КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне карту Ducato

bart
12-12-2012, 01:46
Сення я вырашыў перайсці ад тэорыі да практыкі, і так, як даўно адзін просіць мяне mappargli ван, я вырашыў яму Калядны падарунак! :)
Cos? сення вечарам я ўпаў (але толькі часова) мой любімы EDC15, і я вырашыўся у EDC16! Не рады, проста дадаць больш складанасці,?, я вырашыў avventurarmi з WinOls.
Я заяўляю, што яны былі для мяне два novosti?, затым avr? факт, безумоўна, які-то bischerata...

Я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены:

Будучы без Damos або іншай дапамогі, зараз я абмежаваны ў Драйвер Wish, абмежавальнік крутоўнага моманту і карту turbo.

Адзін хацеў бы sopratturo зменшыць расход паліва, але ведаючы добра, я ведаю, што хацеў бы пайсці і моцны, так што я спрабаваў змяніць...
Я хацеў бы ведаць, як вам здаецца, як гэта зрабіў, дзе я памыліўся або перабольшыў, і што ж я забыўся...

msport (exil77grande)
12-12-2012, 09:01
нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п., ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўных, а затым з разгляду,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана.

bart
12-12-2012, 11:58
нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п....

Прывітанне msport, дзякуй за адказ! :)

Што тычыцца карты, DW, я знайсці 3 розныя: у першай паўтараецца 4 разы, другі-3 разы, і на трэці, унікальны, усяго 8 карт педалі. Я стараўся, таму выконваць іх (уяўляючы, што яны выкарыстоўваюцца ў розных умовах), з улікам трох розных, выступаючы затым у індывідуальна і мэтанакіравана на кожным і робяць, а потым капіяваць ўставіць змен кожнага з 3 на адпаведныя пары роўныя.
Я даў, а затым з крокам у прапорцыі есць? я думаў, што гэта была іх функцыя, у карту 1 і 3 (і крутоўны момант, клей на карты паўтараюцца аднолькавыя ў арыгінале), і я пакінуў без зменаў другі (і яго пары роўных) чаму? я думаў, што я не меў патрэбу ў тым, каб, як ? зроблена, здаецца, не карта, якая можа быць utilzzata ў стандартных умовах....
Датаваць табе здаецца, што мае развагі функцый, або цалкам па-за дарогі? :)

Што тычыцца крокам, застаючыся на картах піў, я з WinOls я бачу іх усіх, станоўчае значэнне: ад некалькіх дзесятых долей да дзесяткаў кропак на максімальнае значэнне. Не паказвае мне якія-небудзь пункту, значэнне якіх менш арыгінала...
Акрамя таго, у якім сэнсе вы кажаце, што няма: яны занадта высокія? Я пра гэта менш?

...ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўныя, такім чынам, з разгляду...

Што тычыцца карты, turbo, чаму? вы кажаце быць таксама прычыны выбару? Я змяніў у раене занадта малая?
Нават у гэтым выпадку, як і DW, я знайшоў 3 карты паўтараюцца, і я стаяў з выкарыстаннем тых жа разваг, які выкарыстоўваецца для карты педаль.
Нават у гэтым выпадку, WinOls я толькі станоўчым крокам (акрамя пары пакараныя, што я правільны, чаму? значна disomogenei ад навакольных).

...абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана

Таму было б suffuciente, пачынаючы з абаротаў вышэй?

bart
12-12-2012, 20:28

Дзякуй за дапамогу :)

msport (exil77grande)
12-12-2012, 20:54
не я пакінуў цябе толькі, што зараз я не магу вам дапамагчы,не толькі я за 5 хвілін да напісання заўтра на макс-даю 2 прамыя, даволі простыя,што тачка winols? таму што ты пайшоў адразу на складаны?

bart
13-12-2012, 00:59
Дзякуй 1000 msport! Я не хачу стварыць занадта шмат шуму: знешні выгляд, калі будзе час... :)
Маючы намер адправіцца ў любым выпадку з нуля, я пайшоў адразу на цяжка... :D
А калі сур'езна: я паспрабаваў з дапамогай Titanium 1.49, але не для мяне было ясна толькі тыя карты, якія я прапаноўваў з драйверамі, то я спрабаваў з WinOls для таго, каб бачыць рэальныя значэння, і для таго, каб лепш зразумець, што (тэарэтычна) я раблю і дзе я ўмяшалася.
Вынік ? я знайшоў мільярд карты, і сярод іх я вылучыў добрая група, карты, педалі, многія абмежавальнікі крутоўнага моманту і якой-то план на turbo...

