Перегляд Повної Версії : Думка карту Ducato
Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і так як давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому Різдвяний подарунок! :)
Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...
Я додаю карту, оригінальний і змінений:
Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.
Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...
msport (exil77grande)
12-12-2012, 09:01
нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п., тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативних, а потім з розгляду,обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано.
нічого ми не повністю карти драйвер wish зроблені погано, всі різні між собою за кроком, навіть негативні і т. д. і т. п....
Привіт msport, дякую за відповідь! :)
Що стосується карти, DW, я знайти 3 різні: у першій повторюється 4 рази, другий-3 рази, і на третій, унікальний, всього 8 карт педалі. Я старався, тому дотримуватися їх (уявляючи, що вони використовуються в різних умовах), з урахуванням трьох різних, виступаючи потім індивідуально і цілеспрямовано на кожному і роблять, а потім копіювати вставити змін кожного з 3 на відповідні пари рівні.
Я дав, а потім з кроком в пропорції є? я думав, що це була їхня функція в карту 1 і 3 (і крутний момент, клей на карти повторюються однакові в оригіналі), і я залишив без змін другий (і його пари рівних) чому? я думав, що я не потребував в тому, щоб, як ? зроблено, здається, не карта, яка може бути utilzzata в стандартних умовах....
Датувати тобі здається, що мої міркування функцій, або зовсім поза дороги? :)
Що стосується кроком, залишаючись на картах пив, я з WinOls я бачу їх усіх, позитивне значення: від декількох десятих часток до десятків точок на максимальне значення. Не показує мені які-небудь точки, значення яких менше оригіналу...
Крім того, в якому сенсі ви говорите, що немає: вони занадто високі? Я про це менше?
...тиск турбо, як збільшення може піти, хоча теж причини вибору, але навіть я бачу їх кроком негативні, отже, з розгляду...
Що стосується карти, turbo, чому? ви говорите бути теж причини вибору? Я змінив у районі занадто мала?
Навіть у цьому випадку, як і DW, я знайшов 3 карти повторюються, і я стояв з використанням тих же міркувань, що використовується для карти педаль.
Навіть у цьому випадку, WinOls я тільки позитивним кроком (крім пари покарані, що я правильний, чому? значно disomogenei від оточуючих).
...обмежувач крутного моменту може йти, але ти почав рано
Тому було б suffuciente, починаючи з оборотів вище?
msport (exil77grande)
12-12-2012, 20:54
не я залишив тебе тільки, що тепер я не можу вам допомогти,не тільки я 5 хвилин до написання завтра на макс-даю 2 прямі, досить прості,що тачка winols? тому що ти пішов відразу на складний?
Спасибі 1000 msport! Я не хочу створити занадто багато шуму: зовнішній вигляд, коли буде час... :)
Маючи намір відправитися в будь-якому випадку з нуля, я пішов відразу на важко... :D
А якщо серйозно: я спробував з допомогою Titanium 1.49, але не для мене було ясно тільки ті карти, які я пропонував з драйверами, то я намагався з WinOls для того, щоб бачити реальні значення, і для того, щоб краще зрозуміти, що (теоретично) я роблю і де я втрутилася.
Результат ? я знайшов мільярд карти, і серед них я виділив хороша група, карти, педалі, багато обмежувачі крутного моменту і якийсь план на turbo...
Chris156
13-12-2012, 16:59
Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9 ...
А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..
Bart, але це герцогство ? 2.2 не 1.9...
Прошу вибачення за помилки і спасибі Chris156 для звітності! :)
А почати змінювати, не перестаратися.. пошук міркувати і подумайте, що ви робите.. дотримуйтесь порад msport..
або ви самі повинні розуміти, як введіть насправді, і після того, як ви рухаєтеся, відповідно, але ? трохи більш складним, якщо ви не знаєте, як рухатися..
Насправді ? мій перший раз, тому, ймовірно, хочете зробити, пов'язане з недосвідченістю, я грав злий жарт...
