...

Chris156
19-12-2012, 12:34
usa зміна файлу, як золоті, і остання тема, як мода.. прокрутити карту в 2d і ви ricopi карти, моди, які зараз будуть ori..

bart
19-12-2012, 12:45
Спасибі, Кріс! Це саме те, що я роблю, так що я хотів би вашого підтвердження! :)
Я думаю, що тоді вам треба? поширити зміни і на нові плани, чи не так?

Але те, що будуть обумовлені відмінності в їх же читати карту і у відкритій з двох різних інструментів? :confused:

Chris156
19-12-2012, 12:58
я appeno басейн файли.. але файл більш повне, здається, що півник (я думав навпаки).. вони зберігаються у файлі з травень, і відзначте прапорець " файли всього..
на жаль я на роботі і використовую editor free.. але мені здається, що ви manchano трохи карти..

bart
19-12-2012, 13:21
ОПС! Ви праві! І те, читати з Galletto, що більше? повний!
З MagPro на цьому ебу не ? можете вибрати варіант "" або "тільки дані". Буде автоматично відключений, так що я думаю, прочитайте все...
У цей момент, що я роблю? Ризик і пишу карту з Півнику v1? Або я беру карту, зчитується з Півник і пишу з MagPro? :confused:

bart
19-12-2012, 13:33

Але чому? ця різниця і чому? Титан не показує?

bart
19-12-2012, 20:15
Погані новини для мене... :(
Сьогодні я перечитав карту з Коня, і з MagPro, але я отримав рівно той же результат: дві карти відрізняються один від одного... :(

2082

До речі, щоб читати цю EDC16+C39, Galltto працює 4 хв (незважаючи на попередження, яке може тривати більше? години) і MagPro 8 хв...

Хто-небудь має пояснення цих відмінностей?
Крім того, я був би вдячний, якщо хтось володіє цією карті (Fiat Ducato 2300mjet 120CV HW576 SW111) може опублікувати його, щоб його можна було порівняти з моїм дві версії...
Дякую за допомогу :)

matd82
19-12-2012, 21:50
знайшов в мережі

bart
19-12-2012, 23:16
Спасибі 1000 за допомогу matd82! :)
Цю мапу, здавалося б, ідентична тій, ознайомитися з Півник! У вас якоїсь додаткової інформації? Ви знаєте, випадково, з допомогою якого інструменту ? зверталися? І якщо джерело ? надійно?

У цей момент, що я роблю: я можу довіряти, щоб написати це edc16C39 з Galletto 1260? :confused:
Щиро, що ставить мене трохи побоювання! І що відбудеться, якщо замість scrivessi з MagPro2 карту, зчитується з Півня? :confused:

msport (exil77grande)
19-12-2012, 23:55
знайшов в мережі

matd82 люб'язно файли ori відправлення в банк даних у певному порядку, потім вставити посилання в обговорення порушеної спасибі.

bart
20-12-2012, 00:02
Привіт msport! :)

Дякую заздалегідь за можливу допомогу :)

bart
20-12-2012, 00:12
Сумніви в тому, що найбільше мене захоплює ?: що робити, якщо з програмістом переписати картку, зчитується з тим же?
Поясню: якщо переписати картку, зчитується з MagPro з тим же програміст, я б писати більше? інформації, ніж у тому випадку, якщо riscrivessi з Півник карту, зчитується з Галло stessso!

Можливо, що дивні речі, капітан завжди і тільки для мене... :(

bart
20-12-2012, 14:10
ви можете записати файл управління edc16c39 прочитав з magpro, що з коня, і, навпаки, без проблем, то по-моєму ви робите дуже багато проблем,крім того, читайте файл в режимі, як обраний програміст ж,різну інформацію в файл, безумовно, повідомили в ск.

Привіт msport, я б не хвилювався, якщо різниця між двома файлами був кілька біт на початку карту (і, отже, я не міг собі уявити бути ck), замість двох карт я глибоко різні в широкій області! Спробуйте, будь ласка, якщо ви йдете, і якщо у вас є час, порівняйте дві картки зчитуються з двома програмістами, які я написав, і дивитися все простір між адреси 160000 і 180000: col Півник ? лінії постійного значення FFFF, а читати з MagPro є цілий ряд планів! (Серед них, здається, навіть визнати, карти, педалі, карти turbo і багато іншого...).

msport (exil77grande)
20-12-2012, 14:18
Сумніви в тому, що найбільше мене захоплює ?: що робити, якщо з програмістом переписати картку, зчитується з тим же?
Поясню: якщо переписати картку, зчитується з MagPro з тим же програміст, я б писати більше? інформації, ніж у тому випадку, якщо riscrivessi з Півник карту, зчитується з Галло stessso!

Можливо, що дивні речі, капітан завжди і тільки для мене... :(

ви можете записати файл управління edc16c39 прочитав з magpro, що з коня, і, навпаки, без проблем, то по-моєму ви робите дуже багато проблем,крім того, читайте файл в режимі, як обраний програміст ж,різну інформацію в файл, безумовно, повідомили в ск.

matd82
20-12-2012, 15:12
matd82 люб'язно файли ori відправлення в банк даних у певному порядку, потім вставити посилання в обговорення порушеної спасибі.