Chris156
13-12-2012, 16:59
Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9 ...
А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..

bart
13-12-2012, 17:28
Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9...

Прашу прабачэння за памылкі, і дзякуй Chris156 для справаздачнасці! :)

А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..

На самой справе ? мой першы раз, таму, верагодна, хочаце зрабіць, звязанае з неспрактыкаванасцю, я гуляў злы жарт...
На самай справе, мая праблема ў пачатковай ? проста, разумею, як дызель можа даць...

msport (exil77grande)
13-12-2012, 17:53
тады барт,не яны тут робяць урокі, метады, тыпу мг мбар і г.д. і да т.п. гэта было б занадта складана растлумачыць, так і так даю 2 прамыя элементарных, якія не дадуць вам непрыемнасцяў, і яны будуць у любым выпадку іх наступствы,спачатку даю табе савет бачыў, што winols, я лічу аднымі з лепшых sw змены, але таксама і больш складаны ў кіраванні, я прапаную зрабіць мод з titanium і ў залежнасці ад карты, што вы ад яго і таблічны, што паказвае, як rpm і load, такім чынам, абаротаў і нагрузкі, а вы носіце на карце, якая называецца ціскам parzializzato, змяняючы + або - ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі, пачынаючы з 8% у прагрэсіі, падняцца да 12%,затым ідзе на карты ўзбагачэнне, паскарэнне і зрабіце тое ж самае, але будзьце асцярожныя, таму што калі вы робіце мод на галоўную карту і аварыйна-павелічэнне і кажа вам копіі карты сумежных ты выбар не на капіяваць карты і аднадумцаў вы робіце, каб гэтак жа, і па меры выратаваць яму аднаму, калі не вельмі provabilmente таксама вы знойдзеце карты цалкам памыляецеся,затым прайдзіце ў абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы ад тых жа абарачэнняў, як і ў іншых картах, і ад 15% заўседы, як правіла, адзін на адзін,а затым вы можаце даць каля 100-120 балаў на карту ціску turbo ў адпаведнасці з rpm і load, і, нарэшце, калі вы жадаеце, вы можаце даць 3-4% ціску ў рампы і, зразумела, - яго абмежавальнік,з дапамогай гэтых змен можна атрымаць сее-сімпатычнай максімальнай надзейнасці, а таксама калі вы хочаце пайсці больш павялічваецца не вельмі, трохі ўсе, і вы ўсталюеце вы.

анел
13-12-2012, 18:14
У некалькі радкоў вы далі шмат cosigli для ўсіх:) супер!

msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:21
У некалькі радкоў вы далі шмат cosigli для ўсіх:) супер!

гэта яе грубы, але працуе і надзейна, і вы можаце ісці для вачэй, то, відавочна, тэхнічна рэчы, добра некалькі,цяпер у сан-францыска.

Chris156
13-12-2012, 18:40
Барт, msport вам даў абсалютнай асновы, каб зрабіць карту..і не ? ледзь-ледзь.. цяпер moddala і postala..

bart
13-12-2012, 20:17
гэта яе грубы, але працуе і надзейна, і вы можаце ісці для вачэй, то, відавочна, тэхнічна рэчы, добра некалькі,цяпер у сан-францыска.

Дзякуй msport! :)
Ты быў вельмі шчодрым і ясна! :)
Я нашу на працу адразу! :)

bart
13-12-2012, 21:39
Я зрабіла гэта: я нарадзіла! :)
Цяпер чакаю суда, спадзяюся, не занадта нікчэмны...

