Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне карту Ducato
Сення я вырашыў перайсці ад тэорыі да практыкі, і так, як даўно адзін просіць мяне mappargli ван, я вырашыў яму Калядны падарунак! :)
Cos? сення вечарам я ўпаў (але толькі часова) мой любімы EDC15, і я вырашыўся у EDC16! Не рады, проста дадаць больш складанасці,?, я вырашыў avventurarmi з WinOls.
Я заяўляю, што яны былі для мяне два novosti?, затым avr? факт, безумоўна, які-то bischerata...
Я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены:
Будучы без Damos або іншай дапамогі, зараз я абмежаваны ў Драйвер Wish, абмежавальнік крутоўнага моманту і карту turbo.
Адзін хацеў бы sopratturo зменшыць расход паліва, але ведаючы добра, я ведаю, што хацеў бы пайсці і моцны, так што я спрабаваў змяніць...
Я хацеў бы ведаць, як вам здаецца, як гэта зрабіў, дзе я памыліўся або перабольшыў, і што ж я забыўся...
msport (exil77grande)
12-12-2012, 09:01
нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п., ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўных, а затым з разгляду,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана.
нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п....
Прывітанне msport, дзякуй за адказ! :)
Што тычыцца карты, DW, я знайсці 3 розныя: у першай паўтараецца 4 разы, другі-3 разы, і на трэці, унікальны, усяго 8 карт педалі. Я стараўся, таму выконваць іх (уяўляючы, што яны выкарыстоўваюцца ў розных умовах), з улікам трох розных, выступаючы затым у індывідуальна і мэтанакіравана на кожным і робяць, а потым капіяваць ўставіць змен кожнага з 3 на адпаведныя пары роўныя.
Я даў, а затым з крокам у прапорцыі есць? я думаў, што гэта была іх функцыя, у карту 1 і 3 (і крутоўны момант, клей на карты паўтараюцца аднолькавыя ў арыгінале), і я пакінуў без зменаў другі (і яго пары роўных) чаму? я думаў, што я не меў патрэбу ў тым, каб, як ? зроблена, здаецца, не карта, якая можа быць utilzzata ў стандартных умовах....
Датаваць табе здаецца, што мае развагі функцый, або цалкам па-за дарогі? :)
Што тычыцца крокам, застаючыся на картах піў, я з WinOls я бачу іх усіх, станоўчае значэнне: ад некалькіх дзесятых долей да дзесяткаў кропак на максімальнае значэнне. Не паказвае мне якія-небудзь пункту, значэнне якіх менш арыгінала...
Акрамя таго, у якім сэнсе вы кажаце, што няма: яны занадта высокія? Я пра гэта менш?
...ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўныя, такім чынам, з разгляду...
Што тычыцца карты, turbo, чаму? вы кажаце быць таксама прычыны выбару? Я змяніў у раене занадта малая?
Нават у гэтым выпадку, як і DW, я знайшоў 3 карты паўтараюцца, і я стаяў з выкарыстаннем тых жа разваг, які выкарыстоўваецца для карты педаль.
Нават у гэтым выпадку, WinOls я толькі станоўчым крокам (акрамя пары пакараныя, што я правільны, чаму? значна disomogenei ад навакольных).
...абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана
Таму было б suffuciente, пачынаючы з абаротаў вышэй?
msport (exil77grande)
12-12-2012, 20:54
не я пакінуў цябе толькі, што зараз я не магу вам дапамагчы,не толькі я за 5 хвілін да напісання заўтра на макс-даю 2 прамыя, даволі простыя,што тачка winols? таму што ты пайшоў адразу на складаны?
Дзякуй 1000 msport! Я не хачу стварыць занадта шмат шуму: знешні выгляд, калі будзе час... :)
Маючы намер адправіцца ў любым выпадку з нуля, я пайшоў адразу на цяжка... :D
А калі сур'езна: я паспрабаваў з дапамогай Titanium 1.49, але не для мяне было ясна толькі тыя карты, якія я прапаноўваў з драйверамі, то я спрабаваў з WinOls для таго, каб бачыць рэальныя значэння, і для таго, каб лепш зразумець, што (тэарэтычна) я раблю і дзе я ўмяшалася.