Насправді, моя проблема в початковій ? просто, розумію, як дизель може дати...
msport (exil77grande)
13-12-2012, 17:53
тоді барт,не вони тут роблять уроки, методи, типу мг мбар і т. д. і т. п. це було б занадто складно пояснити, так і так даю 2 прямі елементарних, які не дадуть вам неприємностей, і вони будуть в будь-якому разі їх наслідки,першим даю тобі пораду бачив, що winols, я вважаю одними з найкращих sw зміни, але також і більш складний в управлінні, я пропоную зробити мод з titanium і в залежності від карти, що ви від нього і табличний, що показує, як rpm та load, отже, оборотів і навантаження, а ви носите на карті, яка називається тиском parzializzato, змінюючи + або - від 1500 оборотів і 50% навантаження, починаючи з 8% у прогресії, піднятися до 12%,потім він переходить до карт, збагачення, прискорення і зробіть те ж саме, але будьте обережні, тому що якщо ви робите мод на головну карту і аварійно-збільшення і говорить вам копії карти суміжних ти вибір не копіювати карти і однодумців ви робите, щоб так само, і по мірі врятувати йому одному, якщо немає дуже provabilmente також ви знайдете карти абсолютно неправильно,потім пройдіть обмежувач крутного моменту, починаючи від тих же обертів, як і в інших картах, і від 15% завжди, як правило,потім ви можете дати близько 100-120 балів на картку тиску turbo відповідно до rpm та load, і, нарешті, якщо ви хочете, ви можете дати 3-4% тиску в рампі і, зрозуміло, його обмежувач,з допомогою цих змін можна отримати вже дещо симпатичної максимальної надійності, а також якщо ви хочете піти більш збільшується не дуже, трохи, і ви встановите ви.
У кілька рядків ви дали багато cosigli для всіх:) супер!
msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:21
У кілька рядків ви дали багато cosigli для всіх:) супер!
це грубий, але працює і надійно, і ви можете йти для очей, то, очевидно, технічно речі, добре кілька,тепер в сан-франциско.
Chris156
13-12-2012, 18:40
Барт, msport вам дав абсолютної основи, щоб зробити карту..і не ? трохи.. зараз moddala і postala..
це грубий, але працює і надійно, і ви можете йти для очей, то, очевидно, технічно речі, добре кілька,тепер в сан-франциско.
Спасибі msport! :)
Ти був дуже щедрим і ясно! :)
Я ношу на роботу відразу! :)
Я зробила це: я народила! :)
Тепер чекаю суду, сподіваюся, не надто жалюгідний...
Chris156
14-12-2012, 08:48
Бути твоєю першій карті, не ? погано!!!! навпаки.... слід уточнити трохи більше часу.. починаючи, як сказав msport і піднятися більш поступово, як у вертикальній, що в горизонтальній..
потім, щоб інші карти типу rail і т. д.. є суб'єктивні..
... слід уточнити трохи більше часу.. починаючи, як сказав msport і піднятися на більш поступово, так і по вертикалі і по горизонталі...
Спасибі за пораду Chris156! :)
Тоді я почав дивитися карти з драйвера, і я визначив кілька невеликих неточностей і помилок, які я здійснив: а чи правильно я...
Тепер я шукав якийсь інший план, цікаво (типу IQ): давайте подивимося, якщо я...
Я отримую і вчуся, дуже багато чого з цієї дискусії, за це спасибі, багато msport для необхідної допомоги fornitomi і Chris156 за цінні поради: ДЯКУЮ!!!!! :)
Я все ще аналізуючи цю карту, і я зупинився на зокрема: на осі карти turbo я помітив, що фактичні значення є 400-5000 перший і 0-3200 другий.
тоді барт,не вони тут роблять уроки, методи, типу мг мбар і т. д. і т. п. це було б занадто складно пояснити, так і так даю 2 прямі елементарних, які не дадуть вам неприємностей, і вони будуть в будь-якому разі їх наслідки,першим даю тобі пораду бачив, що winols, я вважаю одними з найкращих sw зміни, але також і більш складний в управлінні, я пропоную зробити мод з titanium і в залежності від карти, що ви від нього і табличний, що показує, як rpm та load, отже, оборотів і навантаження, а ви носите на карті, яка називається тиском parzializzato, змінюючи + або - від 1500 оборотів і 50% навантаження, починаючи з 8% у прогресії, піднятися до 12%,потім він переходить до карт, збагачення, прискорення і зробіть те ж саме, але будьте обережні, тому що якщо ви робите мод на головну карту і аварійно-збільшення і говорить вам копії карти суміжних ти вибір не копіювати карти і однодумців ви робите, щоб так само, і по мірі врятувати йому одному, якщо немає дуже provabilmente також ви знайдете карти абсолютно неправильно,потім пройдіть обмежувач крутного моменту, починаючи від тих же обертів, як і в інших картах, і від 15% завжди, як правило,потім ви можете дати близько 100-120 балів на картку тиску turbo відповідно до rpm та load, і, нарешті, якщо ви хочете, ви можете дати 3-4% тиску в рампі і, зрозуміло, його обмежувач,з допомогою цих змін можна отримати вже дещо симпатичної максимальної надійності, а також якщо ви хочете піти більш збільшується не дуже, трохи, і ви встановите ви.
