Прагляд Поўнай Версіі : Swirl astra gtc
blackwolf76
11-12-2012, 12:08
У мяне astra gtc 150cv 2005 года з праблемамі на swirl. Ці ведаеце вы ? можаце выдаліць іх фізічна, не ствараючы праблем у дыягностыцы, тыпу як гэта адбываецца на 159?? Я б не хацеў пасля таго, як я выдаліў усе, што я магла б памылка на дыягностыцы тое ж самае.
magi1984
11-12-2012, 12:16
калі ? той жа рухавік fiat не лічу, у нас есць дрэннага, пошты файл, зыходны файл або нумару HW і SW, што мы d? вочы
blackwolf76
11-12-2012, 13:35
мы кажам, што праблема ? на механіцы, для якой я не клапачуся, ачысціць ад эбу, так як gi? маршруты. Я бачу, спампаваць файл паміж сення і заўтра, я заплюшчыў на пару дзен.
msport (exil77grande)
11-12-2012, 14:34
аднак, калі вы павінны працаваць фізічна, то выдаліць swirl але рухавік павінен працаваць.
ну і дарма...вы можаце фізічна выдаліць усе, але электрарухавік прывада павінен быць падлучаны да праводцы, калі не хочаце зрабіць мод
у файл.....
blackwolf76
11-12-2012, 23:27
Дапусцім, што мод у файл, не ? неабходна будучы, што ў сілу абставінаў я павінен выдаліць swirl будучы зламанай, я проста хацеў зразумець, калі выдаляць фізічна мог бы стварыць праблемы, памылкі, магчыма, з праверкі ціску ва впускном сістэмы, хоць і не адключаючы электрарухавік.
Гэта не павінна ствараць ніякіх памылак, пры ўмове, што электрычныя кантакты з электрарухавіком прысутнічаюць...
хлопцы, але з вылікам з забеспячэння swirl, што плюсы і мінусы вы год у прадукцыйнасці? не павінна быць больш за пустым machcina нізкіх абарачэннях?
вы не супраць, з пункту гледжання прадукцыйнасці...таму што гэтая сістэма заткнуць адзін з двух выпускны трэба, каб прымусіць паветра ў толькі праводзіцца такім чынам, што пры гэтым на ўваходзе ў цыліндр aquista вярчальны рух, што трэба, каб "змешвання" зарад і, каб укласціся ў вызначаныя параметры выкідаў...
з выдаленнем swirl затым prestazionalmente не адчуваеш нічога..
плюсы замест таго, што б выдаліць усе, што рухаецца ў некалькіх centimentri ад впускных клапанаў, і, перш за ўсе, з рэшткамі бруду, што для ўводу рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў у каналах і ў доўгатэрміновай перспектыве можа стварыць парушэнне valvolette з наступствамі facilimente мажлівых для рухавіка....
проста каб зразумець раз і назаўседы....
таму што здаецца, што гэты эфект swirl як-то прыйшоў з іншай планеты...
замест таго, гадоў, што дызельныя рухавікі выкарыстоўваюць гэты трук...
у старыя рухавікі iveco, fiat, 2 клапана на цыліндр серыі 8000..
для дасягнення гэтага эфекту впускных клапанаў рухавікоў выкарыстоўвалі дэфлектараў...
я кажу рухавікі, якія ў цяперашні час маюць у 40 гадоў дзейнасці....
аднак гэта і тое, што адбываецца з parzializzazione аднаго з впускные паветраводы з клапанамі swirl..
http://img163.imageshack.us/img163/6898/dieselswirlcontrol.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/dieselswirlcontrol.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
checcosassu
26-12-2012, 09:08
я зрабіў гэта без праблем на маю 147, 150 к.с., той жа рухавік...
blackwolf76
26-12-2012, 18:51
у самай справе, не я-й? да гэтага часу...
машыны ў мяне пастаўлены даволі шмат, і ідзе без prpblemi. Акрамя таго, выдаленыя фізічна swirl і заткнуты адтуліны з вечкамі зліцця мне прыйшлося замяніць рухавік, так як яго яна была ў сукенцы і ў дадатак да перагрэву я не здымаў памылку дыягназу. Выпраўлена памылка, пры якой зараз усе ідзе выдатна.