Chris156
14-12-2012, 08:48
Быць тваей першай карце, не ? дрэнна!!!! наадварот.... варта ўдакладніць крыху больш часу.. пачынаючы, як сказаў msport і падняцца больш паступова, як у вертыкальнай, што ў гарызантальнай..
затым, каб іншыя карты тыпу rail і г. д.. есць суб'ектыўныя..

bart
14-12-2012, 12:33
... варта ўдакладніць крыху больш часу.. пачынаючы, як сказаў msport і падняцца на больш паступова, так і па вертыкалі і па гарызанталі...

Дзякуй за савет Chris156! :)

Тады я пачаў глядзець карты з драйвера, і я вызначыў некалькі невялікіх недахопаў і хібаў, якія я зрабіў: а ці правільна я...
Цяпер я шукаў нейкі іншы план, цікава (тыпу IQ): давайце паглядзім, калі я...

Я атрымліваю і вучуся, вельмі шмат з гэтай дыскусіі, за гэта дзякуй, шмат msport для неабходнай дапамогі fornitomi і Chris156 за каштоўныя парады: ДЗЯКУЙ!!!!! :)

bart
14-12-2012, 17:24
Я ўсе яшчэ аналізуючы гэтую карту, і я спыніўся на прыватнасці: на восі карты turbo я заўважыў, што фактычныя значэння з'яўляюцца 400-5000 першы і 0-3200 другі.

matd82
14-12-2012, 22:57
тады барт,не яны тут робяць урокі, метады, тыпу мг мбар і г.д. і да т.п. гэта было б занадта складана растлумачыць, так і так даю 2 прамыя элементарных, якія не дадуць вам непрыемнасцяў, і яны будуць у любым выпадку іх наступствы,спачатку даю табе савет бачыў, што winols, я лічу аднымі з лепшых sw змены, але таксама і больш складаны ў кіраванні, я прапаную зрабіць мод з titanium і ў залежнасці ад карты, што вы ад яго і таблічны, што паказвае, як rpm і load, такім чынам, абаротаў і нагрузкі, а вы носіце на карце, якая называецца ціскам parzializzato, змяняючы + або - ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі, пачынаючы з 8% у прагрэсіі, падняцца да 12%,затым ідзе на карты ўзбагачэнне, паскарэнне і зрабіце тое ж самае, але будзьце асцярожныя, таму што калі вы робіце мод на галоўную карту і аварыйна-павелічэнне і кажа вам копіі карты сумежных ты выбар не на капіяваць карты і аднадумцаў вы робіце, каб гэтак жа, і па меры выратаваць яму аднаму, калі не вельмі provabilmente таксама вы знойдзеце карты цалкам памыляецеся,затым прайдзіце ў абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы ад тых жа абарачэнняў, як і ў іншых картах, і ад 15% заўседы, як правіла, адзін на адзін,а затым вы можаце даць каля 100-120 балаў на карту ціску turbo ў адпаведнасці з rpm і load, і, нарэшце, калі вы жадаеце, вы можаце даць 3-4% ціску ў рампы і, зразумела, - яго абмежавальнік,з дапамогай гэтых змен можна атрымаць сее-сімпатычнай максімальнай надзейнасці, а таксама калі вы хочаце пайсці больш павялічваецца не вельмі, трохі ўсе, і вы ўсталюеце вы.

вы таксама можаце павялічыць карту часоў да але 640 кропак.
карту загадзя max 2,5 градусаў, што эквівалентна 105 ачкоў прыкладна!

bart
15-12-2012, 20:21
вы таксама можаце павялічыць карту часоў да але 640 кропак...
карту загадзя max 2,5 градусаў, што эквівалентна 105 ачкоў прыкладна!

Прывітанне matd82, дзякуй за параду! :)

? я не разумею, што вы мелі на ўвазе сказаць: "да, але 640 кропак"...

matd82
15-12-2012, 21:21
А то я бачыў карту светлыя ў мяне дазволу.
а вы можаце падняць час да 640 месца ў таблічнай max, а затым, павялічыўшы план да 640 кропак.
я спадзяюся, што kiaroooo:o

Chris156
15-12-2012, 21:22
matd82 турба як вы стаіце, бачылі час і загадзя, якія саветы?