ви також можете збільшити карту часів до але 640 точок.
карту заздалегідь max 2,5 градусів, що еквівалентно 105 очок приблизно!
ви також можете збільшити карту часів до але 640 точок...
карту заздалегідь max 2,5 градусів, що еквівалентно 105 очок приблизно!
Привіт matd82, дякую за пораду! :)
? я не розумію, що ви мали на увазі сказати: ", але 640 точок"...
А то я бачив карту світлі у мене дозволу.
а ви можете підняти час до 640 місце в табличній max, а потім, збільшивши план до 640 точок.
я сподіваюся, що kiaroooo:o
Chris156
15-12-2012, 21:22
matd82 турбо як ви стоїте, бачили час і заздалегідь, які поради?
150-200 пунктів в пу можуть бути цілком достатньо для турбо.... правда matd82??
Може хтось будь ласка, скажіть мені, що означають плани segurnti адресами, в моїй карті розміщена вище?
1C4674
1C4888
1C4AFC
1C9740
1C9A0C
1C9CD8
1C9FA4
1CA270
1D07AA
1E0D5E
1E0FA4
1E36C6 і 1E3992 (Прес-turbo)
Плани, на яких я побачив, що втручається Titanium (тому, я думаю, плани суміжних), але не можу зрозуміти, що вони... :(
150-200 пунктів в пу можуть бути цілком достатньо для турбо.... правда matd82??
Залежить від того, як дизель!
Будь-турбо двигун ? створено x полегшення зйомки, а потім 120 очок, всього x карта soft,
150 точок x карта поштовх!
X, cme, я це бачу!
Міка пу? подорожувати тільки турбо?
Ви повинні слідувати логіки лічильника,
120 точок дорівнюють 0, 12 бар
Привіт matd82, ви вважаєте, що ми повинні змінити всі аванси, щоб отримати кращі результати?
Це було обговорення на цю тему, і я хотів би знати вашу думку та обґрунтування з цього питання. :)
Спасибі! :)
X продуктивність ти, що ти маєш на увазі?
Fumosita або пара?.
Автомобілі x йти сильні повинні палити щіпка
Принаймні під пара
X досягнень створюються x поліпшення горіння, регулюючи до і після ін'єкції і часи,
Всі тоді залежить від сили inj.
Чому логіка ? це доступ в інтернет знати межі двигуна, то ви, виходить хороша карта і карта не 50 ?
Chris156
17-12-2012, 19:56
якщо курить, значить, не горить..і не потрібно нічого, що дизельне паливо впорскується більше.
барт, щоб зробити карту, стандартний просто працювати, про час і turbo.
Навіть якщо c'? те, що я не назад у це екю, якщо ви можете зробити журнал обертів і кількості ін'єкцій, було б краще.
X продуктивність ти, що ти маєш на увазі?
Fumosita або пара?.
Мені б хотілося отримати максимального крутного моменту з мінімальним fumosit?, але я боюся, що це як мати свій шматок пирога і з'їсти його...
Chris156
17-12-2012, 21:15
повірте, що зможеш спокійно.. зробіть мод тим, що ви знаєте, і потім перевіряємо..
...Навіть якщо з'? те, що я не назад у це екю, якщо ви можете зробити журнал обертів і кількості ін'єкцій, було б краще.
ОК, тоді завтра я намагаюся робити журнал (до і після зміни) і снд?. Досить обертів двигуна і IQ?
Завтра я читаю блок управління з MagPro2 і, як раніше, що confronter? з оригіналом, який я відправив, щоб перевірити будь-які невідповідності...