Вынік ? я знайшоў мільярд карты, і сярод іх я вылучыў добрая група, карты, педалі, многія абмежавальнікі крутоўнага моманту і якой-то план на turbo...
Chris156
13-12-2012, 16:59
Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9 ...
А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..
Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9...
Прашу прабачэння за памылкі, і дзякуй Chris156 для справаздачнасці! :)
А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..
На самой справе ? мой першы раз, таму, верагодна, хочаце зрабіць, звязанае з неспрактыкаванасцю, я гуляў злы жарт...
На самай справе, мая праблема ў пачатковай ? проста, разумею, як дызель можа даць...
msport (exil77grande)
13-12-2012, 17:53
тады барт,не яны тут робяць урокі, метады, тыпу мг мбар і г.д. і да т.п. гэта было б занадта складана растлумачыць, так і так даю 2 прамыя элементарных, якія не дадуць вам непрыемнасцяў, і яны будуць у любым выпадку іх наступствы,спачатку даю табе савет бачыў, што winols, я лічу аднымі з лепшых sw змены, але таксама і больш складаны ў кіраванні, я прапаную зрабіць мод з titanium і ў залежнасці ад карты, што вы ад яго і таблічны, што паказвае, як rpm і load, такім чынам, абаротаў і нагрузкі, а вы носіце на карце, якая называецца ціскам parzializzato, змяняючы + або - ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі, пачынаючы з 8% у прагрэсіі, падняцца да 12%,затым ідзе на карты ўзбагачэнне, паскарэнне і зрабіце тое ж самае, але будзьце асцярожныя, таму што калі вы робіце мод на галоўную карту і аварыйна-павелічэнне і кажа вам копіі карты сумежных ты выбар не на капіяваць карты і аднадумцаў вы робіце, каб гэтак жа, і па меры выратаваць яму аднаму, калі не вельмі provabilmente таксама вы знойдзеце карты цалкам памыляецеся,затым прайдзіце ў абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы ад тых жа абарачэнняў, як і ў іншых картах, і ад 15% заўседы, як правіла, адзін на адзін,а затым вы можаце даць каля 100-120 балаў на карту ціску turbo ў адпаведнасці з rpm і load, і, нарэшце, калі вы жадаеце, вы можаце даць 3-4% ціску ў рампы і, зразумела, - яго абмежавальнік,з дапамогай гэтых змен можна атрымаць сее-сімпатычнай максімальнай надзейнасці, а таксама калі вы хочаце пайсці больш павялічваецца не вельмі, трохі ўсе, і вы ўсталюеце вы.
У некалькі радкоў вы далі шмат cosigli для ўсіх:) супер!
msport (exil77grande)
13-12-2012, 18:21
У некалькі радкоў вы далі шмат cosigli для ўсіх:) супер!
гэта яе грубы, але працуе і надзейна, і вы можаце ісці для вачэй, то, відавочна, тэхнічна рэчы, добра некалькі,цяпер у сан-францыска.
Chris156
13-12-2012, 18:40
Барт, msport вам даў абсалютнай асновы, каб зрабіць карту..і не ? ледзь-ледзь.. цяпер moddala і postala..
гэта яе грубы, але працуе і надзейна, і вы можаце ісці для вачэй, то, відавочна, тэхнічна рэчы, добра некалькі,цяпер у сан-францыска.
Дзякуй msport! :)
Ты быў вельмі шчодрым і ясна! :)
Я нашу на працу адразу! :)
Я зрабіла гэта: я нарадзіла! :)
Цяпер чакаю суда, спадзяюся, не занадта нікчэмны...
