Прагляд Поўнай Версіі : Renault megane 1.5 dci 110cv праблема помпа, 2009
dvdtuning
10-12-2012, 20:30
Прывітанне, у мяне праблема з гэтым аўто, не загружае ціск для запуску. Зарад каля 6 бар, помпа і фарсункі былі правераны на экскурсійнае да 1650 бар і ўсе ок. Аўтамабіль з прычэпам-тое, але не вытрымлівае мінімум.
frantik3
10-12-2012, 21:40
кантралюе qualch rel? ці мяне зразумелі не раз, і пайшоў кандэнсатар ўнутры ecu
carlo abarth
10-12-2012, 22:22
ce страты presione я ricontrollerei фарсунак!!
помпа мантуецца гэты аўтамабіль....
павінна быць delphi...з ecu siemens..праверыць помпа нізкага ціску....павінна даць ад 2,5 да 4 бар...
blackwolf76
11-12-2012, 00:42
Пытанне банальны... але ? тып з датчык фаз на шківе помпы?? Калі не выраўнаваны, нават тое, што не частка.
? для гэтага трэба ведаць, што помпа мантуецца, каб зразумець, калі есць помпа нізкага дыягназу, што ў вас збоі паглядзець ціск на рэйку, як чытаць у стадыі пуску.........
dvdtuning
11-12-2012, 09:13
На помпе есць напісаў continental k05_04, ecu, і' sid, 305...
dvdtuning
11-12-2012, 09:19
Паўтараю помпа і фарсункі былі правераны на 2 стойкі розных ўстаноўлена з вечкамі і лічбавы манометр...максімальны зарад 6-7 бар, а таксама ад дыягназу! Зразумела, дыягназ не з нічога!
blackwolf76
11-12-2012, 12:05
не ? што за справы ? рухавік, які мае праблемы, тыпу нейкі клапан галоўкі блока, што не закрывае???
Misuragli сціску...
вы праверылі, што ecu есць усе коды ima фарсунак??
dvdtuning
11-12-2012, 12:51
Сціск, аднак, павінны загружаць помпа, рухавік працуе добра і на прычэп, частка, але не трымае мінімум і выключаецца!
blackwolf76
11-12-2012, 13:38
і на самай справе рухавік можа выключыцца, калі сціск ? занадта нізкая... высокіх абарачэннях атрымаецца павялічыць да здачы аб'екта ў эксплуатацыю матацыкла.
dvdtuning
11-12-2012, 14:09
Кадоўкі фарсунак адбылося, і гэта нармальна...я зразумеў, blackwolf, але праблема ў тым, што помпа не ад ціску, як калі ecu не пілот!
cinqueturbo
11-12-2012, 19:25
Фільтр Дызель-pescha танк?
dvdtuning
11-12-2012, 19:48
Мае ручной помпа для загрузкі помпа высокага ціску з празрыстай трубцы паміж іншым. Вы бачыце, што шланг ? поўны дызель, але харчавання мала рухаецца. Фільтр дызель новы.
cinqueturbo
11-12-2012, 19:57
Але і была лес-то працу, ці калі ен быў на перадачы і ната праблемы?
dvdtuning
11-12-2012, 20:00
А тое, што было перадачу...праблема ў дросельнай засланкі, што вы павінны замяніць, але гэта не мае нічога агульнага з тым, што помпа не нагрузкі дызель.
cinqueturbo
11-12-2012, 20:50
А тое, што было перадачу...праблема ў дросельнай засланкі, што вы павінны замяніць, але гэта не мае нічога агульнага з тым, што помпа не нагрузкі дызель.
Але з якой diag. да analizato?
тое, што вы кажаце, здаецца, што праблема альбо помпа высокага ціску, дызель....вы робіце патрэбную для цябе сумневы, калі помпа ? ок....trainala паклаў яго на ровар і цягу дыягназ звязаны правярае, прэс-rail адпавядае паміж фактычнымі значэннямі і значэннямі, перш за ўсе, да мінімуму....шмат разоў на стэндзе для выпрабаванні помпаў даюць больш presione таго, што на самай справе яны звычайна, таму што pompisti выкарыстоўваюць алей доказы, што ? значна больш шчыльны, дызель....