Для тепер, спасибі! :)
Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і так як давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому Різдвяний подарунок! :)
Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...
Я додаю карту, оригінальний і змінений:
Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.
Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...
..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..
Chris156
17-12-2012, 22:45
мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..
..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..
Якщо ви хочете дізнатися, дуже охоче! - У вашому розпорядженні для подальшого спільного обговорення і ретельного карту! :)
І "фургон" (не автодім) 2300cc 120CV немає fap. Якщо ви хочете, щоб в попередніх повідомленнях знаходитесь оригінальна карта, і те, що я змінив, виконавши всі необхідні вказівки гуру форуму :)
Перевіряє та ж версія... ;)
мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..
увійдіть все, ke ви можете поставити cos? ви розумієте, що змінити.
збільшення дизель збільшення також turbo
і далі відповідно.
Novosti? день:
Сьогодні мій друг поставив мене в розпорядженні фургон, потім я скачав ФЕС, щоб зробити журнал, але не з'? в сторону це працює! Я перепробував всі способи, але не хотів знати! Дивна річ ? не працює, навіть на моїй машині, тому я боюся, було щось у конфігурації: riprover? як можна швидше з надією, ніж бути пі? пощастило...
Потім я спілкувався з MagPro2 і я скачав карту.
Я то порівняно з тією, що я читав місяці тому з коня, і я виявив дивне невідповідність:
- Порівнюючи дві карти, завантажені з Титану, відрізняються лише в rgione між 004183 і 004284, де мапу читати з MagPro має постійне значення FFFF, а quellq читати з Півень має постійне значення 0000, але не виявляє інші відмінності.
- Порівняли, а не з WinOls, мені не виявляє вищевказані різниці, але в регіоні, в тому 160000 і 17FFFE показує мені цілий ряд карт, які відсутні на карті, зчитується з Півник!
Чим можуть бути пов'язані такі розбіжності?
В цей момент я повинен повторити від**** всю карту зроблено раніше, повернути значення на карті, ознайомитися з MagPro, а потім переписати його на пошуки останнього?
Додаю саму карту, зчитується з двох різних інструментів, так що якщо хтось зацікавлений, пу? побачити відмінності...
2081
Не вірю! Ще з цензурою! :D
bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2
bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2
Насправді я пам'ятаю це обговорення, для цього я думаю, що вам треба? повторіть всі зміни, зроблені на карті, зчитується з Півня на цій ознайомитися з MagPro, а потім переписати його з тим же інструментом, з яким я читав.
Що замість того, що я виявляється дуже дивним відмінності знайдені дві різні програми (WinOls і Titanium)! Це залишає мені трохи здивований... :confused:
але і в районі в кінці файлу, різняться між титану і winols??
чому? якщо ? так, що ? області карта check-sum, який, очевидно, редактори змінюють так, як їх кожен раз...
Вибачте, Манро, я забув citarti в останньому повідомлення, але я, відповідаючи тобі... :)
Я забув написати вам, крім того, що не ? в кінці кінців, але в центрі, як з адрес, вказаних вище...
Chris156
19-12-2012, 12:34
usa зміна файлу, як золоті, і остання тема, як мода.. прокрутити карту в 2d і ви ricopi карти, моди, які зараз будуть ori..
Спасибі, Кріс! Це саме те, що я роблю, так що я хотів би вашого підтвердження! :)
Я думаю, що тоді вам треба? поширити зміни і на нові плани, чи не так?
Але те, що будуть обумовлені відмінності в їх же читати карту і у відкритій з двох різних інструментів? :confused:
Chris156
19-12-2012, 12:58
я appeno басейн файли.. але файл більш повне, здається, що півник (я думав навпаки).. вони зберігаються у файлі з травень, і відзначте прапорець " файли всього..
на жаль я на роботі і використовую editor free.. але мені здається, що ви manchano трохи карти..
ОПС! Ви праві! І те, читати з Galletto, що більше? повний!
З MagPro на цьому ебу не ? можете вибрати варіант "" або "тільки дані". Буде автоматично відключений, так що я думаю, прочитайте все...
У цей момент, що я роблю? Ризик і пишу карту з Півнику v1? Або я беру карту, зчитується з Півник і пишу з MagPro? :confused:
Але чому? ця різниця і чому? Титан не показує?