Chris156
14-12-2012, 08:48
Быць тваей першай карце, не ? дрэнна!!!! наадварот.... варта ўдакладніць крыху больш часу.. пачынаючы, як сказаў msport і падняцца больш паступова, як у вертыкальнай, што ў гарызантальнай..
затым, каб іншыя карты тыпу rail і г. д.. есць суб'ектыўныя..
... варта ўдакладніць крыху больш часу.. пачынаючы, як сказаў msport і падняцца на больш паступова, так і па вертыкалі і па гарызанталі...
Дзякуй за савет Chris156! :)
Тады я пачаў глядзець карты з драйвера, і я вызначыў некалькі невялікіх недахопаў і хібаў, якія я зрабіў: а ці правільна я...
Цяпер я шукаў нейкі іншы план, цікава (тыпу IQ): давайце паглядзім, калі я...
Я атрымліваю і вучуся, вельмі шмат з гэтай дыскусіі, за гэта дзякуй, шмат msport для неабходнай дапамогі fornitomi і Chris156 за каштоўныя парады: ДЗЯКУЙ!!!!! :)
Я ўсе яшчэ аналізуючы гэтую карту, і я спыніўся на прыватнасці: на восі карты turbo я заўважыў, што фактычныя значэння з'яўляюцца 400-5000 першы і 0-3200 другі.
тады барт,не яны тут робяць урокі, метады, тыпу мг мбар і г.д. і да т.п. гэта было б занадта складана растлумачыць, так і так даю 2 прамыя элементарных, якія не дадуць вам непрыемнасцяў, і яны будуць у любым выпадку іх наступствы,спачатку даю табе савет бачыў, што winols, я лічу аднымі з лепшых sw змены, але таксама і больш складаны ў кіраванні, я прапаную зрабіць мод з titanium і ў залежнасці ад карты, што вы ад яго і таблічны, што паказвае, як rpm і load, такім чынам, абаротаў і нагрузкі, а вы носіце на карце, якая называецца ціскам parzializzato, змяняючы + або - ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі, пачынаючы з 8% у прагрэсіі, падняцца да 12%,затым ідзе на карты ўзбагачэнне, паскарэнне і зрабіце тое ж самае, але будзьце асцярожныя, таму што калі вы робіце мод на галоўную карту і аварыйна-павелічэнне і кажа вам копіі карты сумежных ты выбар не на капіяваць карты і аднадумцаў вы робіце, каб гэтак жа, і па меры выратаваць яму аднаму, калі не вельмі provabilmente таксама вы знойдзеце карты цалкам памыляецеся,затым прайдзіце ў абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы ад тых жа абарачэнняў, як і ў іншых картах, і ад 15% заўседы, як правіла, адзін на адзін,а затым вы можаце даць каля 100-120 балаў на карту ціску turbo ў адпаведнасці з rpm і load, і, нарэшце, калі вы жадаеце, вы можаце даць 3-4% ціску ў рампы і, зразумела, - яго абмежавальнік,з дапамогай гэтых змен можна атрымаць сее-сімпатычнай максімальнай надзейнасці, а таксама калі вы хочаце пайсці больш павялічваецца не вельмі, трохі ўсе, і вы ўсталюеце вы.
вы таксама можаце павялічыць карту часоў да але 640 кропак.
карту загадзя max 2,5 градусаў, што эквівалентна 105 ачкоў прыкладна!
вы таксама можаце павялічыць карту часоў да але 640 кропак...
карту загадзя max 2,5 градусаў, што эквівалентна 105 ачкоў прыкладна!
Прывітанне matd82, дзякуй за параду! :)
? я не разумею, што вы мелі на ўвазе сказаць: "да, але 640 кропак"...
А то я бачыў карту светлыя ў мяне дазволу.
а вы можаце падняць час да 640 месца ў таблічнай max, а затым, павялічыўшы план да 640 кропак.
я спадзяюся, што kiaroooo:o
Chris156
15-12-2012, 21:22
matd82 турба як вы стаіце, бачылі час і загадзя, якія саветы?
150-200 пунктаў у пу могуць быць цалкам дастаткова для турбо.... праўда, matd82??