манро
15-12-2012, 22:14
150-200 пунктаў у пу могуць быць цалкам дастаткова для турбо.... праўда, matd82??

bart
15-12-2012, 23:31
Можа хто-то калі ласка, скажыце мне, што азначаюць планы segurnti адрасах, у маей карце размешчана вышэй?
1C4674
1C4888
1C4AFC
1C9740
1C9A0C
1C9CD8
1C9FA4
1CA270
1D07AA
1E0D5E
1E0FA4
1E36C6 і 1E3992 (Прэс-turbo)
Планы, на якіх я ўбачыў, што ўмешваецца Titanium (таму, я думаю, планы сумежных), але не магу зразумець, што яны... :(

matd82
16-12-2012, 16:50
150-200 пунктаў у пу могуць быць цалкам дастаткова для турбо.... праўда, matd82??

Залежыць ад таго, як дызель!
Любы турба рухавік ? створаны x палягчэння здымкі, а затым 120 ачкоў, усяго x карта soft,
150 кропак x карта штуршок!
X, cme, я гэта бачу!
Міка пу? падарожнічаць толькі турбо?
Вы павінны прытрымлівацца логікі лічыльніка,
120 кропак роўныя 0, 12 бар

bart
17-12-2012, 14:07
Прывітанне matd82, вы лічыце, што мы павінны змяніць усе авансы, каб атрымаць лепшыя вынікі?
Гэта было абмеркаванне на гэтую тэму, і я хацеў бы ведаць ваша меркаванне і абгрунтаваньне па гэтым пытаньні. :)
Дзякуй! :)

matd82
17-12-2012, 14:59
X прадукцыйнасць ты, што ты маеш на ўвазе?
Fumosita або пара?.

matd82
17-12-2012, 15:04
Аўтамабілі x ісці моцныя павінны курыць дробка
Па крайняй меры пад пара
X дасягненняў ствараюцца x паляпшэння гарэння, рэгулюючы да і пасля ін'екцыі і часы,
Усе залежыць ад сілы inj.
Чаму логіка ? гэта доступ у інтэрнэт ведаць межы рухавіка, то вы, што выходзіць добрая карта і карта 50 ?

Chris156
17-12-2012, 19:56
калі паліць, значыць, не гарыць..і не трэба нічога, што дызельнае паліва ўпырскваецца больш.

барт, каб зрабіць карту, стандартны проста працаваць, аб часе і turbo.
Нават калі c'? тое, што я не назад у гэта экю, калі вы можаце зрабіць часопіс абаротаў і колькасці ін'екцый, было б лепш.

bart
17-12-2012, 21:13
X прадукцыйнасць ты, што ты маеш на ўвазе?
Fumosita або пара?.

Мне б хацелася атрымаць максімальнага крутоўнага моманту з мінімальным fumosit?, але я баюся, што гэта як мець свой кавалак пірага і з'есці яго...

Chris156
17-12-2012, 21:15
паверце, што зможаш спакойна.. зрабіце мод тым, што вы ведаеце, і затым правяраем..

bart
17-12-2012, 21:19
...Нават калі з'? тое, што я не назад у гэта экю, калі вы можаце зрабіць часопіс абаротаў і колькасці ін'екцый, было б лепш.

ОК, тады заўтра я імкнуся рабіць часопіс (да і пасля змены) і снд?. Дастаткова абаротаў рухавіка і IQ?

Заўтра я чытаю блок кіравання з MagPro2 і, як раней, што confronter? з арыгіналам, які я адправіў, каб праверыць любыя неадпаведнасці...
Для зараз, дзякуй! :)

гоку
17-12-2012, 22:37
Сення я вырашыў перайсці ад тэорыі да практыкі, і так, як даўно адзін просіць мяне mappargli ван, я вырашыў яму Калядны падарунак! :)
Cos? сення вечарам я ўпаў (але толькі часова) мой любімы EDC15, і я вырашыўся у EDC16! Не рады, проста дадаць больш складанасці,?, я вырашыў avventurarmi з WinOls.
Я заяўляю, што яны былі для мяне два novosti?, затым avr? факт, безумоўна, які-то bischerata...