Погані новини для мене... :(
Сьогодні я перечитав карту з Коня, і з MagPro, але я отримав рівно той же результат: дві карти відрізняються один від одного... :(
2082
До речі, щоб читати цю EDC16+C39, Galltto працює 4 хв (незважаючи на попередження, яке може тривати більше? години) і MagPro 8 хв...
Хто-небудь має пояснення цих відмінностей?
Крім того, я був би вдячний, якщо хтось володіє цією карті (Fiat Ducato 2300mjet 120CV HW576 SW111) може опублікувати його, щоб його можна було порівняти з моїм дві версії...
Дякую за допомогу :)
Спасибі 1000 за допомогу matd82! :)
Цю мапу, здавалося б, ідентична тій, ознайомитися з Півник! У вас якоїсь додаткової інформації? Ви знаєте, випадково, з допомогою якого інструменту ? зверталися? І якщо джерело ? надійно?
У цей момент, що я роблю: я можу довіряти, щоб написати це edc16C39 з Galletto 1260? :confused:
Щиро, що ставить мене трохи побоювання! І що відбудеться, якщо замість scrivessi з MagPro2 карту, зчитується з Півня? :confused:
msport (exil77grande)
19-12-2012, 23:55
знайшов в мережі
matd82 люб'язно файли ori відправлення в банк даних у певному порядку, потім вставити посилання в обговорення порушеної спасибі.
Привіт msport! :)
Дякую заздалегідь за можливу допомогу :)
Сумніви в тому, що найбільше мене захоплює ?: що робити, якщо з програмістом переписати картку, зчитується з тим же?
Поясню: якщо переписати картку, зчитується з MagPro з тим же програміст, я б писати більше? інформації, ніж у тому випадку, якщо riscrivessi з Півник карту, зчитується з Галло stessso!
Можливо, що дивні речі, капітан завжди і тільки для мене... :(
ви можете записати файл управління edc16c39 прочитав з magpro, що з коня, і, навпаки, без проблем, то по-моєму ви робите дуже багато проблем,крім того, читайте файл в режимі, як обраний програміст ж,різну інформацію в файл, безумовно, повідомили в ск.
Привіт msport, я б не хвилювався, якщо різниця між двома файлами був кілька біт на початку карту (і, отже, я не міг собі уявити бути ck), замість двох карт я глибоко різні в широкій області! Спробуйте, будь ласка, якщо ви йдете, і якщо у вас є час, порівняйте дві картки зчитуються з двома програмістами, які я написав, і дивитися все простір між адреси 160000 і 180000: col Півник ? лінії постійного значення FFFF, а читати з MagPro є цілий ряд планів! (Серед них, здається, навіть визнати, карти, педалі, карти turbo і багато іншого...).
msport (exil77grande)
20-12-2012, 14:18
Сумніви в тому, що найбільше мене захоплює ?: що робити, якщо з програмістом переписати картку, зчитується з тим же?
Поясню: якщо переписати картку, зчитується з MagPro з тим же програміст, я б писати більше? інформації, ніж у тому випадку, якщо riscrivessi з Півник карту, зчитується з Галло stessso!
Можливо, що дивні речі, капітан завжди і тільки для мене... :(
ви можете записати файл управління edc16c39 прочитав з magpro, що з коня, і, навпаки, без проблем, то по-моєму ви робите дуже багато проблем,крім того, читайте файл в режимі, як обраний програміст ж,різну інформацію в файл, безумовно, повідомили в ск.
matd82 люб'язно файли ori відправлення в банк даних у певному порядку, потім вставити посилання в обговорення порушеної спасибі.
? той же файл, потім світлі снд? у 2 рази???
Тільки x__________________ я увійшов до нього.
тоді барт..кажу тобі, моїй надії не сказати baggianate...коли qualsiasistrumento підключається до ecu,що сканер для діагностики або програміст flash або інший,ecu реєструє зв'язок у відповідності з протоколом зв'язку цих інструментів, що не ? все одно...так що якщо, наприклад, карту з орі ти колег інструменту і завантаження карти вам читання флеш-певного типу...при завантаженні карти завжди орі після 10 днів або після того як ви зробили 3 обнулення dtc, наприклад, або скидання сервісу...файлу не буде? ніколи не те ж саме, чому? через лічильника посилань в ecu або для протоколу з'єднання різного інструменту файлу кожен раз, коли sar? відрізняється....