Можа хто-то калі ласка, скажыце мне, што азначаюць планы segurnti адрасах, у маей карце размешчана вышэй?
1C4674
1C4888
1C4AFC
1C9740
1C9A0C
1C9CD8
1C9FA4
1CA270
1D07AA
1E0D5E
1E0FA4
1E36C6 і 1E3992 (Прэс-turbo)
Планы, на якіх я ўбачыў, што ўмешваецца Titanium (таму, я думаю, планы сумежных), але не магу зразумець, што яны... :(
150-200 пунктаў у пу могуць быць цалкам дастаткова для турбо.... праўда, matd82??
Залежыць ад таго, як дызель!
Любы турба рухавік ? створаны x палягчэння здымкі, а затым 120 ачкоў, усяго x карта soft,
150 кропак x карта штуршок!
X, cme, я гэта бачу!
Міка пу? падарожнічаць толькі турбо?
Вы павінны прытрымлівацца логікі лічыльніка,
120 кропак роўныя 0, 12 бар
Прывітанне matd82, вы лічыце, што мы павінны змяніць усе авансы, каб атрымаць лепшыя вынікі?
Гэта было абмеркаванне на гэтую тэму, і я хацеў бы ведаць ваша меркаванне і абгрунтаваньне па гэтым пытаньні. :)
Дзякуй! :)
X прадукцыйнасць ты, што ты маеш на ўвазе?
Fumosita або пара?.
Аўтамабілі x ісці моцныя павінны курыць дробка
Па крайняй меры пад пара
X дасягненняў ствараюцца x паляпшэння гарэння, рэгулюючы да і пасля ін'екцыі і часы,
Усе залежыць ад сілы inj.
Чаму логіка ? гэта доступ у інтэрнэт ведаць межы рухавіка, то вы, што выходзіць добрая карта і карта 50 ?
Chris156
17-12-2012, 19:56
калі паліць, значыць, не гарыць..і не трэба нічога, што дызельнае паліва ўпырскваецца больш.
барт, каб зрабіць карту, стандартны проста працаваць, аб часе і turbo.
Нават калі c'? тое, што я не назад у гэта экю, калі вы можаце зрабіць часопіс абаротаў і колькасці ін'екцый, было б лепш.
X прадукцыйнасць ты, што ты маеш на ўвазе?
Fumosita або пара?.
Мне б хацелася атрымаць максімальнага крутоўнага моманту з мінімальным fumosit?, але я баюся, што гэта як мець свой кавалак пірага і з'есці яго...
Chris156
17-12-2012, 21:15
паверце, што зможаш спакойна.. зрабіце мод тым, што вы ведаеце, і затым правяраем..
...Нават калі з'? тое, што я не назад у гэта экю, калі вы можаце зрабіць часопіс абаротаў і колькасці ін'екцый, было б лепш.
ОК, тады заўтра я імкнуся рабіць часопіс (да і пасля змены) і снд?. Дастаткова абаротаў рухавіка і IQ?
Заўтра я чытаю блок кіравання з MagPro2 і, як раней, што confronter? з арыгіналам, які я адправіў, каб праверыць любыя неадпаведнасці...
Для зараз, дзякуй! :)
Сення я вырашыў перайсці ад тэорыі да практыкі, і так, як даўно адзін просіць мяне mappargli ван, я вырашыў яму Калядны падарунак! :)
Cos? сення вечарам я ўпаў (але толькі часова) мой любімы EDC15, і я вырашыўся у EDC16! Не рады, проста дадаць больш складанасці,?, я вырашыў avventurarmi з WinOls.
Я заяўляю, што яны былі для мяне два novosti?, затым avr? факт, безумоўна, які-то bischerata...
Я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены:
Будучы без Damos або іншай дапамогі, зараз я абмежаваны ў Драйвер Wish, абмежавальнік крутоўнага моманту і карту turbo.
