КПК

Перегляд Повної Версії : Swirl astra gtc

blackwolf76
У мене astra gtc 150cv 2005 року з проблемами на swirl. Чи знаєте ви ? можете видалити їх фізично, не створюючи проблем в діагностиці, типу як це відбувається на 159?? Я б не хотів після того, як я видалив все, що я могла б помилка на діагностиці те ж саме.

magi1984
якщо ? той же двигун fiat не вважаю, у нас є поганого, пошти, файл або номери HW і SW, що ми d? очі

blackwolf76
ми говоримо, що проблема ? на механіці, для якої я не дбаю, очистити від ебу, так як gi? маршрути. Я бачу, завантажити файл між сьогодні і завтра, я заплющив на кілька днів.

msport (exil77grande)
однак, якщо ви повинні працювати фізично, то видалити swirl але двигун повинен працювати.

манро
ну і даремно...ви можете фізично видалити всі, але електродвигун привода повинен бути підключений до проводки, якщо не хочете зробити мод
файл.....

blackwolf76
Припустимо, що мод у файл, не ? необхідно будучи, що в силу обставин я повинен видалити swirl будучи зламаною, я просто хотів зрозуміти, якщо видаляти фізично міг би створити проблеми, помилки, можливо, з перевірки тиску у впускному системи, хоча і не відключаючи електродвигун.

alfajtd
Це не повинно створити ніяких помилок, за умови, що електричні контакти з електродвигуном присутні...

fa2st
хлопці, але з вирахуванням із забезпечення swirl, що плюси і мінуси ви рік в продуктивності? не повинно бути більш порожнім machcina низьких оборотах?

манро
ви не проти, з точки зору продуктивності...тому що ця система заткнути один з двох витяжних потрібно, щоб змусити повітря в тільки проводиться таким чином, що при цьому на вході в циліндр aquista обертальний рух, що потрібно, щоб "змішування" заряд і, щоб вкластися у визначені параметри викидів...
з видаленням swirl потім prestazionalmente не відчуваєш нічого..
плюси замість того, що видалити все, що рухається в декількох centimentri від впускних клапанів, і, насамперед, із залишками бруду, що для введення рециркуляції відпрацьованих газів в каналах і в довгостроковій перспективі може створити порушення valvolette з наслідками facilimente мислимих для двигуна....

манро
просто щоб зрозуміти раз і назавжди....
тому що здається, що цей ефект swirl якось прийшов з іншої планети...
замість того, років, що дизельні двигуни використовують цей трюк...
у старі двигуни iveco, fiat, 2 клапани на циліндр серії 8000..
для досягнення цього ефекту впускних клапанів двигунів використовували дефлекторів...
я кажу двигуни, які в даний час мають в 40 років діяльності....
однак це і те, що відбувається з parzializzazione одного з впускні повітроводи з клапанами swirl..

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

checcosassu
я зробив це без проблем на мою 147, 150 л. с., той же двигун...

blackwolf76
26-12-2012, 18:51
у самому справі, не я-й? до теперішнього часу...

машини у мене поставлені досить багато, і йде без prpblemi. Крім того, видалені фізично swirl і закриють отвори з кришками злиття мені довелося замінити двигун, так як його вона була в сукні і на додаток до перегріву я не знімав помилку діагнозу. Виправлена помилка, при якій тепер все йде чудово.