Я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены:

Будучы без Damos або іншай дапамогі, зараз я абмежаваны ў Драйвер Wish, абмежавальнік крутоўнага моманту і карту turbo.

Адзін хацеў бы sopratturo зменшыць расход паліва, але ведаючы добра, я ведаю, што хацеў бы пайсці і моцны, так што я спрабаваў змяніць...
Я хацеў бы ведаць, як вам здаецца, як гэта зрабіў, дзе я памыліўся або перабольшыў, і што ж я забыўся...

..прабачце bart ад скрынкі да скрынцы... Але якія княства і' .?можа быць, я ? бег..? Колькі коней , 120 ці 130?выкарыстанне фургон або дом на колах? .. Вы ведаеце, у мяне нават св і калі гэта быў той самы блок кіравання approfondirei вывучэнне зборкі..

Chris156
17-12-2012, 22:45
мяне цікавяць толькі падарожжа і iq з арыгінальнай карце.. а калі вы хочаце дадаць турбо або іншыя рэчы, пакладзеце іх спакойна, можа дапамагчы вам зразумець, як змяніць..

bart
18-12-2012, 01:02
..прабачце bart ад скрынкі да скрынцы... Але якія княства і' .?можа быць, я ? бег..? Колькі коней , 120 ці 130?выкарыстанне фургон або дом на колах? .. Вы ведаеце, у мяне нават св і калі гэта быў той самы блок кіравання approfondirei вывучэнне зборкі..

Калі вы хочаце даведацца, вельмі ахвотна! - У вашым распараджэнні для далейшага сумеснага абмеркавання і дбайнага карту! :)
І "фургон" (не аўтадом) 2300cc 120CV няма fap. Калі вы хочаце, каб у паведамленнях папярэдніх знаходзіцеся арыгінальная карта, і тое, што я змяніў, выканаўшы ўсе неабходныя ўказанні гуру форуму :)
Правярае тая ж версія... ;)

bart
18-12-2012, 01:05
мяне цікавяць толькі падарожжа і iq з арыгінальнай карце.. а калі вы хочаце дадаць турбо або іншыя рэчы, пакладзеце іх спакойна, можа дапамагчы вам зразумець, як змяніць..

matd82
18-12-2012, 16:58

ўвайдзіце ўсе, ke вы можаце паставіць cos? вы разумееце, што змяніць.
павелічэнне дызель павелічэнне таксама turbo
і далей адпаведна.

bart
18-12-2012, 22:11
Novosti? дзень:

Сення мой сябар паставіў мяне ў распараджэнні фургон, затым я запампаваў ТЭС, каб зрабіць часопіс, але не c'? у бок гэта працуе! Я перакаштаваў ўсе спосабы, але не хацеў ведаць! Дзіўная рэч ? не працуе, нават на маей машыне, таму я баюся, было што-то ў канфігурацыі: riprover? як мага хутчэй з надзеяй, чым быць пі? пашанцавала...

Потым я размаўляў з MagPro2 і я запампаваў карту.
Я то па параўнанні з той, што я чытаў за месяц таму з каня, і я выявіў дзіўнае неадпаведнасць:
- Параўноўваючы дзве карты, загружаныя з Тытана, адрозніваюцца толькі ў rgione паміж 004183 і 004284, дзе карту чытаць з MagPro мае пастаяннае значэнне FFFF, а quellq чытаць з Певень мае пастаяннае значэнне 0000, але не выяўляе іншыя адрозненні.
- Параўналі, а не з WinOls, мне не выяўляе вышэйпаказаныя розніцы, але ў рэгіене, у тым 160000 і 17FFFE паказвае мне цэлы шэраг карт, якія адсутнічаюць на карце, счытваецца з Пеўнік!
У чым могуць быць звязаныя такія разыходжанні?
У гэты момант я павінен паўтарыць ад**** усю карту раней зроблена, вярнуць значэння на карце, азнаеміцца з MagPro, а затым перапісаць яго на пошукі апошняга?