Адзін хацеў бы sopratturo зменшыць расход паліва, але ведаючы добра, я ведаю, што хацеў бы пайсці і моцны, так што я спрабаваў змяніць...
Я хацеў бы ведаць, як вам здаецца, як гэта зрабіў, дзе я памыліўся або перабольшыў, і што ж я забыўся...
..прабачце bart ад скрынкі да скрынцы... Але якія княства і' .?можа быць, я ? бег..? Колькі коней , 120 ці 130?выкарыстанне фургон або дом на колах? .. Вы ведаеце, у мяне нават св і калі гэта быў той самы блок кіравання approfondirei вывучэнне зборкі..
Chris156
17-12-2012, 22:45
мяне цікавяць толькі падарожжа і iq з арыгінальнай карце.. а калі вы хочаце дадаць турбо або іншыя рэчы, пакладзеце іх спакойна, можа дапамагчы вам зразумець, як змяніць..
..прабачце bart ад скрынкі да скрынцы... Але якія княства і' .?можа быць, я ? бег..? Колькі коней , 120 ці 130?выкарыстанне фургон або дом на колах? .. Вы ведаеце, у мяне нават св і калі гэта быў той самы блок кіравання approfondirei вывучэнне зборкі..
Калі вы хочаце даведацца, вельмі ахвотна! - У вашым распараджэнні для далейшага сумеснага абмеркавання і дбайнага карту! :)
І "фургон" (не аўтадом) 2300cc 120CV няма fap. Калі вы хочаце, каб у паведамленнях папярэдніх знаходзіцеся арыгінальная карта, і тое, што я змяніў, выканаўшы ўсе неабходныя ўказанні гуру форуму :)
Правярае тая ж версія... ;)
мяне цікавяць толькі падарожжа і iq з арыгінальнай карце.. а калі вы хочаце дадаць турбо або іншыя рэчы, пакладзеце іх спакойна, можа дапамагчы вам зразумець, як змяніць..
ўвайдзіце ўсе, ke вы можаце паставіць cos? вы разумееце, што змяніць.
павелічэнне дызель павелічэнне таксама turbo
і далей адпаведна.
Novosti? дзень:
Сення мой сябар паставіў мяне ў распараджэнні фургон, затым я запампаваў ТЭС, каб зрабіць часопіс, але не c'? у бок гэта працуе! Я перакаштаваў ўсе спосабы, але не хацеў ведаць! Дзіўная рэч ? не працуе, нават на маей машыне, таму я баюся, было што-то ў канфігурацыі: riprover? як мага хутчэй з надзеяй, чым быць пі? пашанцавала...
Потым я размаўляў з MagPro2 і я запампаваў карту.
Я то па параўнанні з той, што я чытаў за месяц таму з каня, і я выявіў дзіўнае неадпаведнасць:
- Параўноўваючы дзве карты, загружаныя з Тытана, адрозніваюцца толькі ў rgione паміж 004183 і 004284, дзе карту чытаць з MagPro мае пастаяннае значэнне FFFF, а quellq чытаць з Певень мае пастаяннае значэнне 0000, але не выяўляе іншыя адрозненні.
- Параўналі, а не з WinOls, мне не выяўляе вышэйпаказаныя розніцы, але ў рэгіене, у тым 160000 і 17FFFE паказвае мне цэлы шэраг карт, якія адсутнічаюць на карце, счытваецца з Пеўнік!
У чым могуць быць звязаныя такія разыходжанні?
У гэты момант я павінен паўтарыць ад**** усю карту раней зроблена, вярнуць значэння на карце, азнаеміцца з MagPro, а затым перапісаць яго на пошукі апошняга?
Прыкладаю саму карту, счытваецца з двух розных інструментаў, так што калі хто зацікаўлены, пу? убачыць адрозненні...