? той же файл, потім світлі снд? у 2 рази???
Тільки x__________________ я увійшов до нього.

манро
20-12-2012, 15:52
тоді барт..кажу тобі, моїй надії не сказати baggianate...коли qualsiasistrumento підключається до ecu,що сканер для діагностики або програміст flash або інший,ecu реєструє зв'язок у відповідності з протоколом зв'язку цих інструментів, що не ? все одно...так що якщо, наприклад, карту з орі ти колег інструменту і завантаження карти вам читання флеш-певного типу...при завантаженні карти завжди орі після 10 днів або після того як ви зробили 3 обнулення dtc, наприклад, або скидання сервісу...файлу не буде? ніколи не те ж саме, чому? через лічильника посилань в ecu або для протоколу з'єднання різного інструменту файлу кожен раз, коли sar? відрізняється....
по мені, ви зробите "p"? занадто багато "пили розуму"..якщо ви читали ecu з галло riscrivila з півня..стоп...
не ви що-то в склянку з водою, як це роблю я.....

bart
20-12-2012, 16:20
Манро, саме тому вчора я повторив 6 разів читати карту, НІКОЛИ не увімкніть фургон, з допомогою двох інструментів, з транспортного засобу, підключеним до зарядного пристрою, і комп'ютер до електричної мережі, щоб бути впевненим, що ви не перепади напруги або будь-який інший невідомий, несподівано, що б modificarmi дані, завантажені!

Читав з MagPro мають цілий ряд планів і значень, різні pi? в районі між адреси 160000 і 180000, де замість цього читається з Півня ? простий прямий значення FFFF!!!
Порівняйте останні карти, які я розмістив в районі між адреси 160000 і 180000 і ви це зрозумієте!!! Потім ви передасте мені ваша думка... ;)

Chris156
20-12-2012, 17:10
сша: травень, і задає швидкість? повільно, в запису, і ви побачите, що не зависає!!!! використовую я також і мене ніколи не зраджували.*****і навіть жовч.v.1..ніколи ніяких проблем...

bart
20-12-2012, 17:23
Привіт Chris156, дякую за пораду! :)

Я не можу дати логічне пояснення... :(

msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:25
? той же файл, потім світлі снд? у 2 рази???
Тільки x__________________ я увійшов до нього.

ну тоді можна було просто вставити посилання, де він знаходиться, так ми підтримуємо наш форум більше читати і замовив.

манро
20-12-2012, 19:49

Я не можу дати логічне пояснення... :(
bart для мене ? все про різні протоколи зв'язку між ними....
я вважаю, що це p? наче з-за цих відмінностей інструмент має pi? "ключів доступу" будь-які дані і сили, що файли не будуть рівні... cio? ? р? як і сканери,деякі дозволяють робити або читати деякі речі:активацій,обнулення,журналів і ін. інші дозволяють робити тільки певні речі менше.....
? я не бачу, чому? ви робите все іпсш проблем....

matd82
20-12-2012, 21:56
bart
читайте і пишіть з тим самим серійним.
і тут у вас проблеми.
nn роби мінєти розуму на різноманітність? файлів.
трапляється майже завжди, коли закони serial кілька.
? можливо, що серійний прочитайте частина мікро-і всієї flash.
на відміну від іншого, який читає всі мікро.
у файлі є зони, які служать x ідентифікації обладнання та програмного забезпечення.
або протоколи різні розблокування.
x уникайте цих prb рекомендую, в розділі файли, і писати, який тип інтерфейсу використовується x читання таким чином, щоб полегшити запису.

bart
21-12-2012, 12:43
Спасибі всім! :)
Я злякався, побачивши двох різних карт і не capendone причина. Моя стурбованість була, що втратили всі дані під час читання: не маючи скачав повну карту! Не маючи можливості? читаю, BDM, я боявся втратити дані, записавши його, і тоді не зможемо-й? відновити...

То riporter? зміни вже? зроблені на карті Півник, слідуючи вашим радам, на карті MagPro.

Ще раз спасибі всім за допомогу і за терпіння... :)

bart
03-01-2013, 19:00
Тільки не тут: новий рік-нове життя!
Я був відсутній кілька днів, тому, будь ласка, мій перший пост в році, щоб звернути мої pi? відчували, побажання з новим Роком на всіх.

Тоді, бачачи, що я скористався занадто багато вашого терпіння і наявності, справедливості заради я хотів, щоб ви берете участь, що сьогодні я, нарешті, завантажив карту!
Як сказав вас, все, здається, пройшло краще під час запису! :)

Тому я щиро дякую вам ще раз і бажаю всього рік, повний радощів, і хороше продовження в цьому чудовому Форумі! :)
Хороший обмін, всім ще раз дякую! :)

msport (exil77grande)
03-01-2013, 19:04
дуже добре я дуже радий, що ваш позитивний коментар,гарне продовження.

bart
03-01-2013, 20:12
дуже добре я дуже радий, що ваш позитивний коментар,гарне продовження.

Ще велике спасибі! :)

Chris156
04-01-2013, 19:13
Bart а що, мод-файли, завантажені в ecu, врешті-решт?