Прыкладаю саму карту, счытваецца з двух розных інструментаў, так што калі хто зацікаўлены, пу? убачыць адрозненні...
2081

bart
18-12-2012, 22:23

bart
18-12-2012, 22:26
Не веру! Яшчэ з цэнзурай! :D

манро
18-12-2012, 23:35
bart чытайце пост n?12 гэтай дыскусіі....магчыма, вы ўжо забыліся....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2

bart
19-12-2012, 00:06
bart чытайце пост n?12 гэтай дыскусіі....магчыма, вы ўжо забыліся....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2

На самай справе я памятаю гэта абмеркаванне, для гэтага я думаю, што вам трэба? паўтарыце ўсе змены, зробленыя на карце, счытваецца з Пеўня на гэтай азнаеміцца з MagPro, а затым перапісаць яго з тым жа інструментам, з якім я чытаў.
Што замест таго, што я аказваецца вельмі дзіўным адрозненні знойдзеныя дзве розныя праграмы (WinOls і Titanium)! Гэта пакідае мне трохі ў здзіўленні... :confused:

манро
19-12-2012, 00:14
але і ў раене ў канцы файла, адрозніваюцца паміж тытана і winols??
чаму? калі ? так, што ? вобласці карта check-sum, які, відавочна, рэдактары змяняюць так, як іх кожны раз...

bart
19-12-2012, 00:56

bart
19-12-2012, 01:01
Выбачайце, Манро, я забыўся citarti у апошнім паведамленне, але я, адказваючы табе... :)
Я забыўся напісаць вам, акрамя таго, што не ? у рэшце рэшт, але ў цэнтры, як з адрасоў, названых вышэй...

Chris156
19-12-2012, 12:34
usa змяненне файла, як залатыя, і апошняя тэма, як мода.. пракруціць карту ў 2d і вы ricopi карты, моды, якія цяпер будуць ori..

bart
19-12-2012, 12:45
Дзякуй, Крыс! Гэта менавіта тое, што я раблю, так што я хацеў бы вашага пацверджання! :)
Я думаю, што тады вам трэба? распаўсюдзіць змены і на новыя планы, ці не так?

Але тое, што будуць абумоўлены адрозненні ў іх жа карту чытаць і ў адкрытай з двух розных інструментаў? :confused:

Chris156
19-12-2012, 12:58
я appeno басейн файлы.. але файл, больш поўнае, здаецца, што пеўнік (я думаў наадварот). яны захоўваюцца ў файле з травень, і адзначце сцяжок " файлы усяго..
на жаль я на працы і выкарыстоўваю editor free.. але мне здаецца, што вы manchano трохі карты..

bart
19-12-2012, 13:21
АСС! Вы маеце рацыю! І тое, чытаць з Galletto, што больш? поўны!
З MagPro на гэтым эбу не ? можаце выбраць варыянт "ўсе" або "толькі дадзеныя". Будзе аўтаматычна адключаны, так што я думаю, прачытайце ўсе...
У гэты момант, што я раблю? Рызыка і пішу карту з Пеўніку v1? Ці я бяру карту, счытваецца з Пеўнік і пішу з MagPro? :confused:

bart
19-12-2012, 13:33

Але чаму? гэтая розніца і чаму? Тытан не паказвае?

bart
19-12-2012, 20:15
Дрэнныя навіны для мяне... :(
Сення я перачытаў карту з Каня, і з MagPro, але я атрымаў роўна той жа вынік: дзве карты адрозніваюцца адзін ад аднаго... :(

2082

Дарэчы, каб чытаць гэтую EDC16+C39, Galltto працуе 4 мін (нягледзячы на папярэджанне, якое можа працягнуцца больш? гадзіны) і MagPro 8 мін...