2081
Не веру! Яшчэ з цэнзурай! :D
bart чытайце пост n?12 гэтай дыскусіі....магчыма, вы ўжо забыліся....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2
bart чытайце пост n?12 гэтай дыскусіі....магчыма, вы ўжо забыліся....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1317-Richiesta-chiarimento-su-Mpps/page2
На самай справе я памятаю гэта абмеркаванне, для гэтага я думаю, што вам трэба? паўтарыце ўсе змены, зробленыя на карце, счытваецца з Пеўня на гэтай азнаеміцца з MagPro, а затым перапісаць яго з тым жа інструментам, з якім я чытаў.
Што замест таго, што я аказваецца вельмі дзіўным адрозненні знойдзеныя дзве розныя праграмы (WinOls і Titanium)! Гэта пакідае мне трохі ў здзіўленні... :confused:
але і ў раене ў канцы файла, адрозніваюцца паміж тытана і winols??
чаму? калі ? так, што ? вобласці карта check-sum, які, відавочна, рэдактары змяняюць так, як іх кожны раз...
Выбачайце, Манро, я забыўся citarti у апошнім паведамленне, але я, адказваючы табе... :)
Я забыўся напісаць вам, акрамя таго, што не ? у рэшце рэшт, але ў цэнтры, як з адрасоў, названых вышэй...
Chris156
19-12-2012, 12:34
usa змяненне файла, як залатыя, і апошняя тэма, як мода.. пракруціць карту ў 2d і вы ricopi карты, моды, якія цяпер будуць ori..
Дзякуй, Крыс! Гэта менавіта тое, што я раблю, так што я хацеў бы вашага пацверджання! :)
Я думаю, што тады вам трэба? распаўсюдзіць змены і на новыя планы, ці не так?
Але тое, што будуць абумоўлены адрозненні ў іх жа карту чытаць і ў адкрытай з двух розных інструментаў? :confused:
Chris156
19-12-2012, 12:58
я appeno басейн файлы.. але файл, больш поўнае, здаецца, што пеўнік (я думаў наадварот). яны захоўваюцца ў файле з травень, і адзначце сцяжок " файлы усяго..
на жаль я на працы і выкарыстоўваю editor free.. але мне здаецца, што вы manchano трохі карты..
АСС! Вы маеце рацыю! І тое, чытаць з Galletto, што больш? поўны!
З MagPro на гэтым эбу не ? можаце выбраць варыянт "ўсе" або "толькі дадзеныя". Будзе аўтаматычна адключаны, так што я думаю, прачытайце ўсе...
У гэты момант, што я раблю? Рызыка і пішу карту з Пеўніку v1? Ці я бяру карту, счытваецца з Пеўнік і пішу з MagPro? :confused:
Але чаму? гэтая розніца і чаму? Тытан не паказвае?
Дрэнныя навіны для мяне... :(
Сення я перачытаў карту з Каня, і з MagPro, але я атрымаў роўна той жа вынік: дзве карты адрозніваюцца адзін ад аднаго... :(
2082
Дарэчы, каб чытаць гэтую EDC16+C39, Galltto працуе 4 мін (нягледзячы на папярэджанне, якое можа працягнуцца больш? гадзіны) і MagPro 8 мін...
Хто-небудзь мае тлумачэнне гэтых адрозненняў?
Акрамя таго, я быў бы ўдзячны, калі хто-небудзь валодае гэтай карце (Fiat Ducato 2300mjet 120CV HW576 SW111) можа апублікаваць яго, каб яго можна было параўнаць з маім дзве версіі...
Дзякуй за дапамогу :)
Дзякуй 1000 за дапамогу matd82! :)
Гэтую карту, здавалася б, ідэнтычная той, азнаеміцца з Пеўнік! У вас якой-небудзь дадатковай інфармацыі? Вы ведаеце, выпадкова, з дапамогай якога інструмента ? звярталіся? І калі крыніца ? надзейна?
У гэты момант, што я раблю: я магу давяраць, каб напісаць гэта edc16C39 з Galletto 1260? :confused:
Шчыра, што ставіць мяне крыху асцярогі! І што адбудзецца, калі замест scrivessi з MagPro2 карту, счытваецца з Пеўня? :confused:
msport (exil77grande)
19-12-2012, 23:55
знайшоў у сеціве
matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.