калі пасля гэтага паспрабуйце паглядзець, што прэс ? прымацаваныя праверыць рэгулятар ціску, калі рэгулятар і прымацоўваецца калі ласка, праверце, што на рэгулятары ecu пасылайце правільныя сігналы ў ШИМ......
blackwolf76
11-12-2012, 23:20
Я не хацеў бы здацца вымотаться, але калі помпа не ад ціску, не павінна нават пры запуску прычэпа...
Можа быць ? сапраўды помпа нагрузкі...
зрабіце тэст 9...сілкуе помпа AP з электрычным помпай, 3 бар..яшчэ адзін доказ, было б заткнуць рэгулятар ціску, так што помпа не спампаваць і паглядзець, калі c'? ціск, улічваючы, што ? пратэставана тэарэтычна павінна працаваць...
dvdtuning
12-12-2012, 09:17
Тэст з коркамі і было зроблена, і ў школе ўсе ў парадку, але пад машынай з вечка, не загружае ціск...тэст на павышэнне, і гэта было зроблена з дыягназам і помпа зарад высокага ціску, але як толькі падае абаротаў згасае! Мы спрабавалі раздымы святлодыедны індыкатар і сувязі, ок!
Дыягностыка выконваецца з сістэмай bosch!
cinqueturbo
12-12-2012, 09:43
Экскурсійнае помпа да мінімуму зарадкі нармальна? і ў параметрах?
і прычэпа пазней, калі футбольны паскарэння нармальна?
dvdtuning
12-12-2012, 12:55
Як мінімум, зарад 320 бар, экскурсійнае...у разгон ідзе добра, толькі вясной і падае абаротаў згасае!
frantik3
12-12-2012, 13:05
у дыягностыцы, што дэфект вы d? у тым ліку памылка
dvdtuning
12-12-2012, 21:37
Глядзець, на жаль, не памятаю, але тычылася матылек....прама цяпер ? па-за ? у чаканні запчастак, а потым будзем рабіць іншыя тэсты!
dvdtuning
17-12-2012, 21:57
кантралюе qualch rel? ці мяне зразумелі не раз, і пайшоў кандэнсатар ўнутры ecu
Я хацеў спытаць, калі вы ? поспех (кандэнсатар) на той жа мадэлі ecu, чаму? у гэтым выпадку я хацеў бы патэлефанаваць вам, каб спытаць, info у голас, калі для цябе не ? праблема.
Аднак аўтамабіль не заводзіцца, на дыягностыцы bosch не памылка...
dvdtuning
18-12-2012, 18:25
Іншых доказаў...вымяраецца з дапамогай асцылографа клапан высокага і нізкага ціску, высокага 12v нізкае 11v! Таму хацеў бы выключыць эбу, таму што сігнал пілота, перадае...
я заяўляю, што я не ведаю гэтай сістэмы, у прыватнасці, і таму ў мяне пытанне, што рэгулюе ціск паліва, з боку нізкага ціску?
як правіла, c'? клапан залішняга ціску, калі нават тут, c'? не можа быць той, хто застаецца злегку адкрытым, і не ўзводзіць прэс?
і калі прыводзіцца ў рух націскам або абумоўлены прытокам дызель ? больш, і такім чынам застаецца на матацыкле, але і да мінімуму зніжаецца і выключаецца
паўтараю, я не ведаю гэтай сістэмы, і я прашу прабачэння, калі я сказаў****ata
dvdtuning
14-02-2013, 18:31
Усе вырашаецца з афіцыйным дыягназам renault...трэба было зрабіць скід ціску фарсунак з тестеров афіцыйны адваротным выпадку аўтамабіль не будзе ніколі гульню!
Што сістэма абсурдна!!