Хто-небудзь мае тлумачэнне гэтых адрозненняў?
Акрамя таго, я быў бы ўдзячны, калі хто-небудзь валодае гэтай карце (Fiat Ducato 2300mjet 120CV HW576 SW111) можа апублікаваць яго, каб яго можна было параўнаць з маім дзве версіі...
Дзякуй за дапамогу :)

matd82
19-12-2012, 21:50
знайшоў у сеціве

bart
19-12-2012, 23:16
Дзякуй 1000 за дапамогу matd82! :)
Гэтую карту, здавалася б, ідэнтычная той, азнаеміцца з Пеўнік! У вас якой-небудзь дадатковай інфармацыі? Вы ведаеце, выпадкова, з дапамогай якога інструмента ? звярталіся? І калі крыніца ? надзейна?

У гэты момант, што я раблю: я магу давяраць, каб напісаць гэта edc16C39 з Galletto 1260? :confused:
Шчыра, што ставіць мяне крыху асцярогі! І што адбудзецца, калі замест scrivessi з MagPro2 карту, счытваецца з Пеўня? :confused:

msport (exil77grande)
19-12-2012, 23:55
знайшоў у сеціве

matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.

bart
20-12-2012, 00:02
Прывітанне msport! :)

Дзякуй загадзя за магчымую дапамогу :)

bart
20-12-2012, 00:12
Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!

Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне... :(

bart
20-12-2012, 14:10
вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.

Прывітанне msport, я б не хваляваўся, калі розніца паміж двума файламі быў некалькі біт у пачатку карту (і, такім чынам, я не мог сабе ўявіць быць ck), замест двух карт я глыбока розных у шырокай вобласці! Паспрабуйце, калі ласка, калі вы ідзяце, і калі ў вас есць час, параўнайце дзве карты счытваюцца з двума праграмістамі, якія я напісаў, і глядзець усе прастору паміж адрасы 160000 і 180000: col Пеўнік ? лініі пастаяннага значэння FFFF, а чытаць з MagPro есць цэлы шэраг планаў! (Сярод іх, здаецца, нават прызнаць, карты, педалі, карты turbo і многае іншае...).

msport (exil77grande)
20-12-2012, 14:18
Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!

Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне... :(

вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.

matd82
20-12-2012, 15:12
matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.

? той жа файл, затым светлыя снд? у 2 разы???
Толькі x __________________ я ўвайшоў у яго.

манро
20-12-2012, 15:52
тады барт..кажу табе, маей надзеі не сказаць baggianate...калі qualsiasistrumento падключаецца да ecu,што сканар для дыягностыкі або праграміст flash ці іншы,ecu рэгіструе сувязь у адпаведнасці з пратаколам сувязі гэтых інструментаў, што не ? усе роўна...так што калі, напрыклад, карту з крычы ты калегаў інструмента і загрузцы карты вам чытання флэш-пэўнага тыпу...пры загрузцы карты заўседы врі пасля 10дней або пасля таго як вы зрабілі 3 абнуленне dtc, напрыклад, або скід сэрвісу...файла не будзе? ніколі не тое ж самае, чаму? з-за лічыльніка спасылак ў ecu або для пратаколу злучэння рознага інструмента файла кожны раз, калі sar? адрозніваецца....
па мне, вы зробіце "p"? занадта шмат "пілы розуму"..калі вы чыталі ecu з гала riscrivila з пеўня..стоп...
не, вы што-то ў шклянку з вадой, як і я.....

bart
20-12-2012, 16:20
Манро, менавіта таму ўчора я паўтарыў 6 разоў чытаць карту, НІКОЛІ не уключыце фургон, з дапамогай двух інструментаў, з транспартнага сродку, падлучаным да зараднай прыладзе, і кампутар да электрычнай сеткі, каб быць упэўненым, што вы не перапады напружання або любы іншы невядомы, нечакана, што б modificarmi дадзеныя, загружаныя!