Прывітанне msport! :)
Дзякуй загадзя за магчымую дапамогу :)
Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!
Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне... :(
вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.
Прывітанне msport, я б не хваляваўся, калі розніца паміж двума файламі быў некалькі біт у пачатку карту (і, такім чынам, я не мог сабе ўявіць быць ck), замест двух карт я глыбока розных у шырокай вобласці! Паспрабуйце, калі ласка, калі вы ідзяце, і калі ў вас есць час, параўнайце дзве карты счытваюцца з двума праграмістамі, якія я напісаў, і глядзець усе прастору паміж адрасы 160000 і 180000: col Пеўнік ? лініі пастаяннага значэння FFFF, а чытаць з MagPro есць цэлы шэраг планаў! (Сярод іх, здаецца, нават прызнаць, карты, педалі, карты turbo і многае іншае...).
msport (exil77grande)
20-12-2012, 14:18
Сумневы ў тым, што больш за ўсе мяне захоплівае ?: што рабіць, калі з праграмістам перапісаць карту, счытваецца з тым жа?
Патлумачу: калі перапісаць карту, счытваецца з MagPro з тым жа праграміст, я б пісаць больш? інфармацыі, чым у тым выпадку, калі riscrivessi з Пеўнік карту, счытваецца з Гала stessso!
Магчыма, што дзіўныя рэчы, капітан заўседы і толькі для мяне... :(
вы можаце запісаць файл кіравання edc16c39 прачытаў з magpro, што з каня, і, наадварот, без праблем, то па-мойму вы робіце занадта шмат праблем,акрамя таго, чытайце файл у рэжыме, як абраны праграміст ж,розную інфармацыю ў файл, безумоўна, паведамілі ў ск.
matd82 ласкава файлы ori адпраўцы ў банк дадзеных у пэўным парадку, затым устаўце спасылку ў абмеркаванне закранутай дзякуй.
? той жа файл, затым светлыя снд? у 2 разы???
Толькі x __________________ я ўвайшоў у яго.
тады барт..кажу табе, маей надзеі не сказаць baggianate...калі qualsiasistrumento падключаецца да ecu,што сканар для дыягностыкі або праграміст flash ці іншы,ecu рэгіструе сувязь у адпаведнасці з пратаколам сувязі гэтых інструментаў, што не ? усе роўна...так што калі, напрыклад, карту з крычы ты калегаў інструмента і загрузцы карты вам чытання флэш-пэўнага тыпу...пры загрузцы карты заўседы врі пасля 10дней або пасля таго як вы зрабілі 3 абнуленне dtc, напрыклад, або скід сэрвісу...файла не будзе? ніколі не тое ж самае, чаму? з-за лічыльніка спасылак ў ecu або для пратаколу злучэння рознага інструмента файла кожны раз, калі sar? адрозніваецца....
па мне, вы зробіце "p"? занадта шмат "пілы розуму"..калі вы чыталі ecu з гала riscrivila з пеўня..стоп...
не, вы што-то ў шклянку з вадой, як і я.....
Манро, менавіта таму ўчора я паўтарыў 6 разоў чытаць карту, НІКОЛІ не уключыце фургон, з дапамогай двух інструментаў, з транспартнага сродку, падлучаным да зараднай прыладзе, і кампутар да электрычнай сеткі, каб быць упэўненым, што вы не перапады напружання або любы іншы невядомы, нечакана, што б modificarmi дадзеныя, загружаныя!
Чытаў з MagPro маюць цэлы шэраг планаў і значэнняў, розныя ў pi? у раене паміж адрасы 160000 і 180000, дзе замест гэтага чытаецца з Пеўня ? просты прамой значэнне FFFF!!!