по мені, ви зробите "p"? занадто багато "пили розуму"..якщо ви читали ecu з галло riscrivila з півня..стоп...
не ви що-то в склянку з водою, як це роблю я.....
Манро, саме тому вчора я повторив 6 разів читати карту, НІКОЛИ не увімкніть фургон, з допомогою двох інструментів, з транспортного засобу, підключеним до зарядного пристрою, і комп'ютер до електричної мережі, щоб бути впевненим, що ви не перепади напруги або будь-який інший невідомий, несподівано, що б modificarmi дані, завантажені!
Читав з MagPro мають цілий ряд планів і значень, різні pi? в районі між адреси 160000 і 180000, де замість цього читається з Півня ? простий прямий значення FFFF!!!
Порівняйте останні карти, які я розмістив в районі між адреси 160000 і 180000 і ви це зрозумієте!!! Потім ви передасте мені ваша думка... ;)
Chris156
20-12-2012, 17:10
сша: травень, і задає швидкість? повільно, в запису, і ви побачите, що не зависає!!!! використовую я також і мене ніколи не зраджували.*****і навіть жовч.v.1..ніколи ніяких проблем...
Привіт Chris156, дякую за пораду! :)
Я не можу дати логічне пояснення... :(
msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:25
? той же файл, потім світлі снд? у 2 рази???
Тільки x__________________ я увійшов до нього.
ну тоді можна було просто вставити посилання, де він знаходиться, так ми підтримуємо наш форум більше читати і замовив.
Я не можу дати логічне пояснення... :(
bart для мене ? все про різні протоколи зв'язку між ними....
я вважаю, що це p? наче з-за цих відмінностей інструмент має pi? "ключів доступу" будь-які дані і сили, що файли не будуть рівні... cio? ? р? як і сканери,деякі дозволяють робити або читати деякі речі:активацій,обнулення,журналів і ін. інші дозволяють робити тільки певні речі менше.....
? я не бачу, чому? ви робите все іпсш проблем....
bart
читайте і пишіть з тим самим серійним.
і тут у вас проблеми.
nn роби мінєти розуму на різноманітність? файлів.
трапляється майже завжди, коли закони serial кілька.
? можливо, що серійний прочитайте частина мікро-і всієї flash.
на відміну від іншого, який читає всі мікро.
у файлі є зони, які служать x ідентифікації обладнання та програмного забезпечення.
або протоколи різні розблокування.
x уникайте цих prb рекомендую, в розділі файли, і писати, який тип інтерфейсу використовується x читання таким чином, щоб полегшити запису.
Спасибі всім! :)
Я злякався, побачивши двох різних карт і не capendone причина. Моя стурбованість була, що втратили всі дані під час читання: не маючи скачав повну карту! Не маючи можливості? читаю, BDM, я боявся втратити дані, записавши його, і тоді не зможемо-й? відновити...
То riporter? зміни вже? зроблені на карті Півник, слідуючи вашим радам, на карті MagPro.
Ще раз спасибі всім за допомогу і за терпіння... :)
Тільки не тут: новий рік-нове життя!
Я був відсутній кілька днів, тому, будь ласка, мій перший пост в році, щоб звернути мої pi? відчували, побажання з новим Роком на всіх.
Тоді, бачачи, що я скористався занадто багато вашого терпіння і наявності, справедливості заради я хотів, щоб ви берете участь, що сьогодні я, нарешті, завантажив карту!
Як сказав вас, все, здається, пройшло краще під час запису! :)
Тому я щиро дякую вам ще раз і бажаю всього рік, повний радощів, і хороше продовження в цьому чудовому Форумі! :)
Хороший обмін, всім ще раз дякую! :)
msport (exil77grande)
03-01-2013, 19:04
дуже добре я дуже радий, що ваш позитивний коментар,гарне продовження.
дуже добре я дуже радий, що ваш позитивний коментар,гарне продовження.
Ще велике спасибі! :)
Chris156
04-01-2013, 19:13
Bart а що, мод-файли, завантажені в ecu, врешті-решт?