Чытаў з MagPro маюць цэлы шэраг планаў і значэнняў, розныя ў pi? у раене паміж адрасы 160000 і 180000, дзе замест гэтага чытаецца з Пеўня ? просты прамой значэнне FFFF!!!
Параўнайце апошнія карты, якія я размясціў у раене паміж адрасы 160000 і 180000 і вы гэта зразумееце!!! Затым вы перададзіце мне ваша меркаванне... ;)

Chris156
20-12-2012, 17:10
зша: май і ўсталеўвае хуткасць? павольна, у запісу, і вы ўбачыце, што не завісае!!!! я выкарыстоўваю яго, і я таксама ніколі мяне не здраджвалі.*****і нават жоўць.v.1..ніколі ніякіх праблем...

bart
20-12-2012, 17:23
Прывітанне Chris156, дзякуй за параду! :)

Я не магу даць лагічнае тлумачэнне... :(

msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:25
? той жа файл, затым светлыя снд? у 2 разы???
Толькі x __________________ я ўвайшоў у яго.

ну тады можна было проста ўставіць спасылку, дзе ен знаходзіцца, так мы трымаем форум больш чытаць і замовіў.

манро
20-12-2012, 19:49

Я не магу даць лагічнае тлумачэнне... :(
bart для мяне ? усе пра розныя пратаколы сувязі паміж імі....
я лічу, што гэта p? як быццам з-за гэтых адрозненняў інструмент мае pi? "ключоў доступу" якога-небудзь пэўныя дадзеныя і сілы, што файлы не будуць роўныя... cio? ? р? як і сканеры,некаторыя дазваляюць рабіць ці чытаць некаторыя рэчы:актывацый,абнуленне,часопісаў,і інш іншыя дазваляюць рабіць толькі пэўныя рэчы менш.....
? я не бачу, чаму? вы робіце ўсе іппш праблем....

matd82
20-12-2012, 21:56
bart
чытайце і пішыце ў той жа серыйны нумар.
і тут у вас праблемы.
nn рабі зьменіцца розуму на разнастайнасць? файлаў.
здараецца амаль заўседы, калі законы паслядоўнага розныя.
? магчыма, што серыйны прачытайце частка мікра-і ўсей flash.
у адрозненне ад іншага, які чытае ўсе мікра.
у файле есць зоны, якія служаць x ідэнтыфікацыі абсталяваньня і праграмнага забеспячэння.
ці яны розныя пратаколы разблакоўкі.
x, каб пазбегнуць гэтых prb рэкамендую у раздзеле файлы і пісаць, які тып інтэрфейсу выкарыстоўваецца x чытання такім чынам, каб аблегчыць напісанне.

bart
21-12-2012, 12:43
Дзякуй усім! :)
Я спалохаўся, убачыўшы двух розных карт і не capendone прычына. Мая заклапочанасць была, што страцілі ўсе дадзеныя падчас чытання: не маючы запампаваў поўную карту! Не маючы магчымасці? чытаю, у BDM, я баяўся страціць дадзеныя, запісаўшы яго, і тады не зможам-й? аднавіць...

Тое riporter? змены ўжо? зробленыя на карце Пеўнік, вынікаючы вашым радам, на карце MagPro.

Яшчэ раз дзякуй ўсім за дапамогу і за цярпенне... :)

bart
03-01-2013, 19:00
Толькі не тут: новы год-новае жыцце!
Я адсутнічаў некалькі дзен, таму, калі ласка, мой першы пост у годзе, каб звярнуць мае pi? адчувалі, пажаданні з новым Годам на ўсіх.

Тады, бачачы, што я скарыстаўся занадта шмат вашага цярпення і наяўнасці, справядлівасці дзеля, я хацеў, каб вы ўдзельнічаеце, што сення я, нарэшце, загрузіў карту!
Як сказаў вас, усе, здаецца, прайшло лепш падчас запісу! :)

Таму я шчыра дзякую вам яшчэ раз і жадаю ўсяго год, поўны радасцяў, і добрае працяг у гэтым цудоўным Форуме! :)
Добры абмен, усім і яшчэ раз дзякуй! :)

msport (exil77grande)
03-01-2013, 19:04
вельмі добра, я вельмі рады, што ваш станоўчы каментар,добры працяг.

bart
03-01-2013, 20:12
вельмі добра, я вельмі рады, што ваш станоўчы каментар,добры працяг.

Яшчэ вялікі дзякуй! :)

Chris156
04-01-2013, 19:13
Барт, але, што мод-файлы, загружаныя ў ecu, у рэшце рэшт?