Параўнайце апошнія карты, якія я размясціў у раене паміж адрасы 160000 і 180000 і вы гэта зразумееце!!! Затым вы перададзіце мне ваша меркаванне... ;)
Chris156
20-12-2012, 17:10
зша: май і ўсталеўвае хуткасць? павольна, у запісу, і вы ўбачыце, што не завісае!!!! я выкарыстоўваю яго, і я таксама ніколі мяне не здраджвалі.*****і нават жоўць.v.1..ніколі ніякіх праблем...
Прывітанне Chris156, дзякуй за параду! :)
Я не магу даць лагічнае тлумачэнне... :(
msport (exil77grande)
20-12-2012, 18:25
? той жа файл, затым светлыя снд? у 2 разы???
Толькі x __________________ я ўвайшоў у яго.
ну тады можна было проста ўставіць спасылку, дзе ен знаходзіцца, так мы трымаем форум больш чытаць і замовіў.
Я не магу даць лагічнае тлумачэнне... :(
bart для мяне ? усе пра розныя пратаколы сувязі паміж імі....
я лічу, што гэта p? як быццам з-за гэтых адрозненняў інструмент мае pi? "ключоў доступу" якога-небудзь пэўныя дадзеныя і сілы, што файлы не будуць роўныя... cio? ? р? як і сканеры,некаторыя дазваляюць рабіць ці чытаць некаторыя рэчы:актывацый,абнуленне,часопісаў,і інш іншыя дазваляюць рабіць толькі пэўныя рэчы менш.....
? я не бачу, чаму? вы робіце ўсе іппш праблем....
bart
чытайце і пішыце ў той жа серыйны нумар.
і тут у вас праблемы.
nn рабі зьменіцца розуму на разнастайнасць? файлаў.
здараецца амаль заўседы, калі законы паслядоўнага розныя.
? магчыма, што серыйны прачытайце частка мікра-і ўсей flash.
у адрозненне ад іншага, які чытае ўсе мікра.
у файле есць зоны, якія служаць x ідэнтыфікацыі абсталяваньня і праграмнага забеспячэння.
ці яны розныя пратаколы разблакоўкі.
x, каб пазбегнуць гэтых prb рэкамендую у раздзеле файлы і пісаць, які тып інтэрфейсу выкарыстоўваецца x чытання такім чынам, каб аблегчыць напісанне.
Дзякуй усім! :)
Я спалохаўся, убачыўшы двух розных карт і не capendone прычына. Мая заклапочанасць была, што страцілі ўсе дадзеныя падчас чытання: не маючы запампаваў поўную карту! Не маючы магчымасці? чытаю, у BDM, я баяўся страціць дадзеныя, запісаўшы яго, і тады не зможам-й? аднавіць...
Тое riporter? змены ўжо? зробленыя на карце Пеўнік, вынікаючы вашым радам, на карце MagPro.
Яшчэ раз дзякуй ўсім за дапамогу і за цярпенне... :)
Толькі не тут: новы год-новае жыцце!
Я адсутнічаў некалькі дзен, таму, калі ласка, мой першы пост у годзе, каб звярнуць мае pi? адчувалі, пажаданні з новым Годам на ўсіх.
Тады, бачачы, што я скарыстаўся занадта шмат вашага цярпення і наяўнасці, справядлівасці дзеля, я хацеў, каб вы ўдзельнічаеце, што сення я, нарэшце, загрузіў карту!
Як сказаў вас, усе, здаецца, прайшло лепш падчас запісу! :)
Таму я шчыра дзякую вам яшчэ раз і жадаю ўсяго год, поўны радасцяў, і добрае працяг у гэтым цудоўным Форуме! :)
Добры абмен, усім і яшчэ раз дзякуй! :)
msport (exil77grande)
03-01-2013, 19:04
вельмі добра, я вельмі рады, што ваш станоўчы каментар,добры працяг.
вельмі добра, я вельмі рады, што ваш станоўчы каментар,добры працяг.
Яшчэ вялікі дзякуй! :)
Chris156
04-01-2013, 19:13
Барт, але, што мод-файлы, загружаныя ў ecu, у рэшце рэшт?